Prijs | |
Specificaties | Over-Ear zonder bediening - Bekijk alle specificaties |
prijs volgen | |
Prima koptelefoon met mooi gebalanceerd geluid. Geen uitgesproken harde bas. Goede bouwkwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Weergavekwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Goed product, bouwkwaliteit is uitstekend. Alle onderdelen van de headset zijn na te bestellen bij Beyer: als je met een bus eroverheen weet te rijden ben je dus niet perse weer 130 euro kwijt aan een nieuwe headset.
Prijs | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Heb laatste paar weken rondgekeken voor een goede koptelefoon voor onder de 150E Uiteindelijk was ik aan het twijfelen tussen de audio technica ath-m40x, beyerdynamic dt 770 pro (80ohm) en de dt 990 pro (250ohm). Na lang wikken en wegen, ze in de winkel geprobeerd. Uiteindelijk voor de 990 gegaan.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Echt een genot om op te hebben en naar muziek te luisteren.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Hele goede en uiterst comfortabele koptelefoon voor desktopgebruik voor de prijs, maar moet wel beetje bijgesteld voor optimaal luistercomfort.
Prijs | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Weergavekwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Na deze koptelefoon al 2 jaar te hebben gebruikt, ben ik over het algemeen erg tevreden. Ik gebruik deze koptelefoon voornamelijk voor gamen, muziek luisteren en praten met mensen en het is een top ding in al deze categorieën.
Een koptelefoon waar je jaren mee kan doen! Zeer comfortabel met vervangbare hoofdband en oorkussens. Het geluid klikt erg goed (via mijn moederbord). Ik denk dat hij beter klinkt met een losse DAC/AMP. Niet teveel bass maar precies genoeg. Deze koptelefoon heb ik meer dan 8 uur per dag op.
Geweldig geluid echt heel goed perfect voor gamen en samen met de Astro mixamp tr geweldige combi. update review: de 2 kabels van hoofdband naar oorschelp zorg dat daar niks achter blijft haken !! als je goed de foto's bekijkt zie je het zitten.
Overall really good quality headphones for that price. Unfortunately the cable is permanently attached. I also find it a bit heavy and bulky so beware it can get in the way. Audio quality is pristine and absolutely outstanding. You definitely need a decent amplifier for the 250 ohm version.
De kwaliteit is echt perfect. Het geluid klinkt super goed en hij heeft veel bass, zeker een aanrader. Een nadeel wat waarschijnlijk niet veel mensen een probleem vinden is dat als je de kabel uitrekt hij weer terug gaat naar zijn oude vorm.
Hele goede koptelefoon, fantastisch geluid en zit goed! Onderdelen zijn vervangbaar!
Zeer goede koptelefoon voor zowel games als muziek. Geluid is zeer neutraal. Zeer comfortabel ook voor brildragers. Het is wel een koptelefoon die op een versterker aangesloten dient te worden, aangezien hij dan meer tot zijn recht komt.
Dit is een superieur product, al helemaal voor de prijs. Ik gebruik de koptelefoon nu zonder versterker/ amp, dit werkt prima. Met versterker/ amp zal de koptelefoon vast nog beter zijn maar de koptelefoon is zeker de 120 euro ruim waard, meer zelfs. Deze koptelefoon is zeker een aanrader.
Goede hoofdtelefoon, heel blij mee! Voordeel is dat je hem uren op kan houden zonder dat het gaat irriteren. Gebruik hem op de PC en werkt prima voor muziek en gaming. Op mijn mobiel werkt hij ook gewoon prima, ik probeer een verschil te beluisteren maar dat is moeilijk.
Uitstekend product. Totaal geen miskoop
elke keer als ik deze koptelefoon op doe lekt er pussyjuice uit mijn oren. Zeker aan te raden!
Veel bass bij een bassheavy track en andersom. Mids zijn een beetje naar achter gezet (niet goed voor rock enzo). De highs zijn messcherp en erg accuraat. De bouw is erg stevig, ik ben niet bang dat ik de koptelefoon breek.
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,