Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

Prijs
€ 178,-
Specificaties Draadloze buitencamera - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
3
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
PhomerTestpanel 4 oktober 2021 Testpanel

Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

Google heeft onlangs zijn Nest Cam Outdoor een upgrade gegeven. De nieuwe Google Nest Cam is een veelzijdige camera met een verbeterde kunstmatige intelligente, een interne batterij en HDR. Lees verder of deze Cam wat voor jou is!

Pluspunten

  • Heel, mooi beeld
  • Strak design
  • Veel mogelijkheden
  • Snelle Notificaties
  • Eenvoudige setup
  • Mooi compact

Minpunten

  • Diefstalgevoelig
  • Nest Aware is vereist
  • Dure accessoires

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+2
WusserTestpanel 5 oktober 2021 Testpanel

Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

Een mooie camera die aansluit mooi aansluit bij eerdere versies. Eenvoudige installatie en configuratie met de Google Home app.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zowel indoor als outdoor
  • Batterij en bedraad

Minpunten

  • Om hem ergens neer te kunnen zetten is een extra accessoire nodig
  • Richting aansluiting kabel onhandig
  • Extra diefstal gevoelig door magnetische bevestiging

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+2
SuicyderTestpanel 28 september 2021 Testpanel

Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

Robuust, goede beeldkwaliteit en nachtzicht. De prijs is met € 199,- aan de hoge kant, maar het is wel echt waar voor het geld voor de geboden featureset en de beeldkwaliteit.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit 1080p HDR, ook met nachtzicht
  • Zoneconfiguratie met objectherkenning (mens/dier/voertuig) en gezichtsherkenning
  • Binnen als buitencamera
  • Degelijk gebouwd
  • Makkelijke installatie en gebruik

Minpunten

  • Abonnement (nieuwe abo wel beter ingericht dan de oude, geldt voor alle Nest apparaten van de generatie in 1 keer))

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+2
Lord_TTestpanel 25 september 2021 Testpanel

Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

Gekregen via Tweakers met als tegenprestatie het schrijven van de review. Voor het gebruik zijn er wel wat dingen om mee rekening mee te houden! Binnen en buiten te gebruiken, maar diefstalgevoelig door het systeem met magnetische basis. Het beeld is prima, beetje bol, infrarood in donkere ruimte werkt goed.

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit (infrarood)
  • Installatie
  • Meldingen
  • Verbinding via Wifi
  • Werkt op batterijen
  • binnen en buiten te gebruiken

Minpunten

  • Magnetisch, dus diefstalgevoelig
  • Extra rvs kabel + houder nodig maar niet inbegrepen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+2
ThaBillyTestpanel 20 september 2021 Testpanel

Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

Top camera met goede ondersteuning, wel is de plaatsing en richting van de oplaadkabel niet in alle situaties handig ontworpen. Hij is wel prijzig maar het staat wel in verhouding tot de features die je krijg. ook de object herkenning werkt goed. Voor mij een blijvertje.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit, 1080p HDR in zowel dag als nachtzicht
  • Object herkenning (mens, dier, auto en bekende gezichten)
  • Batterijduur (ook mogelijk om bekabeld te gebruiken)
  • Zowel buiten als binnen te gebruiken
  • Niet meer in de losse nest app maar in de Google Home app
  • Robuust gebouwd, voelt zeer goed aan.

Minpunten

  • Richting van kabel niet fijn.
  • Abonnement, ook al weten we dit al langer je krijg pas alles features met een abonnement.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
ClavatTestpanel 27 september 2021 Testpanel

Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

Google en Nest hebben een leuke camera uitgebracht. Die snel te installeren en te gebruiken is. Die ook een mooie vormgeving heeft Ik heb deze mogen testen namens Tweakers

Pluspunten

  • Makkelijke Installatie
  • Degelijke Kwaliteit
  • Scherp beeld
  • Accurate meldingen

Minpunten

  • Korte kabel standaard geleverd
  • Plaatsing oplaadkabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
rubenTestpanel 29 september 2021 Testpanel

Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

Prima camera is, met (voor mij) een aantal bijzonderheden, namelijk magnetische bevestiging, waardoor het nogal diefstalgevoelig is, en het (makkelijk) herkennen van personen met naam of dieren. Een nadeel is wel dat een abonnement van minimaal 5 euro nodig is, wil je langer dan 3 uur gebeurtenissen terug kunnen kijken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • herkennen van personen
  • (ook) op batterij, overal te installeren

Minpunten

  • aanschafprijs
  • abonnement nodig voor meer dan 3 uur geleden terug kijken

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
TrekVogelTestpanel 30 september 2021 Testpanel

Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

De Nest camera is goed gebouwd en biedt voldoende kwaliteit en features. Helaas ben je gebonden aan de Google Home app. Ook de bijkomende kosten kunnen behoorlijk oplopen. Wil je echter een goede camera met veel mogelijkheden die eenvoudig in gebruik is dan zit je met deze zeker goed.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit in het donker
  • Geluid
  • Bouwkwaliteit
  • Geschikt voor binnen en buiten

Minpunten

  • Google Home app
  • Diefstalgevoelig

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Kwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Google Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee