Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima shop, nooit problemen gehad. Maar nadat ik vandaag iets had aangeschaft kreeg ik een "krijg nu 16 Euro korting op uw volgende bestelling aanbieding" die bij nader inzien een 15 Euro per maand abbo scam blijkt te zijn. Jammer dat Megekko zich hiervoor laat lenen; sterretje eraf
AlgemeenMoest even wennen aan de bijzondere naam ;-) maar sinds een jaar bestel ik zo nu en dan bij Megekko spullen en tot nu bevalt me dat uitstekend. Grote voorraad, prima site, inderdaad de dag erop geleverd en scherpe prijzen! De directe aanleiding voor deze beoordeling is echter het retourenbeleid van Megekko. Recent 5 stuks 6TB Toshiba N300 hd's gekocht, speciaal voor een Synology NAS, ter vervangen van kleinere WD Red's. Maar wat bevielen die Toshiba's super slecht. Veel herrie en met name heel erg trillen. M'n Synology NAS trilde zowat de kamer uit ;-) En geloof me, van alles geprobeerd om de trillingen te dempen. Vreemd overigens, want in de recensies komen ze er goed uit. Dus alle 5 toch maar retour naar Megekko en binnen enkele dagen werden de retouren geaccepteerd en de aankoopsom gecrediteerd! TOP service!
VerzendingTot nu toe steeds zoals beloofd de volgende dag geleverd en goed verpakt.
KlantenserviceZie boven, spreekt voort zich.
AlgemeenAl meermaals dingen besteld bij megekko en altijd top service. Alles zit mooi verpakt en altijd tijdig geleverd. Ook voor zakelijk bestellen is alles super handig.
VerzendingAlles zat perfect verpakt in een doos die niet buiten proportie is in tegenstelling to veel andere winkels.
AlgemeenPrima prijs voor product. Had een USB-stok nodig en kwam hier uit im te kopen
VerzendingNetjes verzonden in een doosje, maar wel in de brievenbus.
AlgemeenBestel hier al een aantal jaren, altijd goede ervaringen gehad. Bestellingen worden op tijd verzonden en contact is vriendelijk, behulpzaam en to the point.
KlantenserviceOnlangs een aantal bestellingen gedaan bij Megekko waaronder een enkele ventilator. Die bleek helaas niet te werken en daarom een retourorder aangemaakt.
Duurde niet lang voordat ik een mailtje kreeg dat er een nieuwe onderweg was. Hoefde de oude niet terug te sturen, goede service zonder gedoe.
AlgemeenSnel gevonden via de Tweaker Pricewatch. Vaak één van de goedkopere. Maar toch met het idee dat je bij een fatsoenlijke shop inkoopt.
VerzendingVerzending was nog eerder binnen dan aangegeven! Dat is altijd fijn.
AlgemeenLG monitor besteld. Was nog goedkoper dan bij MM met BTW weg ermee actie!
Overzichtelijke site met goede filteropties en betaalmogelijkheden.
Bezorgd zoals na de bestelling aangegeven. Op tijd en goed verpakt.
AlgemeenOverzichtelijke site. Producten makkelijk te vinden en goed omschreven. De wijze van betalen is eenvoudig en duidelijk.
VerzendingDe producten werden snel geleverd en waren zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden.
AlgemeenSecond time I made a purchase with Megekko, and the experience was great both times. Product was delivered on time.
VerzendingDelivery was quick, next day, I have nothing to complain about.
AlgemeenGoed kwaliteitsproduct tegen heel aantrekkelijke prijs aangeboden, bestellen gaat snel zonder poespas, bestelling netjes binnen beloofde termijn geleverd tegen minimale verzendkosten.
VerzendingVrijdagnacht besteld, maandag ontvangen binnen van tevoren gemeld tijdsinterval. Degelijk verpakt zonder gebruik van overdreven veel materiaal (milieu).
AlgemeenZeer overzichtelijke website. Snel mijn product kunnen vinden. Prijs is correct berekend. Betalen achteraf ook prima verlopen.
VerzendingProduct snel geleverd en degelijk verpakt.
KlantenserviceVooraf aan de bestelling een email gestuurd met een aanvullende vraag/opmerking over het product. Die is uiteindelijk snel en adequaat afgehandeld.
AlgemeenBestelling ging makkelijk en ik kreeg de dag daarna mijn product binnen. Top service, zeker aan te raden.
VerzendingDe levering was dus erg snel en niks op aan te merken.
KlantenserviceIk had nog een vraag over mijn product en ik kreeg binnen een uur reactie op de mail.
AlgemeenIk vond het erg makkelijk om hier te bestellen. Je hebt ook meerdere keuze opties om te versturen. Gratis verzenden, tenzij je avond bezorging wilt en niet bij de buren bezorgd wil hebben. Ze leveren ontzettend snel. De volgende dag al.
VerzendingIk heb meerdere dingen besteld. Alle producten waren goed verpakt.
KlantenserviceAls je een vraag stelt krijg je heel snel antwoord. Maakt niet uit hoelaat het is.
AlgemeenBovenaan in de Pricewatch, duidelijke website, vlotte verzending, hoge beoordeling, betrouwbaar, scherpe prijzen, enorm aanbod
VerzendingGoede communicatie van de verzending, ik bestel er regelmatig en ik heb nooit problemen ondervonden.
AlgemeenGoede prijs, duidelijke website, vlotte verzending. Ik bestel regelmatig bij megekko en het is altijd in orde.
VerzendingIk had gekozen voor een dag later te ontvangen als standaard. Dit was ook het geval. De verpakking was ook zeer degelijk.
AlgemeenOverzichtelijke site, ruim aanbod aan scherpe prijzen. Ik heb al veel bestellingen bij Megekko geplaatst en tot op heden nog geen spijt van gehad. In vergelijking zijn zij meestal het goedkoopst en hebben voldoende voorraad.
VerzendingDe levering gebeurt snel, correct en alles is heel degelijk verpakt
KlantenserviceVragen worden snel en goed beantwoord. Andere mogelijkheden qua service of suggesties voor een ander artikel worden aangeboden.
AlgemeenThe worst marketplace I ever encountered in the Netherlands.
Everything about this marketplace is awful.
They don't deliver the bought product at all. But that can happen.
What is much worse is that there is no Live Chat, no phone support.
There is just email but they don't reply emails at all.
Never delivered the product and refused to communicate at all
KlantenserviceNever replied to my requests. No live chat, no phone support
AlgemeenZou thuis bezorgd moeten zijn en voor getekend. Handtekening is volledig anders (ook geen simpel kriebeltje) en het is bezorgd als 'PostNL geen burenlevering'. Buren hebben ook niets ontvangen en pakket is nergens te vinden.
Onderzoek PostNL geeft ook geen uitsluitsel en pakket zou door een vrouw getekend zijn. Ik heb mijn moeder nog gevraagd, maar ben toch echt als jongetje op de wereld gekomen. Megekko ziet geen verantwoordelijkheid, ondanks dat zij tot aan de feitelijke levering deze wel heeft. Feitelijke levering heeft niet plaatsgevonden, ben bang dat ik juridische stappen moet ondernemen.
AlgemeenSite is goed opgebouwd, wel erg gericht op pubers wat taalgebruik betreft. Ze hebben soms goeie aanbiedingen.
VerzendingDoos goed ingepakt. Track en Trace klopte niet. Gelukkig kreeg ik een apart bericht van de post zelf.
AlgemeenIk had een prijsalert ingesteld en al gauw kreeg ik een seintje dat mijn gewenste videokaart bij MeGekko in de aanbieding was.
VerzendingHet product werd de volgende dag geleverd.