€ 249,- bij bol

Samsung All-in-one S-series HW-S61D Review

Midio
24 december 2024, laatste update op 24 december 2024, 356 views Product gekocht

Samsung All-in-one S-series HW-S61D

Dit is een review voor de HW-S61D.
Ik heb onlangs een nieuw tv gekocht en zoals bij elke platte tv is het geluid matig en beperkt in te stellen. Deze soundbar had ik al op het oog omdat ik geen aparte woofer wilde hebben en het liefst wit.

Een verademing, heerlijk geluid, voldoende opties om het naar smaak in te stellen.

Pluspunten

• Fijn geluid
  • Snelle installatie
  • Goede koppeling
  • Klein

Minpunten

• Kort snoer

Dit is geen high end soundbar, dus als je hoge eisen stelt aan een soundbar dan moet je verder kijken.

Ik zocht bewust naar een apparaat wat klein was, liefst wit, zonder aparte woofer en draadloos.
De keuzes zijn niet echt groot, je zit al snel aan hoge bedragen.

Ik heb afgelopen Black Friday een Samsung tv gekocht bij HelloTV en we waren het er als snel over eens dat we een soundbar nodig hadden omdat het geluid van een platte tv nu eenmaal niet echt mooi is.
Deze soundbar had ik al snel op het oog en HelloTV had er 1 in de aanbieding die retour gestuurd was. Na aankoop bleek er een foutje gemaakt te zijn en gaven ze mij de optie om een nieuwe voor slechts €25 bijbetaling. De prijs kwam uiteindelijk ruim €100,- onder de aangeboden prijs, dus de Hollander in mij is erg blij met deze deal en topservice.

Het aansluiten was nog eenvoudiger dan een bakkie koffie zetten. Uit de doos, stekker erin en de koppeling met de tv ging geheel automatisch (Bluetooth).
Zoals eerder gezegd, ik wilde geen extra kabels en dan is dit dus een perfecte oplossing.
Door de Q-Symphony pakt de tv de soundbar direct op en kun je gewoon je tv-afstandsbediening gebruiken, scheelt weer een losse op de tafel.
Voor de instellingen heb je wel de afstandsbediening van de soundbar nodig, maar na alles te hebben ingesteld zullen wij die niet vaak gaan gebruiken.

Het geluid dan, niet geheel onbelangrijk.
Na wat heen en weer testen is de instelling zoals wij dat willen. Het geluid is lekker warm, bas meer dan voldoende en muziek is fijn om te horen. Bij een film zet ik de bas wat hoger en is het erg lekker om te kijken en luisteren.
De keuzes qua instellingen zijn beperkt, maar voor een apparaat als deze en onze wensen meer dan voldoende.

De soundbar zelf is kleiner dan de meeste soundbars en dat is wel zo fijn. We wilden geen groot apparaat in het zicht en zo'n losse woofer. En dat het wit is, maakt het plaatje voor ons compleet.

Heb jij ook een Samsung All-in-one S-series HW-S61D?