Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenScherpe prijs met name door het TweakersForum
Snelle reactie en goede info.
Alleen de betaallink via email vind ik wel een risico. Waarom niet gewoon via website bestellen met een kortingscode.
Telefonisch werd een afspraak ingepland die ook goed werd nagekomen
AlgemeenIk ben goed geholpen. De verkoper nam de tijd en zorgde voor een adequate oplossing.
AlgemeenGoed geholpen door personeel van Kamera Express, zelfs met de drukte van BlackFriday. Uiteindelijk ook een prima deal gekregen, scherpste die ik kon vinden.
VerzendingIk werd netjes gebeld door het koerier bedrijf om een afspraak te plannen. Dit ging er flexibel en ik werd 15 mins van tevoren gebeld om aan te geven dat de zending geleverd zou worden. Toppie
AlgemeenPrima winkel. Na mijn zoektocht naar een Full-Frame camera kwam ik terecht bij Kamera Express. Ik heb mijn wensen besproken en kreeg deskundige uitleg. Ze nemen alle tijd voor je. Je gaat met een goed gevoel met de nieuwe aankoop naar huis.
Algemeensuperblij met mijn camera, geleverd door Kamera-express.
Kamera op tijd geleverd. Camera is mooi compact.
AlgemeenHartstikke blij met de service van kamera express, zelfs met black friday toch nog binnen 2 daagjes mijn product ontvangen!
AlgemeenPrima prijs aangeboden gekregen na wat mailcontact. Betaallink via de mail en dat ging prima.
VerzendingKoeriersdient belt voor afspraak en 2 dagen later staat de tv in de kamer.
KlantenserviceReageren heel snel met prima antwoorden dat is heel prettig.
AlgemeenIk ben in de winkel langsgeweest en ik ben goed en vlot geholpen door de mensen van Kameraexpress.
AlgemeenThe delivery service was great and the staff at the store in Rotterdam was really kind and helpful.
KlantenserviceI could't reach them through the client service number
AlgemeenBij Kamera Express de Zhiyun Weebill-S in de winkel in Groningen opgehaald
Hij was op voorraad en hoefde ik hem niet bestellen.
Het is mijn 3e gimbal en dit is de beste gimbal ooit. Super snel kalibreren en de underslung houding is echt super met deze gimbal.
Ik bestel regelmatig van alles en nog wat bij Kamera Express maar haal deze graag in de winkel in Groningen op. Ik houd van persoonlijk contact met de medewerkers en voel ik mij in de winkel ook een gewaardeerde klant.
Als ik binnen kom lopen hoef ik niets te zeggen, ik wordt bij naam begroet en zonder dat ik zelf ook maar iets hoef te zeggen loopt de medewerker al naar het magazijn om mijn bestelling op te halen. Ook in het kassa systeem klikken ze direct op mijn account en weten de medewerkers wie ze voor zicht hebben staan. Deze vorm van klantvriendelijkheid waardeer ik zeer.
Al met al zijn Michiel en Mike top medewerkers
AlgemeenPrima geholpen via de mail, ze reageren binnen 24 uur die tijd hadden ze ook wel nodig omdat het black friday was dus erg druk. Ik heb ook telfonisch contact gehad het was wel jammer dat je geen idee had hoeveel wachtende er nog voor je waren of wat de tijdsduur was voor je geholpen zou worden ik hing zeker 30 min in de wacht! Maar dit had ook te maken met de drukte van black friday.
VerzendingDe verzending was prima zelfs op zondag geleverd! Ondanks dat ik op tijd had besteld konden ze helaas niet de volgende dag leveren ivm de drukt door black friday.
KlantenserviceIk heb op al m'n vragen netjes antwoord gekregen, maar het zou wel wenselijk zijn als je in de wacht staat dat je het idee hebt dat je binnenkort geholpen gaat worden d.m.v. een wachttijd of aantal wachtende voor je.
AlgemeenVoor black friday 2019 mijn zinnen gezet op een nieuwe 55 inch OLED televisie. Kamera express reageerde ondanks de drukte van black friday zeer rap op mijn vragen en de aankoop van de tv was daarom ook snel geschied. Tot mijn verbazing werd de televisie 2 dagen daarna op zondagochtend al bij mij thuis afgeleverd. Een zeer tevreden klant!
VerzendingOp zaterdag netjes contact opgenomen door transporteur en daarna een sms en email gekregen met tijdsvak van 2 uur, helemaal top. Jammer genoeg kwam de transporteur uiteindelijk 1,5 uur na het tijdsvak van 2 uur.
AlgemeenDeze webshop heeft ook fysieke filialen waardoor je face 2 face contact kan hebben, bij dure apparatuur zeer wenselijk. De prijzen zijn desondanks scherp en de levering is snel!
AlgemeenMijn Philips TV was na 12 jaar wel toe aan vervanging. Via GoT het prijstopic forum gevonden voor OLED TV's en KE had een scherpe prijs.
VerzendingKoerier belde voor een afspraak en het kon de volgende dag al worden bezorgd. Ze waren netjes op tijd en TV in goede staat ontvangen.
AlgemeenIk heb een e-mail gestuurd naar aanleiding van de OLED discussies op Tweakers waarin prijzen besproken worden die niet in de winkels terug te vinden zijn.
Ik heb snel en eenvoudig dezelfde deal kunnen krijgen en werd over het algemeen via de e-mail snel en goed geholpen. Eventuele vragen werden meteen duidelijk beantwoord en geen gedraai eromheen.
Disclaimer: Met het plaatsen van een review kan ik mijn garantietermijn opschroeven naar 5 jaar, maar dat heeft de inhoud van de review voor mij niet beïnvloed.
Bij de koeriersdienst had ik geen keuze voor een bezorg tijdstip, dus moest ik deze dag thuis werken. De avond ervoor krijg je om 21:00 uur een tijdsbestek te horen waarbinnen het pakket bezorgt wordt.
Werd netjes per koerier aan de deur gebracht. Koerier was echter alleen waardoor ik hem moest helpen de 65" OLED TV naar binnen te tillen terwijl ik geen dingen mag tillen.
Zoals eerder beschreven ben ik in eerste instantie al goed geholpen. Bij het constateren van missende onderdelen telefonisch contact opgenomen en alles is kosteloos en moeiteloos direct nagezonden en de volgende dag in huis.
AlgemeenGewoon naar de winkel in mijn woonplaats gegaan want ik wist wat ik daar wou aanschaffen,
Anchor links van Peak design.
En krijg via E-mail de kassabon thuis gestuurd.
AlgemeenNa jaren een gewone tv overgestapt op een LG Oled voor de 3 jaar extra garantie schrijf ik deze review
VerzendingNetjes via een koeriersbedrijf.
KlantenserviceSnelle en vriendelijke reactie!
AlgemeenHet was na 10 jaar tijd voor een mooie OLED TV. Op GoT gekeken waar ik moest zijn om een OLED tv te kopen tijdens de black friday. Dit bleek KE te zijn.
Mooie en duidelijke website
Via koeriersdienst is tv bezorgt, netjes een afspraak gemaakt en kwamen hem netjes brengen.
KlantenserviceIk had de bestelling gedaan via mail, snelle reacties en vriendelijk.
AlgemeenDe website is makkelijk in gebruik. Veel keus uit de verschillende producten. Ik heb een camera besteld en onder de prijs stonden ook duidelijk de andere opties en prijzen vermeld. Hierdoor heb je ook nog overzichtelijk wat er nog meer bij besteld kan worden en voor welke prijs.
VerzendingCamera zou op aangegeven dag geleverd worden. De bezorger is alleen niet aan de deur geweest, waardoor ik het product later binnen had. Vanuit kamera express is het product wel op de aangegeven dag verzonden.
KlantenserviceGoed gehoolpen bij de klantenservice. Door drukte is mijn vraag een dag later beantwoord, maar kreeg daar wel netjes bericht over. De verdere afhandeling is allemaal erg vlot en netjes verlopen.
AlgemeenIk de LG 55UM7450PLA aangeschaft aan de Black Friday prijs met 5 jaar garantie i.p.v. 2 jaar mits het plaatsen van een online review. Bestelling plaatsen en betalen was zo gefikst.
VerzendingHet had voor mijn part sneller gemogen maar een 55" TV die je natuurlijk niet zomaar even op de post. Vrijdag besteld, zou pas woensdag geleverd kunnen worden. Blu-ray speler en bijpassende soundbar waren de maandag al geleverd via een andere webwinkel.
Je krijgt de dag voor levering een indicatief venster van vermoedelijke levering van 2 uur toegestuurd. Echter geen bezorger te bespeuren, je zal er maar verlof voor genomen hebben. Voor meer info mag je naar een 0900-nummer bellen aan maximum €0,90 per minuut of €1,40 per gesprek als je daar zin in hebt. Kan beter. Uiteindelijk 2 uur later dan voorzien toch geleverd. Gelukkig was het avond en had ik geen andere plannen,.
Enige contact was de dame die dinsdag belde om een leveringsmoment voor te stellen. Niets op aan te merken.