Mooi modern toestel met dito specs. Geen notch of gat nodig om de frontcamera kwijt te kunnen. Vlot genoeg om de hele dag mee te werken en houdt dat vermoedelijk ook vol. Serieus grote opslag. Voelt lekker stevig aan, ondanks gebruik plastic, maar daardoor wel lekker licht.
Fijne compacte toestel met een mooi scherm en goede batterij.
De Sony Xperia 10 II is een prima telefoon in het middensegment. Hij is van prima kwaliteit, heeft een super scherm, alleen vallen dingen als de camera's en het geluid een beetje tegen.
Een mooi design toestel met veel functies, Sony bewijst dat zij weer terug zijn op de smartphone markt.
Degelijk toestel met prachtig design.
Om te zien een van de mooiste toestellen naar mijn mening, er is om op 370 euro uit te komen bespaard op een aantal dingen maar wat mij betreft de verkeerde. Hij heeft een mank scherm, erg slechte camera’s en is behoorlijk traag.
Super telefoon voor de prijs waarvoor hij komt!
Fijne telefoon voor een prima bedrag, dankzij het smalle formaat en lage gewicht ligt deze telefoon fijn in je hand ook voor langere tijd wat toch wel essentieel is. De camera valt mij van Sony tegen, daarentegen wel een groot scherm zonder druppel.
Kwalitatief product voor een prima prijs. Goede cameraopties, maar ook een aantal mindere. Mooi design, licht en prettig vast te houden. Gaat lang mee en de graphics zijn super.
Het OLED scherm is een dikke plus
de CPU/SoC (Qualcomm Snapdragon 665) is prima voor deze smartphone. Zware games zoals Hearthstone spelen soepel en zonder haperingen. De Processorsnelheid 2GHz is dus prima voor dit type mobiel.
IP65 en IP68 is een dikke plus!
Prima telefoon voor een goede prijs. Premium materialen gebruikt. Gorilla glass 6 en waterdicht zie je niet vaak in dit segment. Camera is snel en levert goede kwaliteit.
Leuke midrange toestel, met als pluspunt het formaat van het scherm en oled. Wat erg tegenvalt is snelheid van het toestel bij gebruik. Tevens zijn de camera's niet helemaal top.
Ik denk als er 6 gb geheugen in had gezeten was de telefoon vele malen sneller geweest.
unlocken en rooten (magisk) is mogelijk en niet heel moeilijk.
software is redelijk schoon (al dan niet te maken).
form factor is prima. batterij is niet binnen een dag leeg.
camera is praktisch onbruikbaar, er zitten seconden tussen op de knop drukken en daadwerkelijk een foto schieten. en dan onscherp.
ik heb nu de 10ii een half jaar
10ii is goed koop maar ook slecht, . audio klink plat, vinger print werkt zelden, start regelmatig vanzelf op, 4g valt uit na op nieuwe opstarten werkt het weer, het zelfde is met de hotspot, cameras die zijn zo slecht en traag.
Spijt van deze keuze.
Van xz1 compact naar deze gegaan.
Hangt vaak vast, niet snel, camera ontzetten langzaam. Ben nooit op tijd. Zit blijkbaar ook geen stabilisator in?
Specs kloppen blij lange na niet altijd
Fijne telefoon zeker voor deze prijs.
Ik vind de telefoon fijn in de hand liggen en een prachtig scherm hebben. De vingerafdruksensor zit op precies de goede plek aan de zijkant van de telefoon en werkt goed. De camera is redelijk maar ik had er meer van verwacht.
Het disign is prachtig. Helaas was het toch een stap terug vanuit de betere klasse telefoons. Ik neem veel foto's van mijn kindreen en de foto's werden steeds net te laat genomen. hierdoor waren foto's vaak bewogen en slecht. Het laden van websites duurt ook lang.
Mooi design, smal,goed te bedienen is met 1 hand, alleen wel erg glad, Het toestel is makkelijk in gebruik. Het O-Led scherm is mooi, maar heeft voor mij niet veel meerwaarde. De camera werkt perfect, De batterij gaat bij normaal gebruik 2 dagen mee. Wel slecht is het blikkerige geluid.
Zeer complete telefoon en een waardige vervanger voor mijn OnePlus 3T voor de prijs van €288,- bij een abonnement.
Een goed toestel. Zeer nette Androidversie welke zeer dicht op vanilla Android lijkt. Batterij is goed, beeld is zeer goed (oled) en IP65 en IP68 is zeldzaam voor het prijssegment. En nog beter is, is dat er geen punchhole noch notch in het scherm zit. Erg fijn.