€ 379,- bij Lunenburg

Dyson V10 Absolute Steelstofzuiger (2023) Review

24 juni 2025, laatste update op 24 juni 2025, 711 views Rapporteer
Product gekocht 0

Mijn vrouw en ik zijn na een paar jaar gebruik zeer tevreden. Onze "hoofdstofzuiger" (een miele sledestofzuiger) gebruiken we eigenlijk nooit meer.

Pluspunten

• kwaliteit
  • zuigprestatie
  • gebruikersgemak
  • solide ontwerp

Minpunten

• in krachtigste stand is accu snel leeg

Gebruiksvriendelijke en krachtige stofzuiger

Deze stofzuiger blinkt uit in gebruiksgemak en efficiëntie. Je neemt hem zo uit zijn houder — die meteen dienstdoet als lader — en je kunt letterlijk meteen aan de slag. Klaar? Dan hang je hem gewoon weer terug.

Het legen van het stofreservoir is eenvoudig: hou het boven de vuilbak, klik open en klaar. Geen vuile of stoffige handen.

De stofzuiger heeft drie standen voor zuigkracht. De hoogste stand is indrukwekkend krachtig, maar verbruikt veel energie: na zo’n tien minuten is de accu leeg. Handig voor een hardnekkige knoeiboel, maar in de praktijk gebruik ik die stand misschien één keer per paar maanden. Voor het dagelijkse werk is de laagste stand voldoende — ik heb nog nooit meegemaakt dat de batterij dan leegraakte.

Er wordt een reeks accessoires meegeleverd die ideaal zijn voor specifieke klussen, zoals het verwijderen van kattenharen op de bank of het schoonmaken van de auto.

Af en toe haal ik de gemotoriseerde zuigmond uit elkaar om opgehoopte haren en pluis te verwijderen. Dat doe ik misschien één keer per jaar. Wat me telkens opvalt, is hoe doordacht het ontwerp is: je hebt geen gereedschap nodig, en alles zit degelijk en logisch in elkaar.

Conclusie: een bijzonder praktische stofzuiger met doordacht ontwerp en voldoende kracht voor het dagelijks werk.

Heb jij ook een Dyson V10 Absolute Steelstofzuiger (2023)?