MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Factuur betaald en binnen 24 uur geleverd

Zending was te volgen op de kaart en met het aantal leveringen die de chauffeur nog moest doen voor aankomst op mijn huisadres!

Product was in doos zonder beschadigingen, chauffeur bracht de doos naar binnen!

De pre-order voor ps5 makkelijk geregeld. Helaas was de levering een stuk lastiger te volgen. Door dat er op 19 maart teveel orders online waren gekomen was het niet zeker dat mijn pre-order hier voorrang op kreeg. Na een aantal keer gebeld te hebben bleek onze ps5 allang klaar te liggen en waren we niet gebeld over de update van onze pre-order.

Het product werd netjes geleverd in de juiste doos zonder beschadigingen. Helaas heeft de winkel ons niet op de hoogte gehouden van het proces van levering. Hierdoor wisten wij niet dat onze ps5 al een tijdje klaar lag toen wij hem op gingen halen.

De klantenservice was vreselijk. Een aantal keer het centrale nummer gebeld waarbij degene die ons geholpen heeft gebrekkig nederlands sprak en zelfs in Jip en Janneke taal niet begreep wat onze vraag was. Daarnaast was er vanuit Media markt geen verklaring waarom wij met onze pre-order van vóór 19 maart hem pas later mochten afhalen. Ze wilden bovendien niet aangeven of er bij de eerstvolgende levering voor ons een console tussen zou zitten.

tv besteld en gekozen voor same-day delivery. Heb al 4 dagen achter elkaar gebeld en elke keer kreeg ik te horen dat hij vandaag zou moeten aankomen.

Ik zou niemand aanraden om online te bestellen via mediamarkt

verzending is heel langzaam en ook nog eens veel te laat

wachttijd van klantenservice is erg lang en de medewerkers zijn niet zeer beleefd

Afgelopen zondagavond 28-3 's avonds een asus gt-ax11000 router besteld. Zou op voorraad zijn volgens de website, maar helaas niets. Tot vrijdag 2 april gewacht en contact opgenomen met de klantenservice. Eerst via twitter, maar kwam geen reactie terug. Toen maar zaterdag via Facebook, en ook geen bruikbare antwoorden. Router was volgens de website op voorraad, maar tot op heden geen verzendmelding gehad. Dan is vooruit betalen waardeloos met zo'n slechte service. Ben benieuwd wanneer ik m'n geld terug heb.

Op de vraag wanneer het product verzonden zou worden geen antwoord. Terwijl het afgelopen dagen (dus tussen de bestelling en moment van contact opnemen) wel op voorraad was volgens de website.

Nvidia Shield besteld bij de MediaMarkt, voor 22:00 besteld volgende dag (zondag) in huis. Zondag niet in huis. Maandag de klantservice gebeld en 30 min in de wacht gestaan, vervolgens een vrouw aan de telefoon gehad die het na ging vragen. Die zette mij weer in de wacht, na een uur maar opgehangen. Weer terug gebeld, vervolgens kreeg ik te horen dat het product niet op voorraad is. Gevraagd of ze de order kunnen annuleren, dit zou gedaan worden.

Vervolgens krijg ik woensdag een verzendbevestiging dat de order verstuurd is......

Conclusie : Prima als een verzending wat langer duurt, maar geef dit dan eerlijk aan.

Veel later dan werd aangegeven door de MediaMarkt, wees eerlijk...

Slecht bereikbaar, onkundig, onderbemand.. dit is wel een aandachtspuntje voor de MediaMarkt.

Headset besteld op maandag. Volgens de site is het op voorraad en met 2 dag in huis. Niet dus. Artikel blijft hangen op status Bestelling geplaatst. Klantenservice is telefonisch niet te bereiken, en na een paar bot vragen staat het FB account nu al 6 (!)uur op: je wordt zo spoedig mogelijk geholpen.
Ik zie dat de headset inmiddels 20 euro duurder is op de site en krijg sterk de indruk dat men probeert mij de bestelling te laten annuleren. Dat is ook gelukt, ik heb totaal geen vertrouwen in deze tent.

BESTEL HIER NIET!

Niet te bereiken en dus compleet waardeloos. Telefonisch wachtrijen van 20+ minuten en fb account reageert gewoon niet.

Was samen met 2 andere shops goedkoopste prijs, en dan kies ik altijd degene die het minste aantal shopreviews heb want het is als consument gewoon slim een underdog te steunen.

Valt weinig over te melden, bezorging was toppie ... het ging om een 55 inch 4k tv.

Product was op voorraad en wou het eigelijk gaan ophalen maar er was ook optie om het met same day delivery te laten leveren. Nu 4 dagen later, nog steeds geen product, terwijl klantenservice mij nu al 2 keer heeft verteld dat het vandaag geleverd zou worden. Dus betaald voor same day, maar word niet waargemaakt.

Product is nog steeds niet verzonden. Dus echt waardeloos. Zit nu met andere producten in huis waar ik niets mee kan totdat dit geleverd is..

De mensen bij de klantenservice / chat zijn aardig maar maken hun beloftes niet waar. Telefonisch gebeld naar het filiaal, maar word niet opgenomen. (Telefoon nummer verkregen van klantenservice/chat.)

Goede prijzen ten opzichte van andere winkels, goede aanbiedingen en een goede service met snelle bezorging

Snel verzonden, snel geleverd en duidelijke informatie over de levering.
Snelle reactie bij problemen, denken graag mee over een oplossing

Niet tevreden = geld terug
Smartphones zou ik niet kopen bij deze winkel, als je iets kapot hebt is het een hoop gezeik om hem binnen de garantie te laten repareren. Ze zoeken dan een klein krasje en zeggen gelijk dat het gebruikersschade is (wat niet binnen de garantie valt)

Ik heb 4 pogingen gedaan om een A40 panzerglass screenprotector aan te schaffen. De eerste keer stond deze wel op voorraad op Tilburg op de webshop. Een afspraak gemaakt, maar geen screenprotector in de winkel aanwezig. Een dag later de screenprotector geserveerd via webshop om af te halen in Tilburg. De bestelling werd met een standaard mailtje geannuleerd. Nog keer besteld in de webshop, afgerekend een een afspraak gemaakt om op te halen een dag erna. Wederom geen screenprotector op de afspraak om af te halen. Pas om diezelfde dag om 17.06 krijg ik een mailtje dat ik deze mag komen ophalen.

Niet geleverd op de afgesproken tijd. Ik ben voor niks naar de winkel gereden.

Met zegt sorry bij de facebook klantenservice misschien moet u het op een andere manier bestellen. en ik geef het door bij dat de voorraad niet klopt en klaar is het gesprek,

Samsung 980 besteld via Mediamarkt omdat de website aangaf dat ik het de volgende dag kon ophalen bij mijn filiaal (7 min lopen).
De website geeft meteen een ophaal tijdvak op die ik kan kiezen.

Betaling ging rap

Volgende dag pakket ophalen in het opgegeven tijdvak, is deze er niet. Wordt er gezegd dat het nog niet verzonden is.
Website geeft aan dat item verzonden is.

Contact gezocht met klanten service. 10 min in de wacht gestaan, daarna gevraagd wat de status was. Na het verstrekken van NAW gegevens werd het na 20 seconden stil tot ik vroeg of er nog iemand was, ik kreeg een reactie.
Na een minuut vroeg ik of iemand nog daar was, tot 3x aan toe dit gedaan, geen reactie waarna de verbinding verbrak.

Tweede gesprek, ging beter. bleek dat het pakket nog verstuurd moest worden. Aangegeven om de bestelling maar te annuleren.

Ben zeer tevreden over de Galaxy Watch 3 41mm. Werkt als een tierelier. Door alle functies die erop zitten wordt je min of meer geactiveerd om meer te bewegen. Je wordt je bewuster van je gezondheid. Toppie.
Pluspunten Overzichtelijk en duidelijk. Veel apps.
Minpunten Batterij kon wat langer meegaan

Het product werd zeer correct en supersnel geleverd. Zondagavond besteld, maandagmiddag in huis.

PS5 besteld waarna blijkt dat MediaMarkt meer verkocht heeft dan dat ze hebben liggen. De koopovereenkomst hebben zij daarbij ontbonden(wat wettelijk gezien niet mag). Geld zou binnen 3 dagen op mijn rekening staan echter hebben ze dat na 3 dagen nog niet in gang gezet.

Klantenservice gebeld, slecht nederlands sprekende dame aan de lijn. Zou een melding maken naar MediaMarkt om geld terug te laten betalen.
Oftewel. Dame zelf was niet van MediaMarkt maar een tussenpartij.

Krijg ik erna een email met een template tekst waarin ze niet eens de woorden REDEN en AFDELING hebben vervangen...

Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken over REDEN.

Zoals aangegeven heb ik je vraag doorgezet naar mijn collega's van de AFDELING. Zij hebben alle specifieke kennis in huis om je vraag te beantwoorden. Zodra we een antwoord hebben op je vraag zullen wij je dit direct laten weten.

Heb je verder nog vragen? Ik help je graag.

Betaald maar daarna geannuleerd
Erg slecht geregeld, eerst mensen lekker maken tot het inpakken aan toe en daarna annuleren, kan echt niet. Uiteindelijk de servers de schuld geven en proberen alles goed te maken met een unieke pre order lijst waar u op terecht komt, maar wie weet wanneer u aan de beurt bent. Kom op mediamarkt erg amateuristisch. Kom maar met wat beter oplossingen voor deze mesen........ Ook zijn blijkbaar de beoordeling geblokkeerd , Mediamarkt kan erg slecht tegen kritiek.

De order bevestigt maar in de avond aangeleerd , bevestiging tot inpakken aan toe. Wel laten betalen maar niks krijgen.

Klanten service waardeloos de servers de schuld geven, echt niet acceptabel , zijn zo veel gegroepeerd van deze actie. Kijk snel voor dat ze alle beoordeling en emails blokken.

Mediamarkt heeft voor mij definitief afgedaan. Hun website en voorraadbeheer is niet meer van deze tijd zeker niet voor zo’n groot bedrijf. Eerder al annuleringen gekregen bij btw dagen ivm voorraad die ineens op was en een week later weer wel op voorraad maar toen mocht ik voor de normale prijs gaan kopen. Nu weer dikke ellende bij de ps5. Bestelling later ineens weer geannuleerd. Mediamarkt leert niet van hun fouten heb daarom ook besloten mijn bestelde en ontvangen oled tv retour te sturen en te kopen bij Coolblue.

Klantenservice is waardeloos. Je moet vaak extreem lang wachten en er wordt iedere keer iets anders gezegd of beloofd. Na weken wordt er pas gereageerd op een klacht.

Duidelijke communicatie vanuit mediamarkt. Bestelling werd op tijd geleverd. Prima ervaring met de aankoop die ik hier gedaan heb

Levering ging snel, volgende dag in huis

Delivery on time customer service was good product quality was best. I will recommend media Mart to my friends and family.

Excellent service

All good no complaint.

@MediaMarkt NL, wat ben je toch een enorme ballentent!

In 1 van jullie vele (spammerige aanbiedings)mailtjes stond ditmaal een actie waar ik op in wilde gaan. Betreft een red night deal waarbij een tv in de aanbieding was (-/-€420, prima aanbieding)
Vanochtend zag ik jullie mail en uit automatisme stapte ik in de auto om naar de winkel (MM Roermond, ik werk daar om de hoek) te rijden, maar dat gaat natuurlijk niet vanwege corona. Dus ik terug naar het werk gereden en ik ben de tv online gaan bestellen, zodat ik daarna een timeslot voor ophalen kon kiezen. Toen ik de tv aanklikte en hem aan het winkelwagentje toevoegde stond de aanbiedingsprijs er nog, toen ik wilde gaan betalen stond ineens de normale prijs vermeld.
Dus tijdens het bestelproces is de aanbieding afgelopen. Dat is niet okay, als je in een winkel loopt, een product in je winkelwagentje gooit en vervolgens naar de kassa loopt, dan hoort de prijs onderweg niet ineens te veranderen..
Dus ik heb de klantenservice gebeld en vervolgens de winkel in Roermond. Bij de winkel werd ik te woord gestaan door een of andere wijsneus die bijdehand liep te doen en dat is bij mij verkeerd geschoten. Ik vind het slecht dat jullie een actie tijdens het bestelproces af laten lopen, gelukkig zag ik het net op tijd voor het betalen. De telefonisch aangeboden alternatieve prijs is een belediging (vooral het lulverhaal erbij), want elders is de normale prijs lager dan jullie speciale aanbod... Hele vreemde manier van zaken doen. Wat maakt het in hemelsnaam uit of ik iets bestel om (bij wijze van spreken) 9:55 of 10:05u? In beide gevallen wilde ik hem vandaag bij de winkel oppikken. Nu ga ik in mijn boosheid MM zwart maken op Facebook, in de hoop zoveel mogelijk mensen te bereiken. Gelieve mij nooit meer een van jullie 'geweldige' aanbiedingen te sturen, als je toch niet wilt verkopen. Totaal misplaatst om enerzijds te roepen dat je het zwaar hebt in de coronacrisis, dat je klanten hoog hebt zitten blablabla en dan vervolgens zo te handelen.

#ballentent #mijnooitmeerlastigvallen

Wijsneus aan de telefoon gekregen die totaal 0,0 begrijpt van klantgerichtheid en wat service betekent. 5 Min te laat is pech meneer, moet je maar de kleine lettertjes lezen. Door die pannenkoek doe ik m'n best om iedereen te informeren over mijn ervaring met de 'service' van MediaMarkt. Prutsers!

Al 4 maanden op bestelling aan het wachten. Na n maand gehoord dat ik een vervanging zou krijgen. Maand later niks gehoord. Talloze keren gebeld en gemaild zonder succes.

Niks geleverd gekregen. Na 4 maanden nog niet eens. Wil weten wat er gaande is.

Komen telkens met het zelfde verhaal aan. Nooit iets vangekomen.

Prima aanbieding toevallig, en super snel geleverd. Veel positieve ervaringen sinds de lockdown. Ondanks de drukte toch laten leveren. En alles kwam top op tijd.

Levering door dynalogic ging prima, kreeg wel erg veel mailtjes over de status. Wn het was beetje onduidelijk omdat ik twee bestellingen had lopen. Dus moet met cijfertjes kijken welke wanneer kwam. Maar wel keurig op de tijd die aangegeven was.

Scorekaart voor MediaMarkt