be quiet! Pure Base 500 Window Zwart

Prijs
€ 89,90
Specificaties Tower • 7 interne bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
UUasmont 20 februari 2021 Hands-on

be quiet! Pure Base 500 Window Zwart

Het is een goede en complete basis behuizing die op veel gebieden erg doordacht en handig is. Er zijn wel een paar minpuntjes, ik nodig u uit om de uitgebreide review te lezen voor meer informatie.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs/Kwaliteit
  • Compleet
  • Stoffilters intake

Minpunten

  • GPU voedingskabel
  • Airflow vooraan
  • Meegeleverde ventilatoren

DocktorDicking 28 oktober 2021 Product gekocht

be quiet! Pure Base 500 Window Grijs

Prijs kwaliteit is volgens meerdere bronnen uitstekend. Heb dit zelf ook zo ervaren. Ruime kast en een goed ontwerp. Wegwerken van kabels gaat heel makkelijk. Kleur neigt naar groen/grijs. Fluister stil. Min puntje is plastic voorkant.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Fluister stil
  • Goeie kwaliteit en goed ontwerp
  • Ruime kast
  • Genoeg cable management mogelijkheden
  • 2x 140m be queit! fans
  • Bijna alles heeft duimschroeven
  • Stoffilters

Minpunten

  • Plastic voorkant
  • Geen indicatie LEDS op front paneel
  • Geen reset knop op front paneel
  • Geen USB C
  • Fans zijn 3 pin

Eindoordeel

Score: 5
DennisH82 3 juli 2021 Hands-on

be quiet! Pure Base 500 Window Zwart

Stevige kast, stil met toch een glazen zijpaneel, voldoende airflow door de 2x 140mm fans, geen HDD led en reset, vrij basic aansluitingen, maar scheelt wel met aansluiten het moederbord, voldoende ruimte voor grote koelers en GPU

Pluspunten

  • Stil
  • Glazen venster
  • Stevig gebouwd
  • Ruim genoeg

Minpunten

  • Geen USB-C
  • Geen HDD led en reset
supersimon4350 11 december 2020 Product gekocht

be quiet! Pure Base 500 Window Zwart

Bought it in Black friday for 60 euro, reasonable price compare to its quality. the front panel is plastic but with RVS effect, makes it looks better. And of course it is really a quiet case with enough air flow.

Pluspunten

  • 2 free 140mm fans
  • reasonable price
  • easy installation with Anti-lost screws
  • enough space for cable management
  • wide enough for most tower cooling
  • long enough for most GPU
  • the overall quality is good

Minpunten

  • not PWM fans
  • no reset button
  • 3.5'' Hard drive bracket needs screw
  • front panel is plastic and hard to remove
  • no filter in front panel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 4
Installatiegemak Score: 5
Modbaarheid Score: 5
Kwaliteit voeding Score: 5
Bananeneterkoen 13 september 2020 Product gekocht

be quiet! Pure Base 500 Window Wit

Ik heb deze behuizing voor mijn persoonlijke PC gekozen omdat ik hem er erg strak en netjes uit vind zien. Ook omdat de reviews online vrij positief waren. De bouwervaring was erg goed door de vele kabelmanagementopties. Ook is er aan de achterkant veel ruimte voor overige kabels.

Pluspunten

  • Kleur
  • Tempered Glass
  • Kabel Management Opties
  • Heel veel ruimte voor opslag.
  • Stoffiltratie
  • Duimschroeven
  • De 2 meegeleverde ventilatoren zijn erg stil.
  • Geluidsisolatiemateriaal

Minpunten

  • Frontale paneel gaat lastig los.
  • Frontale paneel is van plastic.

Eindoordeel

Score: 5
JSLV 9 september 2020 Product gekocht

be quiet! Pure Base 500 Window Zwart

Goeie prijs/kwaliteit. Wat kleiner dan de meeste ATX-behuizingen, maar desalniettemin genoeg ruimte om al je componenten erin te passen en goeie koel capaciteit.

Pluspunten

  • Stevig in elkaar gezet met goeie materialen: metaal, glas
  • Veel ruimte voor uitbreiding
  • Goed formaat kast: niet te groot, niet te klein
  • Aardige cable management
  • Lekkere airflow + twee Be Quiet! fans inbegrepen

Minpunten

  • De 8 pin op mijn mobo was héél moeilijk in te pluggen
  • Mist wat features: reset knop, HDD led
  • De twee inbegrepen fans zijn DC, niet PWM
  • De SSD mounts vooraan zijn moeilijk te gebruiken zonder speciale kabels
  • Als je Terabytes aan data wil hebben op HDDs is dit niet een goeie keuze (maar 2 HDD mounts)

Eindoordeel

Score: 4
Yvanovits 26 mei 2020 Product gekocht

be quiet! Pure Base 500 Window Grijs

Fantastische kast, vind hem echt geweldig. Mooi compact maar genoeg ruimte voor iedere midrange gaming setup. Kast bied veel mogelijkheden, vrijwel alles kan uit elkaar om het leven makkelijker te maken. Meegeleverde fans zijn een leuke bonus voor de prijs. Tevens mooi wat accessoires m.b.t. cable management meegeleverd.

Pluspunten

  • Stevig
  • 2 fans bjigeleverd
  • Glas
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Thombje 28 januari 2020 Product gekocht

be quiet! Pure Base 500 Window Zwart

Hele mooie en stille case met genoeg ruimte voor cablemanagment. Geen stoffilter aan de voorkant, maar wel heel mooi mesh. Tempered glass en psu shroud zorgen voor goed uiterlijk, ook fijn dat 2 140mm be quiet! Pure Wings meegeleverd worden. I/O mist usb c, maar voor mij niet belangrijk.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Kwaliteit
  • 2 be quiet! Pure Wings 140mm meegeleverd
  • Tempered glass
  • PSU shroud

Minpunten

  • Geen stoffilter aan voorkant
  • Geen usb c

Eindoordeel

Score: 5
NightRaven88 13 januari 2020 Product gekocht

be quiet! Pure Base 500 Window Zwart

Mooie kast voor een aardige prijs. Voelt robuust en kwalitatief goed aan. Ontzettend veel opties om kabels weg te werken. Achter het mobo, in de psu shroud, gootjes langs de randen.. Overal kan je kabels kwijt.

Pluspunten

  • Veel cablemanagment mogelijkheden
  • Voelt stevig aan, kwalitatief goed materiaal
  • Echt glas, geen plastic ruitje
  • PSU shroud
  • 2 x be quiet! Pure Wings bijgeleverd

Minpunten

  • bijgeleverde fans zijn OK, maar geen PWM
  • geen reset knopje, daar kwam ik na assemblage pas achter en is wel een gemis

Eindoordeel

Score: 4
L. KenterNewbie 1 november 2019 Product gekocht

be quiet! Pure Base 500 Window Wit

Stille en hoogwaardige behuizing voor een goede prijs. Veel ruimte aan de binnenkant waardoor elke grote koeler en videokaart gemakkelijk past.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • Komt met twee 140mm fans
  • Genoeg ruimte achter het moederbord voor kabels etc.
  • Relatief brede behuizing dus grote luchtkoelers passen makkelijk

Minpunten

  • HDD bracket moet eruit voor grote voedingen
  • Geen stoffilter aan de voorkant, wel een mesh

Eindoordeel

Score: 4
Milly 21 oktober 2019 Product gekocht

be quiet! Pure Base 500 Window Zwart

Mooie kast. Relatief ondiep door ontbreken front bays, maar ook relatief breed waardoor hoge towercoolers geen probleem zijn. Goede kabelmanagement mogelijkheden; ruimte tussen mobo tray en rechter panel wat krap, maar genoeg. Meegeleverde fans zeer stil.

Pluspunten

  • Mooi, stevig, robuust
  • Redelijk goedkoop
  • Prima features

Minpunten

  • Geen HDD led of reset knop

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een be quiet! Pure Base 500 Window Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee