Gemiddelde gebruikersscore
Fantastische monitorarm voor de prijs.
Hoogte en diepte verstelbaarheid is prima, scheelt je ook veel ruimte op je bureau.
Pivot en Tilt verstelbaarheid is minder, dit moet door schroeven los te maken, de monitor te plaatsen hoe je wilt, en dan terwijl je hem perfect stilhoud de schroeven aan te draaien. Nogal een priegelwerk, maar voor de prijs nog steeds een uitstekend product.
Gekocht voor een LG 38WN95C: de monitorarm houdt met gemak de monitor omhoog. Je moet de pivot of tilt van de monitor vastschroeven bij monitors vanaf 6 kg. Overige verplaatsing gaat echter heel gemakkelijk.
Niet voor zwaardere monitoren >6kg.
Ik had deze arm gekocht voor mijn LG 38WN95C. De gasveer in de arm kan het gewicht aan (6,45kg), maar het gaat fout bij de Vesa-aansluiting. De bal voor rotatie kan het gewicht niet aan waardoor de monitor volledig naar voren kantelt.
Makkelijk te installeren en te verstellen. Meegeleverde inbussleutels, schroevendraaier, bouten en klittenband. Verstelbare gasdruk mbt gewicht monitor. De kabelgootmagneet werkt bij mijn variant goed.
Edit (6-2023): Er hangt momenteel de LG UltraGear 34GP950G-B 34" monitor aan. De gasveer heeft er geen problemen mee.
Gekocht omdat de voet van mijn Samsung scherm slecht is. Zeer goede bouwkwaliteit en al het nodige wordt meegeleverd. Minpuntje is dat 1 boutje op geen mogelijke manier te bewegen valt, dat mag de klantendienst voor me uitklaren.
Werkt zoals je mag verwachten en voor een zeer schappelijke prijs.
Het voelt allemaal zeer stabiel en de gasveer is gemakkelijk aan te passen op het gewicht van de monitor.
Enige minpunt is de kabelmanagement stukje met magneetjes, deze vielen er makkelijk uit waardoor het installeren wat onhandiger was.
Goede, degelijke beugel. Voelt erg stabiel aan, bouwkwaliteit is erg goed gezien de prijs. Max draaggewicht en schermgrootte is groot (49") maar werkt prima met een 27" monitor. Gasveer is verstelbaar en hoek van de arm staat vast met een kleine inbus. Prima systeem, recht-toe-recht-aan.
Prima product! Prijs kwaliteit echt top. De bouw kwaliteit is fantastisch, voelt robuust aan, mooie afwerking met de mat zwarte coating. Montage is simpel met goed te volgen instructies. Er zitten een klitteband en een magneetische kabelmanagement hulpstukken in. Heb er direct nog een paar gekocht voor in mn kantoor.