€ 90,- bij bol

Toon reviews van:
HerrPino
25 april 2025 Rapporteer Product gekocht

ASUS ZenWiFi BD4, 3-pack

Na wat initieel gepruts met de installatie (niks noemenswaardigs), alles netjes up-to-date en draaiend gekregen. In eerste instantie alles via WiFi gekoppeld, maar al snel toch bedraad aangesloten — ik heb niet voor niets overal Cat6 laten leggen.

De main node hangt direct aan het modem en vanaf daar gaat het via een aparte switch naar de rest van het huis. De extra ethernetpoort op elke node is ideaal om daar ook weer een switch aan te hangen. Snelheden zijn prima, dekking is stabiel en het systeem voelt gewoon solide aan.

Kortom: geen spijt van deze aanschaf.

Pluspunten

• Goede specs
  • Ziet er goed uit
  • Eenvoudig te installeren

Minpunten

• Geen (bijgeleverde) mogelijkheid om modules op te hangen

anglico
30 januari 2025 Rapporteer Product gekocht

ASUS ZenWiFi BD4, 1-pack

Op papier een goed toestel, Wifi 7 specs, al gebruikt het niet de wifi 7 band zelf. En met eerdere ervaringen met oa de CT8 en XT8 (apart en telkens met 2 nodes elk), dacht ik, dit wordt een makkie, maar dit was oh zo fout gedacht.
Ik denk dat ik het nu ingesteld heb gekregen, via de webgui, niet via de APP, en ik ga het nu plaatsen waar het zou moeten komen, niet bij mij thuis trouwens, maar ik moet het wel beheren. En dan zie ik hoe lang (of hoe kort) dit toestel het uithoudt.

Pluspunten

• Op papier goede specificaties en had al eerdere Zenwifi ervaring met XT8 en CT8

Minpunten

• Installatie en setup was een regelrechte ramp, en dan druk ik me nog zwak uit

2 van 5 sterren (Slecht)
rubenf
28 oktober 2024 Rapporteer Product gekocht

ASUS ZenWiFi BD4, 2-pack

Een ramp. De tweede node wil alleen verbinden wanneer je hem direct aansluit, zonder switch ertussen. Daarnaast weigeren al mijn apparaten om het 5Ghz-netwerk te gebruiken, met als effect dat de linksnelheid niet hoger komt dan 286 Mbps. Ik vraag me echt af of ze dit apparaat überhaupt getest hebben voordat het op de markt kwam. Dit gaat direct terug

Pluspunten

• Oogt prima
  • Fijne app

Minpunten

• Werkt niet

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een ASUS ZenWiFi BD4, 1-pack?