Top, sterk signaal voor weinig geld!
Eenvoudig in te stellen range extender met goede dekking voor een kleine prijs.
Mooi en stevig apparaat maar de repeater functie is dramatisch slecht. Achter in de tuin op 25 meter afstand heb je leuk bereik. Maar als zowel de bron als deze repeater zijn te ontvangen, raken alle clients (iPad, Phone, Laptop) voortdurend WiFi kwijt. Moet aan dit ding liggen.
Door WDS zeer eenvoudig en snel aan de praat. Net dat extra zetje dat wifi bij mij nodig had. Voor deze gekozen om geen stopcontact te hoeven missen en de upt aansluiting is ook handig voor die apparaten die geen wifi hebben.
Prima product dat precies doet wat het moet doen.
Ik gebruik de TP-Link naast range extender ook als wireless bridge via de ethernet poort. Pikt zonder moeite m'n router signaal op (door betonnen muur) waar andere apparaten daar nogal eens moeite mee hadden.
FF lastig om te installeren, maar na een paar minuten had ik het door.
Apparaat geeft een betere verbinding op de 1e verdieping bij mij in huis, netflix is nu goed te bekijken, zonder storingen op mijn tablet.
Simple op te zetten, via WPS 1 min tijd nodig gehad en via het webconfiguratie kleine 4min (zelf ben ik meer voor webconfiguratie omdat WPS niet altijd direct goed gaat). De 860RE direct aan de PC gesloten, en het wizard door lopen dat is alles.
Snelheid en bereik zeer goed.
Eenvoudig niet eens in tien stappen te installeren...