Door Jurian Ubachs

Redacteur

A Plague Tale: Innocence Review

Prachtig avontuur vol emotie

08-06-2019 • 15:00

56

Multipage-opmaak

Mysterie en de Spaanse Inquisitie

A Plague Tale Innocence

A Plague Tale: Innocence is zeker niet de langste game die je dit jaar zult spelen, maar het zou zomaar eens een van de meest memorabele kunnen zijn. Het avontuur van Amicia en Hugo de Rune is meeslepend, kent verrassende wendingen en is doorspekt met emotie. De gameplay begint simpel maar wordt steeds uitgebreider en daardoor ook steeds leuker. Ondertussen verliest het spel nooit de beklemmende sfeer die continu aanwezig is, mede door het mysterieuze en af en toe duistere plot. Audiovisueel kan A Plague Tale: Innocence niet meekomen met de beste titels van dit moment, maar dat deert uiteindelijk weinig. A Plague Tale: Innocence beschikt over ongeveer tien van de sterkste game-uren die je dit jaar zult tegenkomen.

Getest

A Plague Tale: Innocence, PS4

Prijs bij publicatie: € 49,99

Vanaf € 28,-

Vergelijk prijzen

Bekijk alle uitvoeringen (5)

Het is tijd voor de E3! Of nu ja, bijna dan. Wanneer je dit leest, zit de crew van Tweakers al lang en breed in Los Angeles en maken we ons klaar om richting EA Play te trekken voor onder meer Star Wars Jedi: Fallen Order en FIFA 20. Voor we echter het vliegtuig in gingen, vonden we nog net tijd om een laatste game door te spelen en te bespreken. We hebben het vaker gezegd: de leukste games zijn de games die uit het niets lijken te komen en zomaar ineens heel goed blijken te zijn. A Plague Tale: Innocence, van de de Franse uitgever Focus Home Interactive, is zo'n game.

A Plague Tale: Innocence is een game van het Franse Asobo Studio. Dat is geen nieuwe en geen kleine studio, en dat is opvallend, want vaak komen onverwacht goede games van nieuwkomers of vanuit kleinere studio's. Asobo bestaat echter al sinds 2002 en maakte door de jaren heen onder meer Fuel voor Codemasters, diverse games op basis van een Pixar-licentie en ook werkte de studio mee aan Ubisofts racegame The Crew. Daar zaten af en toe best aardige games tussen, maar geen titel die de relatief onbekende studio op de kaart zou zetten. Dat verandert met A Plague Tale: Innocence.

Vluchten voor de Inquisitie

Dat we de game goed kunnen waarderen, had je waarschijnlijk al bovenaan deze pagina gezien. De hoge kwaliteit komt op meerdere manieren terug, maar laten we bij het begin beginnen. A Plague Tale: Innocence speelt zich af in Frankrijk, ten tijde van de Spaanse Inquisitie. De speler maakt kennis met de familie De Rune, bestaande uit vader Robert, moeder Beatrice, dochter Amicia en haar kleine broertje Hugo. De wereld van de familie wordt op zijn kop gezet als er ineens soldaten van de Spaanse Inquisitie voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar Hugo, die een mysterieuze ziekte blijkt te hebben en op al even mysterieuze wijze behandeld wordt door zijn moeder. Met hulp van hun moeder en diverse bedienden van de familie weten Amicia en Hugo te ontsnappen uit het ouderlijk huis, waarna ze op de vlucht slaan voor de soldaten.

Onderweg naar een bevriende alchimist stuiten Amicia en Hugo op een dorpje waar de pest uit lijkt te zijn gebroken. Bewoners hebben luiken en deuren gesloten en praten over 'The Bite', een dodelijke aandoening. Al snel blijkt waar dit alles vandaan komt: de wereld blijkt te maken te hebben met een fikse rattenplaag. Deze ratten verplaatsen zich snel in donkere gebieden en verslinden alles op hun pad. Gelukkig is er één redmiddel: ze kunnen niet tegen licht. Gebruik maken van fakkels en andere lichtbronnen wordt zo dus al snel gemeengoed.

Wanner Amicia en Hugo het huis van de alchimist bereikt hebben, komen ze Lucas tegen. Lucas is leerling-alchimist en weet meer over de situatie. Hij vertelt broer en zus dat Hugo drager is van 'Prima Macula', een zeldzame kracht die verscholen is in sommige nobele bloedlijnen en niet meer gezien is sinds de Pest van Justinianus. Beatrice Le Rune probeerde Huga daarvan te genezen en Lucas denkt te weten hoe de genezing te voltooien is. Hij voegt zich bij het duo en leert Amicia en passent een nieuw trucje: met speciale munitie kan ze lichtbronnen als kampvuren en fakkels op afstand aanzetten. Die munitie schiet ze af met een soort slinger, die ze ook kan gebruiken om stenen mee af te vuren.

Steeds meer opties en meer uitdaging

De ontmoeting met Lucas is om meerdere reden belangrijk, maar vooral op gameplaygebied vormt het eigenlijk een soort tweede - of echte - begin van de game. Vanaf dit punt begint Amicia namelijk meer en meer de mogelijkheden te krijgen om de spelwereld naar haar hand te zetten en vijanden uit te schakelen. Aan het begin van het avontuur zijn Amicia en de niet van haar zijde wijkende Hugo namelijk vrij weerloos. Op dat moment is sneaken en verstoppen de enige tactiek. Dat verandert als Amicia noodgedwongen haar slinger gebruikt om een vijand te doden. Op dat moment krijgt de speler voor het eerst een stukje macht, dat de uren daarop steeds verder wordt uitgebreid.

Puzzels oplossen

Amicia leert bijvoorbeeld ook hoe ze munitie maakt om helmen van vijanden af te schieten en om vuurtjes te doven. Beide zijn belangrijk, om verschillende redenen. Een vijand zonder helm is kwetsbaar voor een steen richting het hoofd, terwijl een dovende lichtbron de weg opent voor ratten om de aanval te openen. De ratten en soldaten zijn de twee hoofdingrediënten voor de puzzels die je tegenkomt in de spelwereld. Denk dan niet aan traditionele puzzels, maar meer aan situaties waarbij je van de ene naar de andere kant van een bepaald gebied moet komen, zonder gespot te worden en/of zonder dood te gaan. Heel leuk is dat je daarbij vaak meerdere mogelijkheden hebt. Wij leerden ons al snel de techniek van het uitschakelen van vijanden aan en werden daar zo handig in dat we vrij snel de confrontatie zochten, maar vaak was dat niet noodzakelijk en hadden we ook sneakend een volgende stuk kunnen bereiken.

A Plague Tale

Dat is dan ook de insteek van het grootste gedeelte van de gameplay. Spelend als Amicia moet je Hugo steeds verder zien te begeleiden. Later brengt de game daar wat meer variatie in, met wendingen die je wellicht niet meteen had verwacht. Doordat de game tot vrij laat doorgaat met het toevoegen van nieuwe mogelijkheden, blijft het leuk om te spelen. Daarbij helpt de langzaam oplopende moeilijkheisgraad zeker ook. Aanvankelijk is A Plague Tale: Innocence namelijk best eenvoudig. Zelfs dan voel je de spanning al, maar het is fijn dat die spanning later vergezeld wordt door een iets hoger niveau. Wij legden daarbij dan ook af en toe het loodje. Niet erg: de game werkt met checkpoints en daar zijn er veel van. Zelden hoef je langer dan een of enkele minuten terug als je dood bent gegaan.

Simpel maar effectief

De gameplay van A Plague Tale: Innocence is simpel, maar uitermate effectief. Toch is het niet de gameplay die zorgt dat gamers zich de game nog lang zullen herinneren. De game slaagt er binnen de kortste keren in spelers een band te geven met de hoofdrolspelers in het spel en maakt die band gedurende het verhaal alleen maar sterker. Het eerste wandelingetje in het bos, waarbij de vader van Amicia haar leert schieten met de slinger, is al sfeer- en liefdevol. En juist het feit dat je een band hebt met de personages en je hun lot aantrekt, maakt dat alle gebeurtenissen in het verhaal impact hebben.

A Plague Tale

A Plague Tale: Innocence zou je dan ook best kunnen omschrijven als een behoorlijk emotionele game. Amicia en Hugo krijgen nogal wat ellende over zich heen. We haalden al aan dat Amicia daarin steeds wat meer grip op de situatie krijgt, maar ook los van die gameplaytechnische aspecten ontwikkelen de personages zich op noemenswaardige wijze. Hoe verder je komt, hoe beter je door krijgt dat het plot op prachtige wijze geschreven is. Daarbij wordt het nodige mysterieus gelaten, oftewel: niet elke wending in het spel wordt helemaal verklaard, maar storend is dat zeker niet.

De game kent uiteindelijk een mooie apotheose, waarbij Amicia en Hugo hun transformatie voltooien van weerloze kinderen naar een door de wol geverfd, dodelijk duo. Het onderstreept een ander pluspunt, namelijk dat A Plague Tale: Innocence het verhaal en de gameplay af en toe voorziet van een aardig baasgevecht. Daar zit over het algemeen steeds behoorlijk wat variatie in, waarbij de sleutel tot succes altijd ligt in een van de gameplayelementen waarmee je in de fases daarvoor hebt leren werken.

Minpunten: graphics en speelduur

Is er dan helemaal niets mis met A Plague Tale: Innocence? Nou, best weinig. Toch mag wel gezegd worden dat de game op audiovisueel vlak duidelijk niet in de buurt komt van de grote titels van dit moment. Sfeervol oogt de game zeker, maar de graphics blijven zelfs in de vrij sterke tussenscènes toch vrij grof. Op het gebied van geluid valt op dat de muziek zich over het algemeen uitstekend aanpast aan het moment. Let er eens op: heel veel zaken in het spel hebben een specifieke 'muzikale cue', die je na een tijdje kunt herkennen. Dat is goed gedaan. De stemmen zijn net iets minder sterk, maar doen veelal hun werk goed genoeg. Heel af en toe merkten we dat de timing van een gesprek niet helemaal lekker liep, maar een kniesoor die daar, in zo'n prachtig en meeslepend verhaal, op let.

Conclusie

A Plague Tale: Innocence is een prachtige game en een bewijs dat hype en een fanfare niet nodig zijn om een game succesvol in de winkels te leggen - al zal voor zo'n game altijd moeilijk zijn om de aandacht te krijgen die het eigenlijk verdient. Het enige mankement dat A Plague Tale: Innocence echt heeft, is dat de game vrij kort is. Met een uur of tien kun je er makkelijk doorheen zijn en aangezien je de game echt moet spelen voor het verhaal en het avontuur, is een tweede speelsessie niet echt aantrekkelijk. Dat maakt de game relatief duur, maar wij scharen ons dan toch in kamp 'liever tien uitstekende uren, dan twintig aardige'. Wie A Plague Tale: Innocence koopt, zal zich zeker geen buil vallen en heeft meteen een van de fijnste verrassingen van 2019 in huis.

Reacties (56)

56
55
47
3
0
5
Wijzig sortering
Een uur of 10 en dan de game kort noemen :-) Om eerlijk te zijn vind ik het jammer dat dat punt aangehaald wordt. De pers moedigt daarmee het "rekken" van de game aan waardoor herherhaling, opvulling en andere zaken in de game worden gebakken wat niet altijd de kwaliteit van de game ten goede komt vind ik.

Ik ben al lang blij als ik niet 30+ uur door een game hoef te ploeteren. Kwaliteit voor kwantiteit zeg maar.
Er zit een vreemde veronderstelling in je redenatie. Alsof games die meer dan 10 uur duren als vanzelf saaie opvulling krijgen. Dat kan uiteraard, maar hoeft niet. Er zijn toch echt games die het tegendeel bewijzen. Verder: er is niets mis met een campagne van 10 uur, maar voor een singleplay only game is het aan de korte kant en dan komt in de afweging de prijs van de game om de hoek kijken, als factor die dan opeens van belang wordt.
Hey Paul.

Misschien moet ik dan even nuanceren; ik bedoelde niet dat alle games dan automatisch saaie opvulling krijgen maar het is wel zo dat games vaak afgerekend worden op een korte speelduur.

Ik weet niet hoeverre het van invloed is maar ik kan mij wel voorstellen dat game developers / uitgevers daardoor beinvloed raken en zorgen dat een game langer wordt.

Voor een singleplayer ervaring vind ik 10 tot 12 a 13 uur echt wel keurig. In die trant zeg ik wel dat games die het dubbele duren dat niet altijd in goede gameplay terugkomt. (Uiteraard alle props voor de games die dit wel hebben)

Ik heb mij met AC:Odyssey ook vermaakt, maar duurde mijn inziens ook veel te lang met levelen en onzinnige doe dit en dat content.

Mijn punt is; als de game gewoon goed is, een kwalitatief verhaal vertelt en af is en 10 uur duurt zou ik het aan de korte kant niet als min-punt aanhalen.

Maar goed, sommige gamers zijn voor de lengte van een game wel heel gevoelig. Misschien ben ik wel te oud en heb ik gewoon te weinigr tijd te besteden :)
Maar goed, sommige gamers zijn voor de lengte van een game wel heel gevoelig. Misschien ben ik wel te oud en heb ik gewoon te weinig tijd te besteden :)
Dat je op een gegeven moment, als je wat ouder wordt, wat minder hebt voor of wilt besteden aan games, dat snap ik :) Zo gaat dat...

Maar toch, als een game goed is... Kan'ie bijna niet lang genoeg duren. Dan toch maar wat nachtelijke uren ;)
Ik ben al lang blij als ik niet 30+ uur door een game hoef te ploeteren....lol
zullen de meesten niet mee eens zijn{zoals ik} als de game tekort is vind ik HET niks!!! {zkrs wat de game kost}.
Wat mij betreft heb ik geen probleem om geld neer te leggen voor een kort, maar zeer goed verhaal. En anders kan je altijd nog kijken op isthereanydeal.com voor een stukje van de prijs af :)
Ja prima ieder zo zijn wil/ keus.
Wat ik belangrijk vind is ook mijn keus.
Voorbeeld Witcher series geniaal en veel game plezier.
Dat is pas ....a game for money ;)

[Reactie gewijzigd door noway op 22 juli 2024 17:57]

De duur van die game is juist een reden om er niet aan te beginnen omdat het mij te veel tijd kost. Moet @SkyStreaker hier dan ook gelijk ingeven.
Inderdaad is 10 uur prima. Al die "open world"-games waar alle "missies" gewoon herhaling na herhaling zijn, is ook maar niets.
Dan is dit gewoon veel leuker.
Tweakers is een beetje laat, maar dit is wel een single player adventure waard om te spelen.
Anoniem: 420148 @HMC8 juni 2019 17:09
Daar tegenover staan natuurlijk ook gewoon games die zonder 100x een MMO-style quest doen toch 20-40 uur kunnen duren en dat het verhaal e.d. gewoon goed is. Het is niet simpelweg of 10 uur alles in orde of 20 uur en alles is saai.
Ploeteren ook, hahaha. Gamen zou toch juist leuk moeten zijn? Hele rare redenering dit. En ja, 10 uur is echt wel heel erg kort...
Sommige games hebben een aardige grind factor. Dat kan je best wel eens zien als ploeteren.
Daarom als je via MetaCritic alle reviews bekijkt zal dit bij elke reviewer anders zijn. De een vind het kort, de ander lang genoeg. Exact zelfde reviews krijg je niet overal hetzelfde. :)
Je hebt groot gelijk Juggle. De lengte van deze game is perfect.
Hoelang een campaign moet duren hangt van de game, het genre en het verhaal af. Bij sommige is dat 10u en bij andere 20.
Veel te veel games voegen inderdaad te veel busywork toe om de game te rekken.

Ik wil er ook aan toevoegen dat dit een van de mooiste games is die ik ooit zag. De licht en schaduw effecten zijn de beste die ik al zag. Ik speel wel op pc, als dat verschil maakt.
Vallen de graphics echt zo tegen?
Dat commentaar snap ik ook niet zo als minpunt in de review: het ziet er prachtig uit. Misschien dat met raytraced reflecties in plassen mist ofzo?

Enige dat mist, zoals altijd helaas weer, is een field-of-view slider. Het voelt wat krap en duizeligmakend op een groot 4k scherm, maar niet extreem. En aangezien het een home-made engine is werken de standaard bv UE mods niet voor fov.

Misschien dat het op een console getest is, dat ziet er wat minder uit dan pc op ultra. Oh, dat staat er ook :+ Ja, PS4, dat scheelt een stuk als de screen shots vergelijk. Eigenlijk een beetje flauw: dat is als zeggen "we hebben de graphics op medium gezet, en het ziet er wat gedateerd uit"

[Reactie gewijzigd door Zoijar op 22 juli 2024 17:57]

Op de pc kan het POTENTIEEL mooier uitzien, wat afhankelijk is van het insteekkaartje. Maar ontopic: het is een mooie game en die 10 uur zijn meer dan prima! Games met oneindige saaie missies hoeven voor mij ook niet meer

[Reactie gewijzigd door kangeroe op 22 juli 2024 17:57]

True, maar ik ga uit van max settings (en daar heeft een 1080ti het wat lastig mee, ~50fps)

Maar moet je even het verschil zien (ook voor de -1 boven ;) ) En dat zeg ik niet als holy war pc vs console, maar omdat ik het op de PC speel en dus de negatieve comments op de graphics echt niet begreep. Nu met deze twee images hieronder snap ik het wel.

PC: https://d2skuhm0vrry40.cl...G11/format/jpg/quality/95
PS4: https://d2skuhm0vrry40.cl...G11/format/jpg/quality/95
Jij speelt op 4k? Ik speel ook alles op max. Resolutie op 2560×1440. Ik haal dan rond de 50-100fps op een normale 1080 gtx.
Ja 4k inderdaad, soms is het ook wel meer, maar niet stabiel 60
Ik zie geen verschil :+
hoewel het afhankelijk is van het insteekkaartje is hetgeen waar je het tegenover vergelijkt alsnog niet meer dan een 5 jaar oude midtier gpu...

m.a.w. je moet behoorlijk je best doen om dat potentieel niet tot de waarheid te laten bekomen.
Ik game ook op PS4 dus vind het wel goed dat ze hier een review van geven. Eigenlijk moet je van de pc en console een graphic review geven.
Nee. De omgevingen zijn echt prachtig. Daar zijn veel manuren in gestoken.
Ze hebben ook veel energie gestoken in het verhaal dat je langszij ziet, in gebieden waar je niet per sé zelf in kan, maar waar je wel gade kunt slaan wat er gezegd en gedaan wordt.
Veel oog voor detail, en echt geen slechte graphics. En dat is een understatement.
Ik vind het ook een beetje vreemd. Om eerlijk te zijn bestaan er niet veel games die er mooier uit. Alleen ik vind wel dat Chromatic aberration erg aanwezig is. Dit is makkelijk op te lossen bij de .config.

[Reactie gewijzigd door miknic op 22 juli 2024 17:57]

bedankt voor de link, leuk verhaal over die engine!
Ja, dat was sinds dag 1 een ding inderdaad. Maar dat kan na de update zelfs nu in de normale settings aangepast worden.
Ow mooi, afgelopen tijd nog niet opgestart. Zal het ff gaan testen straks
Ziet er volgens mij best goed uit.
Het heeft een beetje weg van de meer modernere laura croft.Van de derde persoon gekeken lijkt het op tombraider.Ziet er goed uit, ook wat indeling betrefd.
Zoijar :dat was mijn vraag komt dit spel ook de pc uit?Zijn de beelden vanaf een console gehaalt?

[Reactie gewijzigd door rjmno1 op 22 juli 2024 17:57]

De game is te koop op Steam!
Ik vond graphics heel goed en dit is niet gewoon gegenereerde levels of zo, maar echt handmatige werk met alle effecten etc. Sfeer in spelt voelt heel goed en geluid heeft top kwaliteit!

Dus - RECOMEND :)
Ik denk dat je dit niet te letterlijk moet nemen en dat er meer bedoeld word dat het niet allemaal even consistent is. De Graphics van wat ik er van gezien heb zijn toch echt wel top notch. Volumetric lighting/fog, er word veel geometry voor de vegetatie zoals de bomen gebruikt, ook zie ik meerdere gescannede assets van Megascans. Gescanned assets van zijn van de hoogste qualiteit. Dit is een techniek die ook veel in de BF series voor komt.
Ik kende deze titel niet, maar als ik dit zo lees ziet het er wel uit als een goede game. Nog maar even wachten dan tot de prijs iets lager is en dan een keer kopen.
De steam versie is te vinden voor 33 euro.
Trouwens ook beschikbaar op GeForce now: https://www.nvidia.com/nl...orce-now/supported-games/
Waar zie je de steam versie voor 33 dan? Bij mij is hij 45 op steam en op de pricewatch ook.
Je kan een sleutel kopen voor de Steam versie op bepaalde sites, die zijn goedkoper dan op Steam.
Ja maar waar dan? Ik kan ze niet vinden. Waar heb je hem zelf gekocht?

Edit: Een beetje gegoogled inmiddels, hier zie ik hem voor 36 maar ik vind het altijd een beetje moeilijk inschatten of dit soort sites betrouwbaar zijn... https://www.cdkeys.com/pc...e-tale-innocence-steam-pc

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 22 juli 2024 17:57]

Hier is de goedkoopste 33,46 euro.
Ik heb het spel zelf nog niet gekocht.
Bedankt!! Die prijsvergelijker kende ik nog niet. (y)
Het moet wel gezegd worden dat de prijsvergelijkingssite allkeyshop.com ook niet officieel geautoriseerde doorverkopers laat zien en isthereanydeal.com en gg.deals niet.

De goedkoopste officiële doorverkoper is dit momenteel

[Reactie gewijzigd door MartZuid op 22 juli 2024 17:57]

Zag deze spel gespeeld woorden op AngryJoeShow, zag er zeker leuk uit.

https://www.youtube.com/watch?v=8k0nT3v80VU&t=452s
De pc versie heeft 4k en franse audio, beter voor de immersie. De console 1080p en engelse audio met een frans accent dus ik denk dat de pc versie de beste is.
De consoles hebben gewoon 4k resolutie en Franse audio.
Ik vind het het beste spel wat ik ooit gespeeld heb. Sterk verhaal met fantastisch mooie omgevingen en innemende hoofdfiguren. Kort vind ik het ook niet want ik ben er ruim 17 uur mee zoet geweest.
De game is wel.. Oké.

Persoonlijk had ik helemaal geen band met de karakters, heb het gevoel dat ik niet lang genoeg met ze meegemaakt had dat ik echt om ze kon geven.

Had ook verwacht dat de game moeilijker zou worden naarmate je verder kwam maar dat ontbrak nogal. Daarnaast wordt je vrijwel de hele game aan het handje gehouden om je er doorheen te loodsen.

Ik denk dat deze game er veel aan gehad zou hebben om meer survival aspecten en een dag/nacht rotatie te hebben in een semi-open-world voor meer variërende gameplay.

Aan het einde van de game had ik eigenlijk alleen maar meer vragen over het verhaal dan in het begin, had graag meer achtergrond willen weten.

Voor mij persoonlijk was deze game een zesje.

[Reactie gewijzigd door Chefd op 22 juli 2024 17:57]

https://www.youtube.com/watch?v=_j_pdKwTuWc
Een dik half uur kritiek van Joseph Anderson.
Hoef je meteen het spel niet meer te spelen. :+

Ik was er zeer enthousiast over. Prachtig gemaakt, maar het is wel heel erg lineair en scripted.
Scenes zoals de Corrupted Cathedral zijn echt met passie gemaakt.
Het zit verder ook prima in elkaar.

Het is bijna als een film met wat input van de speler, die niet kan afwijken, want dan breek je het spel.
Oftewel, grote klasse, maar ik kijk het als een film.
Vond de looks van de game prima, had niet een 'gedateerd' gevoel. Veel details in bijvoorbeeld het bos met deeltjes in de lucht en mooie zonnestralen. Schaduwen e.d. waren ook on point. Misschien niet 100% top end, maar mijn 1070 moest toch wel aan het werk hoor. Vond het eerder jammer dat je vaak net iets te lineair door scenes werd gehaald en dan niet meer terug kon om wat meer te verkennen zeg maar. Geen dealbreaker, maar eerder een compliment omdat de game mij nieuwsgierig maakte.
Heb het spel uit en ben het gedurende het spelen van de hoofdstukken meer en meer gaan waarderen. Het is kwa gameplay enigszins te vergelijken met Uncharted/Naughty Dog games maar dan een wat darker middeleeuwse sfeer plus dat het best 'graphic' (18+) is. Op een gegeven moment loop je over best mooi gemaakte battlefields met stapels dead soldiers, de immersie bij dit spel is persoonlijk zeer goed. Ik zou het spel categoriseren onder 'interactive story' en het is voor mij heel plezierig ook omdat er nog niet te veel van dit soort simpele liniair verhaal spellen zijn. Je komt zo steeds kleine simpele puzzeltjes tegen en craften en upgrades in het spel zijn beperkt gehouden. Het aantal upgrades voor een slingshot en items is ook simpel en beperkt in vergelijking tot vele andere games.

Hopelijk helpt dit iemand.
10 uur verzekerde gameplay?
Best netjes toch?

Als vader van een gezin met 2 jonge kinderen inclusief een full time job zit ik niet meer te wachten op games met een langere speeltijd dan nodig.

Ik wil een verhaal met actie, drama en spanning.
Geen grinden en fetch quests.

Dit lijkt me nou een prachtige game om in de verzameling te hebben.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.