Wordt verwacht

Sony Xperia 10 II 128GB Zwart Review

12 juli 2020, laatste update op 12 juli 2020, 216 views Rapporteer
Product gekocht 0

Super telefoon voor de prijs waarvoor hij komt!

Pluspunten

• Super licht
  • Mooi scherm!
  • 21:9 beeldschermverhouding

Minpunten

• Plastic frame
  • Camera's

Na vroeger ooit een Sony Xperia te hebben gehad heb ik na heel wat andere telefoons toch weer een Sony Xperia aangeschaft en damn dat was zeker geen verkeerde keuze! Met een mooi 6 inch Oledscherm, 128gb aan geheugen en 3 camera’s aan de achterkant is dit een zeer complete telefoon voor het geld! Ik maak zelf graag foto’s als ik op het water zit en de waterdichtheid van dit toestel hoef ik niet meer bang te zijn dat hij kapot gaat als hij nat wordt. Het enige nadeel vind ik dat de camera’s wat mij betreft wel wat beter hadden gekund. De kleuren zijn soms niet helemaal lekker en de beeldstabilisatie is ook niet al te geweldig. Als je eenmaal de camera goed gefocust hebt maakt hij wel mooie foto’s! Het kost alleen wat meer moeite als met een duurdere telefoon. Hopelijk komt Sony nog met een software update die dit gaat verbeteren. En nu we het toch over software hebben :)…. De bijna standaard versie van Android die op deze telefoon te vinden is werkt lekker simpel en ziet er allemaal strak uit! Ik kon heel gemakkelijk wennen aan de interface en het overzetten van mijn gegevens was lekker gemakkelijk. Ook het installeren van de simkaart was zo gedaan zonder dat gepriegel met een pennetje. Je pakt de simkaart tray er zo uit wanneer dat nodig is wat het erg makkelijk maakt om bijvoorbeeld je micro sd kaart eruit te halen.

Heb jij ook een Sony Xperia 10 II 128GB Zwart?