Inschrijving bètatest Guild Wars 2 geopend

Ontwikkelaar ArenaNet heeft via Twitter laten weten dat fans van Guild Wars 2 zich kunnen aanmelden voor deelname aan een bètatest van de massively multiplayer-onlinegame. De periode waarin fans zich kunnen inschrijven duurt slechts 48 uur.

Op de inschrijfpagina zelf is niets te lezen over de periode van 48 uur waarin inschrijving voor de bètatest van Guild Wars 2 mogelijk is, maar de oproep via Twitter is duidelijk: "De GuildWars2 bèta-inschrijfpagina is live! Hij is 48 uur open, dus schrijf je in om kans te maken op deelname!" ArenaNet maakt niet duidelijk wanneer de test plaatsvindt. In de faq over de test spreekt de ontwikkelaar van verschillende tests. In de afgelopen weken heeft de studio vergelijkbare tests gedurende een weekend laten plaatsvinden.

De faq maakt verder duidelijk dat de tests in Europa en Noord-Amerika gehouden worden, dat deelnemers een geheimhoudingscontract moeten tekenen en dat inloting voor één test geen deelname garandeert aan volgende tests. Wanneer de eerste test begint is niet bekend, hoeveel testers ArenaNet gaat uitnodigen evenmin. De uitgever vermeld enkel dat de tests in het voorjaar plaats zullen vinden.

Bij monde van Mike Ferguson, system designer van de mmog, maakte ArenaNet eerder deze week bekend dat Guild Wars 2 player-versus-player battles krijgt waarin groepen van honderd spelers of meer, afkomstig van drie verschillende servers, het tegen elkaar kunnen opnemen in een World versus World Battle, die twee weken kan duren.

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

Guild Wars 2 zoals getoond op GamesCon 2011

Door Paul Hulsebosch

Redacteur

23-02-2012 • 09:36

107 Linkedin

Reacties (107)

Wijzig sortering
Goede tip trouwens:
https://beta.guildwars2.com/resend

Mocht je je mail niet hebben gehad, weet je iig of je in het systeem staat.

Source:
http://www.mmo-champion.c...r-beta-resend-your-e-mail.
Ik heb nog een 'oude' account en dus geen NCsoft account. Gewoon een Guild Wars account... Dus mijn adres word niet herkend.

Als ik thuis ben maar eens zien of ik er wat mee kan.
Volgens mij kan je een NCSoft account aanmaken en je guildwars account hieraan koppelen. Misschien dat dit werkt.
-edit-
Dit kan je doen via my-account > game accounts

[Reactie gewijzigd door Wouter64 op 23 februari 2012 10:08]

dat je email niet herkend wordt wil zeggen dat je nog niet ingeschreven bent.
De tool uitvoeren en verder proberen.
Het e-mail adres wat je hiervoor (De inschrijving voor de Guild Wars 2 beta) gebruikt, staat compleet los van een NCSoft of Guild Wars 1 account.
Leuk, als je je wilt inschrijven moet je eerst een tool draaien die je systeem specs opstuurt. echter klopt er vrij weinig van, ja de basis zit er in maar dual monitor ziet hij niet, overgeclockde CPU ziet hij niet(alleen stock speed), extra harddisks ziet hij niet (dus alleen mijn SSD die maar 18 gieg vrij heeft), dus al met al geeft het geen accuraat beeld van iemands pc. maar goed, normaal hebben ze geen beeld van de PCs die worden gebruikt in een beta.

Erg jammer van het geheimhoudingscontract. maar ja dat doen ze wel vaker bij CBT.

We zullen zien..
Er is door het team van Guild Wars 2 gezegd dat ook info die niet in het scherm zichtbaar is meegestuurd wordt. Denk aan extra HDDs en GPUs.
@denkigrve Hey, Jon: Am told that Scannertron is sending ALL info even if it only displays one HDD or GPU. I'll report your issue tho. ~RB
https://twitter.com/#!/GuildWars2/status/172523265754009602
Het progje zag m'n overclock en alles gewoon prima hoor...
Oyxl,hmm nou ja heb laatst enkele betas gezien waar het niet zo was, dus voor mij was het al even geleden dat ik een NDA had, lijkt eigenlijk alleen meer bij de grotere game developers te zijn die dat hebben.

@Preau ah ok,

@Brutal1ty, hier niet dus hij kwam aanzetten met ~3.4 Ghz terwijl hij draait op 3.9 Ghz
Dat doen ze standaard bij
Leuk, als je je wilt inschrijven moet je eerst een tool draaien die je systeem specs opstuurt. echter klopt er vrij weinig van, ja de basis zit er in maar dual monitor ziet hij niet, overgeclockde CPU ziet hij niet(alleen stock speed), extra harddisks ziet hij niet (dus alleen mijn SSD die maar 18 gieg vrij heeft), dus al met al geeft het geen accuraat beeld van iemands pc. maar goed, normaal hebben ze geen beeld van de PCs die worden gebruikt in een beta.

Erg jammer van het geheimhoudingscontract. maar ja dat doen ze wel vaker bij CBT.

We zullen zien..
Met vaker bedoel je neem ik aan "over het algemeen" ?:P Er zijn maar weinig closed beta tests waar je wel over mag praten. Zeker niet in het begin.
Geweldig! als ik D3 niet kan testen, dan deze maar. Ik zal wel kijken of ik een mooie review kan posten.

Edit: hmmm dit is ook weer een kans dat je geen toegang krijgt. Misschien heb ik een beetje geluk dit keer. :)

[Reactie gewijzigd door IIsnickerII op 23 februari 2012 09:41]

NDA, dus dat gaat niet gebeuren ;)
Gaat wel, maar mag officieel niet :+. Reken er maar op dat er genoeg informatie uit de beta naar buiten lekt, zeker als het een grootschalige (denk duizenden zo niet tienduizenden spelers) betatest betreft.
Ik vind dit trouwens wel beter dan al die beta keys op random websites weg geven. Nu heb je een centraal punt waar het hopelijk aardig random is of je er wel of geen krijgt.
dat het allemaal op 1 centraal punt word gedaan is niet allen beter maar ook het hele wedstrijd element van snel willen klikken enzo omdat er maar .... keys zijn is weg
je weet niet hoeveel mensen er mee mogen doen je mag alleen je e-mailo adres bij ze droppen en dan is het afwachten .
bij de diablo 3 beta keys contest op t.net werd het op een gegeven moment iets te gespannen :D
Wat gebeurt er met die dxdiag info? Wordt die gekoppeld aan je IP en persoonsgegevens?

Een beta is misschien leuk maar hou er rekening mee dat je een NDA tekent, dus dat men je kan vervolgen en dus bij naam en toenaam bekend staat en dat je zwaar geprofileerd wordt.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 399807 op 23 februari 2012 10:02]

Hoeveel recht heeft dat NDA in Nederland? (serieuze vraag btw)
Ze zouden je altijd kunnen bannen als ze erachter komen..
Liever gebanned worden dan een rechtszaak achter je anus.
Je moet er even rekening mee houden dat het om internet property gaat. Zij beheren hun omgeving. Als jij je niet houdt aan de regels hebben ze het recht om je te verwijderen en je voorlopig, of permanent, de toegang te ontzeggen. Dit kan ook leiden tot ontzegging van de toegang tot de uiteindelijke officiële client.

Houdt er daarom rekening mee dat het lastig wordt om hieraan te ontkomen. Ik denk niet dat ze je thuis kunnen komen opzoeken om je een proces aan te doen, maar NDA's kunnen er wel toe leiden dat je dus gewoon nooit meer mag inloggen.

En dat doen ze in veel gevallen niet alleen op naam, email, ip en/of computernaam, maar ook op basis van je dxdiag, je creditcard, je bankaccount gegevens, etc, etc.
Dat is dan wel weer balen dat je je pc hardware specs moet invullen/insturen, zo kan ik dus niet meedoen totdat m'n systeem af is en dat is waarschijnlijk niet binnen 48u
Eehhmm.. hoezo niet? Je hebt blijkbaar toegang tot een PC, je post immers op Tweakers.. die hardware specs zijn er alleen maar om een diverse selectie te kunnen maken op hardware tijdens de tests. Gebruik dus een willekeurige PC voor je diag ;)
Als hij nu op zijn onboard videokaart werkt, en/of 1 rambankje er in heeft zitten, dan geeft dat een verkeerd beeld van zijn PC. Ze zullen hem dan ook waarschijnlijk niet uitnodigen voor de beta test aangezien hij het spel dan niet eens zou kunnen draaien volgens de informatie die hun tot hun beschikking hebben.
Of misschien juist wel, ze zullen vast pc's uit alle segmenten zoeken.
de pc met minimale eisen zodat ze weten dat ze zoveel mogelijk mensen het spel kunnen verkopen tot de Ultimate PC om de graphics te pushen en kijken of crossfire/sli geen problemen geven.
Je moet een programmatje downloaden die je hardware specificaties controleert en daarna instuurt. Bij mij gaf het overzicht een Intel HD Graphics als videokaart aan. Hallo Optimus :Y) Met die beredenatie, langzame hardware configuraties moeten ook getest worden, kom ik er wel in O-)
Je kan dat programmatje toch gewoon met de rechtermuisknop aanklikken en kiezen uitvoeren met grafische processor => Krachtige NVIDIA processor? Neem aan dat die dan wel de juiste videokaart herkent.

[Reactie gewijzigd door i8086 op 23 februari 2012 12:25]

In de FAQ wordt aangegeven dat als je meerdere grafische kaarten en/of harde schijven hebt, dat ondanks alleen de eerste wordt weergegeven, alle informatie voor de selectie wordt doorgegeven en gebruikt.
Precies wat ik nu allebei doe :P onboard videokaart en 1GB RAM
-edit-
Btw geen vakje tegengekomen waar ik kon aangeven dat ik met een andere PC ga testen...

[Reactie gewijzigd door DjThase op 23 februari 2012 10:21]

Vast wel ergens een vakje waar je kan melden dat je met een andere PC gaat testen.
maakt niet uit, ze doen dit om just een zo breed mogelijk beeld te krijgen van de computers die iedereen gebruikt
Ik heb me gisteravond meteen ingeschreven, hopelijk mag ik deelnemen aan de betatest van dit geweldige spel :)

Wat ik vooral een geniaal concept vind, is de Team vs. Team vs. Team battlegrounds van 300 man groot, welke ook nog eens 2 weken duren. Een erg leuke toevoeging al vraag je het mij.
Alleen dan vraag ik me af of dat wel gaat werken... Ik bedoel, niemand kan twee weken wakker blijven, :+. Als het een soort delegatie is van de servers dan baal je natuurlijk als je er in het begin aan meegedaan hebt maar er later nooit weer inkomt.
Je speelt als het ware met je server(world) tegen andere servers(worlds). Hoe dat precies zit weet ik niet maar zal vast dat je een realm of server uitkiest in het begin als je je char aanmaakt. Vervolgens kun je joinen en mee vechten, en leaven en weer terug in gaan als je dat wilt.

Ben wel benieuwd hoe ze het gaan doen als er miljoenen mensen GW 2 spelen. Of ze meerdere battles doen (kan haast niet anders). Hoe je dan dezelfde battle inkomt oid.

affain... ratel maar door, te veel zin in het spel!
Het gaat om de servers (Worlds) van EU vs. USA vs Azië.
Je kan elk moment de gevechten in of uit. Het idee is dat ieder team altijd op een hoog volume is.
Bron? Ik heb dit nergens gelezen dat het tussen EU, VS en Azië gaat, en ik volg GW2 al een tijdje.
Is ook gewoon onzin, kan niet eens op een fatsoenlijke manier want er gaan geen 300 man in asie of vs wakker blijven om tijdens piek uren van de eu te spelen en andersom.

Het zal zich hoogstwaarschijnlijk beperken tot servers binnen dezelfde timezone.
Het is een soort permanente wereld, die helemaal los staat van de PvE, waarnaar je op elk moment kunt overschakelen als je zin hebt. Je speelt met jouw server tegen twee andere servers op een behoorlijk grote map, en moet daarin samenwerken om kastelen en outposts enzo te veroveren (die je als verdediger overigens ook weer kunt versterken met katapulten en dergelijke). Als je bepaalde punten verovert, krijg je ook weer bonussen in de normale PvE wereld, dus het lijkt zeker de moeite waard om daar een beetje actief te zijn. En je karakter uit de PvE wordt gescaled naar de max lvl 80 qua hitpoints, zodat je nog wel kans maakt als lagere lvl, maar je houdt wel weer je eigen items en skills.
Erg mooi systeem als je het mij vraagt :).
Hier een mooi filmpje wat het illustreert: http://www.youtube.com/wa...er_embedded&v=RVxeSAdHGdE
Gisteren ook voor ingeschreven, eens kijken of ik erin kom.
Wat ik alleen raar vind is dat de tool om je system specs mee te meten niet al de hardeschijven meeneemt.
Er is op twitter al aangegeven dat extra HDD's en videokaarten wel met de informatie worden meegestuurt. Ze staan alleen niet in het info window dat je zelf ziet.

https://twitter.com/#!/fapcore/status/172522086131183618

[Reactie gewijzigd door Emunator op 23 februari 2012 11:54]

Ik merk dat het enthousiasme is afgenomen de afgelopen maanden. Voor veel mensen zal dat komen doordat ze een ander spel zijn gaan spelen. Het heeft natuurlijk nogal even geduurd voor deze aankondiging kwam. Daarbij komt dat de closed beta zeer waarschijnlijk ook enkele maanden duurt.

Kortom; het lange wachten beloofd een goed spel, ze hebben er immers alle tijd voor gehad. Maar veel mensen hebben zich al op een ander spel gestort.

Zelf moet ik het wel kopen, ik kan er niet omheen. Heb de voorgaande delen met plezier gespeeld, al heb ik geen titles maxed en dergelijke. Dat koste gewoon teveel tijd en ik zat niet een een 1337 guild of iets dergelijks.
Maar ik begrijp dat je het in dit deel prima alleen kan redden en dat vind ik zelf veel leuker. Dat er dan wat vrienden meegaan is lachen, maar meer voor de fun dan dat het steeds echt nodig is.
Hmm, ik moet het toch oneens zijn met je. Op: http://www.mmo-champion.com/forums/335-Guild-Wars-2 worden honderden posts per dag geplaatst, niet veel anders dan in het verleden. En dan heb je nog altijd de lurkers.

Ik denk dat het meer een kwestie is van jouw persoonlijke gevoel.
Ik heb een low class notebook dus ik hoop stiekem dat ze mij ook kiezen om te kijken hoe het op langzamere pc's draait
:D
Dan het op die top-of-the-bill pc's van jullie allemaal draait weten hun ook wel :+

AMD4650 - C2D 2.1Ghz - 4GB
Ik heb inderdaad zelf ook overwogen om gewoon m'n werk Desktop te nemen, maar bij totaal gebrek aan GFX card pas ik toch nog even :P
Haha, ja hier hoop ik ook op, heb een 4 jaar oude laptop, maar wacht al heel lang op GW2, dus ik hoop echt dat ik kan/mag spelen!
GeForce 8600M GT, C2D 2.0 GHz., 4GB DDR2.
ik heb mijn Mac 15 inch pro 2011 gebruikt voor de DXDiag. Ik ben benieuwd in hoeverre arenanet dit kan zien. (windows boot). Als ze het kunnen zien ben ik benieuw of ze willen weten hoe het draait op een mac met windows.
Kunnen ze niet zien, is gewoon een PC.
het is voor hun dus niet mogelijk om de drivers te zien? daaraan zouden ze kunnen zien dat het een mac is.
De enige hardware waar ze naar kijken is CPU, GPU en RAM. CPU drivers komen van Intel, GPU van AMD of NVIdia en RAM heeft geen drivers.

De enige drivers die van Apple komen is het toetsenbord en op laptops de trackpad.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee