Omdat ik in mijn muziek-opstelling naast mijn MacBook een aantal USB controllers gebruik, had ik poortuitbreiding nodig. Het grote aantal zorgde voor rappe uitputting van de batterij, dus aanvullende power was gewenst. TP-Link levert deze mooie en slanke hub inclusief voeding en met USB3.0 ben ik klaar voor de toekomst.
Pluspunten
Voeding meegeleverd
Mooi klein en neutraal ontwerp
Alle poorten aan één kant
Minpunten
USB 3.0 kabel is vrij stug, dus hub is niet altijd optimaal te plaatsen
Mooi vormgegeven product. Geeft je beschikbaarheid over veel high-speed usb3 poorten. En nog eens 2 poorten waar stroom uit komt, vermogens volgens specs usb3.
Op mijn systeem is deze hub zeer instabiel.
Pluspunten
Mooie afwerking
Veel USB3 poorten (meer dan vergelijkbare producten)
Dat er karton gebruikt is om dit gedrocht in te verpakken is een belediging voor iedere levende boom. Ik heb er in 1 maand tijd twee getest en beide apparaten lijken defect te zijn.
Pluspunten
Twee laadpoorten...
Veel aansluitingen...
Minpunten
...maar je kunt 'm eigenlijk alleen als lader gebruiken...
Zie pro's en con's. Ben zelf zeer tevreden met dit product. Heb twee stuks van de versie zonder de twee extra laadpoorten. Deze werken al twee jaar zonder problemen bij vrijwel dagelijks gebruik. Headset dongle, keyboard, muis en webcam werken tegelijk zonder storing of uitval.
Belangrijk: Ik heb ze wel aangesloten op de stroom adapter. Misschien dat het apparaat minder goed werkt als je alleen de USB kabel gebruikt.
Dacht dat het een makkelijke en betaalbare manier was om 4 controllers een muis en keyboard op aan te sluiten. Dat klopte ook, maar toen ging het ding al na een paar maanden kapot. had de reviews beter moeten lezen denk ik nu achteraf.
Prima product, voor zolang als hij het doet. Zoals anderen al aangaven is dit geen usb hub die lang meegaat. De mijne is nu een jaar oud en begint kuren te vertonen: USB Devices die spontaan dis/reconnecten en soms krijg ik een "insufficient power" error, zelfs met externe PSU aangesloten.
TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720
Niet bruikbaar om een toetsenbord op aan te sluiten. Elke zin die ingevoerd wordt gaat mis (toets lijkt te blijven hangen met als resultaat: welllllllllllllllll). Keyboard direct aansluiten op de pc werkt wel, maar via de hub niet. Uitgetest op laptop en op desktop met precies hetzelfde resultaat.
TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720
Usb hub die doet wat hij moet doen. Twee oplaadpoorten zijn erg handig om bijv telefoon en/of headset mee op te laden. Degelijk uiterlijk. Wel jammer dat je de hub manueel aan of uit moet zetten. Zou fijn zijn als deze aan/uit gaat met de pc.
Pluspunten
Veel uitbreidingen
Twee oplaadpoorten (2.4a)
Minpunten
Manueel aan/uit zetten
Zou gevoelmatig iets goedkoper moeten / kunnen zijn
Erg goede usb-hub. Stroomvoorziening is perfect. Heb nooit last gehad van usb devices die uitvallen door te weinig stroom. Wat wel nadelig is, is dat de usb-hub best wel groot is en dus aardig wat ruimte is beslag neemt.
Super product! Werkt snel, de fast charger porten werken ook perfect :)
Het product ziet er heel strak uit, als je alleen al naar de verpakking kijkt dan is het lekker slick, ook de glazen bovenkant met daarvoor de luchtventilatie, het geeft juist een mooi beeld, helaas wel snel bekrast.
Pluspunten
Geen speed loss
Slick design
Glazen bovenkant geeft een luxe effect
Power toggle button
7 porten
4x max 1,5a poorten
Hij regelt zelf de max stroom
Minpunten
Glazen bovenkant bomvol kleine krasjes als je er 1x met een microvezeldoekje overheen gaat
Snel stof / vingerafdrukken op
USB kabel iets te klein / stug
Als USB van PC uit staat werkt deze niet met mijn Sony WH-1000XM2, dit is waarschijnlijk geen probleem van usb hub maar koptelefoon, maar dan weet je het!
Power status wordt niet onthouden als stroom er af is, altijd power on
TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720
Bouwkwaliteit is prima echter....
Zodra je meerdere "high power" apparaten wilt gebruiken geeft de hub niet thuis. Toetsenbord, muis, printer zijn geen probleem maar USB speakers, USB headset en USB webcam waren teveel van het goede.
Ik heb hem terug gestuurd.
TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720
Ziet er goed uit, maar wel een magneet voor stof en vingerafdrukken als je constant aan je speeltje zit. Kon hem eerst niet aan/uit zetten en nu heb ik last van luide coil whine uit de stekker.
Pluspunten
7 usb poorten
2 poorten voor opladen
Led-indicator voor aangesloten usb apparaten (per poort)
Ziet er prima uit
Geen drivers nodig? (win 10)
Minpunten
Zeer luide coil whine uit de stekker (zowel aan als uit)
Heb deze USB hub aangeschaft omdat ik maar 2 USB porten heb op mijn laptop. De 7-Port USB hub van TP-Link bied ik een zeer goede oplossing op. Hij levert genoeg stroom om meerdere externe schijven tegelijk aan te sluiten, tevens is de dataoverdracht snelheid meer dan prima.
Pluspunten
Hoge kwaliteit
Snelle dataoverdracht
Dun
Minpunten
Meegeleverde USB kabel is vrij stug
Elke keer aanzetten als de stroom er af is geweest
De bouwkwaliteit is, zeker gezien de prijs, dik in orde. De poorten werken goed (ook met lage input lag icm invoerapparatuur), de losse stroomadapter is erg fijn (zeker met een laptop) en ook het feit dat er een aan/uit schakelaar op zit is, voor mij in ieder geval, mooi meegenomen.
TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720
Deze hub heeft genoeg poorten om thuis alles aan te sluiten wat ik heb. De twee extra poorten komen handig van pas bij het experimenteren met o.a. Raspberry Pi.
TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720
Mooie design, 7 porten om lekker veel USB 3.0 producten te gebruiken en 2 losse charge porten (alleen voor laden en niet voor data). Wordt ook gevoed door een meegeleverde adapter dus niet afhankelijk van de USB 3.0 port van je PC.
Pluspunten
7 USB 3.0 porten en 2 charge only porten
Voeding meegeleverd
Strakke design
Lange 1 meter kabel meegeleverd
Plug and play en terugwaards USB 2.0 ondersteunend
Minpunten
Tot nu toe nog geen opmerkingen, werkt zoals het hoort
Heb jij ook een TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen UH700?