Wordt verwacht

Apple iPhone XS 64GB Grijs Review

9 juli 2019, laatste update op 9 juli 2019, 1.149 views Rapporteer
Product gekocht 0

Na 2 maanden werkt FaceID niet meer. Volgens Apple is er waterschade. De telefoon is nooit blootgesteld aan water, en bovendien claimt Apple dat deze telefoon waterdicht is (IP68). De enige optie van Apple is een reparatie van 700 euro.
kortom telefoon maakt specificaties niet waar en belabberd afgehandeld.

Pluspunten

• Camera

Minpunten

• Waterschade zonder in de buurt van water te zijn geweest
  • Slechte service Apple
  • Prijs extreem hoog
  • Slechte verbinding, de telefoon belt slecht

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Ik heb de telefoon 3 maanden geleden gekocht. Na een maand of 2 werkt de FaceID niet meer, dit schijnt vaker voor te komen bij de XS. Meestal is een reset voldoende om het weer te laten werken, maar bij mij werkte dit niet.
Ik heb de telefoon naar Apple opgestuurd om te laten onderzoeken en/of vervangen. Ik krijg het antwoord dat de reparatie buiten de garantie valt omdat er waterschade is. Dit verbaast me nogal want ik heb de telefoon nooit in de buurt van water gehad. Bovendien zou de telefoon daar tegen moeten kunnen want deze is gecertificeerd voor IP68.(spat en waterdicht tot 1 meter diepte). Maar daar geeft Apple dus geen garantie op. Iets claimen en er dan zelf niet achter staan. Tsja..
Ok dan de reparatie, die moet 700 euro kosten ZEVENHONDERD EURO! Dat ga ik dus niet doen.
Geen coulance van Apple niks. Dus ik heb een telefoon gehad van 1200 die ik welgeteld 2 maanden goed heb kunnen gebruiken.

Ik heb nog nooit zo'n overrated iets gehad met zo'n slechte service.
Kortom geen Iphone meer in de toekomst.

Andere punten:
-telefoon belde slecht, vaak slecht verstaanbaar.
+ camera maakt mooie foto's.

Heb jij ook een Apple iPhone XS 64GB Grijs?

Helaas ook iemand gekend die hetzelfde voorhad met een iphone 8.
Na enkele weken startte het toestel niet meer op.
Apple zei dat het waterschade was....450 euro kosten.
Het toestel had zelfs niet eens in een badkamer gelegen.
Begrijpen wie begrijpen kan. Er waren ook geen strips te zien die roze/rood waren. Enkel 1 vijsje met wat roest aan was hun bewijs....Het toestel was welgeteld 2 weken oud.

Thats it.
'k Zou bijna gaan denken dat het beter is een oude, landurig geteste en strijdgeharde iPhone aan te schaffen dan een nieuwe want de garantie icm met dat waterschade verhaaltje staat blijkbaar voor niks.