De iPhone 14 Pro heeft ondanks de vele overeenkomsten met zijn voorganger een aantal goede verbeteringen die de moeite waard zijn. Zo is de camera erg goed, vooral bij mindere lichtomstandigheden, en is het nieuwe dynamische eiland een waardige opvolger van de notch. Ook het scherm is uitzonderlijk goed en het is het felste dat we ooit hebben gemeten. Bovendien is de nieuwe always-on-functionaliteit erg handig. Daarnaast is de A16-processor een ware krachtpatser die efficiënter omgaat met energie. Kortom, de iPhone 14 Pro is een beest van een telefoon. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Snelle telefoon dat weer perfect samenwerkt met de rest van mijn apparaten binnen het Apple ecosysteem. Wel nóg duurder in vergelijking met vorige versies. En kom op Apple... 2022 en nog steeds een Lightning poort?!
Laten wij beginnen!
Zelf gekocht, dus zuinig erop.
Eerst was ik wat sceptisch over mijn keuze om een gouden iPhone te kopen, later bleek het een perfecte keuze te zijn.
Ook de opslag capaciteit was perfect, zeker met het idee dat ik best wel veel foto’s in RAW zou gaan maken.
Omdat ik mijn iPhone al meer dan een jaar gebruik, heb ik alle ins and outs kunnen testen.
Het is best een zwaar toestel en dik, maar dat kan ik nu wel waarderen.
Het metaal is best goed, en bij een volgende iPhone zal het mij wel gaan verbazen dat alles een stuk lichter is geworden.
Qua snelheid is dit een winnaar. Ik hoef maar op een app te aaien en hup een app is geopend. Ook zijn de fysieke knoppen uitstekend, en werkt face id als een malle.
Na een poos is de batterij nu op 94%.
iPhone met een stevige behuizing. Als je al een tijdje in het Apple ecosysteem zit is er weinig verandering los van het Dynamic Island. Dynamic Island is een leuke gimmick maar biedt weinig voordelen/innovatie.
Ik kom zelf van een IPhone XS Max en een IPhone 13 mini, qua formfactor staat de Pro op een gedeelde nummer 1 samen met de 13 Mini.
De iPhone 14 Pro is de nieuwste iPhone van Apple, samen met de max en de vanille 14 modellen. Het brengt de dynamic island, een 48 MP hoofdcamera, de always-on display en een ontzettend helder scherm. Is dit toestel het waard?
Ik ben al jaren iPhone gewoon en wil geen andere. altijd makkelijk werken, geen vele vragen zoals vele android etc toestellen. Voor mij perfect. Ben altijd al meer dan tevreden over geweest.
Veel waar voor veel geld is kort samengevat de iPhone 14pro. Maar al snel merk je wel dat nuances wel mogen aangezien het toch wel een verassend fijne phone is.
Ik heb dit toestel aangeschaft via de Mobico. Mobico geeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Perfect werkende Iphone 14 pro 256GB met 100% batterijpercentage voor een zeer redelijke prijs. Enkel een erg klein oppervlakkig krasje te zien, zoals vóór de aankoop benoemend was. Erg aan te raden!
Sinds enkele dagen de iPhone 14 Pro (refurbished) in gebruik en hij werkt goed. Blij met Mobico, de snelle levering en goede prijs voor dit product.
iPhone 14 pro gekocht bij Mobico, snelle levering, goede kwaliteit, weinig beschadigingen, goed accu. Top bedrijf
waanzinnige telefoon, de telefoon voelt erg duur aan. Echter is de software hetgeen dat deze telefoon onderscheid, dit is mijn eerste iPhone. voorheen altijd een android fan geweest, echter is apple gewoonweg superieur op het gebied van software en dit is wat op den duur daadwerkelijk bijdraagt aan de beleving van je apparaat.
mocht je twijfelen over het nemen van de 14 of de 14 pro, de camera is voor de meesten geen reden om voor de pro te gaan, enkel als je regelmatig gebruikt maakt van foto/video-bewerking is de pro de upgrade waard. heb je hier geen of weinig verstand van dan heb je meer dan genoeg aan de 'gewone' iPhone 14.
In bijna alle opzichten de perfecte smartphone. Alles voelt super vloeiend en responsief. Het scherm is simpelweg adembenemend en dit wordt verder versterkt door de souplesse van promotion. De telefoon heeft wel een pittig gewicht (bijna een kwart kilo). Ik ben hier echter snel aan gewend geraakt.
De foto's zijn fantastisch, maar hier staat wel tegenover dat de camera door het arsenaal aan lenzen behoorlijk uitsteekt. De telefoon ligt hierdoor zonder hoesje niet lekker recht op tafel en kan daardoor wat wiebelen bij gebruik. Ik denk dat iedereen (inclusief ikzelf) hem inpakt in een beschermhoes. Hiermee is het probleem grotendeels opgelost.
de dynamic island feature is wat mij betreft een gimmick. Het soort niet maar voegt ook weinig toe. Het zou me niet verbazen als Apple hier ook weer snel afscheid van neemt.
Dikke aanrader, als je de poen hebt.
Fijne telefoon. super snel en werkt perfect samen met mijn andere apple apparaten
Ter vervanging van mijn iPhone XS de Iphone 14 Pro (Deep Purple) aangeschaft. Heel mooi toestel maar niet echt het wow gevoel in vergelijking met de XS. Zeer voordelig via mijn werk kunnen aanschaffen anders had ik voorlopig nog even gewacht met deze vervanging.
Afgelopen 4 jaar heb ik de iphone XS gebruikt maar toen de 14 uitkwam heb ik hem direct gekocht. Ik was direct overtuigd door het dynamic island. Dit was echt de upgrade 100% waard
Ik heb hem 1,5 week in gebruik, samengevat de Iphone 14 pro is een van de beste telefoons die je op dit moment kunt kopen. Maar dat mag je wel verwachten voor dit bedrag.