Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

Gebruikers

Score: 5
14 reviews

Crucial MX500 2,5" 250GB

Prijs
Specificaties 2,5" • 3d v-nand (TLC) • SATA-600 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Willem de Moor - Redacteur componenten 22 januari 2018

Crucial MX500: Koploper in het budgetsegment

Crucial heeft met de MX500-serie weer een potentiële budgettopper in handen. Met een prijs per gigabyte die al bij introductie rond de 25 cent per gigabyte zit, heeft het Amerikaanse bedrijf de goedkoopste ssd's van dit moment in de handel. De prestaties zijn gelukkig niet van het budgetniveau, hoewel we het uiteraard wel over sata-drives hebben, we mogen dus geen nvme-prestaties verwachten. De belangrijkste concurrent, Samsungs 850 EVO-serie, wordt in ieder geval geëvenaard danwel voorbijgestreefd in de meeste tests, en dat gecombineerd met een lagere prijs maakt de MX500 een zeer interessante drive.  Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
13
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
0
BUSINESSRA 1 april 2018 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Compact, snel en genoeg opslag voor de meeste basis dingen.

Pluspunten

  • Snel
  • Genoeg opslag

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Compatibiliteit Score: 4

GwnLars_ 3 juli 2020 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Prima SSD voor zijn prijs , lekker snel met booten en voor de pc's die vaak de geest geven/crashen geeft het uit eigen ervaring geen problemen . Nooit klachten gehad over Crucial dus zeker een goede koop !

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Prenium look
  • Voor de niet veeleisende gebruiker lekker snel
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen sata kabel meegeleverd maar dat is enigsinds begrijpelijk in dit prijssegment

Eindoordeel

Score: 5
AndyVR88 8 juni 2020 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Ik heb de 250 en de 500gb varianten, zéér tevreden van! Gezien zijn prijs een sterke concurrent op de markt. Deze gaat zeker nog in mijn toekomstige builds. Een tijdje terug had je al voor €60 eentje van 500gb, dan moet je zelfs niet meer nadenken erover.

Pluspunten

  • prestaties
  • looks
  • prijs

Minpunten

  • niet de snelste, daar is de prijs ook naar...

Eindoordeel

Score: 5
PingdeftNewbie 2 juni 2020 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Snelheid van de SSD is goed (560MB/s lezen & 510MB/s schrijven). Vergeleken met andere SSD's rond deze prijsklasse krijg je veel voor je geld. Voor de Samsung Evo's betaal je iets meer, in de praktijk merk je het prijsverschil niet. Ziet er iets minder fancy uit (ifyoucare)

Pluspunten

  • Snelheid /prijs
  • Robuust
  • Schroefjes meegeleverd

Minpunten

  • Uiterlijk (if you care)

Eindoordeel

Score: 5
Kowes 26 oktober 2019 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Op zoek naar een SSD voor schoonmoeders nieuwe tweedehandse I5-3470 PC van Dell bij de Crucial MX500 uitgekomen. Prima reviews en ook op basis van de resultaten in de best buy guide voor deze SSD gekozen. Prima snelle SSD schijf die uitstekend voldoet in de Dell en het beoogde gebruik.

Pluspunten

  • Enorme snelheidswinst tov de HDD
  • Goed prijs/prestatie verhouding
  • Prima SSD

Minpunten

  • Geen schroeven meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5
wivac 22 oktober 2019 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Had een Crusial BX 200 van 240 Gig en heb deze nu gedegradeerd naar D drive en vervangen door een MX 500 250 Gig. Ben tevreden van beide maar in www.userbenchmark.com zie je het verschil. Systeem voelt snel en fris aan.

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelheid

Minpunten

  • Er is niets meer bij tegenwoordig, zelf geen vijsjes

Eindoordeel

Score: 5
SpeedersPeugeot 23 juli 2019 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Inclusief gratis te downloaden Clone software, erg makkelijk om alles over te zetten, deze Crucial SSD in een USB3 swap bay, dan de Clone software opstarten na afloop schijven uitbouwen/inbouwen en aanzetten. De eerste run met W10 kan even wat haperingen geven, maar na een reboot draait alles top.

Pluspunten

  • Snel
  • Geen geluid natuurlijk
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
GamerXXXL 24 maart 2019 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Een goede en snelle ssd die niet veel geld kost.

Pluspunten

  • Prijs
  • Snel
  • 250GB genoeg voor Windows 10 en basis programma's

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Jonathan-458 27 februari 2019 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Doet wat het moet doen en presteert zoals verwacht. Perfect voor basic user.

Pluspunten

  • Overall price/performance
  • 5 Jaar Garantie

Minpunten

  • Geen idee

Eindoordeel

Score: 5
AimbotBoazNewbie 19 februari 2019 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Zeker een aanrader voor de prijs, Lekker snel, prima prijs en nog geen problemen mee gehad.

Pluspunten

  • prijs
  • snelheid

Minpunten

  • Blijkbaar moet hier een minpunt staan

Eindoordeel

Score: 5
teksetter 7 februari 2019 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Iets goedkoper dan Samsung, maar presteert zeer goed. Het is in een laptop gezet en de laptop is gebruiksklaar in 15 seconden. Eerder een A400 gekocht en deze bleek trager te zijn dan de hdd in de laptop. Teruggestuurd en een MX500 besteld.

Pluspunten

  • Goed prijs
  • Snel

Minpunten

  • Kan er geen bedenken

Eindoordeel

Score: 5
jaimeeus 1 januari 2019 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Goede SSD, gebruik het als bootdrive. Is nog sneller dan de oude SSD die ik eerst als bootdrive gebruikt. 250GB is ook een goede grootte qua opslag.

Pluspunten

  • Snel
  • Genoeg opslag
  • Prijs
  • Vijf jaar garantie

Minpunten

  • Kleur wellicht

Eindoordeel

Score: 5
Kwant02 11 oktober 2018 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Goede SSD geen problemen mee gehad voelt aan als goede kwaliteit

Pluspunten

  • Snel
  • Prijs
  • Genoeg opslag voor mij

Minpunten

  • niet echt kunnen vinden

Eindoordeel

Score: 5
AMD-USER 28 mei 2018 Product gekocht

Crucial MX500 2,5" 250GB

Zeer goede ervaring met deze SSD. De Crucial MX 500 256 GB heeft een garantietermijn van 5 jaren. Dit vind ik schappelijk. Deze SSD is veel sneller dan mijn voorgaande SSD. Deze Crucial MX 500 256 GB heeft een snelle lees- en schrijfsnelheid voor zijn prijsklasse.

Pluspunten

  • Goede behuizing
  • Snelle lees- en schrijfsnelheid voor deze prijsklasse
  • Garantietermijn van 5 jaren

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Crucial MX500 2,5" 250GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True