Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Ghostbird
23 november 2015 Product gekocht

Sennheiser HD 280 Pro (Zwart)

Een studiokoptelefoon met goede lineaire geluidsreproductie. Geschikt voor mensen die betrouwbare geluidsreproductie waarderen.

Pluspunten

• Robuust
  • Opvouwbaar
  • Betrouwbare geluidsweergave
  • Volledig te demonteren
  • Tot 32dB demping van extern geluid
  • Microfoon uitbreidingskit beschikbaar
  • Mini-jack naar jack plug is aanschroefbaar
  • Goede oorwarmer

Minpunten

• Zwaar snoer
  • Rechteroorkabel kan na jaren stukgaan

j-do
12 december 2010

Sennheiser HD 280 Pro (Zwart)

De (bijna) perfecte hoofdtelefoon voor het doeleinde waar ik 'm voor gebruik: aangesloten op de pc in een klein kantoor aan huis welke tevens dagelijks gebruikt wordt door mijn vrouw. De gesloten schelpen zorgen bij normaal volume voor weinig tot geen geluidsoverlast voor haar. Aangezien mijn muzieksmaak nogal afwijkt van de hare is dat voor haar geen overbodige luxe Het 'platte' geluid (geen belachelijke vette bas of andere opgepimpte frequentiebanden) vind ik ook een pre. Ik hoor muziek het liefst zoals ze bedoeld is, zonder effecten van een equalizer. Kortom: de HD280 heeft precies wat ik zocht.

Pluspunten

• Eerlijke, onvervormde weergave van zowel hoge als lage frequenties
  • Robuust
  • Prima verstelbaar, althans voor mijn hoofd en oren.
  • Compact op te bergen indien gewenst (niet van toepassing, maar leuke feature)

Minpunten

• Door zijn robuustheid ook redelijk zwaar. Niet oncomfortabel zwaar, maar je merkt goed dat je 'm op hebt.

Bukkem
19 maart 2017

Sennheiser HD 280 Pro (Zwart)

Prettige koptelefoon, goede geluidsweergave, ovale oorschelpen (i.p.v. ronde) passen niet alle oren even goed.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Zit stabiel
  • Goed verstelbaar, beide kanten van de hoofdband zijn apart in lengte aan te passen.

Minpunten

• De bekleding van het hoofdkussen gaat op den duur schilferen. Dan lijkt het net of je roos hebt maar dan zwart. Tot je ontdekt dat het van de Sennheiser komt. Geen big deal maar ff iets om rekening mee te houden.
  • Oorschelp net iets te smal voor mijn oren. Vóór deze koptelefoon had ik een Sony met ronde oorschelpen, die raakten nergens de 'rand' van mijn oren, dat zat net iets prettiger, vooral bij langer dragen.

Harkov
19 juli 2016

Sennheiser HD 280 Pro (Zwart)

Stevige hoofdtelefoon, helaas na vier jaar moeten vervangen vanwege een kabelbreuk in het middenstuk. Goede bouwkwaliteit maar klemt wel enigzins. Geluid is niets mis mee.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Makkelijk in te klappen
  • Stevig

Minpunten

• Geen opberghoes meegeleverd
  • Zwaar
  • Klemt

Anoniem: 671614
5 mei 2015

Sennheiser HD 280 Pro (Zwart)

Uitstekende koptelefoon op alle vlakken!
Perfecte gesloten koptelefoon voor intensief gebruik met tijdloos en robuust design. Zeer vlakke freq-curve op alle volumes.
Zeer goed ruimtelijke weergave.
Goede geluidsisolatie, maar daardoor soms wat warm aan de oren.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Robuust tegen vallen, krassen en daarnaast vervangbare oorschelpen en draad.
  • Comfortabel en tijdloos design

Minpunten

• je kunt hem niet rond je nek hangen, dan word je een beetje gewurgd
  • bij naar voor of achter leunen kan hij afglijden
  • geen standaard-optie voor een microfoon-input

Anoniem: 623417
25 september 2014

Sennheiser HD 280 Pro (Zwart)

Mooie koptelefoon. Goede prijs voor een robuust, simpel en eerlijk product. Zit confortabel. Ik gebruik mijn Hd 280 pro vooral om in prive situatie muziek mee te luisteren, maar ook daarvoor is hij perfect.

Pluspunten

• Heel stevig gebouwd
  • Goede pasvorm/ goed verstelbaar
  • Fijn en eerlijk geluid

Minpunten

• Hij is wat aan de grote kant, maar het is dan ook een studio headphone..

quannah

29 maart 2011

Pruimenvlaai
2 september 2010

Sennheiser HD 280 Pro (Zwart)

Heb jij ook een Sennheiser HD 280 Pro (Zwart)?