T-Mobile vraagt geen toeslag meer voor 5G-netwerk bij kleine abonnementen

T-Mobile stopt met het vragen van extra toeslag voor toegang tot het 5G-netwerk. Daarvoor vroeg de provider voor alle abonnementen behalve het Unlimited-abonnement een maandelijks bedrag, maar dat verdwijnt nu.

De toeslag is op de abonnementenpagina van T-Mobile niet meer te vinden, blijkt uit de providermonitor van TelecomPaper. Het gaat om de toeslag van twee euro per maand, die klanten altijd moesten betalen als ze in plaats van het 4G-netwerk ook van het 5G-netwerk van de provider gebruik wilden maken. "Alle abonnementen zijn inclusief 5G-toegang", schrijft T-Mobile op de pagina, zolang gebruikers een telefoon hebben die dat netwerk ondersteunt.

Alleen klanten met een Go Unlimited-abonnement betaalden die toeslag niet, daar was toegang tot het 5G-netwerk al standaard bij inbegrepen. Nu hebben ook de vier kleinere abonnementen, met datalimieten van 1GB, 3GB, 10GB en 20GB die optie.

Door Tijs Hofmans

Nieuwscoördinator

06-04-2022 • 14:36

123 Linkedin

Reacties (123)

123
120
47
4
1
57
Wijzig sortering
Geldt dit ook voor bestaande klanten? Bij mijn abonnement is nog steeds 2 euro toeslag voor 5G
https://www.droidapp.nl/nieuws/t-mobile-stopt-5g-toeslag/ Volgens dit bericht heeft T-Mobile zelf aangegeven dat dit NIET geldt voor bestaande klanten en dat zij nog steeds aan de 2,- toeslag zitten.
Opzich wel handig als men dit vermeld in bovenstaand artikel...

Duidelijk verhaal dank je!
Zelfde hier, als ik inlog en naar "Abonnement wijzigen" ga dan staat daar nog steeds "4G-toegang (Huidig) €0,00/mnd" en bij "5G-Toegang €2,00/mnd" :(

P.S. als ik de download snelheid vergelijk bij mij op het werk met een collega die wel een abonnement heeft met 5G zit er niet veel verschil tussen zijn 5G en mijn 4G snelheid, dus die 2 euro per maand extra vind ik het niet waard.

[Reactie gewijzigd door WhiteSnake76 op 6 april 2022 18:03]

4G is al razendsnel, zeker voor een telefoon.
Vreemd, ik heb zelf nu 5g toegang volgens de t mobile app kan het niet testen mijn toestel ondersteund geen 5g. Mooi dat het nu gratis is... Wellicht over een jaartje heb ik er wel wat aan.
Overigens zijn er ook prijswijzigingen geweest ;-)

Vervallen
€21,00 15GB + 120 minuten

Nieuw
€19,00 10GB + 120 minuten
€24,00 20GB + 120 minuten

Terug van weggeweest
€25,00 Aansluitkosten

Verder is T-Mobile 4g voor thuis verlaagd met €1,00 per maand.

Overigens is deze standaard 5G-toegang niet van toepassing op GO 1GB of 3GB databundels, wel daarboven (bron).

Daarnaast is het volgens mij een aanbod enkel voor nieuw afgesloten abonnementen. Ik heb een 15GB abonnement (Go 21.1) waarbij de optie nog €2,00 p/m kost.

[Reactie gewijzigd door robcoenen op 6 april 2022 14:56]

Tele2 (dochter onderneming) hanteert nog steeds de 2 euro toeslag.

Waardoor je de volgende prijzen krijgt.

Maandelijk opzegbaar:
10GB + 200min 19 euro
20GB + 200 min 22 euro

1 jaar:
10GB + 200min 18 euro
20GB + 200 min 21 euro

2 jaar:
10GB + 200min 17 euro
20GB + 200 min 20 euro

aansluitkosten 20 euro.

[Reactie gewijzigd door redslow op 6 april 2022 15:18]

Dat maandelijks opzegbaar is priceless wat mij betreft. De flexibiliteit is groot en volgens mij is het effect dat ik nu daardoor 5 jaar bij Tele2 zit. Dat heeft T-Mobile niet.
Volgens mij kan je als je 1 of 2 jarige contract voorbij is gewoon maandelijks opzeggen.
Ja dus maar pas NADAT je tot 2 jaar muurvast hebt gezeten, dat is nu juist het hele punt.
Ik zit ook bij Tele2 juist vanwege de mogelijkheid elke maand op te kunnen zeggen als ik dat zou willen.
Als je een sim only neemt voor 1 maand ben je ook vrij om te gaan waar je wilt. Pas wanneer je kiest voor een korting/aanbieding hangt er een minimum termijn aan.
Ja dat is precies wat Rhinosaur zegt. Waar walterg een antwoord op geeft, waar een nadeel aan zit dat ik benoem. Dus we zijn het (grotendeels) eens...

Echter biedt niet elke provider elk abonnement simonly aan voor 1 maand.
Dus je betaald voor maandelijks opzegbaarheid, maar je zit er al 5 jaar? Na 2 jaar is je abbo een maandelijkse. Dus je betaald al 3 jaar teveel. (Ik kan mij herinneren dat je voor maandelijks opzegbaar extra moest betalen).
Hij betaalt voor de flexibiliteit. Dus of hij te veel betaalt is aan hem.
Bovendien is dat makkelijk praten, achteraf!
Je neemt maandelijks opzegbaar tegen een meerprijs om een onzekerheid in de toekomst af te dekken. Bijvoorbeeld een overstap naar een nog veel goedkopere optie. Dan betaal je een paar maanden "te veel" maar verdien je die dik en dwars terug doordat je eerder naar een goedkopere optie kan overstappen.
Echter dat weet je niet van te voren natuurlijk. Dus soms gok je 'mis'.
Het probleem is dus dat geld alleen maar minder waard wordt, dus je abonnement die je nu afsluit is bijna 100 % zeker goedkoper dan een abo die over een jaar uitkomt.

Kijk bijvoorbeeld naar de prijzen in de winkels. Vroeger kocht je voor een kwartje waar je nu 4 euro voor betaald.
Als geld minder waard wordt, gaan de prijzen juist omhoog... Dat zeg je zelf ook...

Dat is bij telefonie-abonnementen prijzen enkel omlaag gaan is zeker niet altijd waar op een relatief korte termijn van enkele jaren.
Tele2 en T-Mobile unlimited bijvoorbeeld zijn al 5 jaar hetzelfde!
Dan zijn we er toch?

Ik zeg dat een abo vorig jaar afgesloten goedkoper is dan dit jaar, lager wordt het niet.
U zegt dat de abo's al 5 jaar dezelfde prijs hebben, dan is dat extra betalen dus weggegooid geld.
Je spreekt jezelf lekker tegen...

Wat ik hier nog op zou kunnen antwoorden staat hierboven allemaal al genoemd...

Over en sluiten maar.

[Reactie gewijzigd door Titusvh op 8 april 2022 13:24]

Wat jij wilt joh, ieder heeft een recht op vrijheid van geloof.
Vraag mij af of de data snelheid niet afgeknepen wordt. 5g bij budget heeft een snelheid van Max 5mbit, unlimited dat dan wel.
Inderdaad, aangezien Ben (die dus ook op het T-Mobile netwerk zit) bij 4G nog steeds 100 Mbps levert. 4G Extra Snel à 225 Mbps kan ook, maar dat kost weer een euro extra (op mijn sim-only van een tientje).
Het meest kwalijke daaraan vind ik dat het niet slechts een verschil in snelheid is, maar ook verschil in toegang tot techniek. Met normaal 4G geven ze je maar toegang tot 1 band terwijl je met die snelle versie meerdere banden tegelijk kan gebruiken. Dus zeg maar bijv bij 4G 1800Mhz terwijl je bij 4G+ bundelt met 900, 1800, 2100, 2600 en tegenwoordig ook 800Mhz. Als je over 1 band maximum haalt dan zou je denken is genoeg, maar je kan je situaties bedenken waarbij je maar 15 haalt ivm drukte, dan is het wel handiger dat je kunt combineren.
Ach, dan duren de plaatjes op facebook / whatsapp wat langer, big deal?
Zat zelf te kijken naar de s22 en zie nu dat waar ik hem vorige week voor 8BG 4g voor 17 euro p/m met een upgrade optie voor 2 euro voor 5g, heb je nu alleen nog de keuze uit 10GB met 5g voor 19 euro.
Heb je wel 2GB meer, maar toch.


Vind het overigens ook een enorm bedrog en snap niet dat er nog niemand nog iets aan heeft gedaan.
Maar als je voor 24 maanden een 50 euro abo afsluit, moet je logisch gezien de komende 2 jaren toch gewoon 50 euro per maand betalen en niet opeens 53 of meer euro per maand.

Dit hoort toch gewoon inzichtelijk te zijn zonder verborgen kosten!
Als je de kleine letters leest dan zie je dat ze inflatie op vooraf bepaalde tijdstippen in rekening mogen brengen. Ondanks dat ben ik het wel eens met je en zou ik het liever ook anders zien.
Je kan een jaarabonnement afsluiten in november en elk jaar verlengen. Ik geloof dat ze bij oktober tm december afgesloten of verlengde abonnementen dat niet doen.
Als je op de bestelpagina kijkt, dan staat er bij alle abonnementen 5G bij. Dus wellicht dat sommige delen van de site nog niet geupdate zijn.
dat zijn serieuze prijzen, zeker als je nog niet eens onbeperkt bellen erbij krijgt
Zojuist Go 3GB abonnement afgesloten met standaard 5G. Je opmerking hierboven klopt dus niet. Dit hebben ze zelfs expliciet naar mij telefonisch bevestigd.

Wat krijg ik nu voor 12 pm (m'n partner heeft ook tmobile);
3GB 5G data
Onbeperkt bellen / SMS

Prima deal ;-)
Simpel: 12GB data met onbeperkt bellen voor maar €10,- per maand (2-jaar contract)

[Reactie gewijzigd door van der Berg op 6 april 2022 18:36]

Nou, netjes dat ze dat doen. Blijkbaar hebben ze er genoeg aan verdiend om de kosten te dekken (of deels) en maken ze er een nieuw USP van.

Win-win lijkt me zo, voor T-Mobile en voor de consument!
Ik denk eerlijk gezegd dat er simpelweg te weinig klanten bereid waren om het te dokken. En een USP is het sowieso niet, de grote concurrentie hebben het al vanaf het begin gratis (KPN zegt dat het geld kost maar heeft altijd een korting dat het toevallig €0,00 is :+). Denk dat het meer koste dan opleverde om hier geld voor te vragen; plus werd het 4G-netwerk minder ontzien dan gewenst. Dus kiezen ze nu eieren voor hun geld en proberen het nog te redden door het om te zetten in leuke marketing. :P
Wat brengt 5G je op dit moment dan? Max. 10% extra snelheid tov 4G. Kan lokaal wat verschillen, maar dat is het ongeveer. Dus ik zou er ook niet extra voor betalen denk ik.
Pas als 3,5 GHz en de 26 GHz worden geveild, en toegevoegd, worden de datasnelheden drastisch hoger, tot wel een factor 10x
een twee keer zo hoge uploadsnelheid. Ik heb op 5G zelf al een keer 110 Mbps upload gehaald, waar ik op 4G altijd rond de 50 Mbps bleef hangen.
Dat inderdaad, de upload is stukken hoger dan bij 4G
Op 4G had ik anders gewoon 95Mbps up bij T-Mobile paar jaar geleden..
nou daar moet je blij mee zijn, ik weet niet hoe vaak ik grote bestanden upload vanuit mijn telefoon via mobiel netwerk ;) er zijn maar weinig mensen die hiervan gebruik maken, ik vind 5g nog steeds grote onzin
Bij drukke evenementen waar veel mensen bij elkaar komen (je weet wel, van voor Corona) helpt het mijn inziens zeker om een goede upload te hebben. Veel mensen posten dan video's of foto's op social media waardoor het netwerk lokaal wordt belast. Als dan ook nog eens je whatsappjes en andere requests richting websites er tussen gepropt moeten worden in de upload, heeft een hogere upload wel degelijk nut.
FaceTime HD is anders wel heel helder.
Er is toch geen enkele reden waardoor dat niet mogelijk zou zijn over 4g? Dit lijkt mij gewoon een kunstmatige limiet.
Er is wel een bepaalde kwaliteitsgarantie [van de verbinding] bij 5G waar dat bij 4G meer variabel kan zijn.
Maar wat maakt het uit? Waarvoor heb je 50 Mbps nodig op je telefoon? Zodat die foto op FB 1 ms sneller geladen is?
Het gaat er om dat je bij drukke plekken / evenementen genoeg bandbreedte hebt zodat je uberhaupt nog iets over de lijn krijgt. Vaak genoeg meegemaakt dat op drukke evenementen helemaal geen data meer door komt. Elk beetje helpt dan.
Ik ervaar een stabielere verbinding door de lagere frequentie die 5g heeft nu.
Daardoor kan ik bijvoorbeeld in de trein beter live TV kijken
5G zit op een lagere frequentie en dat kan voordelen bieden voor indoor bereik.
Alleen voor je data dan want bellen gaat er nog niet over.
Precies. Daarom is het ook zo grappig dat er wappies zijn die deze masten aan het vernietigen zijn. De frequenties waar ze zo bang voor zijn worden nog helemaal niet gebruikt 8)7
soms is het zelfs zo dat 4G sneller is dan 5G.
Stabielere en snellere verbinding bij grote drukte.
Een lagere latency misschien?
Klopt, ik zie 'm ongeveer halveren als ik van 4g naar 5g ga en test. Helaas voor t-mobile is de 4g latency ook heel behoorlijk en is mijn mobiele gebruik niet echt geholpen daarmee. De downloadsnelheid gaat bij mij zelfs wat naar beneden op 5g, dus ik zou niet weten waarom ik er geld voor zou moeten bijleggen.
Een SP dan. :P

In de marketing zal het vast meetellen als "goed plan!". En niet iedereen leest zoals wij dit soort artikelen met een tech blik en denken dan "Oh, dat is tof van T-Mobile!" om vervolgens weer een poosje langer te blijven omdat ze warm worden van dit soort acties.

Hmm, en dit is eigenlijk dan ook reclame. Of is het "tech news"? :+
Nou, netjes dat ze dat doen. Blijkbaar hebben ze er genoeg aan verdiend om de kosten te dekken (of deels) en maken ze er een nieuw USP van.

Win-win lijkt me zo, voor T-Mobile en voor de consument!
Het heeft en had geen meerwaarde om 5g te nemen. Een meerprijs is op dit moment zonder dat de nieuwe frequenties geveild zijn die hogere snelheden mogelijk gaan maken ook niet terecht.

Nou heb het wel 1 maand betaald en toen vergeleken welke snelheid ik haalde op 4g en op 5g. Op dat moment haalde ik op 4g vaak betere snelheden dan op 5g. Als alle klanten soortgelijke ervaringen hebben gehad, dan heeft iedereen die het nam het ook zsm. weer uitgezet verwacht ik.

Inmiddels heb ik unlimited waar 5g standaard bij zit en nu is 5g meestel wel wat vlotter. Maar dan op de meeste locaties ook niet met een nieuw toestel geen significant verschil ten opzichte van 4g.

[Reactie gewijzigd door ucsdcom op 7 april 2022 11:02]

Dit is tijdelijk. 10gb en hoger heeft 5g zometeen standaard, 1 en 3 houden de toeslag.

Bron: werk bij telecomwinkel, hebben hier een mail over gehad.
Klopt. Dit is ook opgenomen in hun nieuwe tarievenlijst.
Het was al schande dat ze het durfden te vragen, ze hadden namelijk helemaal geen 5G frequentlies, het was gewoon 4G met 5G logo...😆
5G is geen frequentie. 5G is een techniek die op bepaalde frequenties werkt. Dat zijn gedeeltelijk dezelfde frequenties als 4G, maar dat betekent nog niet dat het hetzelfde is.

Waar jij waarschijnlijk die opmerking vandaan haalt, is Vodafone dat een soort hybride variant heeft.
Heb je het artikel wel gelezen? T-Mobile biedt gewoon 5G NR aan op de 700 MHz band. Dat is gewoon 5G en niet 4G.
Dus ik heb notabene bijna 1 jaar lang voor niets betaald aan 5G-toegang?
En de 5Gb uitvoering dan? Weet je daar iets over?
Ik heb even gekeken of ik dit nu kosteloos kon toevoegen aan mijn bestaande abonnement. Dit is echter niet het geval, lijkt dat het dus alleen geld voor nieuwe klanten.
Precies dit, had ook al even in de app gekeken, kost nog €2,00 p/m. Nu aan de lijn met de klantenservice!
Ben benieuwd! Laat maar weten hoe het verloopt.
Ze lijken totaal niet op de hoogte te zijn, ook toen ik aangaf dat dit geadverteerd wordt op de website. "Dit is alleen voor unlimited abonnementen". Maar er wordt naar gekeken!

Update: 14:57
Weer aan de lijn gehad, kon niet, want is alleen voor unlimited. Na verbaast te vertellen dat er op hun eigen website (t-mobile.nl) iets anders staat, was ze erg verbaast en nu hang ik weer in de wacht, want ze gaat er even verder in duiken.

Update 2 15:00
Controle vraag gehad of ik wel een 5G apparaat heb. (Waarom weet ik niet precies). Dat zat goed, kreeg te horen dat het allemaal vanzelf geactiveerd wordt.

Blijkt wel weer dat de communicatie binnen T-Mobile niet heel lekker gaat, want ze zijn totaal niet op de hoogte van deze informatie nor de eigen website.

[Reactie gewijzigd door robpizza op 6 april 2022 15:01]

Net geprobeerd om het kosteloos te laten wijzigen, maar daar wilde de medewerkster niets van weten.
Ik moet volgens haar gewoon betalen met mijn 5Gb abonnement.
Morgen nog maar een keer proberen.
Ik heb het ook geprobeerd, ook zonder succes.

Ik vind 2 euro voor een beetje sneller internet en een lagere latency wel erg veel. Dan maar op 4G houden
Typisch weer, bedankt voor het nakijken!
Dank je ik ben benieuwd of ik het krijg.
Was de €2 niet waard en als het niet gaat dan lig ik er niet wakker van maar een extra'tje is mooi meegenomen.
ik heb ook maar even een prive twitter bericht gestuurd of ik 5G kan krijgen met mijn unlimited.
ben benieuwd wat ze gaan zeggen
Met je Unlimited kon je allang 5G krijgen, zonder bij te betalen.
Alleen voor nieuwe en niet bestaande net bericht gehad
Alleen voor nieuwe en niet bestaande net bericht gehad
Dan heb je een verkeerd antwoord gehad, hier al sinds 2020 gratis 5G op een Unlimited :19 gehad.

Zie ook dit bericht onderwerp Welk abonnement heb ik nodig?;

Ook als je al mobiele klant bent bij T-Mobile kan je gebruik maken van ons 5G-netwerk. Als je een Unlimited abonnement hebt dan activeren wij 5G voor je, dit zit namelijk standaard in je abonnement. Heb je een ander mobiel abonnement? Dan kun je de 5G-bundel activeren via My T-Mobile en voor € 2,- per maand extra gebruik maken van het 5G-netwerk. Log hiervoor in op My T-Mobile om de bundel te activeren: My T-Mobile. Prepaid heeft vooralsnog geen toegang tot 5G.

[Reactie gewijzigd door DarkForce op 6 april 2022 18:31]

En weer terug naar T-Mobile.
Bedankt voor je bericht ga ik er gelijk achteraan.
ik krijg nu dit weer als antwoord... beetje jammer

Het is inderdaad zo dat als je een oud prijsplan hebt je alleen met het Go Unlimited-abonnement automatisch gebruik maakt van 5G. De 5G toegang zat en zit daar altijd al bij inbegrepen. Je kunt alleen niet tijdens je contract van een oud prijsplan naar het nieuwe prijsplan overstappen

ik heb unlimited Startdatum
14 september 2020

Vaste maandelijkse kosten
Go 19.2
Unlimited data & bellen
korting Unlimited GB + bellen
Klantvoordeel Unlimited voor €25

dus in mijn ogen moet ik het krijgen... heb maar weer antwoord terug gegeven met deze informatie

[Reactie gewijzigd door d-vine op 7 april 2022 08:49]

Ik heb sinds november een nieuw abbo lopen met ook 5g a 2 euro pm. Ik ben ook wel benieuwd dat als ik hem nu weghaal of ik de 5g behoud.
Net gebeld, maar dit is niet het geval.
Wegens een nieuwe propositie, gaat het alleen om nieuwe abonnementen en niet om bestaande.
Daarvoor moet je dus blijkbaar jouw oude abonnement stopzetten en een nieuwe aanvragen.

Aangezien ik de 15 GB + onbeperkt bellen heb en deze niet meer beschikbaar is, laat ik het denk maar zo.
Alle abonnementen zijn inclusief 5G toegang, ik zie niet waarom je nu een optie zou moeten hebben om dit al dan niet te activeren, het is logischer om dit voor iedereen automatisch te activeren en een keuze weg te halen.
Als dat zo zou zijn, dan zou de optie om 5g toe te voegen moeten zijn verdwenen. Dat is niet het geval. Deze is nog beschikbaar en er word gevraagd om een 2 euro toeslag.
De informatie die ik een beetje mis in dit artikel is hoe dit zit bij andere providers? Maar ook zeker providers die gebruik maken van het T-Mobile netwerk, of vallen onder T-Mobile, zoals Tele2.
Bij KPN is het gratis. Er stond wel dat het €2,50 ofzo koste maar met een bericht erbij dat het “nu met €2,50 korting voor de looptijd van je abo” was. :’) Effectief is het eigenlijk altijd gratis geweest. Vodafone volgens mij idem dito als ik het goed onthouden heb. Rest/kleine MVNO’s weet ik niet.

[Reactie gewijzigd door WhatsappHack op 6 april 2022 14:50]

KPN
Als consument betaal je bij KPN niet extra voor 5G. Omdat de verbeteringen die 5G met zich meebrengt stapsgewijs worden geïntroduceerd, houden wij de prijzen gelijk aan die van 4G.
Vodafone
Gratis bij Red, Red Together, Red Unlimited, Start M en Start L (afhankelijk van wanneer hoe oud je abonnement is).
Kan iemand even aangeven, nadat die bij zijn huidige abbonement dit ook heeft geregeld via de klanten service ? Dan scheelt het dat heel tweakers nu gaat bellen om zijn abbonement over te zetten.
Ik heb net even gebeld, ze gaven aan dat dit allemaal vanzelf geactiveerd wordt. :)
Bedankt ! Dit scheelt 100.000 telefoontjes naar de klantenservice. :Y)
Best gek dat daar eerst wel een toeslag op zat. Want je zou toch denken dat 5g minder belastend is voor de zendmast?
Overal waar je geld voor kunt vragen, kun je geld voor vragen...

Blijkbaar zijn er genoeg mensen bereidt om met hun kleine databundel 2 euro per maand te betalen voor een 5g icoontje. Ik heb het ook bij mijn unlimited maar na 2 weken uitgezet omdat mijn batterij met 5g aan sneller leeg gaat en 4g snel genoeg gaat.
Ik had last bij T-Mobile dat het bereik compleet wegviel meerdere keren voor ongeveer 10-20 seconden.
Bleek door de 5g band te komen en dat het probleem bekend is bij T-Mobile.
De oplossing was dat ik de 5g moest uitschakelen op de telefoons.
Ze hebben dan wel de kosten gecompenseerd van de 5g optie.
Nu dat ook bij BEN nog even regelen... ;-)
Ik betaalde daar toeslag voor 4g, maar behoorlijk tijd terug vervallen.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee