Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenClean service! Besteld en de volgende dag ontvangen. Product zoals omschreven. Notificatie mail is ook op orde, kreeg netjes een T&T doorgestuurd.
AlgemeenIk schrijf deze review na mijn 10e bestelling bij megekko. Ik heb in totaal meer dan 4000,- uit gegeven bij deze webshop de afgelopen 3 jaar. Nooit problemen gehad. Bij mijn laatste bestelling had ik de verkeerde ram gekocht. Deze moest terug. En blijkbaar vraagt Megekko niet alleen om verzend kosten heen maar zijn de kosten voor het product terug sturen ook voor jezelf. Er worden ook andere roadblocks neergelegd om het retouren zo moeilijk mogelijk te maken zoals de interne retour label zelf uit te moeten printen. Ik vind dit persoonlijk klant ontvriendelijk en zal vortaan waarschijnlijk een andere webshop gebruiken
Verzendingddr3 ram gekocht voor mijn server voor 25,-. 3.95 verzendkosten heen. helaas niet de juiste soort ram. 6.75 verzendkosten terug. En ik heb zelf nog het interne retour label uit moeten printen
AlgemeenPricewatch vergeleken, SSD gekozen, Via de link op Tweakers besteld en volgens afspraak de volgende dag in huis.
VerzendingSnel
AlgemeenRx 6700 en G.Skill 2x 8GB 3200 MHZ geheugensetje besteld. Afhandeling bestelling ging prima. De producten werden zelfs eerder geleverd dan verwacht.
AlgemeenReeds meerdere bestelling, over de afgelopen jaren, gedaan bij Megekko.
Altijd naar wens verlopen, levertijden kloppen altijd en de spullen worden goed en netjes verpakt.
Prijzen zijn goed, vaak goedkoper dan een ander.
Goed verpakt, nog nooit een beschadigd artikel ontvangen.
AlgemeenWebsite is gemakkelijk navigeer baar. Afbeelding en beschrijvingen kloppen. De prijzen zijn competitief met concurrenten en meestal één van de goedkoopste optie.
VerzendingVeel vrijheid in wanneer je pakket afgeleverd wilt hebben. Producten worden goed verpakt met luchtkussen zakjes. Pakket wordt op afgesproken tijd verzonden.
AlgemeenDuidelijk wat leverbaar (incl levertijd) is en veel onderdelen voor een concurrerende prijs. bestellen ging dus vlot.
VerzendingKomt verwachtingen na. Tijdens de bestelling werd keurig aangegeven dat een onderdeel 5 dagen later pas verstuurd kon worden, dus die ergens anders besteld. Daardoor kreeg ik de bestelde spullen echter wel de volgende dag binnen zoals op de website beloofd.
AlgemeenMegekko heeft toch vaak sterke aanbiedingen en daarnaast ook veel uit voorraad leverbaar. Ik was al een tijd aan het zoeken naar een sterke laptop en Megekko had gewoon de beste deal. Bestellen en betalen ging vlot!
VerzendingEen lage prijs en ook op voorraad... das prima zeg! Levering de volgende (werk) dag
AlgemeenPrima assortiment met zeer concurrerende prijzen. Al heel vaak wat besteld, en altijd naar tevredenheid.
VerzendingVerzending is razendsnel en keurig verpakt
KlantenserviceHad de klantenservice nog nooit nodig gehad, maar nu was ik de klos... een artikel van ruim een jaar oud ging kapot. Dus contact gezocht met klantenservice maar ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend goed geholpen ben. Dank!
AlgemeenMegekko bied een goede prijs en altijd goede levertijden, wederom mooie actie en geleverd op afgesproken datum. In het verleden contact gehad met klantenservice en altijd goed en netjes geholpen.
AlgemeenWeb winkel is makkelijk navigeerbaar en overzichtelijk, prijzen zijn prima vergeleken met andere web winkels en de bestellingen zijn zo geplaatst
Verzendingzending ging vrij vlot voornamelijk via DHL, nooit defecte produkten ontvangen en alles is zeer goed ingepakt tegen schokken en/of stoten.
Klantenservicetot nu toe maar 1x een RMA moetten doen voor mijn GPU en dat ging vrij simpel, aanmelden via Megekko op hun site, even wachten op de bevestiging dat misschien net een dag duurde, alles naar hun opsturen (in mijn geval in the orginele verpakking) en binnen 2 weken was mijn GPU gerepareerd en werkt hij naar behoren.
AlgemeenWinkel is gemakkelijk doorzoekbaar en de prijzen zijn in meeste gevallen één van de best. Verzending is snel en was de volgende dag goed verpakt aangekomen.
Megekko is één van mijn primaire winkels waar ik mijn tech spullen koop.
AlgemeenSnel en correct, zoals het hoort, heb deze usb stick gekocht omdat ik hem moest proberen.
VerzendingTja de verzending ging snel en goed, had niet anders verwacht.
AlgemeenDoen wat ze beloven, producten altijd snel en goed geleverd en de prijzen zijn oké. Ook netjes een track en trace ontvangen.
AlgemeenAltijd fijn, makkelijk al 10x besteld hier en nooit problemen en altijd snel verzonden. Kortom goeie webshop waar je geen zorgen hoeft te maken of de winkel wel goed is.
AlgemeenZoals altijd een goede ervaring met de webshop. Zonder problemen de producten gevonden en specificaties waren duidelijk. Gratis stickers bij afrekening.
VerzendingVerzending via PostNL, doos kwam in goede staat aan, in de doos alles met bubbelfolie beveiligd.
AlgemeenZeer goede functionele webshop. Hebben alles qua elektronica dat ik nodig heb. Heel vaak ook nog de beste prijs en goede verzending.
In dit geval was in termijnen betalen met Klarna ook mogelijk zonder BKR registratie en/of rente.
In dit geval bestond mijn bestelling uit een NAS van Synology en twee WD Red harde schijven die in de NAS moesten komen.
Producten waren heel netjes ingepakt en konden niet zomaar beschadigen tijden de zending. Dat is naar mijn mening een van de belangrijkste zaken voor een webshop om goed voor elkaar te hebben. Toch is het bij andere webshops soms wel een ander verhaal.
Kortom, producten zijn in top staat aangekomen, op tijd en voor een goede prijs.
De zending met PostNL kan beter. Maar dat ligt denk ik aan PostNL. Ze hadden de producten al bij een afhaalpunt gelegd zonder eerst bij mij aan te bellen. Dan krijg je een bericht met dat je het de volgende werkdag kan ophalen na een bepaalde tijd, maar toen ik daar dezelfde dag nog was voor een ander pakketje bleken ze het al te hebben liggen...
Al met al was het, doordat ik er toch heen moest en het er toevallig al bleek te liggen, toch op tijd aangekomen.
AlgemeenGoed webshopt. Duidelijke product pagina's! Het bestel process is verder prima met duidelijk aangegeven levertijden etc. Communicatie na bestelling verder ook prima
VerzendingProduct was op tijd verzonden en is inderdaad geleverd op dezelfde dag. Producten worden volgens mij over het algemeen met PostNL verzonden.
AlgemeenAl sinds 2020 koop ik naar volle tevredenheid wel eens onderdelen bij Megekko.
Van moederbord, tot HDD/SDD's, geheugen, videokaart etc.
Deze keer een steviger voeding Corsair RM750x PSU ivm zwaardere videokaart.
Ik gebruik altijd de Pricewatch van Tweakers, Megekko staat steevast ergens bovenaan de lijst met voordelige aanbieders.
Misschien niet altijd de allergoedkoopste, maar in ieder geval wél altijd betrouwbaar qua levertijd en adverteert niet met goedkope producten die niet leverbaar blijken te zijn!
Netjes verpakt, omdozen zouden naar mijn idee soms iets kleiner kunnen met minder papierafval tot gevolg. Maar ik weet dat dit in het logistieke proces best wel lastig is.
KlantenserviceEigenlijk nog niet nodig gehad... maar dat is misschien nog beter dan "uitstekend" ... voorkomen is beter dan genezen
Kortom, ze hebben hun zaakjes goed voor elkaar!
AlgemeenBen al jaren zakelijk en prive klant bij Megekko. Duidelijk en snel, soms niet de goedkoopste maar het scheelt dan niet veel. In al die tijd 1 keer gehad dat ik iets bestelde met een langere levertijd, dan word je keurig op de hoogte gehouden per mail wanneer de verwachting is dat het binnenkomt.
Meest recente bestelling een Dell ultrasharp, besteld op vrijdagmiddag en zaterdagmorgen was de postbode er al! De doos van de fabrikant was met wat extra plakband van megekko verstevigd (en daarop het retouradres) Hier zat dus geen extra omdoos omheen.
Mooi snel, bij meerdere pc onderdelen komt het in een omdoos met materiaal tegen breuk etc. Geen klagen!
KlantenservicePer mail is het prima, telefonisch doen ze niet aan. Een keer een overleden hdd gehad, dan word je doorgestuurd naar de fabrikant met een korte mail en geen verdere bemoeienis. Kon me er mee redden maar hier is nog wat te halen, een algemeen informatiebriefje "wat te doen als" bijvoorbeeld