Na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt om een ultra wide monitor aan te schaffen. Nu ik veel thuis werk als programmeur en daarnaast ook ben begonnen met sim racing had ik genoeg excuses om een deel van mijn vakantiegeld hier aan uit te geven.
Zalig formaat (al ik groter altijd beter), goede scherpte, kleuren en geluid en mogelijkheden voor het geld.
Deze TV standaard zou de...standaard voor alle monitoren moeten zijn.
Voor de prijs is dit een fijne gekromde UWQHD-monitor. Het formaat, de schermresolutie en bouwkwaliteit maken het wat mij betreft een grote verbetering ten opzichte van mijn vorige scherm. Er zijn schermen met betere kleurweergave en reactietijden, maar dit scherm scoort hier ruim voldoende voor de instapprijs in deze productcategorie.
Mooi beeldscherm: heerlijk om op te gamen of om met meerdere pagina's naast elkaar te browsen. Groot, helder beeld, prima geluid.
Heel fijne brede monitor met briljante stand. Zeer geschikt voor thuiswerken wanneer je mail, meerdere documenten, een conferencingapplicatie en een browser hebt openstaan. Ik ben een happy camper met deze aankoop.
Opzich okee behalve de response tijd; veel trager dan de 5ms die gezegd wordt!!!
Oude dell monitor die ik heb met 8ms performt _veel_ beter op deze test:
Knipperen is echt erg.
valt me zwaar tegen van Philips!
Ik weet niet of dit standaard is voor elk IPS paneel.
Breed. Vervangt bij mij makkelijk twee schermen.
Heeft een usb hub met Power delivery.
PIP en PBP werkt alleen op èèn HDMI en DisplayPort. Niet mogelijk om HDMI2 bv als een PIP in te stellen.
OSD is een beetje ouderwets.
Display kan volledig met een aan/uit schakelaar uitgezet worden.
Schermformaat is heerlijk voor zakelijk gebruik maar ook om op te gamen. Geen back light bleeding. Mooie heldere kleuren. Voldoende instel mogelijkheden via goed te gebruiken OSD. Aanwezigheidssensor waardoor beeldscherm snel in en uit standby gaat als je wel en niet achter het scherm zit.