Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 29 september 2018

Apple iPhone XS en XS Max - Briljante smartphones, kleine upgrades

De XS valt in de hoogste klasse van Apples iPhones van 2018. Met deze smartphone doe je op bijna geen enkel gebied concessies ten opzichte van andere telefoons en dat mag natuurlijk ook wel voor deze prijs. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
flappie88 8 december 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

even wennen, maar dan... Ik moet mijn eerste reactie volledig terugnemen. Na introductie was ik nogal sceptisch over de Xs en Xr. Vooral over prijs en afmeting. Ik moet het allemaal terugnemen. Waarom? Lees dan verder.

Pluspunten

  • scherm
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3

gameboy9867 18 december 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Zilver

Overgestapt van android, en ik moet zeggen ik snap de haat naar iPhones een stuk minder. Het interface is clean, het is snel en voel afgeronder en soepeler dan Android. Ook werken sommige apps zoals snapchat gewoon veel beter. Ook 6 uur screen on time op de eerste dag gebruiken.

Pluspunten

  • Batterij
  • Scherm mooi helder
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Laden gaat langzaam

Eindoordeel

Score: 5
RBN026 17 december 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Zilver

Mooi toestel met een fantastisch scherm. Ik kom van de Iphone 7 af en dit is echt een prima upgrade!

Pluspunten

  • Kwaliteit toestel
  • Oled scherm
  • SOC

Minpunten

  • Zwaarder
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
olovv100Newbie 6 december 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 256GB Grijs

Geweldig product, het enige nadeel is dat je niet meer terug kunt naar een lcd scherm

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera
  • Geluid
  • Overall experience

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
passantr 19 november 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Sinds een paar dagen heb ik een upgrade van de iPhone SE naar de XS. En wat een supermooi toestel is dat zeg! Heel mooi scherm, het zwart is ook zwart. Speakertjes zijn uitstekend, FaceID werkt goed. Eigenlijk is alles veel beter. Enige nadeel: grootte. Dat is even wennen.

Pluspunten

  • Perfect OLED scherm
  • Speakers
  • Aanraken om het scherm te activeren
  • FaceID is erg handig
  • Camera uitstekend, ook in het donker

Minpunten

  • Grootte en gewicht, zeker als je van de SE komt

Eindoordeel

Score: 5
nilsson1234 19 november 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 256GB Zilver

Prima telefoon, overgestapt van iPhone 8 Plus want die was mij te groot

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Eco system

Minpunten

  • Geen headphone Jack

Eindoordeel

Score: 5
EnesCan20 4 oktober 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Ben van de iPhone 6s maar de iPhone Xs overgestapt. Was in het begin enorm wennen en ook zwaarder in je hand. heb zelf geen last van dat hij geen 3,5 mm jack heeft heb namelijk AirPods.

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Lange batterij duur
  • Super snel
  • Premium look

Minpunten

  • jammer dat er geen fast charger bij zit voor die prijs
  • Erg zwaar

Eindoordeel

Score: 4
NextGenOscar 23 september 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Goud

Erg mooi, maar ook erg prijzig

Pluspunten

  • In het goud prachtig (mening)
  • Nóg sneller dan de X
  • FaceID is sneller
  • 4GB RAM ipv 3GB
  • Speakers zijn luider
  • Batterij gaat iets langer mee
  • Sneller 4G

Minpunten

  • Ontzettend duur
  • Antenneband verpest symmetrie aan de onderkant
  • Geen 3.5mm dongle meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPhone XS?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True