Gemiddelde gebruikersscore
Een studiokoptelefoon met goede lineaire geluidsreproductie. Geschikt voor mensen die betrouwbare geluidsreproductie waarderen.
De (bijna) perfecte hoofdtelefoon voor het doeleinde waar ik 'm voor gebruik: aangesloten op de pc in een klein kantoor aan huis welke tevens dagelijks gebruikt wordt door mijn vrouw. De gesloten schelpen zorgen bij normaal volume voor weinig tot geen geluidsoverlast voor haar. Aangezien mijn muzieksmaak nogal afwijkt van de hare is dat voor haar geen overbodige luxe Het 'platte' geluid (geen belachelijke vette bas of andere opgepimpte frequentiebanden) vind ik ook een pre. Ik hoor muziek het liefst zoals ze bedoeld is, zonder effecten van een equalizer. Kortom: de HD280 heeft precies wat ik zocht.
Prettige koptelefoon, goede geluidsweergave, ovale oorschelpen (i.p.v. ronde) passen niet alle oren even goed.
Stevige hoofdtelefoon, helaas na vier jaar moeten vervangen vanwege een kabelbreuk in het middenstuk. Goede bouwkwaliteit maar klemt wel enigzins. Geluid is niets mis mee.
Uitstekende koptelefoon op alle vlakken!
Perfecte gesloten koptelefoon voor intensief gebruik met tijdloos en robuust design. Zeer vlakke freq-curve op alle volumes.
Zeer goed ruimtelijke weergave.
Goede geluidsisolatie, maar daardoor soms wat warm aan de oren.
Mooie koptelefoon. Goede prijs voor een robuust, simpel en eerlijk product. Zit confortabel. Ik gebruik mijn Hd 280 pro vooral om in prive situatie muziek mee te luisteren, maar ook daarvoor is hij perfect.