€ 673,- bij HelloTV

Toon reviews van:
Tweaqer
10 juni 2020 Product geleend

Sonos Arc Wit

Krachtige en mooi ontworpen soundbar. Heeft de bekende Sonos nadeeltjes, voordeeltjes én Atmos >>>

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Atmos
  • HDMI-Arc
  • Sonos
  • Geluidskwaliteit
  • Trueplay

Minpunten

• Niet te gebruiken als center-speaker
  • Geen DTS
  • Assistant niet on-par met Google Mini
  • Beste resultaat met minimaal 2 surround speakers

..Koen..
27 mei 2024 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

De Sonos Arc is een soundbar die makkelijk te koppelen is aan andere Sonos producten om zo een volledige surround opzet te maken.

Om een de surround optimaal in te stellen heb je een iPhone of iPad nodig. Daarmee kan je gebruik maken van TruePlay, deze functie herkent het de ruimte en kan daarmee zorgen voor de ideale ervaring. Helaas kan ik deze functie niet gebruiken en daarom testen. Zonder blijft het geluid vlak en benut je de mogelijkheden niet volledig.

Pluspunten

• Koppelt snel met Sonos producten

Minpunten

• Alleen in te stellen met een iPhone
  • Vereist meerdere Sonos speakers voor volwaardig surround geluid
  • Heel groot

James_77
22 september 2021 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Mooie en krachtige soundbar. Zeer eenvoudig te installeren via de Sonos app. Komt wel veel beter tot z'n recht icm sub en surround speakers.

Pluspunten

• Kwalitatief zeer goed gebouwd
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

• Prijzig
  • Sub en surround speakers nodig voor optimaal effect
  • Vrij dik, past niet onder iedere tv
  • 2.1 hdmi nodig voor optimaal gebruik

Csotranme
23 maart 2022 Product gekocht

Sonos Arc Wit

Mooie soundbar maar geen meerwaarde t.o.v. mijn oude PlayBar.
Tevens vrij duur en Sonos software is nog steeds zwaar bagger...

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Dolby Atmos
  • eARC
  • Geen stoffen bekleding meer

Minpunten

• Geen merkbaar verschil t.o.v. playbar
  • Sonos software blijft bagger bij aanpassen config
  • Duur apparaat met z'n 900eur
  • Geen DTS (nog steeds niet....)

admaawe
28 december 2021 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Ik deel graag mijn positieve ervaring met sonos.

Pluspunten

• Dialoog is perfect
  • Zeer goede muziek weergave
  • Mooie vormgeving

Minpunten

• Prijs
  • Geen DTS-X

tdeprins
27 juni 2021 Product gekocht

Sonos Arc Wit

Prima om als Soundbar, matig als vervanging van een 2.1 speakerset met receiver. Speelt goed bij laag tot middelmatig volume maar is niet geschikt om luide muziek te spelen. Veel beter dan de Samsung HQ-Q900T maar minder goed dan een Pioneer receiver met 3W Polk Audio speakers en sub.

Pluspunten

• Mooi, estetisch
  • Eenvoudige bediening
  • Geluid in combinatie met sub

Minpunten

• Kan niet op tegen 2.1 set met losse speakers
  • Prijzig

appelsientje
14 april 2025 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Afgelopen week mijn oude surround set vervangen voor een Sonos set-up waarbij ik een ARC, Sub Gen-4 en 2 era 100 speakers heb gekocht voor de ultieme dolby atmos ervaring.
Om heel

Pluspunten

• Zuiver geluid
  • Makkelijke installatie
  • Gebruikers gemak
  • Stijlvol

Minpunten

• Duur

hanshgmb Newbie
22 januari 2022 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Voor bijna 1000 euro mag je van een product toch meer verwachten. Ik heb een Google Nest Audio van 100 euro die mooier klinkt en beter werkt. Het geluid van de Arc valt erg tegen, zelfs met Dolby Atmos. App is waardeloos, sommige instellingen alleen met Apple, heel vreemd!

Pluspunten

• Robuust
  • Design

Minpunten

• Geluidskwaliteit
  • Prijs
  • Slechte app
  • Verbinding valt weg instellingen kwijt
  • Voice assistent reageert op geluid tv

Bejit
10 februari 2025 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Mijn advies: Loop met een grote boog om Sonos heen. Zelden zon buggy product gehad.

Oudere reviews zijn positief en terecht. Voordat de app vorig jaar werd geupdate werkte alles perfect.
Sinds de nieuwe app is het gewoon drama. Mijn Arc werkt niet meer met de app en de IKEA symfonisk picture frame die ik aan het systeem wilde toevoegen(gloedje niveau) is een duur schilderij.

Voor iedereen die twijfelt, doe het jezelf niet aan. Ze beloven al een jaar lang op fixes, maar wordt alleen maar erger en irritanter.

Kortom die Ikea symfonisk en Sonos gaat het huis uit en komt er nooit meer in.

Pluspunten

• Geluid is prima

Minpunten

• App werkt weer voor de zoveelste keer niet

1 van 5 sterren (Waardeloos)
xamirz
10 juni 2020 Product gekocht

Sonos Arc Wit

Prachtig atmos geluid(je tv moet eArc ondersteunen), je hoort het geluid niet alleen maar je voelt het ook. Hiervoor de playbar gehad en moet zeggen dat het geluid veel beter klinkt op de Arc. Echte aanrader
Installatie was zo gepiept.

Pluspunten

• Atmos
  • Design
  • Hoge kwaliteit
  • Makkelijke installatie

Minpunten

• Prijs?

Krelissimo Newbie
13 juli 2024 Product gekocht

Sonos Arc Wit

Het geluid van de soundbar (arc) met sub (Gen 3) valt tegen, het Dolby Atmos effect is nauwelijks waarneembaar. Misschien dat het met achter speakers beter wordt.
Om via mijn Sony (bluetooth) koptelefoon te luisteren moet telkens de HDMI kabel uit de TV getrokken worden. Dat is natuurlijk erg onhandig. Had ik dit van te voren geweten, dan had ik het systeem niet gekocht. Na enig googlen blijkt dat dit een al lang bestaand probleem is maar dat er nog steeds geen passende oplossing voor is ontwikkeld.

Pluspunten

• Mooi design, robust gebouwd

Minpunten

• Na aansluiting van de soundbar op de arc aansluiting van de tv werkt de bluetooth koptelefoon niet meer. Om de koptelefoon toch te gebruiken moet telkens de HDMI kabel uit de TV getrokken worden.
  • Het Dolby Atmos effect valt tegen (met alleen de soundbar en subwoofer -Gen 3). Waarschijnlijk wordt dat beter als ook achterspeakers worden toegevoegd.
  • Beperkte functionaliteit van de Sonos app.

j0rdyk10
8 juni 2023 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Komend van een Beam Gen1 is dit weer een prima verbetering van de geluidservaring. Wordt gebruikt in combinatie met een LG 65" Oled TV zonder eArc. Om de set compleet te maken gebruik ik de Arc met Play:1's als rears en een sub mini voor de bass.

Al met al hangt er dan wel een prijskaartje aan, maar wat mij betreft meer dan waard tijdens het luisteren naar Spatial audio via Apple Music of een film/serie waar je door onder andere de geluidservaring in wordt gezogen.

Na het koppelen van de hardware met elkaar is het echt van toegevoegde waarde om Trueplay uit te voeren zodat het geluid wordt afgestemd op jouw kamer en zitplaats. Je merkt aanzienlijk verschil, dus deze stap is altijd aan te raden.

Tot zover geen zwaarwegende minpunten. Helaas heb ik geen TV die over eArc beschikt, dus losless Dolby Atmos kan ik nog niet ervaren.

Pluspunten

• Gebruiksvriendelijk
  • Heerlijk geluid (Muziek + Series/movies)
  • Robuust gebouwd
  • Modern design
  • Naadloze integraties via Sonos app

Minpunten

• Forse prijs

idtim Newbie
28 maart 2023 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

De Sonos Arc is een geweldige soundbar die de verwachtingen van zowel audiofielen als thuisbioscoopenthousiastelingen zal overtreffen.

Het echte hoogtepunt van de Sonos Arc is het geluid. De Arc heeft een ongelooflijk gedetailleerd en krachtig geluid dat de kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Het surround-effect is bijzonder indrukwekkend en zorgt voor een meeslepende audio-ervaring die je het gevoel geeft dat je in het midden van de actie zit.

Bovendien is het installeren van de Sonos Arc heel eenvoudig. De soundbar wordt geleverd met alle benodigde kabels en de installatie kan in slechts enkele minuten worden voltooid.

Kortom, de Sonos Arc is een uitstekende soundbar die zich onderscheidt door zijn prachtige ontwerp, ongelooflijke geluidskwaliteit, eenvoudige installatie en naadloze integratie met andere Sonos-apparaten. Als je op zoek bent naar een eersteklas thuisbioscoopervaring, is de Sonos Arc zeker het overwegen waard.

Pluspunten

• design
  • geluid
  • installatie gemak
  • draadloos

Minpunten

• prijs
  • subwoofer is aan te raden

Ronwiel
8 januari 2023 Product gekocht

Sonos Arc Wit

Upgrade vanaf Beam Gen 1. Ben niet super onder de indruk t.o.v. de Beam. Je hoort iets meer detail in geluid. Je bent echter afhankelijk van Sonos updates die de geluidskwaliteit positief/negatief kunnen beïnvloeden. De Beam heeft een betere prijskwaliteitverhouding.

Pluspunten

• Design
  • Sonos eco systeem

Minpunten

• 14.2 update - schel geluid
  • Laag niet heel veel indrukwekkender dan Beam
  • Prijs

Heftytastic
22 april 2022 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Uitstekende soundboard met een stevig prijskaartje. Stand-alone keurig geluid maar komt echt tot zijn recht met een Sonos Sub en een set Sonos ONE s. Aanrader voor iedere muziek of film liefhebber mits je beschikt over een TV met de vereiste connecties.

Pluspunten

• Uitstekend geluid
  • Design
  • AirPlay
  • Trueplay

Minpunten

• Prijzig
  • Best gecombineerd met nieuwe TV (HDMI i2.1)
  • Dolby Atmos alleen bij lagere plafonds
  • Extra Sonos devices nodig voor beste resultaat.

stin00
11 januari 2022 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Zeer strakke soundbar met stevige bouwkwaliteit, prachtig uiterlijk, verrassend volle bass en kinderlijk eenvoudige installatie + uitbreiding naar surround en/of sub. Helaas werd ik zeer droevig van de geluidskwaliteit, waarbij vooral stemgeluid en muziek verschrikkelijk klonk. Meerdere malen Truetone afstemmen bracht veel verandering, maar geen verbetering. Arc/Sub/Surrounds retour gestuurd.

Pluspunten

• Zeer strak design
  • Bouwkwaliteit
  • Installatiegemak
  • Verrassend veel bass
  • Geluid bij films is redelijk
  • Draadloze uitbreidingen (Sub + Surround speakers)
  • €764 is relatief goedkoop voor 3.0 (L + R + C)

Minpunten

• Geluidskwaliteit bedroevend bij muziek
  • Stemgeluid erg dof, verbleekt tov een normale center speaker
  • Truetone alleen voor iPhones (serieus Sonos?)
  • Truetone resultaten veel te wisselend, ook zeer device afhankelijk (tablet, oude/nieuwe iphone). Moeilijk te tweaken
  • Atmos upfiring speakers is vooral marketing
  • Sonos ecosysteem vendor lock-in
  • Sonos software instabiel
  • E-ARC werkt niet altijd goed

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Excorio
12 mei 2021 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Een krachtige soundbar die op zichzelf staand (zonder sub) het zeer goed doet, zelfs in het laag. TruePlay tuning is bij elke Sonos een must, zeker bij de arc om stemmen beter te kunnen horen zonder dat je sub het huis in elkaar laat storten. Atmos nog niet kunnen ervaren

Pluspunten

• Mooi ontwerp
  • Goed geluid
  • Zeer goede laag voor soundbar
  • Atmos mogelijkheid (LET OP: eARC voor nodig, ARC kan werken als TV zelf Atmos kan decoden)
  • Privacy knop om microphone uit te zetten.
  • Erg gemakkelijk te installeren

Minpunten

• Hij is 1.14m breed en staat dus gek bij TV's kleiner dan 55 inch
  • Duur
  • Op het moment van schrijven erg lastig verkrijgbaar (heb 133 dagen gewacht tot levering bij tink.nl)
  • Geen DTS ondersteuning. Dit betekend dat je bijvoorbeeld films via Plex moet transcoden on the fly

acreed166
14 maart 2021 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Dit een uitstekende soundbar.
De vraag die ik had bij de aanschaf was vooral, moet ik een subwoofer erbij kopen (oude setup had dat wel). Mijn antwoord is meteen op dag 1 beantwoord. Ik heb geen subwoofer nodig (bass is erg goed). Stereo paar Sonos one’s is aangeraden.

Pluspunten

• Geluid
  • Bass
  • Design
  • Dolby atmos
  • Besturing met de app

Minpunten

• Prijzig 899
  • Google assistent

Beelenl Newbie
4 januari 2021 Product gekocht

Sonos Arc Wit

geluid is mooi en zuiver ivm met mijn Samsung qled 65 inch tv . Ook de bass in genoeg aanwezig ,. Installatie zeer eenvoudig via s2 sonos app , 5 min en alles werkt incl de update.

Pluspunten

• Design
  • Mogelijkheden
  • Genoeg bass

Minpunten

• Prijs
  • Alleen voor grotere tv 50 inch en meer
  • Voor atmos moet de tv over een earc aansluiting beschikken

Casperroos114 Newbie
18 november 2020 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Mooi geluid en een goede bass. Ik gebruik hem in combinatie met twee Sonos SL speakers en dat geeft een mooie bioscoop ervaring. Groot nadeel is dat hij niet werkt icm Qled van Samsung. Een bekend probleem, maar reactie van Sonos of een oplossing laat op zich wachten.

Pluspunten

• Echte bioscoop ervaring
  • Bass

Minpunten

• Werkt niet icm Samsung Qled
  • Duur tov Sonos Beam

rcornelisse
25 augustus 2020 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Deze soundbar geeft een enorm vol en krachtig geluid, ook verrassend diepe bas. Mijn Samsung 4K TV heeft geen HDMI eARC aansluiting (wel normale ARC) maar hopelijk kan ik binnenkort met de HDFury Arcana alsnog van Dolby Atmos gaan genieten. TV audio naar andere Sonos groep(en) geeft synchronisatie problemen.

Pluspunten

• Vol en krachtig geluid
  • Bouwkwaliteit
  • Design

Minpunten

• eARC nodig voor Dolby Atmos
  • Sync TV audio naar groepen
  • Prijs

hansvandervliet Newbie
6 juli 2020 Product gekocht

Sonos Arc Zwart

Het surround geluid met de twee achterspeakers (Sonos One) en de extra woofer (Sonos Sub) is super. Ik waardeer ik de duidelijke productlijn van Sonos. Geen onduidelijke productnummers en telkens een nieuw product erbij met wat extraatjes. Dolby Atmos moeilijk te beluisteren zolang ik nog geen compatibele tv heb.

Pluspunten

• kwaliteit
  • bediening
  • software
  • geluidskwaliteit
  • makkelijk uit te breiden
  • geen extra afstandsbediening nodig
  • Airplay 2 compatible

Minpunten

• dolby atmos compatible tv nodig

Heb jij ook een Sonos Arc Zwart?