Huawei brengt Freebuds 3i met actieve noisecancelling uit voor 99 euro

Huawei kondigt de Freebuds 3i aan, draadloze oortjes die functioneel gelijk zijn aan de Honor Magic Earbuds, die onlangs uitkwamen. De prijs is ook hetzelfde. De oortjes moeten zich onderscheiden met actieve noisecancelling.

Het enige verschil is, naast het merk, dat Huawei de oortjes ook levert in zwart, terwijl die van Honor alleen beschikbaar zijn in groen en wit. De ruisonderdrukking kan volgens Huawei tot maximaal 32dB aan geluid weghalen of wind met zes meter per seconde, ongeveer windkracht 4 op de schaal van Beaufort.

De oortjes hebben bovendien een sensor om te detecteren of gebruikers ze in de oren hebben; als dat niet zo is, pauzeert de audio. Als gebruikers ze weer indoen, gaat de audio weer aan. Ook hebben de oortjes aanraakgevoelige bediening. De Freebuds 3i hebben drivers van 10mm.

De oortjes worden geleverd in een doosje waarmee ze opgeladen kunnen worden. Die case heeft een usb-c-aansluiting. Huawei claimt een accuduur van 3,5 uur voor de oortjes zelf en 14,5 uur met opladen in de case. Huawei brengt de Freebuds 3i vrijdag uit voor 99 euro. Dat is evenveel als waarvoor de Honor Magic Earbuds enkele weken terug uitkwamen; ook die kosten 99 euro. Huawei bracht vorig jaar de Freebuds 3 uit. Die hadden eveneens actieve ruisonderdrukking. Ze zijn iets duurder en hebben een andere pasvorm. De 3i zijn in-ear; de 3 zijn dat niet.

Door Arnoud Wokke

Redacteur

14-05-2020 • 09:44

77 Linkedin

Reacties (77)

77
68
27
6
0
31
Wijzig sortering
De Magic Earbuds van Honor komen met gratis Honor Band 5. Lijkt mij momenteel een betere deal voor hetzelfde met andere logo's.
Je krijgt wat je betaalt, ga daar maar vanuit ;)

Ik verwacht dat de actieve noice cancelling van deze dopjes niet heel effectief zal zijn en dat de geluidskwaliteit mainstream is.

Ik heb nu een setje van Jabra (T65). Geen actieve noicecancelling en touch sensitive controls maar toch een stuk duurder en dat is vast niet voor niets .
De vraag is alleen waar je precies voor betaalt...

In genoeg gevallen is goedkoop inderdaad duurkoop, slechte kwaliteit, materialen, etc. Maar duur betekent niet waar voor je geld.

Je betaalt voor merknaam, reclames, R&D, garantieafhandelingen, allerlei (rand)zaken die niks zeggen over de specifieke kwaliteit van dit product.

De chineze merken hoeven niet te investeren in R&D want vaak gebruiken ze simpelweg andermans werk, ze hoeven niet te investeren in wereldwijde reclame, vestigingen. Vaak worden ze gesubsidieerd door de chinese overheid, kosten qua lonen en personeel zullen lager liggen.

Al met al genoeg redenen waarom producten een heeeel stuk goedkoper kunnen zijn zonder ook maar een klein stapje terug te doen in kwaliteit.

Prima dat je fan bent van een merk, apple bijvoorbeeld, wil niet zeggen dat de producten kwalitatief zoveel beter zijn. Dat je het ecosysteem prettig vindt, en alles fijn vind werken kan natuurlijk wel en dat kan ook een prima reden zijn om voor een merk te gaan.
De chineze merken hoeven niet te investeren in R&D want vaak gebruiken ze simpelweg andermans werk
Dit artikel gaat over een product van Huawei. Hier even de wereld R&D ranglijst van 2018:
https://www.huaweicentral...-billion-outspends-apple/

en 2017:
https://www.caixinglobal....ssion-says-101369150.html
Precies daarom dat deze bedrijven ermee weg komen. De materiaal kosten van goedkope oordopjes vs dure oordopjes zijn vrijwel hetzelfde. Het enige verschil is het IP, je laat je naaien, duurder betekend niet beter in kwaliteit, maar meer winst voor de aandeelhouders. het zou kunnen dat ze beter zijn, maar dat onderbouwen wij met bewijs ;)
Gelukkig staat het internet vol met bewijs en kunnen wij dat allen heel goed zoeken. Verder heb ik aangegeven dat ik iets verwacht en niet perse dat het zo zou moeten zijn,

Verder, als de materiaal kosten vrijwel gelijk zijn, dan zouden slechte doppen niet bestaan en helaas doen ze dat toch, onderbouw eens hoe dat zit dan? En onderbouw eens waarom ik me heb laten naaien?

Iets over onderbouwen met bewijs?
Gelukkig staat het internet vol met bewijs
Helaas ontbreken wetenschappelijk onderbouwde dubbelblindtests in bijna alle gevallen dat men over geluidskwaliteit praat. Ik zou het geen bewijs noemen, maar meningen.
Ik hoef het niet te onderbouwen want dat deed je zelf al.

Jij hebt verwachtingen, en daar spelen al die bv's mooi op in.
Jij verwacht dat het bedrijf jouw goede kwaliteit leverd, kan het bedrijf jou dus rotzooi verkopen je ziet dat toch niet, want duurder is beter, verwacht jij.

Om erna wel aangevallen te voelen door mijn post. 8)7

Materiaal kosten als in plastic, metalen, chipjes en resistors dat soort spul.
'dan zouden slechte doppen niet bestaan' er is ook nog iets als quality control en testen.
Jij leest geen reviews?
Voor jou is altijd bij voorbaat duidelijk dat je de beste producten koopt, reviews zijn toch enkel om rotzooi aan te prijzen.

Ik koop het dure omdat dat beter is? Als ik duur kocht omdat dat beter was, kocht ik geen Jabra. Beter lezen wat ik schrijf voordat je me onderuit haalt om mijn reactie graag.

Onderbouwen wil je niet omdat je dat niet kan dus geef je me eigenlijk gewoon gelijk. Met een goede onderbouwing had je wellicht mijn mening kunnen veranderen maar ik denk serieus dat ik in vergelijk met de hier genoemde buds voor een extra bedrag een stuk beter product heb gekocht.
Daar denken veel mensen zo over.

Ik denk er echter anders over. Ik betaal graag wat meer voor een goed en innovatief product.
Zelf heb ik alles van Apple en het werkt echt perfect samen allemaal. Het is allemaal een stuk duurder, Airpods pro van €280, iWatch van €500, etc etc. Je krijgt die zelfde producten een stuk goedkoper, maar dan mis je de goeie harmonie tussen de producten. Dat vindt niet iedereen even belangrijk, maar sommige (veel) mensen hechten daar wél waarde aan en zijn bereid daar meer voor te betalen.

Daarnaast betaal ik ook graag wat meer voor die producten want er moet ook geïnnoveerd worden. Je betaald natuurlijk ook voor een merk. Maar een merk is heel wat meer dan alleen een logo of wat lettertjes.
Gebruikersgemak is inderdaad een goed argument in het algemeen, ik koop ook veel duurdere dingen hierdoor.

Maar welk gebruikersgemak hebben dure dopjes over goedkope, ik heb een setje van 14 euro en ervaar persoonlijk geen ongemakken, de bas kwaliteit is wel niet degelijk, maar ze springen automatisch aan, vanzelf uit, laden bij in het doosje, syncen is een charm, en al een paar keer laten vallen zonder issues.

Dus waarom zou ik 1000% meer betalen?
@Thomas18GT Als goed geluid je reden is om voor kwaliteit/duur te gaan, verwacht ik je namelijk niet met in ear dopjes rond te zien lopen.

[Reactie gewijzigd door T-Forever op 14 mei 2020 11:46]

Voor betere geluidskwaliteit? Ik heb hier ook zo'n setje van Ali liggen, en die doet het prima. Maar m'n Bose QC35 of Airpods Pro produceren toch echt een heel stuk beter geluid.

@T-Forever Daarom heb ik ook de Bose voor over ear en de Airpods voor in-ear :)

[Reactie gewijzigd door Thomas18GT op 14 mei 2020 14:52]

Maar welk gebruikersgemak hebben dure dopjes over goedkope, ik heb een setje van 14 euro en ervaar persoonlijk geen ongemakken, de bas kwaliteit is wel niet degelijk, maar ze springen automatisch aan, vanzelf uit, laden bij in het doosje, syncen is een charm, en al een paar keer laten vallen zonder issues.
Het gemak dat je bijna niets hoeft te doen om ze de eerste keer te koppelen en dat ze gelijk met al je Apple apparaten werken zonder opnieuw te hoeven koppelen (als je het hebt over Airpods tenminste).
Als goed geluid je reden is om voor kwaliteit/duur te gaan, verwacht ik je namelijk niet met in ear dopjes rond te zien lopen.
Waarom? Oordopjes voor 5 euro van de Action zullen behoorlijk minder goed klinken dan Airpods of andere duurdere oordopjes.
plus, als ik kijk naar die apple watch, dat mormel gaat inmiddels wel heel lang mee. ik heb nog een 2e generatie. Werkt perfect. Mist features die de nieuwe wel hebben natuurlijk, maar in de basis? (waarvoor ik hem heb gekocht) Prima.
Absoluut! Is dit clickbait of meen je het echt?
Jij hebt ongetwijfeld ook vast heuse Apple Rollers onder je Mac Pro: https://www.theregister.c...ac_pro_699_dollar_wheels/
Tuurlijk, een setje van €10.- wieltjes bij IKEA rolt ook best aardig, maar ja, dan mis de stilistische integratie met de Mac Pro vormgeving - ik zou daar nooit aan beginnen. :P
Heb je een tip voor me mbt draadloze oortjes, ik ben nl op zoek naar iets vergelijkbaars als de huawei set maar 100 euro is me een beetje teveel. Merk maakt me niks uit als ze maar net zo goed zijn.
Qua formfactor of maakt dat niet uit?

Ik geloof dat QCY ook prima is en veel betaalbaarder.
Bose maakt ook hele dure producten en staat niet bekend om de uitmuntende kwaliteit.

Apple maakt ook overpriced spullen, soms met verouderde hardware.

Een Ferrari is een hele dure auto, maar heeft ook een naam hoog te houden als slechte auto (Italianen moeten het vooral houden bij de keuken en de wijnen en de rest vooral niet doen).

Die vlieger gaat dus niet altijd op.
Dat stuk over Italianen is ronduit belachelijk en beledigend. Ze produceren zat goede auto’s (en andere producten). Ferrari is geen Volvo in bepaalde aspecten, maar andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Een Ferrari koop je niet als je de meest solide auto wilt hebben.
Alfa, Ferrari, Lancia allemaal "zeer betrouwbaar" kuch. Wellicht dat je doelt op enkele modellen van Fiat die nog wel aardig wat kilometers probleemloos kunnen maken, zoals de Punto en Panda, maar dan houdt het vlug op.

Weet je wat pas belachelijk is? Ferrari vergelijken met een oerdegelijk merk als Volvo. Goddank heb je een ontkennend woord in de zin staan....
Zo mooi, Italiaanse auto's afzeiken maar als je oersaaie volvo een douw krijgt op je pik getrapt.

Briljant. _/-\o_
Knap dat je weet dat ik Volvo rij ;) Ik mag helaas geen Volvo uitkiezen, er zijn zat erg goede alternatieven.

Overigens (dat heb je denk ik gemist, waarschijnlijk te maken met het Dunning-Kruger effect): ik heb het niet over styling en vormgeving gehad, alleen over betrouwbaarheid ;)
Ik snap wat je zegt hier. Jabra zit vwb prijs in het midden en maakt mogelijk de beste dopjes waarmee direct kan worden bewezen dat duurder (Bose etc) niet beter hoeft te zijn.
Toch denk ik dat in het lagare segment wel ergens de lage prijs door wordt mogelijk gemaakt, zo ook voor deze van Huawei.
ik zie een knipoog - dus jij gelooft dat je niet krijgt wat je betaalt of bedoel je dat de kwaliteit tegen zal vallen?

Jij hebt duurdere dus je verwacht dan ook dat ze beter zijn? Dat is helaas lang niet altijd waar;
 • Inkoopvolume bepaalt een groot deel van de inkoopprijs
 • Later geproduceerd kan lagere productie kosten betekenen
 • Duurder merk maar dezelfde componenten gebeurt vrij vaak
De conclusie: duurder dus beter is echt te kort door de bocht.

Het enige wat je nu uitspreekt is sentiment en/of wishfull thincking; je verwacht dat het minder is vanwege het merk (?) en/of je hoopt dat je betere hebt want je hebt meer betaald.
Anoniem: 1350842
@Gadgeteer14 mei 2020 15:08
Maar jij vindt dus dat noise cancelling niet nuttig is als het niet high end oortjes zijn? Want mainstream is niet mainstream omdat maar 3 mensen het gebruiken, het is wat de meeste mensen willen. Dus het is wel logisch dat de meeste oortjes worden gemarket op de meeste mensen toch? Ik denk niet dat noise cancelling meteen nutteloos is als je niet het beste van het beste hebt met het mooiste logo er op.

Ja er zijn goede en slechte oortjes, maar aangezien het bluetooth oortjes zijn kun je er al vanuit gaan dat dit niet is voor mensen die de optimale ervaring willen, dan blijf je wel weg van bluetooth lijkt me.
T65 Active staan nu ook 100€ (Amazone) , verleden week nog extra setje gekocht. ;)

[Reactie gewijzigd door OxWax op 14 mei 2020 12:19]

Ik vind het maar irritant, al die submerken die allemaal grotendeels dezelfde hardware gebruiken...
Er zijn verschillende grote ANC fabrikanten, sommige houden de technologie voor hunzelf (Sony) andere leveren een reference design met diverse sub-componenten (ams ag). Huawei is geen hoofdtelefoon fabrikant en zullen dus eerst gaan shoppen op de markt voor bestaande componenten. En maken vervolgens hun eigen schil om de reference design. Dit gebeurd in iedere markt.
Dat snap ik. En daar had ik het ook niet over. Het ging mij over dat Huawei nu onder haar eigen naam, en onder de naam van haar dochterbedrijf Honor vrijwel identieke oortjes uitbrengt. Dat maakt het voor de consument alleen maar verwarrend.
Anoniem: 120539
@thomaskoel14 mei 2020 12:07
Tja, het is van alle tijden, en van alle markten.
Vroeger als met de audio-apparatuur van bijvoorbeeld Philips, Erres en Aristona.
En wat te denken van de auto's van de Volkswagen groep; waar hele klasses van verschillende merken binnen de groep op hetzelfde platform net even anders is, maar toch in grote lijnen gelijk?

Ik verwacht niet dat het ooit anders wordt, en anders moet je echt voor een exclusief merk kiezen waar dat niet gebeurt.
idd verwarrend - en zoals altijd het gevolg van marketing vermoed ik. De ene consument 'gelooft' in merk A, de ander in B - ook al zijn ze beiden praktisch hetzelfde (dezelfde componten).

Wel nu; marketing heeft besloten dat 2 merken zouden moeten bestaan en wil het aan beide groepen consumenten verkopen. Het systeem houdt zichzelf in stand - omdat beide merken bestaan blijven ze producten maken ook al zijn die eigenlijk hetzelfde (behalve wat details).

En waarom in eerste instantie 2 merken voor hetzelfde produkt? Wellicht een overgenomen merk of anders vanwege marktpositionering. De 1 voor low-budget en de andere voor high-end of zo. Het vervelende is dan voor de consument dat hij dan ofwel te veel betaald of net te weinig krijgt omdat vanwege low-budget toch iets crucials wordt veranderd (dus eigenlijk geen detail-verandering).

Gelukkig bestaan er sites/mensen die dingen onderzoeken / openmaken zodat we erachter komen dat de componenten hetzelfde zijn.
Nog erger is soms als een merk besluit juist componenten te gaan gebruiken die minder goed zijn en daar - in beginsel - mee wegkomt doordat mensen in het merk geloven. Wat dus vervolgens het merken principe nog verder uitholt.
Of juist niet: er zijn mensen die per se merk x willen want daar hebben ze ook al andere dingen van. Het feit dat onder de motorkap precies dezelfde hardware zit bij merk Y boeit ze dan niet: ze willen alles van 1 merk hebben...
Tja dat zie je overal he. Daar komt ie dan, de auto analogie. Mercedes heeft ook Renault blokken erin.
VAG groep hebben allemaal onderling dezelfde onderdelen.
Weet je ik ga in plaats van de Gamma naar de Praxis. Oh wacht :P Even naar de supermarkt, Unilever, Nestle... :Y)
Klopt, misschien had ik het wat beter moeten verwoorden. Ze gebruiken dezelfde hardware, maar zien er ook voor 99% hetzelfde uit. Bij auto's wisselt dat nog :)
Hoeveel verschil kan er zitten in draadloze earbuds? Alle oren zijn vrijwel hetzelfde :p

Overigens vind ik het allemaal vrij prijzig. 100 euro voor draadloze oortjes, het is alsof mensen het toch wel kopen. Ik weet dat er nog veel duurdere zijn en ik snap dan ook niet dat die verkocht worden.

[Reactie gewijzigd door skunkopaat op 14 mei 2020 10:54]

Hoeveel verschil kan er zitten in draadloze earbuds? Alle oren zijn vrijwel hetzelfde :p
Punt is ook niet het vergelijkbare design maar het identieke design...
Dat snap ik wel, maar waar in kan je je op een draadloos oortje onderscheiden? Andere kleur? Afbeelding er op? Volgens mij kom je al heel gauw op een design ala Apple earbuds of Samsung earbuds.

@Ethirty I know, maar ongeveer alle oren zitten op dezelfde plek en wijken niet zo veel van elkaar af dat een andere vorm nodig is. Uitzondering daargelaten :)
Je hoeft hem ook niet te onderschijden in design, maar breng hem dan gewoon onder hetzelfde merk uit, met een andere benaming. Zoals Honor Magic Airbuds+ oid.
Anoniem: 217535
@skunkopaat14 mei 2020 22:53
Dat snap ik wel, maar waar in kan je je op een draadloos oortje onderscheiden? Andere kleur? Afbeelding er op? Volgens mij kom je al heel gauw op een design ala Apple earbuds of Samsung earbuds.
Ik zijn zat ontwerpen die er anders uitzien. Dit is typisch chinees om gewoon de marktleider te kopiëren. Ik kan me goed voorstellen dat Apple zich hier aan stoort.
Behalve dat geen enkel oor hetzelfde is. :P
Ik heb zelf de Huawei Freebuds lite, omdat ik deze bij mijn P30 lite cadeau kreeg, en deze waren eerst ook 99 euro advies prijs maar deze zie ik regelmatig voorbij komen bij ali express voor 69 euro. Vermoed dat het met deze misschien ook wel snel zal gebeuren gezien de concurrentie met draadloze in ear koptelefoons
Die staan voor € 62,50 op Bol... :+

Maar een NL-adviesprijs (bij lancering) vergelijken met de prijzen bij Ali is wel een beetje appels en peren, vind je niet? Ali heeft geen last van vrachtkosten, importheffingen, BTW, 2 jaar garantie en lokale winkeliers die er ook nog wat aan willen verdienen.
@skunkopaat

100 euro valt nog mee en het is nog maar de vraag of de ANC en de geluidskwaliteit goed is.

Ik heb de Bowers & Wilkins PI4 onlangs gekocht ( tientje korting dus voor 289 euro ) en nog geen moment spijt gehad van de aanschaf. Wel met nekband maar dat mag de pret niet drukken.

Zijn geen buds voor iedereen, je moet ze goed aansturen: aptX HD, 16 of 24-bit sample rate, 44.1 Khz met een bitrate van 990 Kbps, de LG V40 kan dat :P maar heb je een andere telefoon dan is het niet waard om er zoveel geld aan uit te geven.....

P.S. Deezer HiFi komt dan echt goed tot zijn recht.....

[Reactie gewijzigd door Nomen-Nescio op 14 mei 2020 11:26]

Ik heb, na lang aarzelen, heuse Aikela bluetooth oortjes gekocht. 3 uur per lading, een schokkende 140 uur in het doosje. geen ANC, maar ze klinken beter dan de bedrade Shure e2 oortjes die ik ervoor had (iets van €300,. ).
Ze hebben me €35.- gekost .... ik had er eerlijk gezegd weinig van verwacht!
Alleen is de kwaliteit wel sterk afhankelijk van hoe ze in je oor zitten, daar is mijn Beyer 990 aangenamer.
"Alleen is de kwaliteit wel sterk afhankelijk van hoe ze in je oor zitten"

Het zelfde geld voor de PI4, ben ook even bezig geweest met de verschillende maten dopjes en oorvinnen, maar als je eenmaal de goede combinatie te pakken hebt dan is het puur genieten. Sprankelende hoge tonen, niet te volle maar goede bas en een breed stereo beeld.

Draag comfort is goed, je voelt niet eens dat ze in je oren zitten, kan zo uren achter elkaar lekker genieten van de muziek... :P
@skunkopaat De Apple Airpods worden daarom vrij goed verkocht hoor haha. Niet aan te slepen.
Ook niet helemaal:

Aygo, C1, 107/108
Kangoo/ Citan
Corsa / 208

Zien er allemaal anders uit, maar onderhuids zo goed als hetzelfde. En dat zie je (helaas) bij steeds meer producten terug komen.

De eerste 2 voorbeelden hier zijn mooie voorbeelden: er zit weinig verschil in.

En zo zijn er nog wel meer (bijv VW/Skoda, enige verschil bij sommige modellen zijn achterklep en achterlicht)
Totaal offtopic, maar:
VW UP / Skoda CityGo / Seat Mii
Toyota Aygo / Citroën C1 / Peugeot 107

Het gebeurt zelfs bij auto's, maar wel in de 'instap'-range.
“ Mercedes heeft ook Renault blokken erin”
Niet helemaal. Die motoren zijn ontwikkelt door een samenwerking van Renault/Nissan en Daimler en wordt de X klasse in de Nissan fabriek in Barcelona geproduceert ;)
Dus er zitten wel degelijk motoren in van Renault en daarme Nissan. Het zijn immers geen blokken die 100% door Mercedes ontwikkeld zijn.
Het geeft de klant keuze aan welk merk ze het liefst willen gebruiken, of wat hun kwa budget beter uitkomt.
Ja dat zal, maar dit is letterlijk exact hetzelfde dingetje maar dan een ander kleurtje. budget speelt hier ook geen rol.
zoals auto's, enkel de carosserie verschilt.
De rest zit in het hoofd (of ts de benen :+ ) van de eigenaar
Ik vind het maar irritant, al die submerken die allemaal grotendeels dezelfde hardware gebruiken...
Hardware is niet alles. Naast 'zoveelste-keus' hardware (beste batches aan de hoogste prijs, 'minder' kwalitatieve aan lagere prijs (meer kans op failures dan de 'beste' batches), heb je ook nog materiaalkeuze, bouwkwaliteit, support & in dit geval ook een batterij. Deze combinatie bepaalt al grotendeels ook de prijs, en dan heb ik nog niet alles benoemd. Het is niet gewoon de hardware met andere hardware vergelijken.
Of luister jij met deze dopjes juist de chinezen af ...
Anoniem: 217535
@mjl14 mei 2020 22:49
Wel huawei dus je wordt door de Chinezen altijd afgeluisterd 🥳
Die arme chinezen die moeten luisteren naar mijn trash/doom/death metal. Alhoewel Frans Bauer zou misschien de chinezen kunnen overwegen om Nederland links te laten liggen kwa afluisteren... :Y)
De accuduur van 3,5 uur is vrij matig, en als ik het goed lees is dit nog zonder noice cancelling ingeschakeld?
Gegevens zijn gebaseerd op de testresultaten van Huawei-laboratoria. Bij 'default' (Actieve ruisonderdrukking is niet ingeschakeld), 50% volume, AAC-modus, wordt de werkelijke levensduur van de batterij beïnvloed door volume, bron, omgevingsinterferentie, productkenmerken en gebruiksgewoonten.
https://consumer.huawei.com/nl/accessories/freebuds-3i/
Als je ze langer achtereen nodig hebt, denk ik dat je een andere set nodig hebt ja. Zelf heb ik een WH-1000XM3 voor achter de pc en op het werk, maar een stel goedkope draadloze oortjes voor in de auto. Die halen met een kostprijs van 30-40 euro absoluut niet dezelfde prestaties als de WH en houden het met 3u wel voor gezien (waar de WH makkelijk de hele dag meegaat, incl. BL en ANC). Inclusief case kan ik met die goedkope oortjes er echter dagen mee vooruit, die case gaat grofweg eens per week aan de lader.

Verschillende producten voor verschillende gebruiken. Als je ze 2u per dag gebruikt en ze inclusief case 14u mee gaan. Laat daar na ANC nog 7u van overblijven (zal meer zijn). Dan grijp je nooit mis, hang je ze iedere 3 dagen aan de lader en is er toch niks aan de hand? Als de ANC niet heel beroerd is (bij sommige sets is de functie te belabberd om in te houden), zie ik wel mogelijkheden voor iets dergelijks om straks mijn goedkope set voor in de auto te vervangen.

[Reactie gewijzigd door GenGF op 14 mei 2020 10:27]

3.5 uur is inderdaad vrij matig, maar niet eens uitzonderlijk. Dit weerhoudt mij er dan ook van om volledig over te schakelen op bluetooth.

Gelukkig heb je altijd nog bedraad met oneindige batterijduur ;).

Wel jammer dat je voor redelijm wat geld maar zo weinig accuduur ervoor tweug krijgt, zeker omdat de batterij ook zal gaan slijten
Klinkt als een goede deal, al is het maar te zien hoe het geluid zal zijn.
Klinkt als een goede deal, al is het maar te zien hoe het geluid zal zijn.
te zien of te horen? ;)
https://faculty.washington.edu/chudler/syne.html

[Reactie gewijzigd door OxWax op 14 mei 2020 12:21]

Zien als in een review ;).
Toevallig vanmorgen nog voor gekeken. In de price watch stond ie al vermeld https://tweakers.net/pric...uds-3i-wit/specificaties/ Verkrijgbaar sinds 30 april 2020 ;)
Ik heb de honor magic earbuds sinds een weekje. Daarnaast heb ik ook de apple airpods pro.
Voor het geld zeker niet slecht! Geluidskwaliteit is goed maar niet beter dan de airpods pro. En noise cancelling werkt op de honor werkt ook goed! maar ook hierbij, maar niet beter dan de airpods pro.
Maar qua gewicht en pasvorm zitten deze wel lekkerder dan de airpods pro. Misschien per oor verschillend natuurlijk...
Zo Free vind ik ze niet voor 99 euro.

Ik vind zelf die oortjes met pootjes eraan nooit echt je van het. Ik prefereer zelf het type Galaxy Buds, die blenden bijna met je oor.

Eigenlijk zou je dit soort dingen ook op maat kunnen moeten laten maken. Net zoals in-ear monitoren voor stage-artiesten. Dan is zo'n ding helemaal perfect op maar met je oorschelp.
Maar dan worden ze zeker geen 99 euro ;)
Apple oortjes kosten 250€ , op maat +250€ = 500 ballen in je oor?
Ik zie er regelmatig op 2dh(Marktplaats in BE) " te koop : 1 oortje met case" :)
Ik heb ze besteld als vervanger voor de Airpods Pro wat niet super werkt op een Android.. Ben benieuwd. De reviews van de Magic Earbuds hebben me nog niet overtuigd. En ik vrees dat het exact dezelfde producten zijn.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee