Dit is een review voor de HW-S61D.
Ik heb onlangs een nieuw tv gekocht en zoals bij elke platte tv is het geluid matig en beperkt in te stellen. Deze soundbar had ik al op het oog omdat ik geen aparte woofer wilde hebben en het liefst wit.
Een verademing, heerlijk geluid, voldoende opties om het naar smaak in te stellen.
De prijs-kwaliteitverhouding van deze soundbar laat te wensen over en lijkt meer op die van een goedkoop model uit een huishoudelijke winkel. Het aansluiten via een HDMI-kabel verloopt soepel, maar Bluetooth kan niet permanent worden uitgeschakeld. Zodra ik mijn laptop aanzet, schakelt de soundbar automatisch over naar Bluetooth. Om dit te corrigeren, moet ik het volume van de tv aanpassen, waarna het apparaat weer terugschakelt naar tv-geluid via HDMI. Het geluidsniveau is matig en biedt weinig verbetering ten opzichte van het standaard tv-geluid. Bovendien is de geluidskwaliteit als je er niet direct voor zit aanzienlijk slechter. Kortom, deze soundbar stelt teleur op zowel gebruiksgemak als geluidsweergave.
Waardeloos toestel, weggesmeten geld