Deze lens heb ik samen met de Canon R6 gekocht. Ik ben er zeer tevreden mee. Het contrast is goed, misschien iets te perfect naar mijn smaak.
Ben je beginnend in de fotografie dan kan ik eerder de RF35mm F1.8 STM of de 50mm F1.8 STM aanraden.
De RF 24-70 L F2.8 IS USM. Is samen met de nieuwe RF 15-35 en RF 70-200 L F2.8 IS USM de ultieme 3 eenheid voor de RF mount. Dit is de must have voor de Pro en Semi Pro.
Het is een fantastische lens, goede stabilisatie, snelle autofocus, zeer scherp, alleen een beetje duur.
Overstap van de EF 24-70 (Canon 5DIV) naar de RF 24-70 (Canon R5).
L-lens, dus optisch meer dan uitstekend. 24-70. Het is de beste all round lens die je kunt hebben, zeker met F2.8. Snel scherpstellen, en de Lens Control Ring zorgt voor extra controle.
Objectief net aangekocht en nog niet uitgebreid kunnen testen. Kwaliteit is duidelijk goed, zoals van Canon te verwachten. Wel prijzig, maar prijs/kwaliteit verhouding zal waarschijnlijk goed uitpakken. Objectief is wel behoorlijk zwaar, maar wordt veroorzaakt door (bouw)kwaliteit van (glaswerk van) objectief.
Hij is niet goedkoop. Vanmorgen bij Kamera Express gehaald en ik kan nou al niet zonder. Het beeld is super. Hij is snel en de IS is waanzinnig. Ik heb foto's uit de hand gemaakt met een sluitertijd van 1 seconde. Ingezoomd/ GEEN bewegingsonscherpte. Echt een waanzinnig goed objectief.