Gemiddelde gebruikersscore
Mooie case die de componenten prima koel houdt, en dankzij de indeling erg opgeruimd is
Ik was na de NZXT H6 flow toe aan wat anders en vind dit een erg mooie case. Was vooral benieuwd wat temps van mijn RX 6800 XT zouden doen gezien je bij deze case fans op de bodem kan installeren.
Het scheelde voor mij zo'n 9 graden, zie de foto's ik ben van 63 naar 54 graden gegaan (in beide gevallen zelfde settings, maar wel een ander spel) .
Al met al erg tevreden over deze case.
Mooie complete en ruime kast met argb-hub en bediening.
Dual chamber werkt erg goed met het wegwerken van je kabels ook met een zwarte voeding i.c.m een witte kast.
De cut-outs zitten precies op de juiste plek erg fijn om mee te werken,
Enige minpuntje is de dunne onderkant maar als je daar 3 x 120mm fans op schroeft dan is het wel lekker stevig.
Geen idee of het wit geel kleurt in de toekomst zou hem niet in direct zonlicht zetten.
Over de airflow en temps kan ik nog niet veel zeggen , update in de toekomst volgt.
mijn vorige case was een sharkoon vs4-s uit 2014 of zo? het geluid en de warmte was niet meer gewenst.
deze voor 70 euro op de kop getikt. belachelijk lage prijs voor zoveel moois. zelf in elkaar gezet, war mijn eerste keer pc behuizing vervangen (wat vrijwel gelijkstaat aan een pc bouwen). ging prima. wordt geleverd met 4 prachtige case fans. de ARGB beiichting (nieuw voor mij) is heel leuk. het ding lijkt net een aquarium.
mijn systeem is veel koeler en stiller nu (dat komt ook omdat ik mijn oudere cpu koeler tegelijkertijd heb vervangen met een nieuwe).
het ding is robuust gebouwt. goed materiaal. ik kan echt niet geloven dat ik hier maar 70 euro voor heb betaald. ik ben nu een deepcool fan.
helaas is het boekje heel gebrekkig qua info en specs. de website benodigt een access code, huh?
verder een dikke 4,5*