Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
7
Score: 4
4
Score: 3
2
Score: 2
6
Score: 1
2
+3
Kraz 22 maart 2014

Netatmo Weerstation

Zeer mooi vormgegeven en uitgebreid weerstation. Ondanks de hoge(re) prijs zijn geld dubbel en dwars waard!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Duidelijke en gemakkelijke installatie
  • Zeer goede app
  • Extra modules voor andere ruimtes mogelijk

Minpunten

  • Prijs (is wel goed te praten met functionaliteit)
  • Account bij Netatmo noodzakelijk
  • Notificaties i.m.o. niet echt toegevoegde waarde.
  • (nog) Geen officiële Windows app
  • (nog) Geen windmeter beschikbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
Anoniem: 661571Newbie 10 maart 2015

Netatmo Weerstation

Goed uniek weerstation. Maar... wordt met (grote) afwijking in meetgegevens geleverd. Deze dienen te worden gekalibreerd . Na correctie zijn de metingen (vrij) betrouwbaar.

Pluspunten

  • nauwkeurige temperatuurmeting
  • na correctie is de luchtdruk, relatieve vochtigheid en regenval redelijk nauwkeurig
  • mooie weergave in app
  • metingen uit het verleden in grafieken per dag/week/maand/jaar
  • Weathermap met metingen van Netatmo-gebruikers wereldwijd

Minpunten

  • (grote) afwijkingen geconstateerd wat betreft luchtdruk, vochtigheid en neerslag
  • temperatuurmodule reageert zeer traag op plotselinge temperatuurfluctuaties

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
JanJeen 14 februari 2021 Product gekocht

Netatmo Weerstation

Sinds december 2018 werkt het weerstation erg goed. Schokkend om te zien hoe hard het co2 niveau oploopt met meerder mensen in 1 ruimte.

Pluspunten

  • Veel sensoren
  • Co2 sensor
  • Batterijduur buitenmodule

Minpunten

  • Wifi verbinding nodig

Eindoordeel

Score: 5

0
KarelClaNewbie 26 september 2017 Product gekocht

Netatmo Weerstation

Mooi weersysteem dat helaas te duur is in verhouding tot de accuratesse van de metingen. Wind- en Regenmeters zeker onbetrouwbaar.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijke uitvoering
  • Communicatie met de App zeer goed

Minpunten

  • Verbruik batterijen buitenunit extreem
  • Onzeker over betrouwbaarheid metingen, door voornoemde aspecten
  • Windmeter gewoon niet aanschaffen, zonde van geld
  • Regenmeter indicatief
  • Communictie met fabrikant

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 2
Kwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

Mahyulan 5 juni 2022 Product gekocht

Netatmo Weerstation

Ziet er aanvankelijk goed uit, maar de kwaliteit en support zijn matig. Belangrijkste bezwaar: de afstand tussen de binnen-unit en de buitenunit / regenmeter / windmeter kan niet te groot zijn. Het kiezen van een optimale plek voor de windmeter is dus bijna niet mogelijk. Uiteindelijk de binnen-unit boven geplaatst.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Apple Homekit compatible

Minpunten

  • Kwaliteit
  • Support erg traag
  • Battarij duur buiten-unit
  • Mac Wizard werkt niet meer op Monterey

Eindoordeel

Score: 2
NotWise 31 maart 2021 Product gekocht

Netatmo Weerstation

Ik heb dit weerstation al een aantal jaren in gebruik en doe ik er weinig mee. Er zit niets op/aan wat een weer app ook niet kan. Ik heb verder mijn twijfels over de betrouwbaarheid van de metingen.

Pluspunten

  • Ziet er aardig uit
  • API ondersteuning

Minpunten

  • Metingen
  • Meerwaarde t.o.v. een weer app
  • Duur

Eindoordeel

Score: 2
Guidooow 11 januari 2021 Product gekocht

Netatmo Weerstation

Mooi weerstation met matige prestaties. Anno 2021 moet dit veel beter kunnen, vooral voor zoveel geld.

Pluspunten

  • Uiterlijk van de stations

Minpunten

  • Nauwkeurigheid (temp & humidity)
  • Accuduur (outdoor unit)
  • Bereik tussen de units
  • Polling rate

Eindoordeel

Score: 2
FamtoolNewbie 24 oktober 2020 Product gekocht

Netatmo Weerstation

Leuk weer station. Geeft temperatuur goed weer (als je hem juist plaatst natuurlijk) Klopt met gegevens van bv buienradar of knmi. Geen enkel probleem mee. Voor een prof is het mss niets maar voor mij leuk en handig.

Pluspunten

  • Goede temperatuur indicatie
  • Stevig
  • Meet lucht kwaliteit in huiskamer
  • Snel geïnstalleerd

Minpunten

  • Prijs (maar als je een goede aanbieding ziet valt het mee)

Eindoordeel

Score: 5
0rbjeNewbie 1 mei 2020 Product gekocht

Netatmo Weerstation

Goed meetinstrument met mooie vormgeving, 2 jaar in gebruik. De app is uitstekend, de bouwkwaliteit is goed. De CO2 PPM waardes schommelen van 's nachts rond de 400 tot 3000 als ik een huis vol mensen heb. De waardes en grafieken zijn verklaarbaar. Goede indicatie van de luchtkwaliteit.

Pluspunten

  • vormgeving
  • software
  • apps
  • bouwkwaliteit
  • koppelbaar met veel domotica

Minpunten

  • redelijk prijzig
  • buitenunit is een keer stuk gegaan

Eindoordeel

Score: 5
klompje65 1 februari 2020 Product gekocht

Netatmo Weerstation

Veel te duur voor Chinese kwaliteit rommel. Metingen zijn onbetrouwbaar. Ook nu al na 1 jaar 2e module kapot. Kijk liever iets langer voor iets dat wel echt goed werkt.

Pluspunten

  • Ziet er aardig uit

Minpunten

  • Zeer slechte tot geen support
  • Chinese kwaliteit, slechte metingen
  • Snel kapit, na 1 jaar

Eindoordeel

Score: 1
Ruud12345 10 oktober 2019 Product gekocht

Netatmo Weerstation

Geweldig en stabiel weer station. Batterij gaat lang mee (dankzij nieuwe software) App tijd terug vernieuwd, en ziet er prachtig uit. Kan (voor de buiten temperatuur) samenwerken met de Netatmo thermostaat. Tevens binnenkort Apple HomeKit ondersteuning.

Pluspunten

  • Stabiliteit, doet het altijd
  • Mooie web-interface, veel statistiek overzichten
  • App voor Android en iOS ziet er prima uit
  • Mooi design
  • Wekt icm Netatmo thermostaat
  • Laag batterij verbruik
  • Apple HomeKit ondersteuning werkt perfect!!

Minpunten

  • Misschien had de prijs van lager gemogen

Eindoordeel

Score: 5
Swinden 13 december 2017 Product gekocht

Netatmo Weerstation

Precies een jaar in gebruik en heeft (behoudens een paar wifi storingen) continu gefunctioneerd. Buitenmodule staat op waarnemingshoogte op 20m afstand van binnenmodule in een TFA sensorhut, temperatuurwaarden zijn opvallend betrouwbaar. Merk niets van trage reacties bij snelle temperatuurveranderingen. Batterijen nog geen enkele keer vervangen. App (android) werk ook uitstekend.

Pluspunten

  • nauwkeurig en snel
  • prima app
  • buitenmodule al een jaar continu in bedrijf

Minpunten

  • Nog niets

Eindoordeel

Score: 5
hanzme 24 oktober 2017 Product gekregen

Netatmo Weerstation

Een mooi weerstation maar helaas maar beperkt bruikbaar door het zeer hoge batterijverbruik van de buitenunit (2 a-merk penlites per twee weken). Ik vervang de batterijen niet meer en daarmee is hij maar zeer beperkt bruikbaar geworden.

Pluspunten

  • Mooi
  • Stevig
  • leuke app

Minpunten

  • Zeer hoog verbruik batterijen buitenunit
  • matig bereik (nieuwbouwhuis)

Eindoordeel

Score: 2
tcviper 12 augustus 2016

Netatmo Weerstation

Prima product, doet wat het beloofd en heel erg handig, ook de koppelingen met domotica systemen (Fibaro/Nest/Domoticz etc).

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Uitbreidbaar
  • Werkt snel
  • Koppeling met domotica systemen
  • IFTTT

Minpunten

  • Nog niks gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Bor 7 mei 2016

Netatmo Weerstation

Een interessant weerstation voor de enthousiasteling of mensen die met home automation aan de gang zijn. Uitbreidbaar met o.a. een regen- en windmeter maar relatief gezien erg duur. Door het ontbreken van een display is een smartphone of tablet vereist voor het aflezen van de meetwaardes. Erg slechte support.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Uitbreidbaar
  • Duidelijke app

Minpunten

  • Relatief duur
  • Erg slechte support
  • Geen display verkrijgbaar
  • Bij veel mensen gebruikt de buitenmodule dramatisch veel batterij na de eerste wissel

Eindoordeel

Score: 2
pir2Newbie 9 januari 2016

Netatmo Weerstation

De meters en app zien er mooi uit. Ik had een probleem dat meerdere gebruikers ervaren http://forum.netatmo.com/viewtopic.php?f=10&t=4868&start=30. Repareren van de buitenmodule duurde ca. 4 maanden.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Apps

Minpunten

  • Support is erg langzaam, moeilijk
  • klittebandje buitenmodule te kort

Eindoordeel

Score: 3
lambriks 5 januari 2016

Netatmo Weerstation

Ik was op zoek naar een weerstation, maar had geen zin in Alecto en zo. Toen kwam ik Netatmo tegen: geen gewoon weerstation, maar klaar voor 'Internet-of-Things'. Aflezen doe je met een mooie app. App geeft veel informatie (binnen- en buitentemperatuur, CO2 niveau en geluidsniveau binnen, luchvochtigheid binnen en buiten).

Pluspunten

  • mooi design
  • simpele installatie
  • veel informatie
  • uit te breiden met regen- en windmeter

Minpunten

  • redelijk prijzig

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 614620Newbie 30 september 2015

Netatmo Weerstation

Kwaliteit is twijfelachtig, binnen en buiten module beiden binnen 2 jaar defect. Netatmo klantenservice geeft geen thuis, weerspecialist.nl geeft wel goede service.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Goede functionaliteit
  • Weerspecialist.nl

Minpunten

  • Betrouwbaarheid
  • Klantenservice

Eindoordeel

Score: 2
Anoniem: 658168Newbie 20 februari 2015

Netatmo Weerstation

http://blogsociety.telegraaf.nl/Content/646338?contentUrl=http://www.tech365.nl/oeps-netatmo-zend-je-ssid-en-wachtwoord-onbeveiligd-naar-de-cloud/ dit vindt ik toch wel heel jammer dat er slordig word omgesprongen met je gegevens

Pluspunten

  • zeer goed

Minpunten

  • jammer dat het bereik van de stations met binnen station niet wat meer is.

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 657489Newbie 17 februari 2015

Netatmo Weerstation

De CO2-concentratie van de buitenlucht is minimaal 400 ppm. Mijn Netatmo geeft in mijn kantoor inmiddels 248 ppm aan en de waarde zakt nog steeds. Ik vind dat echt jammer, maar ik was er al bang voor, omdat een goede CO2 sensor al minimaal 150 euro kost.

Pluspunten

  • Strakke vormgeving

Minpunten

  • Onbetrouwbare CO2 sensor

Eindoordeel

Score: 1
Sn3akz 9 januari 2014

Netatmo Weerstation

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Netatmo Weerstation?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee