UPDATE
Professionele review1: LINK Goede video1: LINK Professionele review2: LINK Goede video2: LINK Een medetweaker wees mij erop dat hij het jammer vond, voortijdig niet te kunnen checken of zijn apparaat wel/niet in de database van Logitech staat. Middels volgende...
Mooi, maar (te) duur speeltje, slechte kwaliteit
Strak design en kan veel maar helaas traag en onhandig in gebruik
Strak design, voelt robuust aan, werkt perfect
Prima afstandsbediening die zeer gemakkelijk te configureren is. De software biedt je de mogelijkheid om de afstandsbediening geheel naar eigen wens in te richten. De beperkte batterijduur en knoppenindeling vormen een minpunt, maar dat wordt goedgemaakt door alle andere positieve aspecten.
Dit is mijn eerste review en ik ga het ook kort houden.
Er is al veel over geschreven en het meeste klopt ook wel. Ik heb getwijfeld tussen een one+ en de touch, het is de touch geworden omdat bij de bestelling van de one+ iets is misgelopen.
Gebruik
De touch is fijn in gebruik, ze ligt goed in de hand, sommige (bovenste play, stop, ed) knoppen zijn iets moeilijker te bedienen maar ik vind het niet storend. De touch screen waar ik het meeste schrik voor had werkt ook goed, soms springt het aan dat het niet de bedoeling of raak je per ongeluk een knop wat niet bedoeld is maar al bij al mag ik er niet over klagen.
Activiteiten en werking
De activiteiten zijn zoals bij andere harmony's en het werkt zeer goed.
Dit is mijn eerste review, dus als er iets mist hoor ik het graag. Ik heb hiervoor de Harmony One (Oude model) gehad. Hier was ik ook al zeer tevreden over. De Harmony Touch is toch wel weer een flinke stap omhoog voor mijn gevoel. Ik heb hem gekocht bij Amazone.de voor 150,-. Design De Touch is een stuk korter. Heeft aan de onderkant een soort van grip coating. Door de bolling aan de onderkant ligt hij goed in de hand om de onderste buttons te kunnen bedienen. Om het touchscreen te bedienen met je duim zul je een beetje moeten herpakken, maar je kan hem ook bedienen met je andere hand. De buttons zijn nu van zacht plastic en mat van kleur. Ze voelen erg degelijk aan en toetsen erg comfortabel. De aansluiting achterop de Harmony is...
Toppertje. WIlde al lang mijn complete home entertainment met één afstandbediening gebruiken en dat is gelukt!
Dit is mijn eerste review. In eerste instantie was ik aan het twijfelen tussen de One+ en de Touch, het was uiteindelijk niet een heel lastige beslissing omdat de touch qua design er veel beter uitziet. Hij is erg eenvoudig om in te stellen door de software van Logitech, mijn speaker werd niet herkent dus heb ik die handmatig toegevoegd en dat ging prima. Nadat alles goed was ingesteld werkt het perfect. Soms gebeurt het wel dat mijn tv niet op de juiste zender komt te staan, wanneer je dan op het vraagteken drukt gaat de afstandsbediening het zelf oplossen en staat de tv op de juiste zender. Kortom ik ben er zeer tevreden mee en kan het zeker aanraden.
Prima afstandsbediening(AB) Het mooie is dat ik de Apple TV HD ermee kan bedienen zonder de originele AB van Apple te gebruiken. Fijn gebruiksartikel. Ongeveer vanaf 2014 in bezit en werkt nog goed. Als accu icoon minder aangeeft van AB dan enkele minuten terug op de lader plaatsen. Bugje!
Gekocht als 2e remote bij de Harmony Hub. Werkt heel goed samen. Als je een activiteit start met de andere remote dan 'weet' deze het ook meteen.
De afstandsbediening ligt goed in de hand, is uitgebreid te programmeren maar doet vaak niet wat je verlangt. Vooral bij wisselen van bron (bijv van tv kijken naar Chromecast) worden niet alle apparaten goed in- of uitgeschakeld. In globaal 50% vd schakelingen moet de help functie worden geactiveerd.
In het begin werkte deze afstandsbediening maar nu na ca 2 jaar is de accu uitgeput en krijg ik van harmony koop maar een nieuwe de accu is niet te vervangen.
Dit is een mooie afstandsbediening die al mijn afstandsbedieningen met gemak kan vervangen. Logitech heeft een enorme apparatendatabase en na even puzzelen is hij heel handig in gebruik (met scripts e.d.)
Grootste nadelen zijn de korte batterijduur (een paar dagen) en de vertraging van de toetsen tov. een reguliere afstandsbediening.
Bouwvorm is gewoon super, ligt beter in de hand dan de voorganger 895.
sommigen vinden de plaatsing video knoppen niet handig MAAR als bijv. functie Film kijken is geselecteerd word het touchscreen een multi-functie pad ideaal ! (druk ff op de "i" om te checken wat de swipe commando's zijn)
Prima afstandbediening om de rest in de la te laten. Ook niet-technische mensen kunnen er prima mee overweg.
Overgestapt vanuit One For All naar Logitech. De OneForAll liet mij met sommige apparaten en qua functionaliteit in de steek. Nu ik de Logitech heb zijn al mijn zorgen verdwenen. Simpel te programmeren met elk apparaat. Heb geen handmatige functies hoeven programmeren. Mooie interface en zeer gebruiksvriendelijk.
Recent de Touch aangeschaft als vervanging van mijn Harmony 650 welke wat kuren begon te vertonen (spontane reboots etc). Na 2 weken gebruik bevalt de Touch enorm en vooral de docking met lader is erg handig (zeker omdat de 650 nog wel een kwijt was... ).
Deze afstandsbediening vervangt mijn Harmony One. De afstandsbediening is een stuk kleiner. Het scherm is verbeterd en reageert veel beter. Daarnaast is deze op een beter bereikbare plaats op de afstandsbediening geplaatst.
Na 2 x een All-in-one van andere merken te hebben geprobeerd, was ik nogal sceptisch.
Deze Logitech is zonder twijfel een heel goed apparaat.
M.b.v. online configuratie is programmeren kinderspel. Mijn complete huiskamerinstallatie heb ik in een halve dag volledig functioneel ingesteld. Zelfs mijn vrouw kan er nu mee overweg.
Prima afstandsbediening die gebruikt wordt voor de tv, de versterker, mijn mediaspeler & Playstation.
Helaas waren er een paar knoppen stuk op mijn harmony 785 en moest er een nieuwe worden aangeschaft. De keuze voor logitech was al gemaakt. Overzetten ging niet helemaal vlekkenloos. TV + versterker ging prima. NUC met XBMC ging niet goed. Alle buttons & additional buttons stonden op NUC
Leuke afstandsbediening voor mensen die gadgetgevoelig zijn. Het touchscreen is een waardige toevoeging al lijkt het IR-signaal zwakker dan zijn goedkopere voorgangers.