€ 143,- bij NBB.com

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
21 november 2022 Rapporteer

Na jaren met volle tevredenheid UAP-AC-Pro te hebben toegepast nu de eerste Wifi 6 in handen. Verschil mag er zijn, in de omvang levering en gewicht. Het voornamelijke is de snelheid en toevoeging van Bluetooth.

Pluspunten

• Perfect bereik, snelheid
  • Unifi eco-systeem
  • Wifi 6: Snel!
  • Complete set montage mogelijkheden meegeleverd

Minpunten

• Geen PoE injector (meer) meegeleverd (was niet nodig)
  • (gedwongen/auto) FW Upgrade bij installatie zorgde voor vastloper.
  • Zet auto-update firmware: UIT!
  • Check voor firmware update forum op stabiliteit of ellende

19 juli 2024 Rapporteer

Ubiquiti UniFi 6 Pro

Ik ben blij dat ik de moeite heb genomen om hiervoor ingefreesde en op andere manieren verborgen kabels aan te leggen. Mijn beste wifi-signaal ooit en geen woud van antenna's en bezette stopcontacten zoals bij mijn vorige op mesh-gebaseerde netwerk. Nabij de routers is het signaal even sterk als bij mijn vorige wifi-netwerk maar door die bekabelde accesspoints op strategische plekken te plaatsen heb ik in mijn hele huis goede wifi

Pluspunten

• Goed signaal
  • Bedraad, dus ook wifi in de uitbouw terwijl mijn vorige mesh maar moeilijk door de voormalige buitenmuur ging
  • Mooi ontwerp

Minpunten

• Bedraad access point. Voor mij was dat een voordeel maar je moet er wel kabels voor aanleggen
  • Verpakking te degelijk voor eenmalig gebruik. Afvalscheiding is lastig en doos leent zich niet voor hergebruik door binnenwerk terwijl het qua formaat best een aardige door zou zijn om de installatierestanten in te bewaren.

Ubiquiti UniFi 6 Pro

Uitstekende AP van Unifi voor echte professionals of mensen die opzoek zijn naar het snelste netwerk wat ze kunnen maken/bouwen. Deze AP in ontzettend snel, hij behaald ongeveer 4,8 Gbps op 5 Ghz en 574 Mbps op 2,4 Ghz. Voor het "normale" huishouden is deze AP aardig overkill.

Voor de rest een uitstekend product en zeker aan te raden.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Super Snel

Minpunten

• Prijzig

17 december 2024 Rapporteer

Ubiquiti UniFi 6 Pro

Top accespoints. Ik heb er twee en overal super dekking in (oud) huis. Ze draaien op een unifi controller in docker en die regelt al het moeilijke gedoe zoals de verschillende ap's dezelfde wifi kanalen te geven en alle updates.

Haal nu een kleine 1gbps draadloos over de odido glasvezel naar een speedtester.
Dus als er nu nog iets langzaam is dan ligt het aan de provider ;)

Pluspunten

• Snel
  • POE
  • Simpel

Minpunten

• moeten echt aan het plafond (of erop)

27 januari 2023 Rapporteer

Ubiquiti UniFi 6 Pro

Gekocht omdat het bereik van de U6 Lite toch wat tegenviel. Tegenwoordig zit er een prachtige metalen plaat bij waar diverse gaten in zitten zodat hij op diverse manieren te monteren is. Het bereik en de snelheid is super!

Pluspunten

• Bereik
  • Snelheid
  • Bevestigingsplaat met diverse mogelijkheden

Minpunten

• Bevestigingsplaat kan doorbuigen waardoor AP niet goed vast klikt

28 juni 2022 Rapporteer

Ubiquiti UniFi 6 Pro

Upgrade gedaan vanaf de 6 Lite, is het zeker waard voor de betere range en snelheid.

Pluspunten

• Erg goede range (rijtjeshuis)
  • PoE at
  • Goede koeling
  • Snel!

Minpunten

• Joekel van een ding tov de 6 Lite

25 maart 2022 Rapporteer

Ubiquiti UniFi 6 Pro

Goede en krachtige AP met zeer uitgebreide mounting kit

Pluspunten

• POE
  • bereik
  • stabiel

Minpunten

• je blijft Unifi kopen

6 januari 2022 Rapporteer

Ubiquiti UniFi 6 Pro

Ik heb er eentje gekocht toen die beschikbaar was. De volgende dag was er geen voorraad meer. Had thuis al unifi. Dus koppelde hem zo aan de controller. Het werkte direct. En na een beetje finetunen van de instellingen haalde ik zelfs in de slaapkamer 1Gb download.

Pluspunten

• Hoge snelheid
  • Simpele installatie
  • Unifi ecosysteem

Minpunten

• Slecht op voorraad momenteel

Heb jij ook een Ubiquiti UniFi 6 Pro?