Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Prijs
€ 88,-
Specificaties In-Ear zonder bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 10 februari 2021

Samsung Galaxy Buds Pro - Sterke oordoppen met zwakke punten

De Samsung Galaxy Buds Pro zijn geheel draadloze oordoppen in het hogere prijssegment. Ze bieden veel slimme features, hebben een goede geluidskwaliteit en een fijne omgevingsgeluidmodus. De actieve noisecancelling valt helaas wat tegen. Als dat niet het belangrijkste is, zijn dit oordoppen om te overwegen, mits ze binnen je budget liggen en je het liefst een Samsung-smartphone hebt. Lees verder »

Pluspunten

  • Fijne omgevingsgeluidmodus met vier volumeniveaus
  • IPX7-classificatie voor waterdichtheid
  • Hoge geluidskwaliteit
  • Voice Detection is handig
  • Prima accuduur

Minpunten

  • Belkwaliteit niet altijd op niveau
  • Noisecancelling moet beter voor deze prijs
  • Bediening niet uitgebreid in te stellen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
9
Score: 4
6
Score: 3
4
Score: 2
3
Score: 1
5
Toon reviews van:
+2
iTouch 20 februari 2021 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Samsung heeft eindelijk bluetooth oortje uitgebracht met Active Noise Cancelling (ANC).Maar zijn deze het waard voor de huidige prijs van €229, en wat nou als je al de Galaxy Buds + hebt. Is het waard om de upgrade te maken? Lees het in de volledige review.

Pluspunten

  • ANC
  • Geluidskwaliteit
  • Batterijen

Minpunten

  • Comfort mag beter

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Iloyslinkman 20 december 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Een top product die voldoet aan de verwachtingen. Meer informatie hieronder

Pluspunten

  • Lange Accuduur
  • Klein en Comfortabel
  • Strak Design
  • Helder Geluid
  • Makkelijk te Connecten

Minpunten

  • Geen volledige Noise Cancelling
  • Geen oplaadblok meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
ronline26 26 maart 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

goede geluidkwaliteit goede oplaadcase goede microfoon pasvorm is minder doet in het begin vrij veel pijn maar wordt minder, echter zitten de buds nog te los en moet je ze elke 10 minuten terug duwen batterijduur met ANC en hoog volume is 4-5 uur niet heel veel prijs te hoog

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • oplaadcase
  • belkwaliteit

Minpunten

  • pasvorm
  • batterijduur
  • ANC buiten
  • prijs

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 2

+1
MkaiserNewbie 27 april 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Wat een downgrade. Na 3 jaar met veel plezier gebruik gemaakt te hebben van de eerste generatie galaxy buds deze ingeruild bij mijn nieuwe s22 met de galaxy buds pro erbij. Geluid is onveranderd, comfort is er niet.

Pluspunten

  • Gratis bij telefoon

Minpunten

  • Geluid
  • Comfort
  • Tpuch

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 1

+1
droppies 17 januari 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

In het kort, geweldig geluid, hele matige ANC, maar absoluut verschrikkelijke pasvorm.

Pluspunten

  • Helder geluid voor het bedrag

Minpunten

  • Slechte pasvorm
  • ANC voegt niets toe

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 2

+1
djrefor 11 februari 2021 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Prima oortjes met goede laag weergave en formaat die een welkome verbetering zijn op de Buds+. Helaas is de prijs wat hoger en werkt ANC nog niet zo goed.

Pluspunten

  • Formaat
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Ambient Mode

Minpunten

  • ANC
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
Bertold 3 mei 2022 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Gekregen bij de Samsung Galaxy S22. Teleurstellende ANC en draagcomfort, goed geluid en batterijcapaciteit.

Pluspunten

  • Geluid
  • Batterij

Minpunten

  • Noise cancelling
  • Draagcomfort

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 2

0
Justkidding 21 februari 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Na 6 maanden teleurgesteld. Heletijd gaat omgevingsgeluid aan, of muziek plots uit. De Samsung Buds vallen de heletijd uit mijn oren, alle verschillende opzetstukjes geprobeert. Nu is een oortje gevallen, werkt de software niet om hem terug te vinden en dus ben ik ' t nu kwijt. 150 euro weg.

Pluspunten

  • Geluid

Minpunten

  • Slechte kwaliteit
  • Valt vaak uit je oor
  • Is snel leeg
  • Achteruitgang t.o.v orginele

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 1

0
Vosje95Newbie 4 augustus 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Galaxy buds pro: Goede oordoppen die slecht passen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Prijs €140
  • Bediening
  • ANC

Minpunten

  • Eartips

Eindoordeel

Score: 4

timsipsNewbie 1 juni 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Zeer slechte ervaring met deze oordopjes. De oortips laten zeer snel los en zijn nergens na te bestellen, alleen de Aliexpress varianten via Ali zelf, Amazon.nl of Bol.com. Samsung gebeld, ze geven aan me niet te kunnen helpen. Ik loop nu dus al een week met een oordopje zonder oortip.

Pluspunten

  • geluid

Minpunten

  • noise cancelling
  • oortips ;-)

Eindoordeel

Score: 2
Luunkie 3 mei 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

(Aangeschaft voor 90.-). Pasvorm en draagcomfort is even wennen de eerste dagen, maar de goede geluidskwaliteit is zeker een reden om deze draadloze oortjes een kans te geven. Bieden veel verschillende features (o.a. ANC en Transparency) die de gebruikservaring ten goede komen, mogelijk ten koste van de batterijduur.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Features
  • Gedaalde prijs t.o.v. release
  • Grootte en gewicht
  • Draadloos laden

Minpunten

  • Pasvorm en comfort is wennen
  • Batterij kan snel leeg gaan

Eindoordeel

Score: 4
UraniumBullet 20 april 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Als je bluetooth oortjes wilt hebben met verassend veel bass naar mijn mening, is dit na de Sony WF-1000XM4 oortjes je volgende beste keuze. want ze zitten lekkerder in je oor dan die oortjes van Sony. ze hebben een charging case die je kleiner is, en dus makkelijker opbergt ergens.

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit
  • Comfortabel
  • Fijne transparancy mode

Minpunten

  • Hij mog een grotere batterij hebben
  • Noise Cancelling is meh

Eindoordeel

Score: 4
emmerx 14 maart 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Wit)

Gekocht na 2x Buds+ die in de wasmachine zijn overleden (IPx2. ..) Waterdichter en beter geluid, maar mindere accuduur en pasvorm door ontbreken silicon 'wings'. Daardoor veel per-ongeluk-aanrakingen en acties bij het inbrengen... Stemdetectie werkt heel fijn: volume muziek dempt als iemand iets zegt/vraagt.

Pluspunten

  • IPx7 waterdicht
  • Geluidskwaliteit
  • Stemdetectie en omgevingsgeluid
  • Ruime instelmogelijkheden
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Lastig inbrengen door pasvorm
  • Ontbreken siliconen wings van Buds+
  • AptX ontbreekt
  • ANC werkt zeer beperkt

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Maaark 28 januari 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Bleek allergisch te zijn.. Afhandeling van Samsung is kansloos. Daarom oordeel waardeloos. Geluid uit de oordopjes is ok, niks bijzonders, maar wel ok prijs/kwaliteit voor oordopjes met noice cancelling (gekocht voor 100 eu)

Pluspunten

  • Best ok geluid
  • Matige noicecancellig

Minpunten

  • Klantenservice
  • Veel mensen zijn allergisch

Eindoordeel

Score: 1
Pastapipo 18 januari 2022 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Erg goed klinkende oordopjes voor het geld met veel detail en dynamiek, daarvoor moet je ze wel in de "Duidelijk" preset zetten. Van fabriek uit veel te V-shaped afgesteld. Helaas zitten ze niet stabiel in mijn oren en werkt de touch bediening niet fijn.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit in "duidelijk" preset
  • Prijs
  • Gebruik met Samsung telefoon

Minpunten

  • Pasvorm
  • Touch-bediening

Eindoordeel

Score: 3
Spooner 27 november 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Prima gebalanceerde earbuds. Nauwkeurig getuned door AKG op basis van de Harman Curve. Low end voor mijn smaak had iets meer aanwezig mogen zijn. Treble en vocals goed. De fit is erg slecht voor mijn oren. Ze vallen uit en doen pijn.

Pluspunten

  • Treble
  • Vocals
  • Goed getuned door AKG

Minpunten

  • Fit
  • Pijnlijk
  • Geen aftermarket foamtips

Eindoordeel

Score: 4
JesseJellema 26 oktober 2021 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Geluid9/10 Kwaliteit20/10 Helaas een tijdje mijn galaxy buds kwijtgeraakt, na een was op standje intensief 2 uur lang op 90 graden bij de handdoeken teruggevonden in de wasmachine. Kwaliteit is boven verwachting, kan er nog steeds mee bellen, muziek luisteren en kwaliteit van de microfoon is beter geworden.

Pluspunten

  • Hoge waterdichtheid
  • Fijn geluid
  • Goede bass
  • makkelijk schoon te maken
  • Geen apple

Minpunten

  • Schakelt niet altijd even fijn in
  • pasform
  • Active noise cancelling

Eindoordeel

Score: 5
Anthon 12 oktober 2021 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

bij aankoop van galaxy s21 ultra gehad via promotie, nu 9 maanden in gebruik en ze bevallen zeer goed, ik heb ze al meerdere keren per ongeluk op 30 graden mee gewassen en ze doen het nog prima. alleen het bedienen van muziek valt tegen, doubletaps worden vaak niet herkend.

Pluspunten

  • zelfs zonder anc dempen ze te goed
  • formaat van de case
  • waterdichtheid

Minpunten

  • accu duur
  • dempen zo goed dat je ambient sound aan moet zetten
  • bediening

Eindoordeel

Score: 4
fluxsystem 6 juni 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Ben zeer onder de indruk van het geluid, vooral door de 2way speakers (Tweeter & Woofer). De NC van de Buds Pro zijn wat minder, dan van de Airpods Pro, maar op geluid winnen de Buds Pro zeker!

Pluspunten

  • Goed gebalanceerd geluid
  • Overzichtelijke instellingen
  • Stem detectie (verlaagt geluid als je praat)

Minpunten

  • NC kon iets beter.
  • Kan pijn doen bij het langer dragen

Eindoordeel

Score: 5
Darobi 18 april 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zilver)

Goede oordopjes met verassend goed geluid! werkt fijn icm met s10. Bij mij zitten ze erg fijn. Ik kan er prima mee hardlopen. Belkwaliteit is goed. Noise cancelling is prima, maar mag nog wel iets beter. gekocht voor EUR 144,95 bij webshop.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Fijne pasvorm
  • Goede belkwaliteit

Minpunten

  • NC mag beter

Eindoordeel

Score: 5
forza_67 18 april 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Pasvorm is minder en doet in het begin soms pijn maar wordt minder, echter zitten de buds nog te los en moet je ze elke 10 minuten terug duwen. Batterij duur is ok, maar prijs is veel prijs te hoog, zeker tijdens de pre-order periode - 229!

Pluspunten

  • goed geluid (dance muziek)
  • makkelijk op te laden
  • goede app

Minpunten

  • buds gaan los zitten, bang om ze te verliezen tijdens ook sport
  • buds zitten niet geheel lekker
  • veel te hoge prijs tijdens pre-order (229), na 2 weken al flink lager 190

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
PWR. 7 april 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Een lang verhaal kort ik heb ze twee weken geprobeerd en nu liggen ze in de la naast de andere gimmicks. Dit is gewoon zeer oncomfortabel en onpraktisch. En dan een (introductie-)prijs van 230 euro omdat het je van het zou zijn. In 4 woorden; een hele slechte aankoop.

Pluspunten

  • Leuk doosje, fancy
  • verbind goed en snel met S21 Ultra
  • Geluid is goed

Minpunten

  • Oncomfortabel
  • Valt uit oor
  • Sluit je af / onpraktisch
  • Verbind niet met Huawei P30 Pro

Eindoordeel

Score: 1
frankhan 8 maart 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Gekocht om mee te bellen. Accu duur is ruim voldoende, slimme manier om in oor te passen en een uitstekend geluid tijdens bellen.

Pluspunten

  • Bellen
  • Accuduur
  • Koppelen

Minpunten

  • Bas zou beter mogen

Eindoordeel

Score: 5
BreakingMilan 18 februari 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

Gekocht omdat ik graag een upgrade wilde van mijn first gen Galaxy buds, de bass is duidelijk beter en ook de nieuwe features zijn top en of verbeterd van het eerste model.

Pluspunten

  • Goede bass & Treble
  • Makkelijk gebruikbare sotware

Minpunten

  • Minder lange batterij duur T.o.v Galaxy buds

Eindoordeel

Score: 5
Trithereon 3 februari 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)

11 mm woofers & 6 mm mid/tweeter die erin zitten doen het goed als je hardstyle luistert, klinkt ook heerlijk met Rammstein. Pas dit aan in de app --> Bas boost. Active noice canceling werkt goed, als de wasmachine aan het centrifugeren is op 1400 toeren hoor je het niet.

Pluspunten

  • Goede bass
  • App werkt fijn
  • Active noise canceling
  • Compacte houder voor oordoppen
  • APTX
  • Zit goed

Minpunten

  • Automatisch switchen tussen devices werkt alleen met samsung apparaten (telefoon <-->laptop etc.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy Buds Pro (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee