Prijs | |
Specificaties | Tower • 4 interne bays - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
Met de Meshify 2 Compact heeft Fractal Design zijn populaire Meshify C-behuizing een welkome update gegeven. Zo heeft de M2C een USB-C-poort gekregen op het frontpaneel, is de koeling uitgebreid met meer én grotere ventilators, en is het systeem om de zijpanelen los te maken sterk verbeterd. Bovendien koelt de compacte behuizing beter dan zijn voorganger en is de M2C ook nog eens lekker stil, zo stil dat hij ook de Define 7 Compact het vuur na aan de schenen legt. Een verdiende Excellent-award dus. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
De Meshify 2 Compact is een stijlvolle behuizing waarin gemakkelijk gebouwd kan worden, mede omdatde bovenkant losgehaald kan worden. Dankzij het Tempered Glass zijn de onderdelen prima te zien, al levert Fractal Design zelf geen verlichting. Koelprestaties zijn prima maar plaats brackets vooraf op het moederbord voordat je deze inbouwt.
Top case voor het bouwen van je PC.
Goede afgewerkte, compacte, maar toch ruime kast. Stoffilters zijn makkelijk, zonder schroevendraaier, uit de kast te halen. Vele, goede opties voor kabelmanagement. Geen RGB/Window is voor mij een pré. HDD-tray is relatief makkelijk weg te halen indien je deze niet wil gebruiken.
Robuuste en goed afgewerkte kast waarbij alle onderdelen zwart gecoat zijn, inclusief schroeven.
Voldoende ruimte voor kabelmanagement en velcro bandjes zijn meegeleverd. Wat krap onderin, maar de voeding kan snel losgehaald worden.
De drie meegeleverde 140mm ventilatoren zijn fluisterstil. Op drie zijdes zijn stoffilters aanwezig.
Geen rgb-fans of glazen panelen.
Stevige en ruime case met genoeg opties voor het netjes wegwerken van kabels. Met custom kabels werd het echter wel krap. Ruimte achter de voeding wat klein maar de bay kan eruit. Door het donkere glas worden RGB componenten mooi gematigd. De voetjes laten wel vlekken achter op het bureau.
Mooie kast, kan alleen aanraden om de HDD tray er meteen uit te halen (mits je hem niet gebruikt) voordat je de voeding installeert, want anders heb je weinig ruimte om de voedingskabels in te pluggen.
Mooie compacte kast, erg fijne zijkanten, je hoort de fans iets, maar niet storend, aan/uit knop voelt erg cheap aan, beetje jammer.
En bij het inschuiven van de voeding bleef de rubberen doorvoer grommet (naar binnenkant kast) hangen, maar met wat handigheid ging het toch :)
Een mooie compacte kast die gemakkelijk in te bouwen is. Jammer dat er bezuinigd is op sommige componenten.
De Fractal Design Meshify 2 Compact is een compacte behuizing met veel gemakken, en een goede cable management.
Er zijn wat mij betreft weinig tekortkomingen. Het enige minpunt is de aan/uitknop van deze toren. Deze voelt zeer goedkoop aan, en congrueert hierom niet bij de rest van de behuizing.
Deze case gekocht aangezien z'n voorganger geen ruimte bied voor een strix 3080. Bouwen in de case is eenvouding vooral met de verwijderbare radiator top mount. Wel weinig ruimt onderin bij de voeding en de eigen voedingen van Fractal vernielen de rubberen voetjes waarop de voeding komt te liggen.
Goede kwaliteit / prijs verhouding, mooie form factor en alles past er nog steeds in. Mijn GTX 1070 past prima en er is genoeg ruimte voor een grotere grafische kaart.
Klein beetje krap i.c.m. mijn AIO CPU waterkoeler, maar past prima. De cabelmanagement aan de achterkant werkt erg goed.
Mooie case met handige features om installatie en cable management te vergemakkelijken. Er past gewoon een standaard ATX bord in, en ook mijn GTX 1070 videokaart past prima. Minpunt is dat de drie meegeleverde stock fans niet geweldig zijn. Die ga ik dus nog vervangen voor stillere exemplaren.