Gebruikers over webshop Amazon.nl

Goedkoopste prijs voor even dus dat viel mee, communicatie voor verzending kon beter, ontvangende partij claimde het pas later te hebben ontvangen.

Sony hoofdtelefoon besteld en ze claimen dat het is afgeleverd, maar dit duurde een dag langer.

Amazon is onduidelijk over wanneer je artikel bezorgd wordt,moet ik een hele dag wachten op een klein artikel dat eigenlijk door de brievenbus kan maar dat niet aan gegeven wordt , savonds laat nog niet bezorgd
Probeer kontakt te krijgen met Amazon maar dat gaat niet , hebben geen telefoon nummer of emailadres
Ik weet uit het verleden dat de bezorging erg slecht kan zijn , wordt soms maar ergens neer gegooit als het niet door de brievenbus kan of het artikel raakt kwijt , frusterend allemaal
Vind dat Amazon een van de slechtste bezorgdiensten heeft !!

Amazon komt met valse beloftens van de tijd van bezorging . Zeggen dan wordt over een uur bezorgd maar ik zie niemand uren erna nog niet , ga ervan uit dat het niet meer bezorgd wordt
Erg slecht dit

Deze service niet te bereiken , geen contact mogelijkheid, ingewikkeld uitgelegd

5080 retourdeal besteld die "als nieuw" werd verkocht, krijg ik een 5090 waar de gpu core en vram van af gesoldereerd waren serial sticker was ook overgezet van de 5080 naar de 5090.

Dit was sold and shipped by amazon dus geen third party

Gelukkig heb ik alles gefilmd

meteen gemeld bij amazon en retour gestuurd op dezelfde dag dat ik hem ontvangen heb (4 september)

pakket staat nu sinds 15 september op dat ze de terugbetaling niet kunnen verwerken en dat ze meer informatie nodig hebben.

maar er word door de klantenservice niks gevraagd alleen maar dat ik 5-7 dagen oh nee wacht 14 werkdagen, oh grapje na 5 oktober weer contact op moet nemen.

Kortom waardeloos en ik ga hier nooit meer bestellen zodra ik mijn geld terug heb hoe lang dat ook mag duren. Daarna sluit ik mijn amazon account.

Verzending was ook slecht. even een videokaart versturen de prijs van een tweedehands auto je zou denken dat ze die wel goed verpakken.

nee gewoon een papieren zak om de doos van de videokaart zelf thats it. 0 bescherming voor een 1400 euro videokaart.

Afschuwelijk.

Iedereen zegt wat anders ze hebben allemaal een script wat ze volgen ze weigeren om je door te verbinden met iemand die wel meer kan.

Je moet gewoon maar wachten en wachten. maar hoe lang je moet wachten joost mag het weten.

ondertussen staat mijn retourpagina nog steeds met een error dat de retour niet verwerkt kan worden en dat ik contact moet opnemen. en bij contact krijg je elke keer wat anders.

Ik heb nu als antwoord gekregen:

- Pakket zou niet ontvangen zijn daarom kon die niet verwerkt worden

- Die error komt wel is vaker voor u moet gewoon even 5-7 dagen wachten en dan weer contact opnemen.

- Pakket is wel goed en er is niks mis met de retour

- Het niet juiste item is retour gestuurd daarom krijg ik die error

- Moet wachten tot de 30 dagen op zijn sinds het afgeven van het pakket op 4 september.

- Het is doorgegeven aan een leidinggevende en de terugbetaling is goedgekeurd.

- Ik moet 14 werkdagen wachten vanaf afgifte van het pakket en dan kunnen ze een handmatige terugbetaling doen

Al deze reacties zijn sinds ik die error heb gekregen op 15 september, dus welke moet ik nou geloven het is gewoon een grote puinzooi daar.

Ondertussen heeft amazon nu al doodleuk bijna 3 weken mijn geld terwijl ze mij een fraude product hebben opgestuurd.

Nooit problemen met Amazone ook niet met levering altijd netjes en op tijd en snel

---

Ik had geen vraag en oo,k geen contact gehad met de klantensevice

Bij is altijd keurig en op tijd en compleet en voldeec aan de verwachting

Amazon werkt voor grote pakketten met Dragonfly, waardeloos. Bij niet thuis kun je dit niet aangeven in het Dragonfly systeem, wel aanvinken dat dat het pakket niet mag worden afgeleverd. De zeer onvriendelijke bezorger zet het pakket gewoon in de regen neer, ondanks dat ik via de ring deurbel aangeef dat dat absoluut niet kan. Ps je kan bij Amazon niet aangeven dat je DHL wil dus zal Dragonfly de goedkoopste zijn...

Het product zal opnieuw worden verzonden levertijd 1 maand

Dragonfly bezorging , super slecht

Het product zal opnieuw worden verzonden levertijd 1 maand

Lezen op wat je zelf al kan zien, zijn niet meer in staat ergens mee te helpen

Bij Amazon Nederland kocht ik een aantal IT producten.
De prijzen waren marktconform. De levering was snel.

In een goede verpakking, snel verzonden en in huis.
Goede updates via de mail.

Site werkt lekker en overzichtelijk, prijzen zijn ook ok. Het valt me wel op dat de spullen vaak uit Duitsland komen met als gevolg een minder prettige leveringsproces. Daar komt bij dat Amazon ook gebruik maakt van nieuwkomers op de markt die nog niet over afhaalpunten beschikken. Gedoe...

Het ontbreekt bij Amazon aan de mogelijkheid een ophaalpunt als adressering op te geven. Een service die niet alleen beter is voor het milieu, maar ook tegemoet komt aan de wens van veel klanten.

Terramaster NAS besteld met flinke korting. Deze werd netjes de volgende dag geleverd. Ik moest nu een beveiligingscode opgeven aan de chauffeur die ik alleen mondeling mocht geven (tegen diefstal) dat was nieuw voor mij maar wel vernuftig.

Netjes aan de deur geleverd (moesten ook wel door het wachtwoord).

Geen contact gehad met de klantenservice over dit product; dus ik geef hier een algemene beoordeling met betrekking tot alle andere ervaringen wanneer ik ze wel gesproken heb.

Bij Amazon Nederland kocht ik een set USB hubs met korting.
Nergens anders te koop voor dit lage bedrag.
Snelle verzending gekregen met goede updates.
Gratis verzenden boven de 20 euro is ook altijd prettig.

Ik kreeg snelle en bovendien gratis verzending boven de 20e.
Goede updates met goede verpakking.

Prettig om hier te winkelen omdat het snel bezorgd wordt.
Grote keuze en goede service.
Tegenwoordig een minpuntje dat op de originele product doos het verzendetiket geplakt wordt. Is natuurlijk wel beter voor de afvalberg maar soms niet plezierig al je het cadeau doet.
Ook staat bij een product niet alle bijzonderheden en vaak verkeerd.
Wel een voordeel is dat je het binnen 30 dagen zonder kosten retour kan sturen.
Vaak ook goedkoper dan andere webshops

Snel en goed verzonden door eigen bezorgdienst.
Goede verpakking. De producten waren conform mijn wens.

Bestellen is geen probleem. Levering is snel. Garantie claimen is dramatisch. Kastje naar muur en terug.

Levering was niks mis mee. envelop om de doos. Netjes de volgende dag geleverd.

Toen het bestelde product stuk ging stond er bij dit product dat support via de fabrikant liep. Dat klopt, maar alleen als het apparaat niet stuk is. Daar kwam ik pas achter nadat ik de fabrikant had gesproken. Vervolgens, geen nieuw product, maar geld terug. Op zich niet erg, maar soms is het handig als men gewoon een vervangend product stuurt.

Het aanbod is groot, maar de productinformatie is slecht, incompleet en soms gaat het om een totaal ander product dan beschreven. Soms worden gebruikte spullen verkocht als nieuw. De zoekfunctie geeft vreemde, niet ter zake doende resultaten en omdat ze gebruik maken van gegroepeerde recensies, is het vaak niet duidelijk over welk product er wordt gesproken. Slechte beoordelingen worden vaak niet geplaatst of automatisch door hun A.I. verwijderd. De verpakking van de verzonden bestellingen laat vaak te wensen over.

Amazon NL maakt tegenwoordig gebruik van de dieven van Dragonfly, waarbij het vaak de vraag is of je pakketje aankomt en zo ja, waar ze het afleveren of verstoppen. De laatste keer is mijn pakket ergens bezorgd in Nieuwegein, waar ik helemaal niet woon! Dragonfly heeft er met hun abominabele bezorging en klantenservice voor gezorgd dat ik bijna niets meer bestel bij Amazon. Jammer dat het tegenwoordig allemaal zo goedkoop mogelijk moet.

Ik heb tot nu toe geen negatieve ervaring met de klantenservice. Ze hebben me altijd vriendelijk te woord gestaan en ze deden totaal niet moeilijk met het terugstorten van geld als een zending niet was aangekomen of kwijtgeraakt. Amazon maakt het echter wel steeds lastiger om de klantenservice te vinden. Je moet meerdere schermen doorklikken en een A.I. chatbot antwoorden, voordat je eindelijk een echt persoon kan spreken.

Ik had voor mijn dochter de cd One Assassination Under God - Chapter 2 van Marilyn Manson besteld. Deze had ik eerst elders besteld, maar kon daar niet geleverd worden. Gelukkig had Amazon hem nog voor een zeer mooie prijs en heb ik hem daar besteld.

Het was een verrassing dat de cd samen met een andere bestelling in één doos geleverd werd, terwijl die andere bestelling een dag eerder al geplaatst was. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt, maar ik ben hier wel erg over te spreken. Het bespaart niet alleen vervoerskosten, maar ook verpakkingsmateriaal.

Wel jammer dat er geen opvulling in de doos zat, waardoor er veel speling was en het risico bestond dat de cd-doosjes beschadigd zouden raken. Ook jammer dat de tracking niet helemaal duidelijk was.

Ik had voor mijn dochter wat items besteld, waaronder 2 cosplay-items, 2 cd's en een dvd. Via een actie van Amazon kregen we € 10,00 korting als je voor minimaal € 50,00 bestelde. Aangezien we toch wat spullen nodig hadden, kwam dit goed uit.

Het is wel typisch zo'n Amazon-dingetje dat je heel goed moet kijken welke producten onder de actie vallen en welke niet. Maar ook uit welk land een bepaald product komt. Vooral bij een cd en dvd moet je goed naar de plaatjes en omschrijving kijken; het kan zomaar zijn dat je een buitenlands doosje krijgt, en bij een dvd kan daardoor Nederlandse ondertiteling ontbreken.

De verzending was prima, zelfs een dag eerder dan eerder aangegeven, alleen was de track & trace niet aanwezig. In een mail van Amazon stond "we komen vandaag", en het zou met DragonFly geleverd worden. Echter was er verder geen informatie beschikbaar: geen mail van DragonFly gekregen en ook geen werkende track & trace.

Ook jammer was dat er geen opvulling in de doos zat, waardoor er veel speling was en de kans bij cd-doosjes dus aanwezig was dat deze beschadigd konden raken.

TLDR: Opgelicht met een 5080, troep in de doos. Duurde anderhalve maand tot ik mijn geld terug kreeg, slechtste klant ervaring die ik OOIT bij een bedrijf heb gehad.

Goeie deal gezien voor een 5080. Verkoop en bezorging door Amazon zelf, geen derde partij.

Na bezorging de opening gefilmd vanwege veel fraude met deze bedragen en items al had ik zelf die ervaring nog nooit gehad.

Tot mijn grote angst bleek het inderdaad fraude, de buitenste doos was met plastic folie gesloten en het pakket was relatief zwaar. Maar na opening zat er in de binnenste doos oude elektronica maar geen 5080.

Dit meteen bij Amazon gemeld, vonden het erg vervelend en maakten een retour aan met een retour barcode voor PostNL. Na even gegeten te hebben ging ik met de retour aan de slag maar de Retour bleek geannuleerd. Er was een onderzoek gestart omdat de verzending op bezorgd stond. Weer de klanten service gecontacteerd en het onderzoek werd gestopt en retour herstart. Dag erna naar een postNL punt om de retour in te leveren. Welgeteld 1 dag tussen ontvangst en retour.

Wat in de volgende anderhalve maand volgde was een pakket dat niet geaccepteerd werd bij het retour center, een verplichte maand wacht tijd om het pakket te retourneren en een lawine aan onbehulpzame klanten service medewerkers en managers die beloftes maakten maar geen enkele die na kwam.

Het probleem zelf was 1 ding maar de manier waarop er mee om werd gesprongen en de totale onwilligheid om het probleem op te lossen voor mij als klant door het bedrijf maakt het echt de allerslechtste ervaring die ik ooit heb gehad.

Bizar genoeg was de bezorging het enige wat goed ging, op tijd en zonder schade.

Ik heb nog nooit een bedrijf mee gemaakt waar het lijkt alsof de klanten service is getraind om je NIET te helpen.

Een eindeloze opvolging van loze beloftes, en met 1 persoon zelfs leugens. Managers die nooit op de voorgrond treden om iemand te woord te staan en zich verbergen achter "policies" en service medewerkers die machteloos staan.

Echt de meest treurige situatie. Ik wist dat Amazon slecht stond in Amerika met klanten service maar om dit in Nederland mee te maken met alle EU regelgeving daar sloeg mijn hart echt van over.

Droevig en op het allerlaagste niveau die je kan mee maken in Nederland is mijn omschrijving van de Amazon klantenservice.

Goede producten, met een prima prijs kwaliteit verhouding. Gebruiksvriendelijk en uitstekende service. De website is ook erg uitgebreid en over het algemeen een snelle levering.

Prima levering en goed beschermd verpakt. De verpakking zelf is ook makkelijk om te openen, wat niet geheel onbelangrijk is.

Soms een retourzending gedaan omdat er iets niet paste of uiteindelijk toch overbodig was. En dat verliep erg soepel.

Ruime keus. Acceptabele prijzen. Duidelijke informatie. Makkelijk retourneer beleid. Een betrouwbaar platform. Producten worden door Amazon zelf of derden geleverd.

Over het algemeen gaat levering goed. De bezorging met DHL was ook nu ok.

N.B. Ze zouden alleen geen gebruik moeten maken van Dragonfly. Die presteren het om pakjes, die niet in de brievenbus passen, gewoon een beetje buiten de brievenbus te laten bungelen zodat iedereen ze mee kan nemen.

Gelukkig heb ik de klantenservice service niet direct nodig. De website helpt je voldoende op weg.

Ik had de vrouw een camera gekocht, en ze wilde er graag nog ringen erbij hebben, voor haar na wat onderzoek de AF autofocus tussenringen (compatibel met Canon EOS camera's metaal MK-C-AF1A) besteld, deze doen het goed op haar Canon EOS 2000D camera. Bestellen ging makkelijk en is vrij snel bezorgd worden

De verzending ging goed, tenminste vanuit Amazon zijn kant. Via de mail netjes op de hoogte gehouden worden en kreeg uiteindelijk van Dragonfly bericht dat hun het kwamen leveren. Echter de levering zelf ging niet helemaal zoals het moest, stonden bij de buren aan de achterkant, en pakketje was terwijl het regent achter een container gelegd. Gelukkig dat ik een melding kreeg van aflevering en dat ik ze op tijd gevonden had.

Snelle afhandeling van bestellingen.
Reeds diverse keren gebruik gemaakt van hun site en iedere keer naar volle tevredenheid afgehandeld.
Goede toeleveranciers in hun organisatie.
Goede voorwaarden en prijzen.

Sneller bezorgd dan aangegeven datum.
Ook tussentijds contact over tracking blijft via Amazon en Dragonfly binnenkomen.
Super

Men blijft de klant erop wijzen dat bij een teleurstelling in de vorm van bezorging, uitvoering of verwachting, altijd reclame mogelijk is.
De juiste kanalen daarvoor zijn eenvoudig aangegeven en te volgen.

Product prima en zoals verwacht, Dit heeft Amazon goed op orde, in tegenstelling tot de bezorging met Dragonfly. Dat is meermalen niet volgens afspraak 'overhandigd', maar gewoon op het erf gedumpt.

Die Dragonfly bezorging blijft werkelijk matig en ongrijpbaar, die bellen echt nooit aan lijkt het. Ik had expliciet aangegeven het pakket niet bij het huis achter te laten dus dan verwacht je een deurbel.

Toch ineens een bericht dat het was bezorgd. Bleek dat ze het onder de openstaande garageklep hadden gedropt. Snelle levering is fijn, maar het stelselmatig negeren van mijn opdracht om het NIET zomaar ergens neer te leggen is echt onacceptabel.

Eerdere keren lag het pakketje buiten achter een plant of een muurtje waar iedereen zo bij kan en het kwetsbaar is voor weersomstandigheden.

En het erge is dat ik ook niet een klacht in kan dienen bij Amazon of Dragonfly omdat de processcripts dat simpelweg niet toelaten als ik wat wil melden over de levering. Daarom maar even hier een melding in de hoop dat het iets oplevert.

Scorekaart voor Amazon.nl