Mijn vrouw en ik zijn na een paar jaar gebruik zeer tevreden. Onze "hoofdstofzuiger" (een miele sledestofzuiger) gebruiken we eigenlijk nooit meer.
Bijna altijd kapot. Onderdelen nooit voorradig. Simpele reparaties worden niet uitgevoerd (bv triggerknop). Slechtste klantenservice ooit. Ze hangen gewoon op! Battery al na 1 jaar op (niet echt duurzaam). Als je de battery kwijt bent willen ze je niet meer helpen want ze doen niks zonder serienummer en raad waar dat staat?
Veel te duur en veel te slecht.
Behoorlijke teleurstelling, absoluut het geld niet waard. Kwaliteit van de stofzuiger en opzetstukken is erg laag, zuigprestaties niet geweldig
Altijd om Dyson heengelopen vanwege de ‘plastic fanrastic’ looks. Zo’n vier jaar geleden gekocht en vanaf dat moment spijt dat ik niet eerder gekocht heb. Inmiddels hebben we er twee.
Ik zie het als een motorbezem. Snel ff stofzuigen, trap, rondje door het huis gaat super met deze zuiger. Blinkt uit in hondeharen. Wij hebben een boulab die werkelijk extreem verhaard. Gelukkig niet continu, maar twee keer per jaar valt de vacht er zowat compleet af. Met deze zuiger is dat goed te doen. Harde vloeren, vloerkleden, maar ook banken zijn goed schoon te maken met deze zuiger.
Batterij is meer dan prima. Maak het eigenlijk nooit mee dat ie niet leeg is.
Ondanks de plastic looks vind ik hem vrij degelijk.