Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHet is een duidelijke en overzichtelijke website en ze leveren het product snel. Prima winkel.
VerzendingZondag besteld, maandag in huis. Snelle verzending.
AlgemeenNa 3 weken kon ik toch het gekochte produkt inruilen wel als uitzondering.
Was ik toch blij mee met deze perfecte service.
Perfect geleverd.
KlantenserviceMen had alle begrijp voor mijn probleem en dacht zeer positief mee.
AlgemeenBestellen gaat goed. Voor de extra garantie moet je een lastig geheel door en 2 reviews schrijven. allemaal erg onduidelijk
VerzendingIk kreeg een bericht dat mijn product de volgende dag geleverd werd. Ook via track en trace. Hele tijd gewacht. Blijkt er een verandering te zijn. product komt een dag later.
KlantenserviceJe wordt snel geholpen en krijgt ook een goed antwoord. Jammer is alleen dat je daarna weer nieuwe vragen hebt
AlgemeenZe hebben de beste prijs voor het product en een hele snelle levering. Voor twaalfen besteld, de volgende dag binnen.
VerzendingVoor 23.59 uur bestellen en de volgende dag het artikel binnen. Dat is perfect.
AlgemeenGroot assortiment en een prima website
Goede scherpe prijzen en een aantal eigen winkels (is handig)
Afgehaald in winkel;geen verzending laten doen
Klantenservicegoed geholpen in de winkel;klantenservice niet gebruikt
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe systeemcamera en was nog aan het twijfelen tussen modellen. In de winkel heb ik erg goed advies gekregen waarna ik de camera direct heb gekocht tegen een goede prijs. Daarnaast ook erg vriendelijk geholpen waardoor ik de volgende keer zeker terug zal gaan.
AlgemeenGoed en professioneel advies. Geen dozenschuivers maar kennis van fotografie, waardoor je de juiste keuze maakt.
VerzendingProduct direct op voorraad
AlgemeenGeen enkel probleem bij het bestellen, alles soepel verlopen. Bij eerdere bestellingen ook. Scherpe prijzen in verschillende categorieen.
VerzendingSavonsd besteld, de volgende morgen al in huis. Sneller dan verwacht.
KlantenserviceSnel en toerijkend antwoord op mijn vraag.
AlgemeenBestelproces verliep prima, is eenvoudig en snel. Aflevering van toestel ook prima en snel bezorgd.
VerzendingSnelle en goede bezorging
KlantenserviceVraag per mail gesteld, binnen korte tijd antwoord
AlgemeenFototoestel online gekocht. Het toestel gaf geen problemen. Was de volgende dag al binnen. Ben blij met mijn aankoop het is een erg licht makkelijk hanteerbaar fototoestel.
VerzendingDe dag erop binnen,af laten leveren op een post NL punt.
KlantenserviceMail gestuurd over extra garantie, keurig antwoord gekregen.
Algemeenvlotte verkoop, goede uitleg en service. Geen opdringen van ongewenste items, product was aanwezig in de winkel
Klantenservicegoede en vlotte afhandeling door de verkoper
AlgemeenIk heb genoten van een goede service en nu geniet ik van een fijn product.
AlgemeenSnel en goed met enorme keus en s,avonds laat besteld de andere morgen om 11 uur bezorgd
VerzendingGoed verpakt en volgens bestelling
AlgemeenGoede website en informatievoorziening. Product uiteindelijk in de winkel gekocht en daar was professioneel en klantvriendelijk personeel. Goede service en tevreden met mijn aankoop.
KlantenserviceGoede en professionele service. Vriendelijke medewerkers.
AlgemeenDe site was bijzonder gebruiksvriendelijk. Ondanks het grote aanbod behoud je toch het overzicht en vind je snel wat je werkelijk nodig hebt!
AlgemeenGoed advies gehad bij aankoop nieuwe camera in Superstore Den Bosch. Ook hul[p bij keuze acc was prima.
VerzendingZowel de camera als de lenzen en de acc waren op voorraad en dus meteen geleverd
AlgemeenBenq PD3200U besteld en dag nadien geleverd. Service zoals ik van kamera Express gewoon ben. Gewoon perfect.
AlgemeenGisteren Canon G7X II besteld, vandaag al geleverd. Prima service.
Mijn vraag hoe ik de cashback moest regelen is eigenlijk bijna ogenblikkelijk beantwoord. Beter kan niet jongens. doe zo voort
AlgemeenDe Kamera Express winkel in Amsterdam heeft veel professionele apparatuur op voorraad. Ik ben er vakkundig geholpen met de aanschaf van een 85mm lens.
AlgemeenVakbekwaam personeel die nog de tijd voor je nemen. Uitstekende service.
Je krijgt de tijd om de spullen op je gemak te bekijken
Laat het eigenlijk nooit opsturen, ik kies er zelf altijd voor om het persoonlijk op te halen