Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Kingston A2000 500GB

Prijs
€ 67,76
Specificaties M.2 80mm • 3d v-nand (TLC) • PCI-e 3.0 x4 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Tomas Hochstenbach - Redacteur 12 oktober 2020

Vijftig NVMe-ssd's - Groter, sneller, goedkoper

De zéér betaalbare Kingston A2000 combineert prima prestaties met een keurige vijf jaar garantie. De sequentiële snelheden zijn zeker niet de hoogste uit de test, maar juist in de relevantere praktijkbenchmarks kwijt deze ssd zich uitstekend van zijn taken. Lees verder »

Pluspunten

  • Zeer scherpe prijs
  • Goede prestaties in praktijktests
  • Vijf jaar garantie

Minpunten

  • Lage sequentiële snelheden
  • Minder sterk in zware steadystate-test
Tweakers zegt: Great value
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
2
+1
RobertMe 20 juni 2020 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

SSD gekocht op basis van de prijs/prestatieverhouding die volgens reviews goed is. In het begin werkte deze ook goed, maar na een maand of twee begon het (Linux) systeem steeds vaker te crashen. Na Googlen blijkt dit een vaak voorkomend issue te zijn, zowel op Windows als Linux.

Pluspunten

  • Prijs / prestatieverhouding

Minpunten

  • Drive "loopt vast" / crasht in combinatie met moederbord

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 1

+1
vancha 26 januari 2021 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

Top ssd, voor veel toepassingen qua snelheid niet te onderscheiden van veel duurdere ssd's. Ik iedereen deze ssd aanbevelen, maar voor linux gebruikers raad ik aan onderzoek te doen.

Pluspunten

  • snelheid
  • prijs
  • TLC (voor dit geld)

Minpunten

  • linux compatibiliteit

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Compatibiliteit Score: 2

0
SuperTweaker01 30 augustus 2020 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

werkt prima en prijs is gunstig

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Redelijk geprijsd

Minpunten

  • niet merkbaar sneller dan Sata SSD

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 4

Osiummaster 3 augustus 2021 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

Vastlopende troep, als je graag problemen wil met Linux installaties die onstabiel zijn is dit je ssd

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Loopt vast
  • Onbetrouwbaar

Eindoordeel

Score: 1
Koen20 27 mei 2021 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

Werkt goed en is niet te duur. Denk wel eraan dat je een schroefje nodig hebt. Ik heb er zelf een uit een oude laptop kunnen halen.

Pluspunten

  • Snel
  • Prijs

Minpunten

  • .

Eindoordeel

Score: 5
Heuj 1 februari 2021 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

Helaas geen schroefje meegeleverd.

Pluspunten

  • Snel

Minpunten

  • Geen schroefje meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5
SerSam1 27 december 2020 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

Gekocht als vervanging voor een oude crucial m4 ssd. Voor de prijs kan je niet klagen. Verder prima snelheden. Let alleen op als je de verpakking open maakt, hij valt zo uit het plastic bakje.

Pluspunten

  • Prijs
  • 5 jaar garantie.

Minpunten

  • Verpakking

Eindoordeel

Score: 5
SirJesse93 19 november 2020 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

Prima ding, lekker snel, relatief goedkoop.

Pluspunten

  • Simpel
  • Niet traag
  • Goedkoop

Minpunten

  • Klein ding, wordt geen schroefje meegeleverd.

Eindoordeel

Score: 5
APK 24 december 2019 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

Nieuwe ervaring met deze m2 drive. Verrast over het kleine formaat. Briljant dat er geen kabels nodig zijn. Het gaat ook nog eens snel. Hoewel het verschil tov een normale SSD niet ultra groot is.

Pluspunten

  • Klein
  • Geen kabels
  • Snel

Minpunten

  • .

Eindoordeel

Score: 5
Meowzen 29 oktober 2019 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

Prima. Ik merk echter het verschil niet met mijn Kingston 250Gb A1000. Eerste installatie van Windows 10 ging vlekkeloos. Ik kreeg vage foutmeldingen bij de tweede keer en moest een oude installatie clonen met de bijgevoegde software (key) van Acronis. De Acronis software is erg buggy maar gratis.

Pluspunten

  • Koel
  • Snel
  • Betrouwbaar
  • Key voor clone software bijgevoegd

Minpunten

  • Gratis clone software buggy en omslachtig

Eindoordeel

Score: 5
PANTRIASNewbie 2 september 2019 Product gekocht

Kingston A2000 500GB

Niks op aan te merken, goede en snelle NVMe SSD voor een mooi prijsje! Een bestand van 2GB kopiëren (van downloads naar documenten) duurde minder dan 3 seconden. Kortom een merkbare upgrade vanaf zowel normale HDD's maar ook SATA SSD's!

Pluspunten

  • Heel snel
  • Makkelijk te monteren
  • Goedkoop
  • Kleine verpakking

Minpunten

  • Verpakking gaat moeilijk open zonder te vernielen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Kingston A2000 500GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True