AlgemeenProduct prima en zoals verwacht, Dit heeft Amazon goed op orde, in tegenstelling tot de bezorging met Dragonfly. Dat is meermalen niet volgens afspraak 'overhandigd', maar gewoon op het erf gedumpt.
VerzendingDie Dragonfly bezorging blijft werkelijk matig en ongrijpbaar, die bellen echt nooit aan lijkt het. Ik had expliciet aangegeven het pakket niet bij het huis achter te laten dus dan verwacht je een deurbel.
Toch ineens een bericht dat het was bezorgd. Bleek dat ze het onder de openstaande garageklep hadden gedropt. Snelle levering is fijn, maar het stelselmatig negeren van mijn opdracht om het NIET zomaar ergens neer te leggen is echt onacceptabel.
Eerdere keren lag het pakketje buiten achter een plant of een muurtje waar iedereen zo bij kan en het kwetsbaar is voor weersomstandigheden.
En het erge is dat ik ook niet een klacht in kan dienen bij Amazon of Dragonfly omdat de processcripts dat simpelweg niet toelaten als ik wat wil melden over de levering. Daarom maar even hier een melding in de hoop dat het iets oplevert.