€ 52,99 bij bol

1 van 5 sterren
Toon reviews van:
14 maart 2024 Rapporteer
Product gekocht

Philips Hue White en Color Ambiance 1100 Lumen Bluetooth (1-pack)

Hele fijne lampen!

Ik had op homeassistant de pagina open staan om een nieuw zigbee apparaat te koppelen, Heb de lamp aangezet en deze was vrij letterlijk binnen 5 seconden meteen herkend en gekoppeld aan HomeAssistant.

De kleuren zijn super duidelijk, in tegenstelling tot de tradfri RGB lampen van ikea, die zijn tamelijk uitgewassen.

Ook is de licht distributie van deze lamp top, ik was er eigenlijk van verondersteld dat het licht niet ver richting aansluitdraad zou schijnen, maar meteen na het aanzetten van de lamp was deze veronderstelling teniet gedaan.

Het enige nadeel van deze lamp is uiteraard de prijs, maar naast andere geteste zigbee RGB lampen, geeft deze toch echt de mooiste kleuren

Pluspunten

• Snel te koppelen
  • Werkt met Home Assistant
  • Mooie Kleuren
  • Licht distributie

Minpunten

• Prijs

22 januari 2022 Rapporteer
Product gekocht

Philips Hue White en Color Ambiance 1100 Lumen Bluetooth (1-pack)

Ik moet zeggen, ik ben inmiddels arm, maar vooral gelukkig. Hoofdreden hiervan is toch wel de integratie met Apple HomeKit. Als Apple gebruiker heb je zeker alternatieven, maar het zeer complete aanbod van Hue en de extreem lange levensduur van de producten maakt dat het lastig te negeren is.

Pluspunten

• Hoge Kwaliteit
  • Apple HomeKit
  • Apple HomeKit
  • Apple HomeKit

Minpunten

• Prijs

22 januari 2022 Rapporteer
Product gekocht

Philips Hue White en Color Ambiance 1100 Lumen Bluetooth (2-pack)

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Apple HomeKit
  • Apple HomeKit
  • Apple Homekit

Minpunten

• Prijs

Heb jij ook een Philips Hue White en Color Ambiance 1100 Lumen Bluetooth (1-pack)?