Door Frederik Zevenbergen

Productmanager Tweakers Elect

Abonnee-update: nieuws rond het Tweakers-abonnement

08-09-2015 • 14:15

117 Linkedin

Via deze eerste .abo vertellen we onze abonnees over de laatste nieuwtjes rond het Tweakers-abonnement. Je kunt een uniek Tweakers-item winnen en korting krijgen bij 4Launch, en we vertellen je over de abodag 2015. Wil jij dit ook? Kijk hier en sluit vandaag nog een abonnement af om Tweakers te steunen.

Winactie powerbanks
Onder alle Plus- en Elite-abonnees verloten we een aantal Tweakers-Powerbanks en de allerlaatste zonnebrillen. We zullen de winnaars via een DM op de hoogte brengen.

Bètatest 'add to compare'
Om de ervaring van het vergelijken van producten te verbeteren is er een 'add to compare'-functie ontwikkeld. Alle Plus- en Elite-abonnees hebben exclusief toegang tot alle bètatests. Dus ook tot deze aangepaste vergelijkervaring op Tweakers.

Kortingsactie met 4Launch
Speciaal voor onze abonnees hebben we een nieuwe kortingsactie opgetuigd, deze keer met 4Launch. Dat biedt een aantal producten aan met 50 of 100 euro korting. De kortingcodes komen vanzelf naar de abonnees toe.

Save the date: Tweakers-abodag 2015.
Na het succes van vorig jaar pakken we dit jaar groter uit. Deze middag staat in het teken van Tweakers met een hoofdletter T! We gaan aan de slag met overklokken, gamen en praten over jullie ideeën voor Tweakers. Ook is er de mogelijkheid om redactieleden, devvers en de nieuwe directeur van Tweakers, Fréderique van de Poll, te ontmoeten tijdens een uitgebreide rondleiding. Dat gebeurt op 17 oktober.

Wie weet tot ziens op de Tweakers-abodag.

Reacties (117)

Wijzig sortering
Voor Abo's die zich afvragen of zo'n dag leuk is: JAZEKER :D

Mag je nog komen als je het kantoor al een beetje te goed kent en zeef inmiddels met je/jij aanspreekt?
Hmm, dat verleid me nóg meer om abonnee te worden. :D
Op naar Tweakers HQ. 'Pim is ook uitgenodigd!' :D
Ohjazeker. Want dat mag hier. :+
Mag je nog komen als zeef je vraagt of je er nu alweer bent?
Sure. Je krijgt ook nog een biertje of cola van me. ;)
Leuk, misschien, maar wel een beetje ver weg. Moet ik twee dagen verlof voor vragen en een hotelovernachting boeken. Waar moet ik trouwens een visum aanvragen voor boven de rivieren te mogen komen?
Ik zie liever gebeuren dat de 25 en 35 euro perks in de abo shop ook werkelijk een meerwaarde hebben tov de 15 euro perk. Destijds (Zie: plan: Tweakers vernieuwt abonnementen - nieuwe abo's met mooie extra's) werd daar al gedacht dat het een 1 April grap betrof, maar in de tekst stond het toch echt:

''Verder zijn er van dit abonnement varianten van 25 en 35 euro per jaar. Als je hiervoor kiest, krijg je geen extra mogelijkheden, maar help je Tweakers wel meer :)''. Tja. Dat lijkt mij toch moeilijk serieus te nemen.

Daarnaast is er veel om te doen geweest dat je een grotere winkans kan krijgen met een Plus of Elite abo. Daar heeft een bepaalde reactie (Titan_Fox in 'plan: Tweakers vernieuwt abonnementen - nieuwe abo's met mooie extra's') ontzettend veel aandacht gekregen, en m.i ook wel terecht. Ik zie daarom ook liever dat deze 2 dingen bekeken en evt worden aangepast :)
Dat niet alleen. Toen al maar ook nu doet T.net het overkomen alsof ze een non-profit organisatie zijn of iets dergelijks:
maar help je Tweakers wel meer :)
Kijk hier en sluit vandaag nog een abonnement af om Tweakers te steunen.
Steunen doe je met goede doelen en organisaties zonder winstbejag, en laat T.net nou gewoon een bedrijf met commerciële motieven betreffen.

Ik vind het allemaal nogal misleidend om eerlijk te zijn.. Inspelen op het communitygevoel dat T.net oproept bij veel tweakers om zo de drempel lager te maken om geld te investeren..
Kan mij enigszins vinden in je posting.
Tweakers mag af en toe best laten doorschemeren dat ze een commercieel bedrijf zijn zodat mensen een betere afweging kunnen maken.
Echt misleidend wil ik het ook weer niet noemen.
En net als dat ik een abonnement heb op enkele tijdschriften/krant, heb ik ook een abonnement op de door mij meest bezochte website Tweakers, zonder reclames etc.
Op zich is het helemaal niet vreemd om betalende gebruikers meer voordelen (grotere winkans bv.) te geven, dat zie je toch bij veel meer commerciële bedrijven?
Ik vind het juist vreemd dat je (lees: men, niet jij persoonlijk ;)) als niet-betalende bezoeker vindt dat je evenveel rechten hebt als betalende bezoekers.
Hier gaat het dan ook nog eens om echt een extra, het is niet dat je als gratis bezoekers maar x-aantal nieuwsberichten mag lezen of iets dergelijks.
De basisfunctionaliteit van tweakers kan je volledig gebruiken.

Volgens mij is deze website juist een voorbeeld hoe een abonnement model kan gaan werken voor internetsites.
Ik denk dat die grens tussen profit/nonprofit een beetje vervaagt nu met het internet.

Vroeger was een commercieel nieuwsbedrijf bijvoorbeeld een krant of een tijdschrift, met puur eenrichtings verkeer van de krant naar de lezers. De directie stelde de koers vast en daar moest je het mee doen, als je het niets vond dan kon je opzeggen.

Hier is altijd een dialoog geweest. Er zijn voor ons als abonnnees een aantal 'pijnpunten' geweest door de jaren heen, zoals het afschaffen van de oude abofuncties en de introductie van de karmastore. Dat is toen ook heel netjes opgelost toen we dit onder de aandacht hebben gebracht.

Natuurlijk is Tweakers een commerciele organisatie, maar maakt dat uit? Ik moet zeggen dat ik er een stuk meer uithaal dan uit een lidmaatschap op een computerblad. Niet zozeer materieel gezien maar gewoon qua betrokkenheid, gedeelde interesse met de community enzovoorts. Ik vind het helemaal niet erg als mensen daar geld mee verdienen, daarom kan het zo professioneel geregeld worden.

En Tweakers heeft het ook niet altijd makkelijk, het is nog maar 2 jaar geleden dat het dev team behoorlijk ingekrompen werd. En toch is er tijd voor dingen die puur voor de community zijn, zoals GoT, de IRC servers, karmafuncties..

Wat mij betreft verdient dat zeker wel steun!
Een ander kleurtje "T" logo (bijv. half grijs/half geel ofzo) zou inderdaad wel leuk zijn voor de 25/35 euro abo's. Natuurlijk doe je het vooral om Tweakers te helpen maar het zou wel een blijk van waardering zijn.

Zelf ga ik sowieso wel voor de plus vanwege de vele voordelen (alleen met de korting op de Tweakers Express heb je het verschil er al bijna uit!) dus het maakt me niet zoveel uit.

De hogere winkans is niet enorm trouwens, het was een keer uitgebreid uitgelegd en het bleek dat dat erg meeviel. Je hebt maar een 2x zo hoge kans. Als Tweakers bijvoorbeeld een extra win-actie voor alleen abonnees zou houden dan zou dat een veel hogere winkans opleveren. Dus dit is nog relatief gunstig voor niet-abonnnees.
Na deze post ben ik ook niet meer geneigd om een abo te nemen, eerder minder.
Dus als ik het goed begrijp krijgen alleen Tweakers met een Abbo Plus en Elite korting bij b.v. 4 Launch en maken kans op de goodies? Dus alles onder de 50 euro valt buiten de boot, behalve de Abbo dag na.

Edit: dit is geen rant, maar het bepaald wel welke abbo ik eventueel wil afsluiten.

Edit 2: Duidelijk, thanks zeef

[Reactie gewijzigd door JerX op 8 september 2015 14:57]

Dus als ik het goed begrijp krijgen alleen Tweakers met een Abbo Plus en Elite korting bij b.v. 4 Launch en maken kans op de goodies? Dus alles onder de 50 euro valt buiten de boot, behalve de Abbo dag na.
Hier staat alles uitgelegd. :) De Abo-dag is alleen voor Plus & Elite. :)
Dat is niet helemaal duidelijk als je het artikel leest: bij de abo-dag lijkt het alsof ik ook mag komen, zoals het er nu staat.

Edit: ik begrijp nu dat ik geen "abonnee" ben ondanks betaling en icoon. Dat is verder prima, maar, en dit geldt voor alle organisaties: ga ervan uit dat lezers zich niet verdiepen in je eigen speciale terminologie. Die lijkt van binnenuit de organisatie altijd logisch en helder, maar anderen onthouden speciale bekentenissen niet.

[Reactie gewijzigd door Cerberus_tm op 8 september 2015 16:41]

Dank voor de feedback. Ik ga er met het team over praten, want ik zie je punt.
Het is niet zo belangrijk, hoor: als ik iets minder lui was geweest had ik het gewoon kunnen opzoeken. Maar goed.
Hier: https://secure.tweakers.net/aboshop/ kan je zien wat welk abbonement krijgt.

Alles van €35,- en lager is puur advertentie verwijderen.
Omdat jullie het zo lief vragen, ben ik toch maar (zojuist) abonnee geworden. O+
Thanks! We zijn onwijs blij met alle abonnees. Jullie maken met z'n allen echt het verschil. _o_
En welk verschil is dit dan precies? Leveren de abonnees een aardig steentje bij aan Tweakers en de ontwikkeling hiervan? Want dan zal ik eventueel ook nog overwegen lid te worden! :)

(Inkomsten zal het niet zijn, want er is ooit aangegeven dat aan abonneehouders minder verdient wordt dan aan 'advertentiekijkers :D)
Het levert ons meer ruimte op om te ondernemen. We kunnen nog niet zeggen dat we van de abonnementen een devver hebben ingehuurd. Maar als het zover is, dan delen we dat zeker met jullie. Zou dat helpen denk je? Dat we een soort achievement formuleren en abo's als fundraiser gaan gebruiken?

[Reactie gewijzigd door zeef op 9 september 2015 01:45]

Of het zal helpen weet ik niet, dat zal de tijd uit moeten wijzen.

Maar als Tweakers echt, maar dan ook écht transparant wil zijn, dan openen jullie een pagina waarop te zien is hoeveel abonnees/donateurs Tweakers heeft, wat die samen opbrengen en wat jullie met eventuele Stretch Goals gaan doen. Dat zal allicht helpen om meer betalende gebruikers aan te trekken.
Op 17 oktober vertellen we meer over het nu. Dat nieuws bewaren we voor de abonnees. Het idee van koppelen (nieuwe) abonnementen een investering/stretch goal ga ik zeker bespreken hier. Ik vind het ook wel wat, maar imho moeten we dan ook wel echt iets kunnen leveren als resultaat.
Waar je in dat geval wel mee uit moeten kijken is het 'wij' tegen 'zij' gevoel. De niet-betalende gebruikers van Tweakers en de donateurs/abonnees daar tegenover. Je wilt in zo'n geval niet dat er twee kampen gaan ontstaan waarbij het ene 'verheven' is boven het andere.
Iets met 70 jaar geleden ofzeauw. :9
Dit is echt zo'n verschrikkelijke onzin. Elk tijdschrift, elke krant, eigenlijk elke dienst met abonnees werkt zo. Ben je lid, dan krijg je extra's. Bij Tweakers is het niet anders. Onze basis is gratis (vermits je de reclame accepteert) en goed bruikbaar. Wil je extra onderdelen of andere perks, dan neem je een abonnement. Dat heeft niets met een tweedeling te maken en al helemaal niets met de tweede wereldoorlog. Ga je schamen voor deze totaal ongepaste godwin!
Allicht een optie tot een (uitgebreidere) meeting op het HQ van Tweakers voor de abonnees/donateurs en voor de niet betalende gebruikers die zich moeten aanmelden ergens, waarbij bij verschillende meetings weer een ander groepje uitgenodigd wordt en iedereen aan bod komt. Zorgt voor transparantie en mensen krijgen de kans het HQ (deels) van binnen te zien.
Even ter opfrissing van het geheugen: dat doen we al. Dit jaar hebben we vaker iets georganiseerd voor iedereen dan dat we dat voor alleen de abo's doen. Feedbackmiddag, cyberchallenge, logo redesing, Asus gamingevent, meet-up (ok, was in Delft), bierpullenborrel en bordspellenavond. Overal was iedereen welkom, of kon iedereen een plekje winnen.

Voor de abonnees hebben op 17 oktober hun eigen dag en ja, daar doen we dan wel wat extra's voor. Je mag me gerust de maat nemen op zaken die ik verkeerd doe, maar dan wel graag gebaseerd op de feiten. :/
Je zou op Kickstarter eens kunnen kijken wat daar zoal gedaan wordt met 'stretch goals', daar ideeën vandaan halen en daar je plannen op aanpassen.


Hoewel je bij Tweakers wel zal houden dat het geen 'game' is waarbij er de mogelijkheid is tot het creeëren van extra mappen, monsters, levels, skills, noem het maar op.
Tweakers is een website, die zal sowieso (voorlopig) blijven bestaan en kan je wat dat betreft niet met een game vergelijken. Hoe je de stretch goals uit gaat werken zal je dan ook goed moeten bekijken, omdat het in zekere zin dan meer 'nieuwe features' worden dan stretch goals.
Hoewel je de stretch goals natuurlijk wel als extra'tje mee kan nemen als daar extra programmeerwerk voor nodig is en de programmeurs wat langer moeten werken ;).
Zoals gezegd, daar ga ik over nadenken. Zeker omdat we die extra's ook moeten kunnen leveren.
[...]
Dit is echt zo'n verschrikkelijke onzin. Elk tijdschrift, elke krant, eigenlijk elke dienst met abonnees werkt zo. Ben je lid, dan krijg je extra's. Bij Tweakers is het niet anders. Onze basis is gratis (vermits je de reclame accepteert) en goed bruikbaar. Wil je extra onderdelen of andere perks, dan neem je een abonnement. Dat heeft niets met een tweedeling te maken en al helemaal niets met de tweede wereldoorlog. Ga je schamen voor deze totaal ongepaste godwin!
Ik ga me nergens voor schamen, het gaat me er om dat mijn voorbeeld duidelijk is en die probeer ik kracht bij te zetten.
Het gaat mij erom dat je niet moet willen dat de abonnees zo veel meer voordelen hebben ten opzichte van de niet betalende gebruikers dat het nadelig wordt voor de laatstgenoemden.
Uiteraard mogen betalende gebruikers voordeel hebben, waar betaal je anders voor? Tenzij je donateur bent dan natuurlijk, dan ben je nog steeds de sjaak :+

Maar ik zie jou nu iets noemen over 'extra onderdelen', dat zijn toch gewoon de punten die bij de abonnementen genoemd zijn? Wat betreft de 'perks', met een abonnement ben je nog altijd verheven boven het plebs bij win-acties hoor. Je hebt een grotere winkans.
[...]
Even ter opfrissing van het geheugen: dat doen we al. Dit jaar hebben we vaker iets georganiseerd voor iedereen dan dat we dat voor alleen de abo's doen. Feedbackmiddag, cyberchallenge, logo redesing, Asus gamingevent, meet-up (ok, was in Delft), bierpullenborrel en bordspellenavond. Overal was iedereen welkom, of kon iedereen een plekje winnen.
Tweakers feedbackmiddag: waar de rest van de Tweakers nog altijd bar weinig over gehoord heeft. Dus of het zo vruchtbaar was, is nog maar de vraag. Om je vervolgens nog af te vragen hoe en of deze feedback überhaupt gebruikt wordt. (Geen transparantie, dat kunnen 'wij' tweakers nu niet na gaan).
Cyberchallenge: leuk, maar was voor 'slechts' 15 mensen en in samenwerking met de politie. Begrijp me niet verkeerd: hartstikke leuk! Maar niet voor het 'gros' van de tweakers.
Logo redesign: nog altijd onbegrijpelijk wat het voor moet stellen. Zoals destijds aangegeven zijn de verhoudingen compleet zoek.
Gaming-event: wederom leuk dat jullie het organiseren, maar wederom in samenwerking met een andere partij (zal eigenlijk ook vaak onomkomelijk zijn) en voor een zeer select groepje.
Meet-up: daarover gesproken, wanneer is de volgende? :)
De bierpullenborrel en de borspellenavond zijn dan dingen waarvan ik zoiets heb: leuk! Vaker doen! Dit vind ik meer dingen voor een stretch-goal, waarbij een gedeelte van het opgebrachte geld van abonnee's gebruikt kan worden.
Voor de abonnees hebben op 17 oktober hun eigen dag en ja, daar doen we dan wel wat extra's voor. Je mag me gerust de maat nemen op zaken die ik verkeerd doe, maar dan wel graag gebaseerd op de feiten. :/
[...]
En waarom jij je hier nu ineens zo aangevallen voelt is mij een groot raadsel. Ik probeer mee te denken, te brainstormen over hoe je de stretch-goals kan bewerkstelligen, wat je verder nog kan doen, noem maar op. Maar als meedenken niet gewaardeerd wordt, zeg dat dan gewoon. Dan zal ik het niet doen ook niet.
Ik trek het slecht als je onze abonnementen vergelijkt met een zwarte bladzijde uit de geschiedenis. Als je zo denkt en daar kennelijk bij blijft, dan zijn we beter af zonder je meedenken dan met. Dat is het laatste wat ik er verder over zeg.
Als je zo denkt en daar kennelijk bij blijft, dan zijn we beter af zonder je meedenken dan met.
zo het is een kwestie van My way or the highway? iedereen mag z'n eigen mening hebben of niet? Trouwens zelf vindt ik 35 euro per jaar om banners te laten verwijderen best duur. Adblock kost niets.

[Reactie gewijzigd door Optik op 9 september 2015 15:59]

Je mag een mening hebben. De zogenaamde tweedeling tussen abonnees en niet abonnees vergelijken met de tweede wereldoorlog, dat gaat mij te ver!

[Reactie gewijzigd door zeef op 9 september 2015 15:11]

Die Godwin is uiteraard misplaatst, maar zijn verdere reactie (Vickiieee in 'plan: Abonnee-update: nieuws rond het Tweakers-abonnement') wordt niet beantwoord omdat je ervoor kiest om telkens te refereren naar zijn Godwin, (zeef in 'plan: Abonnee-update: nieuws rond het Tweakers-abonnement') en nu ook weer.

Ipv het daar over te hebben kan er ook gewoon op de inhoud worden ingegaan ;)
Er is geen tweedeling. :)
Maar op zijn reactie gaan doe je niet. Je blijft maar refereren naar zijn terecht foutieve Godwin. Dan moet de hele mening niet verloren gaan.
Maar op zijn reactie gaan doe je niet. Je blijft maar refereren naar zijn terecht foutieve Godwin. Dan moet de hele mening niet verloren gaan.
Ja hoor, ook op de inhoud is voldoende antwoord gegeven. Verdere discussie over invulling abonnementen kan hier: Tweakers vernieuwt abonnementen - Discussie
Het lijkt mij eerder van niet maar als je dat niet ziet dan is de verwijzing een goed startpunt :)
Wie had het over de Tweede Wereldoorlog? Dat maken jij en PcDealer hierboven er van.

70 jaar geleden gebeurde er een stuk meer dan alleen 'dat'. Dat jij direct en alleen daar aan kan denken zegt meer over jou dan over mij of de uitspraak.

[Reactie gewijzigd door Vickiieee op 9 september 2015 15:31]

To be fair, met je subscript reactie ''Iets met 70 jaar geleden ofzeau'' maak je het jezelf niet makkelijk. En ga nu niet lopen roepen ''Oh, ik bedoelde wat anders hoor, 70 jaar geleden was er naast dat ook de eerste radio, daar ging het mij om!'', je weet donders goed dat je iets anders bedoelde, namelijk ''dat''

Om dan de woordspeling van zeef dan maar in hetzelfde licht te zien vind ik nogal.. bekrompen. Maar goed.
Ik wist niet dat op elke slak zou werd gelegd, maar mijn reactie is aangepast om dat eventuele misverstand uit de wereld te helpen. Kunnen we deze discussie nu voortzetten op de aangwezen plek: Tweakers vernieuwt abonnementen - Discussie
Ik denk dat die voor Vickiie was, ik sta namelijk aan jouw kant in deze ;)
Ik vergelijk de abonnementen helemaal nergens met een zwarte bladzijde uit de geschiedenis? :+
Het enige dat ik zeg is dat je bij het verder uitbreiden van perks e.d. uit moet kijken wat voor (enorme) meerwaarde het wel hebben van de abonnements-status gaat hebben boven de niet betalende leden.
Dát is wat ik zeg. Niets meer, niets minder.

Moet zeggen dat het overigens weer een prachtige manier is om een discussie af te koppen. Om maar in de trant van Godwin te blijven: ik heb de discussie 'verloren' ja. Hoewel het mijn inziens geen discussie was, maar meer een soort ideeën-sessie waarbij ik mijn best deed mee te denken. Maar als dat niet gewaardeerd wordt dan doe je er toch niets mee :D
Je schreef
Iets met 70 jaar geleden ofzeauw.
Dat is rond 1940-1950 en dus met de Tweede Wereldoorlog.
Dat jij er gelijk die conclusie uit trekt zegt meer over jou dan over mij ;).
De jaren 1940-1950 bestonden namelijk niet alleen maar uit 'de Tweede Wereldoorlog' en alles wat daarbinnen gebeurd is.


Om je horizon te verbreden, denk ook hier eens aan:
- De geallieerden die Duitsland bezet hielden en neer keken op de Duitsers/Duitse inwoners;
- Hetzelfde geld aan de andere kant voor de Sovjets en hun kijk op/naar de Duitsers;
- De Japanners die verslagen werden en met een scheef oog aangekeken werden in de landen rondom Japan waar zij nog kwamen;
- De Nederlanders in Nederlands-Indië en de opkomst van de Indiërs die de Nederlanders wilden verdrijven (en de Nederlanders die op hun beurt wilden blijven);

Zet die oogkleppen eens af en denk verder. Kom op zeg, dit is erg kort door de bocht.
Hetzelfde voor Zeef. Denk eens verder dan wat je op de Middelbare school geleerd hebt.

Direct conclusies trekken zónder te weten wat degene die de uitspraak doet er mee bedoeld is gewoon dom. 70 jaar geleden gebeurde er een stuk meer op de wereld dan alleen dat.
Ik denk dat er zeer weinig mensen zijn die meer weten over die tijd behalve de Tweede Wereldoorlog. Dus... Misschien moet jij je beter verwoorden als jij iets anders bedoeld dan het gros van de lezers zou kunnen bedenken.
Dat zou dan mooi dom zijn. Mensen die niet verder kunnen denken dan hun neus lang is? Om het zo maar even te zeggen.

Vind het overigens best typerend dat je de periode 1940-1950 zonder blikken of blozen gelijk trekt aan de Tweede Wereldoorlog.
[...]
Dat is rond 1940-1950 en dus met de Tweede Wereldoorlog.
Alsof er niets anders meer bedoeld kan/mag worden.. :X :/
JIj trekt dat bij de discussie waarbij achteraf blijkt (althans dat geeft jij aan) dat je niet bedoeld wat het gros kennelijk denkt waarbij jij verwijst naar andere gebeurtenissen dan het superieuriteitsgevoel van Hitler en co.
[Je wilt in zo'n geval niet dat er twee kampen gaan ontstaan waarbij het ene 'verheven' is boven het andere.
En waarom ben jij geen abonnee dan? :Y)

[Reactie gewijzigd door maniak op 8 september 2015 14:44]

Inderdaad! Die zeef die kost alleen maar geld. :+
Ik kan niet op 17 oktober. :/ Moet werken. :+
Ik voel me als "donateur" nu toch een beetje achtergesteld. :P
(Ik bedoel dat je alleen blij bent met abonnees.)

Ik begrijp dat mijn 15 Euro "donateur"-ding niet hetzelfde is als een "35 Euro+"-abo, maar betalen doen wij "donateurs" gewoon wel, terwijl de alternatieven zo simpel zijn. ;)

Maar de ad free betalers worden al onderscheiden door een label "donateur" ipv :abonnee", maar (huil-mode on) je mag ons ook wel bedanken hoor. :P

Edit:
Nevermind, dat deed je al in zeef in 'plan: Abonnee-update: nieuws rond het Tweakers-abonnement'

Ik moet iets minder zeggen wat ik denk voor ik reageer. :S
I blame de relevantie ranking van posts ipv nav tijd van post. :P

[Reactie gewijzigd door HMC op 8 september 2015 16:23]

Het is wachten op de eerste Tweakers zonnebril bij de Vraag & Aanbod. :+
Waarvan ik er al één heb weten te bemachtigen :)
Weer een Abonnee er bij als is het maar voor de steun van TWEAKERS .
Alle beetjes helpen om er een top site van te blijven maken.
Ook al is het €15,- euro.
Ook met jouw steun zijn we onwijs blij! _o_
Thx voor de reminder ook, ik begin ook maar eens met donateurschap, volgend jaar abo? :)
Zojuist toch ook maar eens een abo afgesloten.
Zat al een tijd te twijfelen, maar toch maar eens gedaan. :)
(Gaat weer iets anders voor gestopt worden, maar ja... )

[Reactie gewijzigd door Rooieduvel op 8 september 2015 15:50]

Dank en van harte welkom! :)
Dank u, dank u!
Zal de 17e wss wel aanwezig zijn, maar neem dit keer geen 23 pc's mee naar Amsterdam, zoals bij het build fest. :+
Je hebt zojuist je ziel verkocht aan de duivel en er nog geld op toegelegd ook! ;)
Abonneedag wordt ook wel "offerdag" genoemd. }>

[Reactie gewijzigd door WhatsappHack op 9 september 2015 01:36]

Dan wordt het helemaal gezellig. :D ;)
Heb net een abbo afgesloten!

Betekend dit dat ik nu ook kans heb op een powerbank/zonnebril/4launch kortingscode?

(ik deed het niet alleen daarom hoor, wilde al heel lang een abbo :+ )
Allereerst dank voor je steun aan Tweakers. Geweldig! Het antwoord op je vraag is ja, ja en ja.
Leuk om te horen :)

Zal me ook nog beter voorstellen op het tweakers-abbo dag.
Ben je als donateur ook welkom op de abonneedag?
Nee, alleen op donateursdag.
Na jaren geen abbo te hebben gehad toch maar weer een afgesloten. Thnx voor de reminder :+
Kan ik tenminste "legaal" adds blocken :)

[Reactie gewijzigd door Felyrion op 8 september 2015 22:43]

Dank voor je steun! :)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee