![]() |
Round-up - 20 goedkope AMD B650/B850-moederborden - Een oudere chipset is de betere keuze Stel je een betaalbaar AMD Ryzen-systeem met Socket AM5 samen, kies je dan een in prijs gedaald B650-moederbord of een nieuw model met de B850-chipset? |
Ik had een Asrock b650m besteld alleen vanaf het begin aan problemen met posten en stabiliteit. opeens uit het niets had ik helemaal geen display meer Na dagenlang bezig kwam ik erachter dat ik een bad pin op mijn cpu socket had. Uit nood deze aangeschaft en de andere retour gestuurd. Ik ben nu blij dat het andere moederbord defect was.
Ik ben ONTZETTEND BLIJ met dit mobo van MSI. Ik heb een AMD 7600 er in zitten. en draai met de zelfde Overclock settings als op de Asrock een stuk hogere en stabielere prestaties, en dat is constant op all cores 5.3Mhz en met mijn custom RAM timings loopt mijn nieuwe setup beter als ooit te voren! Ook zijn de overclock en andere settings in de bios een stuk uitgebreider in mogelijkheden dan mijn vorige MOBO.
Voor de prijs kan je niet misgaan met dit Moederbord! 100% een aanrader!
Heb dit moederbord aangekocht als een upgrade samen met de ryzen 5 7600, en het is geweldig
Voor het eerst sinds 12 jaar een pc gebouwd, was makkelijk met de instructies. Moederbord goed voor de prijs, prima wifi ontvangst.
Het is een fijn moederbord die makkelijk te installeren, hij heeft veel usb aansluitingen. Ik kom wel een aansluiting te kort voor één van mijn fans
Heb dit moederbord gekocht vanwege de stabiliteit en degelijkheid, tot nu toe heeft deze mij nog niet teleurgesteld.
Installatie ging prima, gelukkig had ik niet een te grote cpu koeler, want dat kan problemen veroorzaken met geheugen, maar alleen als het een echt forse fan is.
Goede prijskwaliteit voor een moederboard. Het was in ieder geval de beste die ik kon vinden in zijn prijsklasse. Ik wil deze gaan gebruiken met een 7800 xt en een 7600x. wordt mijn eerste zelfgebouwde PC. Verder is er op het moment nog een leuke actie met wat steamtegoed extra. Al met al genoeg reden om hem te kopen voor mij.
Prachtig moederbord voor een prachtige prijs. Ik heb een nieuwe pc gebouwd en wilde niet teveel uitgeven aan een moederbord, maar wel een moederbord wat sterk is en een fijne bios heeft om in te werken. MSI heeft hier een pracht product geleverd. Mijn internet snelheid is zelfs hoger op mijn pc geworden sinds dat ik dit moederbord gebruik!
Ik was zeer tevreden over het product. Het zorgde ervoor dat mijn high-end componenten (videokaart, processor) zeer goed presteerden.
Amper klachten gehad met deze moederbord, hij doet vrijwel alles wat je ervan verwacht en hoeveel meer heb je nodig. De enige nadeel die ik ben tegen gekomen is dat bij het opstarten, niet enkel de eerste keer, dat het lang duurt voordat de memory opstart. Dit was echter gefixd met een BIOS update.
De MSI B650 Gaming Plus WiFi is een moederbord die heel gebruiksvriendelijk is. Ik ben een beginnende pc bouwer en vond het heel makkelijk om dit moederbord te gebruiken. Dit moederbord heeft veel verschillende ports wat heel handig is. Ook staat er goed aangegeven wat iedere port is.
Had dit bord voornamelijk gekozen voor de RGB header, maar verder ook een uitstekend board!
Ik heb deze gekocht voor mijn nieuwe pc.
De aansluitingen achteraan vind ik persoonlijk lelijk, maar deze zitten gelukkign maar aan de achterkant :)
werkt goed! was makelijk te instaleren. ik heb wel meer van dit bedrijf en doet prima alles
Ik vind het een prima moederbord om te gebruiken voor een pc build. Ik heb deze gebruikt voor mijn eerste pc build ooit. Enige klacht die ik heb is dat de RAM in de weg zit van de CPU fan.
Super goed moederbord voor de prijs.
Alles is makkelijk en netjes aan te sluiten.
Goede mobo voor een prima prijs, je kan ook allerlei dingen goed regelen in msi center. Ook vrij toekomstbestendig.
een prima product voor een mooi prijsje. alles werkt naar behoren!
Goede prijs - kwaliteit verhouding. Doet wat het moet doen. Makkelijk te instaleren en ziet er mooi clean uit.
Goed product
Dit product is perfect voor het gamen, vooral als je geen internetkabel vanaf je router naar je pc kan krijgen. Komt ook heel netjes aan.
perfect voor gaming
De MSI B650 Gaming Plus WiFi is een prima moederbord voor gamers met een beperkt budget. Het biedt goede prestaties, voldoende aansluitmogelijkheden. Nadeel: een heatsink voor de tweede M.2-slot. Al met al een goede keuze voor de prijs.
Dit is een prima moederbord voor een goede prijs
Ik heb dit product gekocht voor mijn nieuwe pc ik vind dit een heel fijn moederboord makkelijk in elkaar te zetten en mooi design geen problemen mee gehad.
Dit is een goed product voor een prijs, aangeraden door vrienden omdat ik nu voor de eerste keer een pc heb gemaakt. Ik merk nu dat de wifi ontvangst soms was minder goed is maar dat is niet zo erg als je een wifi kabel insteekt.
Doet wat het moet doen en voor een am5 socket een prima prijs.
Aangezien wij geen kabels in huis kunnen leggen was ik op zoek naar een WIFI toetsenbord en kwam ik uit op dit model. Naar mijn mening is dit een uitstekende MOBO voor de prijs. Doet alles wat het moet doen en kwalitatief ziet het er goed uit.
Van alle PC's die ik tot nu toe in elkaar heb gezet, heb ik de beste ervaring gehad met dit moederbord. Door de intuitieve layout van alle slots en connectoren, zat de PC zeer snel in elkaar. Daarnaast vond ik de heatsink op een van de M.2 slots een zeer fijne feature die ik hoop te zien op meer en meer moederborden.
Een goede MOBO voor de prijs. Werkt goed voor alles wat ik nodig heb en heeft ook nog WIFI en bluetooth. Meer IOs dan mijn vorige, dat is altijd handig.
Heel mooi design en goed voor de prijs!
Goed moederbord voor een midrange build. De enige 2 nadelen zijn dat de I/O shield niet voor geïnstalleerd is en dat er minder ruimte tussen de socket en de ram is.
Ik heb dit product gehaald voor mijn eerste computer en het was gemakkelijk om te bouwen vooral het gedeelte van de moederboard
De MSI B650 Gaming Plus WiFi biedt stabiele en snelle prestaties, perfect voor gaming en andere intensieve taken.
De ingebouwde WiFi 6-functionaliteit zorgt voor een snelle en stabiele draadloze verbinding, ideaal voor online gaming en streaming.
Ik heb deze MOBO gekocht voor mijn eerste PC en het doet alles wat ik wil en ook nog eens voor een mooie prijs
Zeer goede kwaliteit voor de prijs. Installatie ging vlekkeloos en de bios is gemakkelijk te updaten. Er zitten geen PCIe 5.0 poorten op, maar als je die nodig hebt dan zoek je sowieso al in een hogere prijsklasse.
Heb dit MOBO gekocht voor een eerste PC build.
Heel goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Handleiding bij installatie is duidelijk en installatie zelf is helemaal niet moeilijk.
PC kan niewe games vlotjes draaien en heb voorlopig nog geen minpunten ontdekt, naast de iets langere boot-time (ongeveer een 20-25 seconden).
Een aanrader voor iedereen die een betaalbare midrange PC wil bouwen zonder veel aan kwaliteit in te boeten.
Eerste keer dat ik zelf een PC gebouwd heb. Hoewel het aantal connectors tijdens de installatie best wel intimiderend over kwam, lukte het met de handleiding aardig om alles aan te sluiten. Enorm veel uitbreidingsmogelijkheden en ga vooral goed op het ingebouwde afdekplaatje/warmteverdeler voor een van de M.2 poorten.
Verder tof uitziende en zeer uitgebreide BIOS en erg veel ondersteuning online.
Love it.
eerste keer ik een pc bouw.
ging makkelijk.
een 7 7700K cpu geinstaleerd.
Geweldig moederbord voor de prijs, goeie aansluitingen, stevige heatsinks op de VRMs.
AIO shield had beter al geïntegreerd zijn, maar je kan niet alles hebben voor deze prijs.
Uitstekende MOBO voor de prijs!
ziet er mooi uti en werk erg goed.
erg goedkoop voor de goede prestaties.