Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 6

FIFA 21, PS4

Prijs
€ 24,90
Specificaties PlayStation 4 • Sport, Voetbal • 3 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur 16 oktober 2020

FIFA 21 - Veel goals, maar weinig vernieuwing

Voetbalgame FIFA heeft enige moeite om jaar op jaar voldoende innovatie te brengen. Het ene jaar pakken vernieuwingen in de serie beter uit dan het andere jaar en FIFA 21 zit helaas aan de minder sterke kant van het spectrum. Elk deel van het spel heeft nieuwe onderdelen en sommige daarvan werken zeker positief uit, maar geen van alle veranderen ze de game voldoende om echt nieuw aan te voelen. In de gameplay zijn de meest merkbare veranderingen - de hogere snelheid en het hogere aantal doelpunten - ook geen positieve veranderingen. Dat maakt van FIFA 21 geen slechte game, maar wel een game waarvan je je, als je FIFA 20 al hebt, moet afvragen of hij je geld wel waard is. Visueel verandert er weinig, Volta blijft best grappig maar grijpt nooit echt de volle aandacht, in Ultimate Team doe je grotendeels exact hetzelfde als voorgaande jaren en de vernieuwingen in de Career Mode zijn goed, maar zorgen ook niet voor een totaal andere spelervaring. FIFA 20 zorgde voor een sterke roep om meer verandering en dat zal na FIFA 21 niet bepaald minder worden. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 1.5
Score: 5
1
Score: 4
0
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
16
Toon reviews van:
0
Mosin 13 juli 2021 Product gekocht

FIFA 21 - NXT LVL Edition, Xbox series S|X

..

Pluspunten

  • Speelt makkelijk weg

Minpunten

  • Stabiliteit & Performance
  • “Next Gen” bla bla bla
  • Waardeloze AI
  • Realistisch? Nee.

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Gameplay Score: 2
Beeld Score: 2
Geluid Score: 3
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 1
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 1
Prijs Score: 1

0
Amsterdam_Zuid 3 januari 2021 Product gekocht

FIFA 21, PS4

Slechtste Fifa ooit!

Pluspunten

  • Grafisch

Minpunten

  • Behalve grafisch aspect alles

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Gameplay Score: 1
Beeld Score: 3
Geluid Score: 3
Besturing Score: 1
Prestaties Score: 1
Replaywaarde Score: 1
Stabiliteit Score: 1
Prijs Score: 1

FifaBossNewbie 8 januari 2022 Product gekocht

FIFA 21, PS4

Slechtste fifa ooit, gelukkig is fifa 22 veel beter dan 21, maar dit is echt jammer.

Pluspunten

  • Carrière

Minpunten

  • Gameplay is shit
  • Nooit geluk in Preview packs
  • Penalty’s en vrije trappen

Eindoordeel

Score: 1
Jurre_0527 6 april 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

FIFA 21, Xbox One

Verzin iets nieuws EA

Pluspunten

  • Fifa 20 (CTRL-C)

Minpunten

  • FIFA 21 (CTRL-V)

Eindoordeel

Score: 1
Svensson 28 maart 2021 Product gekocht

FIFA 21, Stadia

Na 20 jaar speel ik nog eens Fifa en dit voor een aantrekkelijke prijs. Stadia premiere + Fifa 21 voor €80

Pluspunten

  • Werkt vlot op stadia
  • Prijs console + fifa
  • Online matchmaking gaat vlot

Minpunten

  • Te weinig spelers online voor 2vs2

Eindoordeel

Score: 5
bob.graafschap 22 februari 2021 Product gekocht

FIFA 21, PS4

zit er mooi uit op next-gen, maar is elk jaar hetzelfde. Ook is het een esports game geworden waardoor je de gamemode Ultimate team niet meer voor de lol kan spelen.

Pluspunten

  • grafisch
  • cut-scenes op Playstation 5
  • career mode

Minpunten

  • ctrl v + ctrl c
  • esports game

Eindoordeel

Score: 3
BrianVitesseNewbie 17 februari 2021 Product gekocht

FIFA 21, Windows

Gameplay is echt ongelofelijk slecht. De meest rare en achterlijke fouten worden er bijvoorbeeld in de verdediging gemaakt, en dingen als heading zijn zo ongekend oneffectief. Alles draait alleen maar om pace.

Pluspunten

  • EA = moneygrabbers

Minpunten

  • Ronduit slechte gameplay
  • Versloomde menu's

Eindoordeel

Score: 1
einstein 26 januari 2021 Product gekocht

FIFA 21, PS4

Tegenvallend en geen verbetering op de vorige versie(s)

Pluspunten

  • ?

Minpunten

  • Geen verbetering
  • Simpel

Eindoordeel

Score: 1
Fatih06 8 januari 2021 Product gekocht

FIFA 21, PS4

Ik snap niet waarom het nog FIFA 21 heet inplaats van PSG 21. Ongelofelijk hoe slechter het elke jaar wordt. Koop het gewoon niet...echt waar gewoon NIET DOEN! Nog nooit zo veel spijt gehad dat ik een spel gekocht heb.

Pluspunten

  • Paarse layout is wel mooi

Minpunten

  • Met PSG win je alles
  • Met Mbappe win je alles
  • Alleen maar trucjes winnaars
  • Geen verschil met FIFA 20
  • Zonde van het geld

Eindoordeel

Score: 1
rosiertjeNewbie 1 januari 2021 Product gekocht

FIFA 21, PS4

Slecht spel. Je wint door alleen maar acties te maken met snelle spelers

Pluspunten

  • 1 dagje vermaak

Minpunten

  • Hardloop spel
  • Alleen maar trucjes en volle bak sprinten
  • Alleen maar superman teams op FUT

Eindoordeel

Score: 1
FiXeR.nl 9 december 2020 Product gekocht

FIFA 21, Xbox One

Meer van het zelfde, maar dan slechter. Fifa 21 is de eerste versie die ik sinds jaren weer heb gekocht, ik heb hier spijt van want de game is nog hetzelfde als Fifa 18 alleen speelt het dan net even minder lekker.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Uitgemolken concept
  • Biedt niets nieuws
  • Online werkt slecht
  • Lootboxes

Eindoordeel

Score: 1
TheSmithNL 24 november 2020 Product gekocht

FIFA 21, Windows

Absoluut niet het kopen waard, kopie op kopie en ieder jaar slechter en kariger dan het jaar ervoor

Pluspunten

  • Er moet tenminste een pluspunt gegeven worden

Minpunten

  • Ieder jaar hetzelfde
  • Features van oude versies terugbrengen en net doen alsof het "nieuw" is
  • Geen "next gen" uograde voor PC

Eindoordeel

Score: 1
Chebe24Newbie 11 november 2020 Product gekregen

FIFA 21, PS4

Ik speel al jaren FIFA. Al sinds 1998. Het spel is door de loop der jaren ontzettend veranderd. Normale en andere game modi zijn compleet verwaarloosd. De mechanismen in het spel (FUT) werken niet door programmering. AI bepaalt of je goed bent of niet. Slechte servers.

Pluspunten

  • Nieuwe doelstellingen en gameplay FUT
  • Iets beter speelbaar dan FIFA 20
  • Veel licenties weer bemachtigd

Minpunten

  • Nog steeds extreem Pay to Win
  • Veel nutteloze doelstellingen en kaarten uitgebracht in FUT
  • Andere game modi worden compleet genegeerd. Pro Clubs lijkt op FIFA20 engine te draaien.
  • Servers zijn ongelooflijk slecht/wisselvallig
  • Computer gestuurde acties zijn bepalender dan jouw acties
  • Wat je indrukt is niet wat het spel doet
  • Prioriteiten niet helder: extra stadion aanpassingen maar geen bugfixes

Eindoordeel

Score: 1
timenjoop 10 november 2020 Product gekocht

FIFA 21, PS4

Al een trouwe manager career mode speler sinds fifa 14. Maar nu voelt het eigenlijk bijna alleen nog maar negatief aan. Je custom manager komt niet voor, maar een kale man in voetbal teneu. Game zit vol met bugs, sommige aanpassingen zijn leuk maar compenseren niet voor de bugs.

Pluspunten

  • Nieuwe aanpassingen career mode

Minpunten

  • Veel Bugs, die niet opgelost worden
  • bijna exact dezelfde gameplay
  • nog steeds een online voetbal-casino
  • Ultimate team nog altijd in de spotlight met weinig focus op andere gamemodes
  • Teleurstellende graphics

Eindoordeel

Score: 2
Kaassaus3 30 oktober 2020 Product gekocht

FIFA 21, PS4

Koop het niet is het zelfde als de vorige maar duurder en zit vol met lootboxes en vol met bugs is gewoon n casino game en de grapichs zijn het zelfde

Pluspunten

  • niks

Minpunten

  • Bugs
  • grapichs
  • lootboxes/fut

Eindoordeel

Score: 1
DoomSayerSantos 27 oktober 2020 Product gekocht

FIFA 21, PS4

Wat een *** spel. Ik dacht dat het niet erger kon na FIFA 20

Pluspunten

  • Grafisch design

Minpunten

  • Gameplay
  • Gameplay
  • FUT

Eindoordeel

Score: 1
Req- 16 oktober 2020 Product gekocht

FIFA 21, PS4

Same shit, different wrapper

Pluspunten

  • Career Mode update (klein)

Minpunten

  • Frostbite Engine
  • P2W (Ultimate Team)
  • Pro Clubs

Eindoordeel

Score: 1
pyro-tukker 12 oktober 2020 Product gekocht

FIFA 21, PS4

Ik speel al jaren FIFA, maar dit slaat echt alles. Deze nieuwe FIFA is net een circus. Spelers die zeer onrealistische passes/ trucjes doen. PSG / France wat wederom niet te verslaan is. Online veel last van lag (in FIFA20 nauwelijks). Een echte afrader!

Pluspunten

  • Je kan aandelen in EA kopen.

Minpunten

  • Gameplay
  • Online
  • Kan je het nog voetbal noemen?

Eindoordeel

Score: 1
SactoriuS 11 oktober 2020 Product gekocht

FIFA 21, Windows

Niet kopen, het is een flutspel. Ontzettend veel bugs en crashes. Ultimate team (ut) is ontzettend slecht. Gameplay niet bevredigend, ut begint met duizend irritante bonussen die je moet unlocken. Je begint weer gelijk tegen teams die 200k-miljoen waard zijn.

Pluspunten

  • Ze zeggen dat er pluspunten zijn op de single player, nog niet gedaan

Minpunten

  • Ultimate team nog nooit zo stom geweest
  • Tijd om echt over te stappen op pro evo
  • Gameplay lijkt nergens op
  • Niet kopen EA hoort geen geldt meer ontvangen
  • Meer verslechteringen door de jaren heen dan verbeteringen

Eindoordeel

Score: 1
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een FIFA 21, PS4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True