Door Koen Kuipers

[HQ] Developer

Development-round-up - Iteratie #56

26-08-2014 • 12:16

73 Linkedin

Zojuist hebben we de release van iteratie #56 afgerond, die vooral bestond uit technische tickets en backend-werk. In deze iteratie hebben we zo'n 95 tickets opgelost. Hieronder in ieder geval de noemenswaardige en voor onze bezoekers zichtbare punten.

Scorekaarten

In de vorige iteratie hebben we gewerkt aan een nieuw scorekaartsysteem voor de redactie. Hierin hebben we diverse verbeteringen en bugfixes aangebracht. Zo kan de redactie de plus- en minpunten nu van een link voorzien. Deze link kan verwijzen naar een specifieke pagina binnen de review, waar het plus- of minpunt wordt onderbouwd. Onderstaande afbeelding geeft een voorbeeld hiervan.

Tweakers op andere Persgroep-websites

Tweakers is onderdeel van De Persgroep. Dit biedt Tweakers bijvoorbeeld mogelijkheden om ons merk via andere titels onder de aandacht te brengen. Hiervoor hebben wij in deze iteratie enkele blokjes gemaakt die kunnen worden getoond op bijvoorbeeld ad.nl of volkskrant.nl. We hopen door deze blokjes meer verkeer naar de Tweakers Pricewatch te krijgen. Hieronder een van de zes varianten. Momenteel zijn de blokjes nog niet zichtbaar, het is nu aan de beheerders van de andere sites om de blokjes in gebruik te nemen.

Stopzetten van de Tweakers iOS- en Android-app

Sinds enkele weken tonen we binnen onze zogeheten native apps de melding dat we met de app gaan stoppen. Inmiddels zijn de apps ook uit de Play Store en App Store gehaald. Als je de app nog op je telefoon hebt staan, dan blijft hij voorlopig werken, maar er komt een dag waarop de app niet meer werkt. We raden aan om de Tweakers-website op je homescreen te 'pinnen', zodat je net zo snel als met de native apps op Tweakers kan. Ondertussen blijven we werken aan ons responsive design. Deze iteratie zijn we begonnen aan Grade B, zodat Tweakers straks ook op tabletformaat het beste tot zijn recht komt.

Quick settings

De vorige iteratie hadden we al een kleine update doorgevoerd aan de quick settings. De quick settings vind je rechtsboven onder het tandwieltje en geven je de mogelijkheid snel visuele wijzigingen op Tweakers door te voeren. Zo is het landvlaggetje geïntegreerd in het icoon en is de styling van de pop-up nu gelijk getrokken met de overige pop-ups. Ook op de responsive versies vind je nu het tandwiel met de settings die voor de desbetreffende grade van toepassing zijn. Dit was voorheen nogal inconsistent. Hierbij is ook een bugje met sluitende pop-ups op grade C & D opgelost.

Overige

Vanaf heden zijn enkele formulieren op het forum alleen nog via https te benaderen, zoals de forumvoorkeuren-pagina. Ook hebben we de imageviewer aangepast. Als er meer dan één afbeelding wordt getoond, worden deze in een loop getoond. Vanaf de laatste afbeelding ga je dus weer door naar de eerste afbeelding (en andersom). Daarnaast hebben we de voorkeur 'Toon social media buttons' verwijderd. Deze werd effectief niet meer gebruikt en gaf verwarring met de in de header getoonde Facebook- en Twitter-tellers. Hierbij willen we nog opmerken dat voor het tonen van deze tellers geen code van Facebook of Twitter wordt ingeladen en er dus geen tracking kan plaatsvinden.

Reacties (73)

73
72
51
5
0
8
Wijzig sortering
Het pinnen van de Tweakers website op je mobiel net Chrome versie 31+ zorgt ervoor dat de website als een webapp geinstalleerd wordt. Dit is eigenlijk niets anders dan de standaard website maar dan zonder adresbalk. Nadeel daarvan is dat pagina's niet meer via whatsapp / email gedeeld kunnen worden omdat de webapp omgeving van Chrome dit niet mogelijk maakt. Uiterst irritant al zeg ik het zelf!

Voor zover ik weet moet je deze code opnemen in je HTML om de pagina als webapp te maken. https://developer.chrome....lltohomescreen#supporting
<meta name="mobile-web-app-capable" content="yes">
Zodra ik de tweakers website laad vanaf mijn mobile Chrome browser, dan wordt deze code in de head opgenomen (via Chrome DevTools pagina inspecteren van je mobiel). Hierdoor zal de website zich dus als webapp installeren.

Persoonlijk ben ik daar niet zo blij mee, omdat je dan niet mee de mogelijkheid hebt om een pagina te delen via bv whatsapp of e-mail. Daarnaast voegt de webapp functionaliteit helemaal niets toe, de adresbalk verdwijnt in de standaard Chrome versie ook wel uit beeld. Het enigste verschil is een mooier icoon op je home screen, zie screenshot.
Bladwijzer vs. webapp

Workaround
Om gewoon een snelkoppeling naar de Tweakers site te hebben en geen webapp, voeg een widget van het type "bladwijzer" toe.

[Reactie gewijzigd door Timo002 op 26 augustus 2014 15:48]

Dit merkte ik ook op. Wil zelf best wel wat regelmatig delen vanaf Tweakers. Ik heb daarom ook al even geleden een request gedaan maar tot op heden is er nog niks mee gedaan.
Dat is eigenlijk wel opmerkelijk. Het " Intents" systeem van Android maakt juist dat je niet als ontwikkelaar tijd kwijt bent aan nadenken over welke icoontjes je daar gaat neerzetten. Dus de devs van Chrome for Android moeten gewoon voor webapps een normale share button fixen, of zie ik iets over het hoofd? Ik ben zelf niet zo'n sharer.
mij zijn jullie als veel bezoeker op mijn mobiel kwijt.

Ik heb het een tijdje geprobeerd, maar ik vind de website verschrikkelijk
alles lijkt of is veel trager dan de app.
Daar komt bij dat ik de app nu moet gaan zitten op zoeken op een homescreen, terwijl ik swipepad gebruik om apps te starten. Dus tweakers komt niet vaak meer in mijn gezichtsveld van te bekijken dingen.

zolang de app werkt zal ik die wel blijven gebruiken, daarna zal het denk ik alleen voornamelijk desktop zijn en is het voor mij afgelopen op mobiel/tablet

Kijk toch eens naar jullie buren, Hardwareinfo, die hebben echt een geweldige app, werkt perfect.
Anoniem: 544923
@joco26 augustus 2014 12:28
Tweakers heeft hier zoals ze al zeg hier goed over nagedacht. Door de app ze hebben minder ontwikkelaars en door de website gebruiken in plaats van de apps hebben ze meer tijd over voor andere dingen.

Dat het trager is kan misschien zo zijn. Hier een link naar een flimpje van de website vs app gemaakt door David H

Edit: hier een plaatje met het probleem dat tweakers heeft.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 544923 op 26 augustus 2014 12:30]

als ze de tijd gebruikt hadden die ze nu in responsive design gestoken hebben.. was de native app veel sneller mooier en beter dus om dat filmpje als vergelijk te zien slaat ook nergens op.

ik vind het jammer omdat ik zo mobiel gezien nooit langs tweakers kom en het alleen nog maar op de desktop zie.
Tweakers heeft geloof ik ten tijde van de release van de Android app al aangegeven dat ze niet de in-house expertise hadden om de app goed te onderhouden. Ze hadden het daarom ook uitbesteedt aan een derde partij.

Dat ze nu de website in responsive design hebben betekent dat er feitelijk niks is veranderd aan de vereisten va de developers om de site te onderhouden. Dus hoeven ze geen speciale Android en iOS developers in te huren speciaal voor de app. Bespaart kosten, en ik ben van mening dat de developers van de site over dermate hoge kwaliteiten beschikken dat ze de kwaliteit van een goede app kunnen evenaren.

Dus nee, ik moet zeggen dat ik jouw mening niet deel. Een responsive design betekent dat bijna alle functionaliteiten van de site ook op je mobiel beschikbaar zijn, zonder dat al die functionaliteiten nogmaals gebakken moeten worden in een aparte app.
Wat in responsive mist tov een app zijn push berichten en offline cache. Dit zijn functionaliteiten die ook voor mobiele browsers beschikbaar gaan komen. T.net haalt nu misschien niet alles uit mobiel maar als dat mobiele browsers zich doorontwikkelen zal dat gat steeds kleiner worden.

Als T.net de investering van een team site ontwikkelaars én een team van app ontwikkelaars niet kan verantwoorden dan is een responsive site gewoon de beste oplossing. Liever één goede site dan een minder goede site én minder goede apps.

[Reactie gewijzigd door Jelv op 26 augustus 2014 19:02]

App-ontwikkeling kost meer tijd naast het ontwikkelen van een goede responsive website. De flickr.com site, decorrespondent.nl en blendle.nl zijn een paar sites die ik veel gebruik via in dit geval mobile firefox. Werken alle drie als een trein, waarbij flickr.com bijna aanvoelt als een native app.

Als er binnenkort ineens een hele zooi nieuwe/andere mobiele OS-en de markt gaan penetreren, dan mag je daar ook weer een app voor bouwen.

Liever een hele goede responsieve website dan een net-niet app off een app die er op allerlei verschillende os-en net weer anders uitziet.

Min of meer gerelateerd artikeltje gister nog op Motherboard:

http://motherboard.vice.c...?trk_source=homepage-lede

(oh ja, en ik vond er zelf in 2011 ook al wat van ;) Hedendaagse wetenschap in het kort: Webapps, waar blijven ze? )
App-ontwikkeling kost meer tijd naast het ontwikkelen van een goede responsive website. De flickr.com site, decorrespondent.nl en blendle.nl zijn een paar sites die ik veel gebruik via in dit geval mobile firefox. Werken alle drie als een trein, waarbij flickr.com bijna aanvoelt als een native app.
Je zegt het zelf. flicker.com voelt bijna aan als een native app. Die andere uit je rijtje voelen dus nog minder aan als een native app. De sites zien er mooi uit maar voor mij voelen dit soort sites niet prettig aan.
(ik heb de echte flickr-app nooit gebruikt, via firefox mobile kun je nog ghostery gebruiken en dus alle social meuk blokken)

Zoals je zegt over die andere sites: niet prettig aanvoelen? Ik gebruik die dagelijks met een link op mijn Android home screen. Het gebruik van die sites is helemaal gericht op volledig schaalbaar naar wat voor apparaat dan ook. M.i. heel prettig werken, maar alles heeft natuurlijk ook met gewenning te maken...

Volgens mij heeft de crew er meer aan als men helder zegt wat lastig en/of onhandig is of niet prettig aanvoelt dan alleen dát het zo is ;)

(@Rivanni: het wel of niet noemen van problemen e.d. bedoel ik in het algemeen, ik zie nu dat je er nog een post onder gemaakt had met de ondervonden problemen)

[Reactie gewijzigd door letatcest op 26 augustus 2014 13:08]

maar alles heeft natuurlijk ook met gewenning te maken...
Als ik ergens niet aan kan wennen is het de traagheid van aan app of site.
Volgens mij heeft de crew er meer aan als men helder zegt wat lastig en/of onhandig is of niet prettig aanvoelt dan alleen dát het zo is ;)
ja, ik heb daarom hier in dit draadje al een paar voorbeelden genoemd zoals ik ook bij andere iteraties heb gedaan.
Ook anderen noemen specifieke problemen en onhandigheden. Sommige zaken daarvan worden gelukkig opgepikt.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 463321 op 26 augustus 2014 13:04]

Ik gebruik nu nog de app en ik hoop dat die nog een tijdje werkt. De reden is dat ik de website in mijn browser (Chrome op Nexus 5) niet heel strak / ordelijk vind ogen. Het lijkt allemaal een beetje 'gepropt' neer te zijn gezet om zoveel mogelijk informatie te tonen. Met de komende iteraties hoop ik dat dat allemaal strakgetrokken wordt: een goed voorbeeld van hoe ik het graag zou zien is namelijk toch echt de app ;-).
Als je puur voor nieuws komt is de frontpage misschien niet de meest overzichtelijke pagina. De frontpage probeerd alle bestemmingen van Tweakers van een plekje te voorizen om de enorme diversiteit onder de aandacht te brengen. Wellicht kun je http://tweakers.net/nieuws/zoeken/ bookmarken en deze gebruiken ter varvanging van de App. Ik weet het, het is niet hetzelfde maar het komt dichter in de buurt dan de frontpage :)
Anoniem: 596956
@Xirt26 augustus 2014 13:33
Misschien is http://tweakers.mobi/ iets voor je?
Ik maak al een hele tijd gebruik van een Wrapper welke in de Playstore te vinden is (ervan uitgaande dat je Android gebruikt?)

Dit is de link: https://play.google.com/s...tastic.tweakersunofficial
(Helaas van een andere aangezien de Wrapper die ik gebruik uit de Playstore is verdwenen??)

Het werkt beter dan het gebruik van een Browser... En is ook nog redelijk snel..
Wat ook kan (en net zo makkelijk is), gewoon in chrome tweakers.net openen. Dan het menu openen en dan "toevoegen aan startscherm" gebruiken. Dan zie je een normaal tweakers icoontje en heb je ook de site met 1 klik open.

Voordeel je hoeft geen losse app te installeren waarvan je niet precies weet wat deze nog meer doet.
Sony Walkman + Chrome = Dag walkman :P Mijn telefoon houd daar niet van en daarom gebruik ik ook een gevonden Wrapper ;)
Ah oke, maar die wrapper rendert toch gewoon de pagina met de chrome engine onderwater?
Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee hoe het werkt (mijn tweaker gehalte is niet zo hoog :+ ) maar het werkt beter dan met Chrome of FireFox of Opera Mobile.
Ik heb ook liever een app. Snel en zonder de toeters en bellen die de volledige website aanbieden, de berichten lezen: meer moet dat niet zijn.
Voor het lezen van de berichten heb je ook nog altijd RSS-feeds :)
http://feeds.feedburner.com/tweakers/mixed

Misschien niet perse het mooiste, maar wel erg handig en direct.
En http://tweakers.mobi niet te vergeten ;) De responsive site werkt overigens prima op mijn HTC One. Vooral de fixed header en het up/down icoontje zijn erg handig.Mooi dat er nu meer aan het responsive tablet gedeelte gewerkt gaat worden :)
Anoniem: 463321
@joco26 augustus 2014 12:41
Mee eens. De site oogt op zich goed op de mobiel maar bepaalde zaken die met apps werken gaan niet op bij een website. Hoe vaak ik niet voor piet snot menu's vanaf links en rechts probeer naar binnen te swipen en weer weg te swipen. Dat is zo'n gebruikelijke handeling in apps.
Ook reageert de site traag. Bij het weer oproepen van de browser (als naar de achtergrond was verdwenen) duurt het enige tijd voordat er weer gescrold is naar het punt waar ik gebleven was. Ik weet nu dat het automatisch wel goed komt maar in het begin ging ik zelf maar scrollen en op zoek.
Verder heb ik problemen met het versturen van berichten en combinatie met Swiftkey3 onder Android. Zodra ik gewoon type zonder gebruik te maken van de woordsuggesties gaat het goed, maar wederom ook trager dan in andere apps. Gebruik ik een woordsuggestie of -correctie dan gaat het mis. Woorden worden aan elkaar geplakt en letters gewist waardoor er telkens nieuwe correcties ontstaan. Ik heb dit soort problemen niet bij andere apps en sites. Iemand anders die hier problemen mee heeft?
De responsive site voelt aan als een trein, heeft tenminste alles wat ik gebruik van maak op Tweakers en is met de 'pin' functie van Chrome onder Android direct te plaatsen waar je wil als echte app (draait ook in apart process). En zo niet zijn er wrappers in de play-store te vinden.

Ik ben juist gestopt met het gebruiken van de app omdat er constant dingen waren die net niet werkten in de app, of linkjes waar je op klikte die je vervolgens naar de website brachten.
De website voelt gewoon echt als tweakers, maar dan in mobile-vorm.

Als je op een of andere manier een telefoon of browser hebt die de site trager maakt of niet het responsive design toont dan zal het wel jammer zijn inderdaad, dat geloof ik graag. Maar mijn telefoon is niet de nieuwste van de nieuwste maar de site is hier een duidelijke winnaar in performance hoor, zeker over non-wifi.
ik heb een S4 dus zeer zeker niet de traagste telefoons
met de laatste chrome (beta) geinstalleerd
De site voelt gewoon traag aan, witte schermen hier en daar noem maar op
het is lang lang lang niet zo lekker als een goeie app (voor mij benaderd het nog niet eens 60% of zo)

Het goeie voorbeeld is voor tweakers gewoon hardware info. Dat is een perfecte app die trouwens heel heel veel gewoon html is.. Alleen ze hebben een dunne schil die voor navigatie en integratie zorgt in het os. Ze zijn ook 1 van de weinige apps die de back button en back in app echt zeer goed hebben.
Nog enige kans op een Win (Phone) 8.1 Live Tile voor Tweakers website zoals WPCentral deze heeft?
Aangezien er geen app meer is, ga er maar niet van uit. Ze gaan liever uit van de gedachte "Kom maar naar de website". Niet echt handig. Maar kan wel inzien waarom.

Dus ik denk het niet.

Helaas blijft het bij windows:


Devs weigeren te developen ervoor, omdat er te weinig gebruikers zijn.
Er zijn te weinig gebruikers, omdat er te weinig apps zijn.

En die circel herhaald zich constant. het zou Tweakers wel wat sieren inderdaad om als een van de weinigen daaruit te breken :)

[Reactie gewijzigd door corset op 26 augustus 2014 12:43]

Je hebt geen app nodig voor deze functie. Alleen wat code op de server en misschien wat headers in de pagina als je het direct aan wil bieden vanuit iedere pagina.

http://blogs.msdn.com/b/i...nd-windows-phone-8-1.aspx
Thanks, dat wist ik niet :) maar kost toch weer dev tijd. Die ze liever niet besteden hieraan blijkbaar.
Mogelijk, maar het is juist dat het vrij weinig moeite kost. Het is in feite niet meer dan een variant op een RSS-feed en die leveren ze ook gewoon. Daarom is dat wel jammer ja. Ook een tile-icoon+achtergrond is zo gepiept. Al moet ik er wel bij zeggen dat ze er ook geen echt icoontje voor iOS en Android bij hebben.

Heren devs: misschien kan dit op de planning?
Tipje voor de devs:
http://css-tricks.com/favicon-quiz/

In dat artikel zit een link naar een tool waarmee je alle icoon varianten snel en makkelijk kunt genereren.
Dat zou echt geweldig zijn. WPCentral heb ik op mijn startscherm gepind en die geeft om de zoveel tijd op de tegel de meest recente koppen weer. Het is veel uitnodigender om een app, of in dit geval website, op mijn telefoon te openen als ik zie wat er nieuw is. Sinds de NOS dat met hun app doet start ik die ook vaker op. Van wat ik heb gezien is de aanpassing voor een live tile voor een website erg eenvoudig en makkelijk te maken.
Waarom maakt Tweakers niet standaard gebruik van HTTPS voor de gehele website? Waarom zouden jullie dat niet doen? Is niet alleen veiliger maar nóg beter voor SEO.

[Reactie gewijzigd door Ultimation op 26 augustus 2014 13:14]

Omdat dat een projectje an sich is voor een site met de schaal van Tweakers ;) staat hoog op het eigen verlanglijstje
Omdat je dan de site twee keer zo langzaam maakt. Het is een tradeoff tussen performance en security, en in dit geval kiezen wij voor performance. Het staat je overigens vrij om een addon ervoor te gebruiken, de hele site werkt volgens mij wel volledig met een http-anywhere addon.
Tsja. Het stopzetten van de app. Ik weet niet hoor.. zo geweldig werkte die niet, maar de snelheid was geweldig, vooral op oudere hardware. Iets wat de site m.i. nog niet geëvenaard heeft.
De website is sneller dan de app, kijk maar in de reacties hier boven voor een linkje naar een vergelijking
Niet als je een low budget, vrij oude smartphone hebt, want daar is de browser eigenlijk al te zwaar voor ;)
Een simpele text based app is dan veel sneller.
@_David_ : umm.. niet dus. Niet op mijn smartphone en tablet tenminste. Het is natuurlijk sterk afhankelijk van je browser, hoeveel tabs je al open hebt staan, dat soort ongein .. de app gooi ik open en die laad binnen 2 seconden. Binnen die tijd heb ik de webbrowser nog niet eens gestart.
ik heb zelfs een S4 (wat absoluut geen budget is)

je kunt mij links op sturen wat je wil, maar mijn snelheid die ik merk is heel heel duidelijk in het nadeel van de website.
Anoniem: 544923
26 augustus 2014 12:19
Die links naar een specifieke pagina binnen de review is echt handig.

Good job. :)
Thanks! En omdat de backend al werkte hiervan, is dit bij sommige reviews al per direct zichtbaar, zoals bij deze: reviews: Asus C200M: stevige volhouder
Wat misschien een leuke toevoeging kan zijn is de plus en min punten op alle pagina's te laten zien, zodat je bij iedere pagina kan navigeren en niet alleen vanaf de eerste. Als je nu een tweede punt wilt zien, moet je eerst terug naar de eerste pagina en dan het plus of minpunt aanklikken (of zoeken).
Ik zou zelf het liefste de hele scorekaart in de rechter sidebar hebben staan geïntegreerd in de inhoudsopgave, die meescrollt met je window, zodat hij altijd in beeld is en je hem altijd kunt gebruiken. Dat heeft echter behoorlijk wat haken en ogen waar nog goed over nagedacht moet worden :P
Toch jammer van die app, gebruik ik namelijk veel liever dan een mobiele website. Die zijn vaak zo langzaam en 'unresponsive' ondanks hun naam die anders zou doen veronderstellen, en ook bij Tweakers heb ik dat. Dat gezegd hebbende, de huidige Tweakers app (iOS) kan ook echt niet meer.
Hier een filmpje dat ik gemaakt heb, website vs app, website is sneller en dus ook meet 'responsive'
Leuk filmpje, maar dat is een hele subjectieve test op deze manier. En het ging me ook niet om de opstart tijd van de app (overigens gebruik ik iOS), maar vooral om acties binnen de app/website waar de gebruikerservaring van Tweakers responsive voor mij toch nog aardig wat te wensen over laat.
Toch jammer van die app, gebruik ik namelijk veel liever dan een mobiele website. Die zijn vaak zo langzaam en 'unresponsive' ondanks hun naam die anders zou doen veronderstellen,
Inderdaad, dat laatste/ Wie ooit de term responsive design heeft verzonnen.... :'( Adaptive design o.i.d. was beter geweest.
Inmiddels heb ik ook even in het forum gekeken of daar een Iteratie draadje is waar ik een wens kan plaatsen maar tref daar vnl coffeecorners aan......

Dan maar hier:

Echt heel erg graag zou ik mijn DM's kunnen doorzoeken op inhoud en namen.

Mocht dat mogelijk worden dan zit een caffeine donatie zeker in de pipeline...... :*)
Voor feauture request hebben we inderdaad een draadje op GoT. Zie daarvoor: Mooie Features
OK thanx, je moet het maar net ffe weten.....

Inmiddels een nieuw draadje aangemaakt daar over DM's doorzoeken:
DM's doorzoeken op inhoud en namen.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 64119 op 26 augustus 2014 15:37]

Ik gebruik tweakers al tijden op mijn Moto G, en ervaar er totaal geen problemen mee. De site schaalt prima door zijn responsive design, en je hebt je browser neem ik aan toch echt onderaan elk homescreen staan lijkt me? Een t intoetsen en je bent al op de site.
Met Chrome kun je gewoon een snelkoppeling maken naar de website welke fullscreen opent :)
ik kom bijna nooit op mijn homescreens of app drawers.

Ik gebruik, in mijn ogen, de killer app: swipepad: Hiermee jump ik van app naar app met 1 swipe beweging. Het probleem is dat ik daar in swipepad geen bookmarks kan linken,

En chrome integratie dus pinnen van de site dat je hem echt meer als los staand (zonder de browser te openen met alle tabs) dat kan zo ver ik weet alleen maar door hem te pinnen op de home screens
Dat is gewoon zeer irritant.
Zoals ik al zei, ik zie mijn homescreens bijna niet.
Tweakers op andere Persgroep-websites
Ik zie dit anders al heel lang op Volkskrant.nl.
Al was dat inderdaad geloof ik alleen van de Price Watch.
Slim genetwerkt dus. Goed idee.
En je voelt je net wat meer thuis op VK, al is het maar reclame. :P
Klopt, er stond al een blokje op de VK en het AD. Echter werden deze via JSON ingeladen en daar lokaal gerenderd en gestyled. Nu kunnen we A/B testen, visuele en technische aanpassingen doorvoeren en is dit beter voor SEO doeleinde. Daarnaast hebben we nu zes varianten die we kunnen tonen om zo een nog beter bij de behoeftes van de desbetreffende bezoekers ana te kunnen sluiten. Het was er dus wel maar het is nu net even anders :)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee