Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima shop, nooit problemen gehad. Maar nadat ik vandaag iets had aangeschaft kreeg ik een "krijg nu 16 Euro korting op uw volgende bestelling aanbieding" die bij nader inzien een 15 Euro per maand abbo scam blijkt te zijn. Jammer dat Megekko zich hiervoor laat lenen; sterretje eraf

Moest even wennen aan de bijzondere naam ;-) maar sinds een jaar bestel ik zo nu en dan bij Megekko spullen en tot nu bevalt me dat uitstekend. Grote voorraad, prima site, inderdaad de dag erop geleverd en scherpe prijzen! De directe aanleiding voor deze beoordeling is echter het retourenbeleid van Megekko. Recent 5 stuks 6TB Toshiba N300 hd's gekocht, speciaal voor een Synology NAS, ter vervangen van kleinere WD Red's. Maar wat bevielen die Toshiba's super slecht. Veel herrie en met name heel erg trillen. M'n Synology NAS trilde zowat de kamer uit ;-) En geloof me, van alles geprobeerd om de trillingen te dempen. Vreemd overigens, want in de recensies komen ze er goed uit. Dus alle 5 toch maar retour naar Megekko en binnen enkele dagen werden de retouren geaccepteerd en de aankoopsom gecrediteerd! TOP service!

Tot nu toe steeds zoals beloofd de volgende dag geleverd en goed verpakt.

Zie boven, spreekt voort zich.

Al meermaals dingen besteld bij megekko en altijd top service. Alles zit mooi verpakt en altijd tijdig geleverd. Ook voor zakelijk bestellen is alles super handig.

Alles zat perfect verpakt in een doos die niet buiten proportie is in tegenstelling to veel andere winkels.

Prima prijs voor product. Had een USB-stok nodig en kwam hier uit im te kopen

Netjes verzonden in een doosje, maar wel in de brievenbus.

Bestel hier al een aantal jaren, altijd goede ervaringen gehad. Bestellingen worden op tijd verzonden en contact is vriendelijk, behulpzaam en to the point.

Onlangs een aantal bestellingen gedaan bij Megekko waaronder een enkele ventilator. Die bleek helaas niet te werken en daarom een retourorder aangemaakt.

Duurde niet lang voordat ik een mailtje kreeg dat er een nieuwe onderweg was. Hoefde de oude niet terug te sturen, goede service zonder gedoe.

Snel gevonden via de Tweaker Pricewatch. Vaak één van de goedkopere. Maar toch met het idee dat je bij een fatsoenlijke shop inkoopt.

Verzending was nog eerder binnen dan aangegeven! Dat is altijd fijn.

LG monitor besteld. Was nog goedkoper dan bij MM met BTW weg ermee actie!
Overzichtelijke site met goede filteropties en betaalmogelijkheden.

Bezorgd zoals na de bestelling aangegeven. Op tijd en goed verpakt.

Overzichtelijke site. Producten makkelijk te vinden en goed omschreven. De wijze van betalen is eenvoudig en duidelijk.

De producten werden snel geleverd en waren zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden.

Second time I made a purchase with Megekko, and the experience was great both times. Product was delivered on time.

Delivery was quick, next day, I have nothing to complain about.

Goed kwaliteitsproduct tegen heel aantrekkelijke prijs aangeboden, bestellen gaat snel zonder poespas, bestelling netjes binnen beloofde termijn geleverd tegen minimale verzendkosten.

Vrijdagnacht besteld, maandag ontvangen binnen van tevoren gemeld tijdsinterval. Degelijk verpakt zonder gebruik van overdreven veel materiaal (milieu).

Zeer overzichtelijke website. Snel mijn product kunnen vinden. Prijs is correct berekend. Betalen achteraf ook prima verlopen.

Product snel geleverd en degelijk verpakt.

Vooraf aan de bestelling een email gestuurd met een aanvullende vraag/opmerking over het product. Die is uiteindelijk snel en adequaat afgehandeld.

Bestelling ging makkelijk en ik kreeg de dag daarna mijn product binnen. Top service, zeker aan te raden.

De levering was dus erg snel en niks op aan te merken.

Ik had nog een vraag over mijn product en ik kreeg binnen een uur reactie op de mail.

Ik vond het erg makkelijk om hier te bestellen. Je hebt ook meerdere keuze opties om te versturen. Gratis verzenden, tenzij je avond bezorging wilt en niet bij de buren bezorgd wil hebben. Ze leveren ontzettend snel. De volgende dag al.

Ik heb meerdere dingen besteld. Alle producten waren goed verpakt.

Als je een vraag stelt krijg je heel snel antwoord. Maakt niet uit hoelaat het is.

Bovenaan in de Pricewatch, duidelijke website, vlotte verzending, hoge beoordeling, betrouwbaar, scherpe prijzen, enorm aanbod

Goede communicatie van de verzending, ik bestel er regelmatig en ik heb nooit problemen ondervonden.

Goede prijs, duidelijke website, vlotte verzending. Ik bestel regelmatig bij megekko en het is altijd in orde.

Ik had gekozen voor een dag later te ontvangen als standaard. Dit was ook het geval. De verpakking was ook zeer degelijk.

Overzichtelijke site, ruim aanbod aan scherpe prijzen. Ik heb al veel bestellingen bij Megekko geplaatst en tot op heden nog geen spijt van gehad. In vergelijking zijn zij meestal het goedkoopst en hebben voldoende voorraad.

De levering gebeurt snel, correct en alles is heel degelijk verpakt

Vragen worden snel en goed beantwoord. Andere mogelijkheden qua service of suggesties voor een ander artikel worden aangeboden.

The worst marketplace I ever encountered in the Netherlands.

Everything about this marketplace is awful.

They don't deliver the bought product at all. But that can happen.
What is much worse is that there is no Live Chat, no phone support.

There is just email but they don't reply emails at all.

Never delivered the product and refused to communicate at all

Never replied to my requests. No live chat, no phone support

Zou thuis bezorgd moeten zijn en voor getekend. Handtekening is volledig anders (ook geen simpel kriebeltje) en het is bezorgd als 'PostNL geen burenlevering'. Buren hebben ook niets ontvangen en pakket is nergens te vinden.

Onderzoek PostNL geeft ook geen uitsluitsel en pakket zou door een vrouw getekend zijn. Ik heb mijn moeder nog gevraagd, maar ben toch echt als jongetje op de wereld gekomen. Megekko ziet geen verantwoordelijkheid, ondanks dat zij tot aan de feitelijke levering deze wel heeft. Feitelijke levering heeft niet plaatsgevonden, ben bang dat ik juridische stappen moet ondernemen.

Site is goed opgebouwd, wel erg gericht op pubers wat taalgebruik betreft. Ze hebben soms goeie aanbiedingen.

Doos goed ingepakt. Track en Trace klopte niet. Gelukkig kreeg ik een apart bericht van de post zelf.

Ik had een prijsalert ingesteld en al gauw kreeg ik een seintje dat mijn gewenste videokaart bij MeGekko in de aanbieding was.

Het product werd de volgende dag geleverd.

Scorekaart voor Megekko