De Samsung Galaxy A50 is een prima allrounder in deze prijsklasse. Hij heeft een uitstekend scherm dat altijd goed afleesbaar is. De grote accu levert een prima accuduur op en de camera's doen het ruim voldoende. Er zijn wel wat nadelen. Zo laten de knoppen zich niet fijn indrukken en voelt de hele bouw niet al te stevig aan. Grootste pijnpunt is de optische vingerafdrukscanner achter het scherm. Die werkt matig en daar heb je elke keer last van als je de telefoon wilt ontgrendelen. Lees verder »
Erg goede prijs/kwaliteits verhouding, groot mooi sAmoled scherm, 4000m batterij. Verder voelt erg licht maar toch erg stevig. Android Pie voelt snel aan.
Pluspunten
Grote batterij
Prijs
128 Gigabyte aan ruimte
Dual sim
Mooi groot scherm
Minpunten
Gezichtsherkening soms lastig
4gig geheugen soms net te langzaam
Anoniem: 1235780
25 juli 2019 Product gekocht
Samsung Galaxy A50 Zwart
Goede kwaliteit prijsverhouding, zeker voor een product van zo'n groot bedrijf
Prima telefoon met mooi scherm voor een zacht prijsje. Alles werkt vlot en tot nu toe kan ik nog niet echt uitmaken dat het een midranger is. Grootste nadelen zijn de brakke vingerafdrukscanner en de bluetooth die bij de minste scheet al stoort.
Goede telefoon voor een lage prijs. Toch wel even getwijfeld bij aankoop. Maar blij dat ik voor deze gekozen heb. Heb hem nu 2 maanden in gebruik en nog nagenoeg geen problemen ondervonden. Alleen de vingerafdruk scanner is niet fijn in het gebruik.
Prima vervanger voor mijn LG G6. Ik game niet op mijn telefoon, maar grafisch zwaardere apps kan deze telefoon prima aan. De bloatware is een beetje vervelend als je van LineageOS af komt.
Fingerprint is soms een erg inconsistent. Batterij is prima. Heb hem minder dan een week zonder hoesje gebruikt maar de achterkant zit nu al helemaal onder de krassen.
Prima opvolger van mijn Galaxy A5 2017. Hedendaags uiterlijk, mooi scherm en een camera die voor mij prima voldoet. Wel een groot toestel, maar ligt lekker in de hand, mede vanwege het geringe gewicht. Geen snelheidsmonster, maar doet het goed.
Snelle telefoon met een mooi scherm. Ik vind de blauwe kleur persoonlijk erg mooi maar hij glimt erg dus dit moet je wel mooi vinden. Als nadelen is het geluid uit de speaker erg blikkerig en steekt de camera uit waardoor hij snel krast.
Voornaamste reden om mijn pas gekochte P20 weg te doen voor de A50 was het supergrote s amoled scherm. Uiteindelijk ben ik overall zo onder de indruk van de extra's zoals onscreen fingerprint, groot intern opslagruimt met extra SD uitbreiding in een ontzettend mooi en handzaam toestel.
Pluspunten
Heel mooi en groot scherm
Soepel en snel werkend
Enorme opslagruimte met SD uitbreiding
Mogelijkheden dankzij triple camera
Gesprekskwaliteit is uitzonderlijk dankzij de volte en vowifi support
Visual voicemail
De complete Nachtmodus waardoor je volledig toestelmenu donker wordt
Uitzonderlijk prettig geprijsd
Minpunten
Trage fingerprint scanner
Bij taalinstelling Nederlands (Nederland) omwille van assistent geen azerty
Klank luidsoreker is minder vol.
Bijgeleverde oortjes zitten heel ongemakken en kun je best onmiddellijk vervangen
De schil en standaard apps zouden meer mogen aanleunen bij stock android p
Geen mogelijkheid gevonden om i.p.v bixby pagina links de Google assistent feed pagina te krijgen
Eindelijk een goeie mid range smartphone van Samsung. Prachtig scherm en een goed accu duur. Ik zal de beoordeling updaten na een tijdje als er andere dingen opvallen. Overall geef ik een toestel een dikke 9.
Toch maar de overstap gemaakt vanaf de s6 aangezien daar de home button stuk van was. De A50 is een aardige telefoon van die goed aansluit bij de vraagprijs. Duidelijk geen flagship, merk je vooral aan de camera. Verrassend vlug, gezien mijn verwachtingen door een paar reviews.
Pluspunten
Mooi OLED scherm
Batterij van 4000mAh
Goede prijs/kwaliteit verhouding
NFC
Night mode
SD slot
Minpunten
Achterkant is gevoelig voor vingervegen
De foto- en videokwaliteit is niet geweldig
Meegeleverde UI is niet de mooiste
Voelt niet erg stevig aan (mits je de S6 gewend bent)
Geen IP68 rating, in tegenstelling tot de andere A modellen