Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik had een prijsalert ingesteld en al gauw kreeg ik een seintje dat mijn gewenste videokaart bij MeGekko in de aanbieding was.

Het product werd de volgende dag geleverd.

Overzichtelijke site, met ruim voldoende filters voor alles dat je zoekt. Het bestellen gaat zoals het hoort: winkelmandje vullen, gegevens invullen en betalen. Enig minpuntje die ik heb kunnen opmerken dat in het kader van een B2B transactie het veld waarin je je BTW-nummer dient in te vullen niet steeds getoond wordt, waardoor er soms wel en soms niet BTW gerekend werd (intracommunautair, ik ben van België). Door in te stellen dat je particulier bent, en daarna terug zakelijk aan te klikken, werd dit na 2x proberen opgelost.
Voor de rest totaal geen klachten: bestellen gaat eenvoudig, alles is snel geleverd, en dat voor een eerlijke prijs.

Alle kleine producten zaten mooi samen gebundeld in 1 doos (SSD, RAM, ...). De grotere stukken werden apart verzonden. Verzendkosten zijn eerlijk, alsook snelle verzending.

tgoh, goed he, een voorbeeld van hoe een goede shop moet werken, bestelling gemaakt op zaterdag, zondag al bericht gekregen dat men product onderweg was. en dinsdag was het er. ze werken ook NIET met bpost, wat heel goed is en duidelijk effect had op de leveringssnelheid. goede prijs, snelle levering, wat wil men nog meer.

zoals ik al zei, werken ze niet met Bpost, Bpost is altijd problemen, trage leveringen, slechte communicatie, dat was hier niet het geval, heel blij met Megekko.

Van begin van de bestelling tot het betalingsproces was alles duidelijk.
Je weet precies wat de wachttijden van de artikelen zijn en wat de mogelijke betaalopties zijn. Alles is vlot gelopen.
En uiteindelijk ook heel erg netjes ingepakt en bezorgd.

Alles was goed verpakt en met genoeg beschermingsmateriaal om de artikelen heen.

Goede prijzen, snelle afhandeling en verzending.

Over het algemeen - zeer goede ervaring, en ik zal graag weer bij Megekko winkelen.

The packaged arrived the next day after ordering.
This is a good as it gets.

M2-ssd en geheugen aangeschaft. Kwam via pricewatch en reviews op Tweakers bij Megekko uit.
Prettige overzichtelijke website.

Vandaag besteld, morgen in huis klopt bij Megekko. Snelle levering.
Erg prettig.

Ram en ssd gekocht. Gevonden via tweakers.
Snel checkout proces.
Geen overdreven hoge prijzen.
En super snelle verzending via DHL.

Acer 12-in-1 dock besteld. Was echter niet te gebruiken met mijn HP laptop. Kon dus weer retour

Bestelling was eenvoudig en werd meteen de volgende dag geleverd.

De retouraanvraag was snel goedgekeurd. De procedure zelf vond ik te omslachtig. Verder waren de verzendkosten voor mijn rekening. Dat is bij de concurrentie meestal niet zo.

Nieuwe SSD besteld. Bestelproces ging heel makkelijk en soepel. Volgende dag geleverd, kon ik hem gelijk inbouwen.

De schijf was verpakt in een stevige doos met daarin luchtzakjes.

Een goede service gerichte webshop met een twist.
Ik weet nog vroeger dat ze begonnen in een tijd dat alles normaal van Azerty, Salland, 4Allshop of Digitique kwam. Megekko was toen een rare vogel maar één die met de tijd niet verdwenen is, maar juist alleen maar erkenning heeft verworven, het was dus duidelijk meer dan die gekke naam - een goed uitgekiende balans van energie medewerkers, marge, en daarmee resultaat voor beide, dat uiteindelijk vitaal is.

Prima verzending, ik ben echter geen fan van extra papier/reclame in de doos;
kost allemaal weer extra energie om te produceren/recyclen.

Vragen worden altijd netjes en snel beantwoord. Er wordt duidelijk meer aandacht gegeven dan alleen aan dozen schuiven.

Product eenvoudig besteld; gevonden via de pricewatch, voor een goede prijs. Producten hebben een duidelijke beschrijving

Volgende dag in huis

Bestelproces is eenvoudig. Bestelling betrof een videokaart. Die is conform belofte de volgende dag op tijd geleverd. De ronde plastic sticker (verzegeling van de doos) zat los, de doos leek eerder open gemaakt te zijn. De antistatische zak waarin de videokaart zelf zat was gelukkig nog gesealed, de accessoires ook. Het product functioneert tot nu toe prima.

Product is netjes verpakt en op tijd geleverd. (volgende dag zoals beloofd).

Monitor hier in de pricewatch gevonden, dus stond binnen een paar klikken in m'n winkelwagentje. Bestellen kon dus niet makkelijker.

Dezelfde dag verzonden via PostNL. De volgende dag was de monitor bij mij thuis.

Afgelopen week wederom gebruik gemaakt van MeGekko. Zoals verwacht weer een fijne ervaring. Kort na het bestellen ontving ik de bevestiging, gevolgd door de verzendgegevens. Eenmaal vertrokken kwam de Track&Trace achterna.

Zoals afgesproken was de levering de dag erna in huis. De bestelling zag netjes verpakt in een hun eigen doos (MeGekko en het logo was hierop geprint).

In de doos was nog wat irrelevante reclame te vinden, dit gaat regelrecht naar het oud papier. Helaas maar goed, ik heb er geen last van en voor sommige andere klanten kan het wel relevant zijn (Luisterboeken en HelloFresh).

Shipped very fast, great packaging and price.
Megekko is my favorite place to buy hardware in the Netherlands.
I like that I was able to use American Express as well.

Shipping was very fast and with good packaging that guaranteed that the products wouldn't be damaged during shipping.
DHL delivered it to me the next day.

Bestelling, betaling en bezorging zijn uitstekend. Ook de mogelijkheid tot retourneren wordt zonder probleem en volgens afspraak nageleefd.

Snelle levering via PostNL. Verpakking degelijk en eventueel geschikt voor retourneren.

Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Het gebrek aan telefonisch contact is begrijpelijk maar voor snelle afhandeling niet ideaal.

Met kleine regelmaat bestel ik bij Megekko, goede prijs en snelle levering van de componenten naar keus.

Dag 1 bestellen, dag 2 in huis. Erg snel.

Super snelle levering tegen (slechts) €3,95. Binnen 1 werkdag in huis, gewoon uitstekend.

This is not first purchase In this shop, and so far I'm satisficed with results.

It was very fast and reliable!

The service was good and on-point.

Het product wat ik zocht (een processor) heb ik snel en wellicht niet tegen de allergoedkoopste prijs maar wel een van de betere prijzen. Gezien eerdere positieve ervaringen bij ze heb ik toch besloten weer hier te bestellen (gunfactor)

Prouct is netjes en snel geleverd, tevens in een herkenbare doos zonder poespas.

De service hielp mij snel nadat ik iets vergat te bestellen om toch nog na te verzenden zonder aanvullnde verzendkosten.

Alles dat ik nodig had was bij hun te bestellen. Veel van de onderdelen die ik gekocht heb waren de goedkoopste volgens tweakers. Verder werd alles de volgende dag voor 12:00 al geleverd helaas hadden ze deze keer de onderdelen in een te kleine doos gedaan waardoor het er niet heel netjes uitzag maar goed als dat de enige minpunt is vind ik het meer dan voldoende

Levering was de volgende dag voor 12:00 helaas was het in een tekleine doos verpakt waardoor die bol stond wat er niet heel best uitzag. maar alles was verder prima in orde

Bij een eerdere aankoop van mijn fractal design g zwarte computer case was bij aankomst het plastic raam gebarsten echter na contact opnemen met de klachten service kreeg ik zo een nieuw zijpaneel opgestuurd.

Scorekaart voor Megekko