Gebruikers

Score: 4
9 reviews

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 256GB opslag, Zwart

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 27 januari 2021

Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra - Op de rem voor onderscheid en betere prijs

Met de Galaxy S21 Ultra haalt Samsung alles uit de kast. Het toestel heeft een helder en mooi oledscherm en een camerasysteem met een goede nieuwe primaire sensor en twee veelzijdige telecamera's. De S21 Ultra is 100 euro goedkoper dan zijn voorganger, maar biedt een groter onderscheid ten opzichte van de S21 en S21+. Het is daardoor een van de meest complete smartphones die je kunt kopen, al is het jammer dat er geen lader wordt meegeleverd en dat de opslag niet meer is uit te breiden. Als je het niet erg vindt dat je telefoon wat groot en zwaar is, en je wilt geen concessies doen, dan is het zaak de S21 Ultra mee te nemen in je overweging. Lees verder »

Pluspunten

  • Bijzonder goed en veelzijdig camerasysteem
  • Zeer vloeiende Android-ervaring
  • Prachtig helder scherm met adaptieve verversingsfrequentie
  • Fijne nieuwe vingerafdrukscanner
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Soms maakt de camerasoftware gekke foutjes
  • Geen lader meegeleverd
Tweakers zegt: Ultimate
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
mouse86 19 april 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 256GB opslag, Zwart

Wat een fijn toestel! Niet te groot, fijne accuduur, lekker vlot, zeer mooie foto's, prachtig geluid, prachtige selfie camera... Kortom ik ben ontzettend blij als upgrade van mijn s10.

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid fingerprint sensor
  • Batterij duur veel beter dan m'n oude s10

Minpunten

  • Niets?

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+1
Aesic 20 december 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 256GB opslag, Zilver

De opvolger van mijn Note 20 Ultra. En een waardige opvolger ook, lees vooral mijn uitgebreide review voor zoveel mogelijk duidelijkheid.

Pluspunten

  • 120hz
  • Snel

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 5

+1
swhnld 13 februari 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 128GB opslag, Zwart

Meestal koop ik 1 keer per jaar een nieuw toestel. Uitzondering was de Samsung Note 8 welke ik 3 jaar had en vorig jaar verving voor de Oneplus Nord, en nu al weer voor de Samsung S21 Ultra vanwege de software.

Pluspunten

  • Mooi scherp scherm
  • Fijne software schil
  • Stereo speakers
  • Optische zoom 30x
  • Dual sim plus eSim

Minpunten

  • Gewicht
  • Scherm te helder automatisch
  • Geen oplader voor bijgeleverde USB-c kabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Accuduur Score: 4
Scherm Score: 4

Kaassaus3 30 maart 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 128GB opslag, Zwart

Ik kwam van s9 64gb af dit voelt als ik van n slome wagen komt naar n supercar gaat heb m officieel 1 week all en nogsteeds onbegrijpelijk voor worden

Pluspunten

  • 12 gb
  • 1440p met 120hz
  • Goeie accuduur
  • Hele goeie camera's

Minpunten

  • Bixby
  • Bloatware
  • Niets

Eindoordeel

Score: 5
Bart Flevo 9 november 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 256GB opslag, Zwart

Afgelopen week tijdens black-friday actie dit model gekocht ter vervanging van iPhone 7+. Installeren ging erg makkelijk, inclusief foto’s die ook in de cloud stonden. Foto’s zijn prachtig. Tijdens bellen is geluid uitstekend in tegenstelling tot iPhone, waarbij stem dun en ver weg klinkt.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi scherm
  • Prachtige foto’s
  • Android 11 werkt soepel
  • 4 jaar updates

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
JordydG1998 13 augustus 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 128GB opslag, Zwart

Grote, ietwat zware telefoon. Is wat minder praktisch dan een klein formaat maar de telefoon is daarom wel super snel, goede batterij, prachtige camera en super mooi beeld op 120HZ.

Pluspunten

  • Camera
  • Beeld (120HZ)
  • Behuizing
  • Snelheid
  • Batterij

Minpunten

  • Prijzig
  • Ietwat groot en daardoor soms onpraktisch

Eindoordeel

Score: 5
mt21 21 april 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 256GB opslag, Zwart

Beroerde service Samsung S21Ultra256 GEEN oplader 25w 45w? okee...maar, oude opladers doen het niet ! Ná eerste nacht al leeg Klachtenafdeling niet te bereiken, alleen virtuele assistent (Sam), krijg niemand spreken, eerst Samsung messenger dan Whatsapp.. Uiteindelijk chat maar 20 mensen tegelijk, 1antwoord per 10min: 2,5 uur bezig! Samsung NOT!

Pluspunten

  • Groot en duur

Minpunten

  • zwaar en duur
  • geen oplader en oude opladers werken niet

Eindoordeel

Score: 1
HaruHaru 18 maart 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 256GB opslag, Zilver

Mooi toestel, prachtig scherm, vlotte Android ervaring in combinatie met 120hertz scherm. Echter tegenvallende camera. Matige fotos, macro fotos niet scherm genoeg (mijn OnePlus 8T maakt mooiere) en slechte batterij gebruik (misschien ligt dat aan mijn toestel). Na volledig opladen, 5 minuten Twitter en staat al op 95%.

Pluspunten

  • Super snel
  • Mooie scherm
  • Goede fotos in dag licht
  • Goed geluid.

Minpunten

  • matige macro fotos
  • accuduur (?)
  • Trage animaties (zelfs na 0,5 multiplier)

Eindoordeel

Score: 3
heudeldepreu 15 februari 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 256GB opslag, Zwart

Een razendsnel toestel met een prachtig scherm, goede accu die ook een paar uur aan mobiel gamen prima vol houdt, en een camera die geweldig of absoluut verschrikkelijk is. De meest inconsistente camera die ik ooit heb gezien op een smartphone, zelfs 3 updates na release.

Pluspunten

  • Prachtige 120hz display
  • Goede prestaties
  • Uitstekende accuduur
  • Samsung DEX wireless
  • Optische zoom (3x & 10x) met prima stabilisatie
  • Combi-deal met buds pro & smart tag

Minpunten

  • Inconsistente camera, overbelicht 90% van de foto's en maakt personen vaak lijkbleek
  • Prijskaartje

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB ram, 256GB opslag, Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee