Apple iPhone 14 Pro, 256GB opslag Zwart Review
15 november 2023, laatste update op 15 november 2023, 315 views
Rapporteer
Product gekocht
iPhone met een stevige behuizing. Als je al een tijdje in het Apple ecosysteem zit is er weinig verandering los van het Dynamic Island. Dynamic Island is een leuke gimmick maar biedt weinig voordelen/innovatie.
Pluspunten
- Stevige behuizing
- A16-chip
- 3 Camera's
Minpunten
- Prijs
- Camerakwaliteit
- Zwaar toestel
- Lightning aansluiting
Opvallend dat het Pro model echt een stuk zwaarder is en ook merkbaar aanvoelt ten opzichte van voorgaande modellen. Dit is ook merkbaar en ik merk daar persoonlijk de nadelen van als je 's avonds met 1 hand op de bank onderuit gezakt dit toestel probeert te bedienen. iPhone SE 2022 en mijn Google Pixel 6a zijn vele malen lichter (uiteraard). Dit monster, zowel intern met haar A16 Bionic Chip, als extern met de behuizing een solide keus. Laat hem echter niet als je in bed licht uit je handen glippen, dan is een afspraak bij de tandarts voor wat nieuwe voortanden zeker nodig.