'Vodafone-abo biedt vanaf maandag gedeelde 160GB-bundel aan Ziggo-klanten'

VodafoneZiggo zou volgende week een abonnement gaan verkopen, waarbij klanten die vaste diensten afnemen een gezamenlijke databundel van 160GB per maand kunnen krijgen op een mobiel abonnement. Dat moet Red Together gaan heten.

Klanten met Red Together betalen 45 euro per maand voor onbeperkt bellen en sms'en en een databundel van 40GB, maar klanten die ook Ziggo hebben betalen 40 euro en krijgen 80GB, meldt WatDoenWijMet. Als een tweede persoon in huis hetzelfde abonnement heeft, verdubbelt Vodafone de databundel voor 15 euro extra per maand. Zo betalen klanten met Ziggo-diensten 55 euro voor een abonnement met een gedeelde databundel van 160GB.

VodafoneZiggo zou de abonnementen vanaf maandag verkopen bovenop de bestaande Smart- en Red-abonnementen, zo meldt de site. Medewerkers zouden al training hebben gehad in het verkopen van de nieuwe abonnementen. Telecompaper meldt ook de komst van het abonnement. Ziggo had voor het samengaan al een familie-abonnement, Vodafone heeft dat in Nederland nog niet eerder aangeboden. VodafoneZiggo wil niet reageren op het gerucht en zegt pas maandag alle details over het nieuwe abonnement naar buiten te willen brengen.

Door Arnoud Wokke

Redacteur

13-06-2018 • 17:31

136 Linkedin

Reacties (136)

136
133
47
1
0
56
Wijzig sortering
Ah, een nieuwe combinatie die vergelijken nog ingewikkelder maakt :+

Maarehh... het is weer erg duur allemaal. In het geval van 2 personen kom je op 55 euro uit voor 80GB pp, maar bij Tele2 haal je voor hetzelfde geld ook twee Unlimited-abo's; meer data en dan zit je niet vast aan Ziggo.
Wil je echt met 5 personen bij 1 provider zitten, dan kan je met T-Mobile klantvoordeel naar 22,50 per maand voor 5 Unlimited abonnementen. Pak je er T-Mobile Vast bij, dan zal de prijs zich weinig ontlopen... maar dan heb je wel glas.
Ook bij KPN kan je natuurlijk MB's delen, voor wie niet teveel data verbruikt kan dat ook nog een uitkomst zijn.

Wat mij betreft: leuk geprobeerd, maar niet bijzonder boeiend.
Ah, een nieuwe combinatie die vergelijken nog ingewikkelder maakt :+
Bewuste strategie.

Telefonie en data zijn in essentie een commodity. Een helpdesk of zo kan fijn zijn, maar door de bank genomen wil je niet te veel nadenken over je telefoonabbo. Dat moet gewoon werken.

We zijn gezegend dat de netwerken van de grote drie in principe inwisselbaar zijn. Ze hebben allemaal nagenoeg landelijke dekking, vergelijkbare snelheden en vergelijkbare betrouwbaarheid.

Het enige waarop ze zich duidelijk kunnen onderscheiden is prijs. Maar dat gaat ten koste van marge.

De oplossing: barrieres en ondoorzichtige prijsstructuren creeeren. Zorgen dat zaken slecht te vergelijken zijn: Heeft de concurrent een abonnement met 100 minuten en 2 GB data, dan plaats jij een abonnement van 150 minuten en 1,5 GB data in de markt. Dan is het lastig om te zien welke 'beter' is.

Triple- en quadplay is helemaal een goed voorbeeld ervan: Door de kosten van 4 diensten te bundelen wordt het lastiger voor de consument om de waarde van een individueel abonnement te vergelijken met een concurrent. Nog even afgezien dat het meer "gedoe" is in zo'n situatie om over te stappen.
Zeker niet boeiend in gebieden waar geen glas aangeboden wordt.
Bij Tele 2 is onbeperkt bellen en sms'en en minstens 5Gb per dag €28 per maand, is dit dan echt een "aanbieding"?
Mijn ervaring tot nu toe is dat Tele2 alleen in Nederland goed werkt met 4G. In het buitenland tot nu toe alleen maar slechte QOS. heel traag internet, niet of bijna geen 4G en echt met 2e rangs providers waar je op hun netwerk komt. Met Vodafone/KPN (en bedrijven die hun netwerk gebruiken) betaal je flink maar wel voor de QOS.

Ik heb nu 2 maanden Tele2 maar denk dat ik weer afstap en terug ga naar Robin Mobile, voor mij toch nog altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding voor simonly in NL.
Ik heb helemaal geen probleem met Tele2 in het buitenland. Gebruik mijn telefoon daar ook gewoon om te navigeren of Netflixen. Dit jaar al in Belgie, Frankrijk, Spanje en Duitsland geweest. Nergens ook maar iets opvallends gemerkt.
Behalve dan dat je daar nooit op het 4G netwerk zit?

Wij hebben nog geen afspraken met buitenlandse providers voor het gebruik van 4G. Je maakt dus alleen gebruik van mobiele data via een 3G-netwerk in het buitenland.
3G werkt ook nog steeds prima, zelfs bij HD streamen.
Dus als je een contract hebt met Tele2 weet je waar je aan toe bent.
En 3g is voor de.meeste diensten meer dan toereikend.

Daarnaast is 4g misschien in ons land gemeengoed, maar in andere landen niet. Dus ben je al snel al aangewezen op dat 3g netwerk.
Zelfde hier, laatst Tele2 erover gebeld omdat ik redelijk vaak in het buitenland zit en nooit 4G heb. Dit geld voor Frankrijk, Duitsland, Kroatie, Griekenland, Tsjechie, Engeland en ga zo maar door. 3G is op veel plekken in Europa vaak ondermaats en zit erg vaak te wachten op verbinding. Leuk dat je je bundel kan gebruiken maar het is gewoon niet bruikbaar eigenlijk. Zal misschien schelen per land maar heb te vaak meegemaakt dat het totaal niet werkte.

Helaas kon Tele2 mij niet vertellen of en wanneer ze 4G toe gaan staan in het buitenland, dus helaas is switchen noodzakelijk voor mij.
Kroatie kan ik je vertellen heb ik afgelopen zomer gewoon 4g gehad. (omgeving Split, Omis)
Ik afgelopen zomer niet, maar ga over een maand weer dus ga het dan weer testen, ben benieuwd :)
Zit je bij Tele2 dan?

Die zegt namelijk op hun site:
Tele2 heeft afspraken met buitenlandse providers zodat je in het buitenland gebruik kunt maken van je mobiele telefonie diensten en mobiele data via 3G. Wij hebben nog geen afspraken met buitenlandse providers voor het gebruik van 4G. Je maakt dus alleen gebruik van mobiele data via een 3G-netwerk in het buitenland.

Zou dan vreemd zijn als jij wel 4G in het buitenland hebt...
Ik zit al bijna vanaf het begin bij Tele2, en ik weet dat zij geen afspraken hebben in het buitenland. Maar ik heb toch echt gewoon de hele vakantie daar op lokatie het 4g logo gehad, snelheid was goed.

Op moment van terug reis had ik vaak 3g en in Slovenie helemaal geen data, maar dat terzijde.
Daarom neem je ook T-Mobile met Go Unlimited, heb altijd 4G in heel europa. Canarische eilanden, Hongarije, Spanje, Griekenland overal. Alleen betaal je bij T-Mobile €35 p/m ipv €28.
Yes daar heb ik zeker naar gekeken, helaas zit ik ook vaak in Azie en is T-Mobile met hun wereldbundels ontzettend duur in vergelijking met de rest (30 euro voor 100MB, 60 euro voor 500MB). Waarschijnlijk wordt het dus KPN, die hebben tenminste maandbundels, goedkopere buitenland bundels en op veel plekken ook 4G! :)
Aaah oke, over Azie heb ik inderdaad geen verstand of ervaring :P Maar inderdaad alles internationaal, bij welke provider dan ook, is achterlijk duur. Best gek want 2018 enzo.
Je kunt toch een lokale sim nemen.
Kan natuurlijk, maar ik ben vaak 1 max 2 dagen op een locatie, en dat door heel azie. Hele korte trips, dus is dat ook niet echt handig eigenlijk, vandaar dat ik op zoek ben naar goede buitenland bundels.
Als het regelmatige dezelfde locaties zijn, dan zou je het volgens mij wel kunnen doen. Alleen dus als je regelmatig gaat. Immers, de prijzen voor Azië uit je bundel zijn niet goedkoop.
Heb er jammer genoeg andere ervaringen mee. nu begin ik te twijfelen aan mijn mobiel of hij wel alle frequenties pakt buiten NL. Heb de Oneplus 5T.
Tele2 is een 4G only provider, dus dat klopt :P Heel veel mensen komen niet heel vaak in het buitenland, moet je daar dan een premium prijs voor betalen?

Robin Mobile vind ik niet echt een concurrent, met een datalimiet van omgerekend nog geen 1GB per dag. 5 Mbps is serieus traag en 10 Mbps is al duurder en ook verre van snel. Ik ben de laatste die zou zeggen dat je 100+ nodig bent, maar de snelheden die Robin Mobile aanbied zijn wel echt van een ander kaliber :P
In Nederland is het een prima provider. echter als je ermee naar het buitenland gaat en veel reist heb je er niet veel aan. quality of service is gewoon slecht. websites openen en VoIP of streaming diensten werken niet zo lekker met Tele2 in het buitenland. met Robin Mobile had ik hier helemaal geen last van.

Het is niet alleen bandbreedte maar ook aantal hops, ping response tussen hops bepalen ook de snelheid van je bandbreedte.
Ik als tele2 klant heb weinig tot nooit klachten in het buitenland.
En ik werk een derde van mijn baan buiten onze landsgrenzen. Dus 80 a 100 dag per jaar.

Is nu mijn ervaring leidend of die van jou.

Tuurlijk het is niet altijd goed, maar ligt dat aan de infrastructuur in andere landen of aan de provider.
Beiden niet, iedere ervaring is anders.
Waarom niet T-mobile onbeperkt voor 37€ p/m (jaar contract)?
Ik bedoel als je al Ziggo klant ben en aan alle voorwaarden voldoet, prima. Maar ik vind nog steeds een dure combinatie.

Ik betaal 30€ voor 100Mbps DSL, en 37,50€ voor mijn unlimited abonnement, door de nieuwe combo die gisteren uitgekomen is, krijg ik 6,50€ korting op mijn mobiel en 3€ korting op mijn vaste aansluiting (ik krijg 100Mbps voor de prijs van 50Mbps).

Ik ben van Tele2 overgestapt niet vanwege het niet hebben van 4G in het buitenland, ik reis altijd buiten EU, nog geen KB gebruikt sinds de nieuwe roam like in home wetgeving... Alleen voldeed Tele2 niet aan mijn verwachtingen na de uitrol van Unlimited, had te vaak last van capaciteitsproblemen.

Ik vind Robin te duur en niet echt unlimited.
€30 voor 100 Mbps vind ik ook achterlijk duur. Bij tweak krijg je 1Gbps voor €365 per jaar, dus €1 per dag. Wat ongeveer neerkomt op €30 p/m.
Ja op die paar locaties waar Tweak eigen apparatuur heeft en dus niet gebruik maak van het KPN netwerk.

De rest van Nederland zit tussen duur (providers die leveren via het KPN netwerk) en absurd duur, Ziggo.
Aaaah jaa ik woon in Almere, ze hebben hier eigen apparatuur staan als het goed is.
Wat mij betreft liggen de ervaringen precies andersom. Ik heb een abbo van Tele2 (in midrange telefoon van 2 jaar oud) en Youfone (kpn netwerk). Toch moet ik bekennen dat Tele2 de verbinding vaker en beter weet te houden of dat nu in stad is of op de veluwen. Ik sta erg te kijken van hun prestaties, wat mij betreft een echte aanrader geworden.
Ik dacht bij de prijs eventjes "huh hoezo zo hoog" want ik betaal om een of andere reden 25 euro (nja al 6 jaar klant, dus dan mag dat wel), maar het goedkoopste alles unlimited is nu inderdaad 28 (plus 15 activatie dus komt neer op 28.63 per maand), misschien handig om dan 28,63 (incl activate) te vermelden?

Bij T-Mobile zie ik 0,00 eur activatiekosten, en goedkoopste unlimited alles 35 euro per maand. Scheelt dus maar 6,37 euro per maand (is toch wel 76 euro op jaarbasis, ofwel 150 euro verschil voor heel de contractsduur).

Maar bij Tele2 ben ik wel blij, ga nooit naar het buitenland (soms wel naar de belgen op bezoek) dus geen last van "slechte kwaliteit tele2 in buitenland. Zou sowieso nooit KPN/Vodafone/Ziggo/T-Mobile pakken als het aan mij ligt. Misschien als ik samen met mijn vriendin ga wonen dat we samen T-Mobile pakken.

Maar idd, iedereen kan van alles "aanbieden" maar Tele2 overtreft niemand gewoon.

[Reactie gewijzigd door grasmanek94 op 13 juni 2018 18:08]

En dan vergeet je dat T-mobile tele2 NL wil overnemen.
En daarom hoop ik dat die mensen die dat moeten goedkeuren een beetje verstand hebben en het niet goedkeuren.
Niet iedereen wil Tele2 of Telfort..
Ik ben eigenwijs, en betaal dan maar een paar euro meer, en blijf bij KPN / VF
Uiteindelijk onder de streep, met de extra pakketten en MB's delen (KPN) blijkt het niet eens zo heel veel te schelen.
tele 2 is ook een budget provider ;)
De enige meerwaarde van dit abonnement lijkt vooralsnog dat er geen actie hoeft te worden ondernomen na een x aantal GB.

Heb zelf t-Mobile onbeperkt, daadwerkelijk onbeperkt, de enige beperking is dat na een dagverbruik van 5GB er steeds 1 GB toegevoegd moet worden.

Maar zelfs dat incalculerend, 5 GB vrij verbruik zonder actie te ondernemen maal 30 (1 maand) komt uit op 150GB.

En dat voor 35 euro zonder randvoorwaarden, bijbetaling of extra vereiste abonnementen op hetzelfde adres.

Vodafone probeert het leuk, maar in mijn optiek bieden ze een product aan dat er al is of zelfs beperkter is voor een hogere prijs, ik houdt het wel bij T-Mobile 8)7
Sinds T-Mobile nu Klantvoordeel aanbiedt, is dat in veel gevallen maar zo goedkoper dan wat Vodafone in deze combi aan wil bieden. Het prijsverschil is in ieder geval echt minimaal, terwijl het dataverschil 160GB over 3-5 sims is in plaats van 150+GB per persoon.
En dan moet je je nog verplicht aan Vodafone verbinden ook...
Ja, ik zat me dat ook af te vragen: maar onbeperkt van T-Mobile dan, da's 20 euro pp goedkoper EN je hoeft geen Ziggo-abonnement te hebben.
Snel even rekenen.
Mijn gezin heeft nu drie abbo's, met in totaal 4+4+2 GB. Geen van de gebruikers heeft tekort.
In totaal betalen we 16+16+12 = 44EU.

Omgerekend: 40+15+15 = 70EU voor heel veel GB die we niet nodig hebben.
Damn :'( we gebruiken te weinig. Thuis maar even onder de pet houden, want dit is koren op de molen van dochter.
Sneller rekenen? :)

https://bestel.simpel.nl/sim-only -> 5GB + onbeperkt bellen €10. Keer drie is 30 euro per maand, en dan gaat iedereen erop vooruit. Desnoods geef je je dochter 10GB per maand voor 15 euro, nog steeds 9 euro goedkoper per maand en krijgt iedereen een flinke hoop meer data.
Dit raad ik ook van harte aan. Zit zelf op Youfone met 5GB en 100 min/sms voor €9.50. Had ook 5GB + 300 min/sms kunnen hebben voor €10, maar dan is de Simpel deal simpelweg (ha-ha) beter.
Inderdaad kijk eens naar simpel, leuke kleine bundels voor kleine prijzen.

Ik ga zelf volgend jaar ook weg van Vodafone, ik wil geen 3gb data of meer krijg oorspronkelijke 1,5gb al niet eens op(maar betaal er wel voor).
Alleen Ziggoklanten kunnen van deze aanbieding gebruik maken. Wellicht hoopt Ziggo hierdoor meer klanten te werven onder de Vodaphoneklanten
Andersom wordt het voor Ziggoklanten aantrekkelijker gemaakt om eventueel over te stappen naar Vodaphone. Ook al zijn het slechts voor de perceptie 2 aparte bedrijven, het is gewoon dezelfde toko. ;)

Dus koppelverkoop... :P
Mmm niet spannend. Zojuist overgestapt van Vodafone naar Simpel. Het extraatje bij Ziggo een sportzender of oude series+films. De 5 euro korting is een sigaar uit eigen doos. Toen ze met de combi-voordelen kwamen ging de basisprijs van Vodafone met €5 omhoog... Net daarvoor had ik Vodafone genomen, dus ik zat nog voor oude prijs+korting. Vodafone gaf geen enkele korting bij eventueel verlening. Dus bye bye Vodafone, hello Simpel.

[Reactie gewijzigd door ManiacsHouse op 14 juni 2018 02:00]

Ik zelf ook al 10 jaar bij Vodafone ondertussen, maar korting nee niet van gehoord.
Ik krijg gewoon precies de zelfde korting als iedereen, als er toevallig een actie ergens is.

Volgend jaar loopt mijn abbo af en ben ik ook weg, ik wou ook naar simpel hoe bevalt dat tot nu toe ?
Ik vind dat simpel hele leuke prijzen heeft, dit in tegenstelling tot Vodafone.
Simpel bevalt hier super. T-Mobile netwerk en echt overal 4G.
Vodafone heb ik ook overal 4g, maar ben dure abbo zat.
Ik doe vrij weinig met mijn mobiel, en de data bundels worden steeds groter.

Door dat ik ook ziggo heb wordt verdubbeld, nu is 3gb red standaard dan zal ik dus 6gb hebben.
Ik krijg dat in 1 jaar nog niet eens op, kan je zeggen combineren is voordeliger.

Ik krijg nu data wat ik niet gebruik maar wel betaal, bij simpel straks gewoon 500mb bundel 5 euro ideaal.
Heb zelf Ben simonly. Bevalt voor 9 euro prima. 1500 Mb (waarvan 500 gatis) 500 belmins en 1000 sms plus 1000 gratis.
Je kunt zelf ieder moment alles aanpassen.Dat kan de Tweakers-vergelijker ook niet bijhouden! :)
Zo heb ik laatst mijn 4G voor 2 euro extra ingeruild voor 4G voor 1 euro extra. Dat soort kleine dingetjes.. ;)
Je heb 4g ingeruild voor 4g voor 1 euro extra :+, je bedoeld je 3g denk ik ingeruild voor 4g :P.
Maar inderdaad Simpel en Ben enzo veel leukere prijzen, ik heb geen zin meer om 20 tot 30 euro te betalen of meer.

Buiten gebruik ik mijn mobiel al amper soms WhatsApp bekijken, maar doe helemaal niet aan audio/video streamen enzo.
Mijn dataverbruik is daardoor zo weinig geworden de laatste tijd, en de grote providers blijven de bundels alleen maar vergroten(En Prijzen ook).

Je wordt dan ook nog eens verdubbeld als je zelfde provider thuis heb, waardoor ik zoveel data heb en betaal al voor een redelijke data wat ik niet eens op krijg.

[Reactie gewijzigd door Carlos0_0 op 14 juni 2018 06:39]

Volgens mij ben je abuis, Ziggo mobiel klanten zijn of worden allemaal overgeplaatst naar Vodafon en de Vodafone klanten-vast gaan over naar Ziggo
En voor die tijd willen ze er nog zo veel mogelijk aan beide kanten bijharken! ;)
ook geen ziggo klanten kunnen dit hoor. zo dat ik eruit lees ;)
Heb regelmatig al bij Vodafone aangegeven dat ik het oneerlijk vind dat Ziggo-klanten een voordeel hebben bij Vodafone. Zit bij Caiway en heb geen keuze. Al meer dan 10 jaar klant bij Vodafone, maar de belofte "Daar gaan we wat aan doe voor niet-Ziggo-klanten"....Zit nog steeds te wachten op een leuk aanbod. Kan alleen maar duurder voor minder MB's.
T-Mobile wordt steeds aantrekkelijker op die manier.....
Ik ben klant bij Ziggo en blijf gewoon bij T-Mobile. Zelfs met de 'korting' is een vergelijkbaar abonnement bij Vodafone nog altijd duurder. Bovendien zijn de andere voordelen voor mij niet interessant. Ik heb al TV met alles erop en eraan dus het TV-voordeel brengt bij mij geen verbetering.

Na 6 jaar T-Mobile nog geen reden gezien om over te moeten stappen en daarvoor heb ik 10 jaar bij KPN gezeten. Ik stapte over in een tijd dat iedereen moord en brand schreeuwde over T-Mobile. :+
Ik dacht dat koppelverkoop illegaal was?

Edit: mijn fout. Dacht dat die 160GB bundel alleen te krijgen is als je een Ziggo abo hebt.

[Reactie gewijzigd door Chester op 13 juni 2018 17:42]

Dit is toch geen koppelverkoop? Dit is het bundelen van diensten waardoor extra voordeel of korting is te verkrijgen. Je bent vrij om andere bundels of providers te kiezen maar die leveren gewoon minder voordeel voor je op.
Ligt er aan wat voor jou voordeel is, ik betaal nu 18 euro voor 3gb data en onbeperkt bel en sms.

Bij simpel kan ik 500mb krijgen voor 5 euro, dus combineren is voor mij niet voordeliger.
Ik betaal er voor en krijg die 3gb in 3 maanden nog niet eens op.

[Reactie gewijzigd door Carlos0_0 op 13 juni 2018 22:07]

En hoe is dit koppelverkoop dan?
Koppelverkoop is alleen verboden voor ondernemingen met een economische machtspositie.
Vodafone/Ziggo heeft ondertussen wel een aardige monopolie positie veroverd. Alleen is het in dit geval natuurlijk niet verplicht of noodzakelijk om deze dienst af te nemen. Wel wordt mobiel en vast nu steeds meer verweven.
Hoezo is dit koppelverkoop ?
Je bent niet verplicht om een Ziggo dienst af te nemen, je krijgt alleen extra korting.
Geld blijkbaar niet voor abonnementen, want het wordt overal gedaan.
Zover ik weet is het geen koppelverkoop maar klant voordeel. Ze hebben een normaal tarief voor iedereen, neem je echter meer af dan wordt krijg je korting op het tweede product. Daarin is de telecom wereld bij lange na niet de enige die dat doet.
Omwille van geografische ligging kan niet iedereen gebruik maken van deze aanbieding, niet iedereen kan Ziggo krijgen, dan loop je dus dat voordeel mis (op je mobiel) omwille van waar je woont.

Dit zit niet zo ver van de vergelijking af: "Alle Amsterdammers krijgen een Vodafone abonnement voor maar € 10,- de rest betaald meer", en dat laatste mag volgens mij ook niet.
Poh, op dit moment zou ik zoveel data nooit opkrijgen al zet ik mn wifi uit maar voor mensen die dag en nacht data verstoken op hun telefoon kan het een uitkomst zijn.

Ik ben nog tevreden met m’n SE en rond de 5gb data kom ik wel maar om 160gb per maand te stoken vind ik best knap.
Ik heb een iPhone 8 plus met Vodafone abbo van 3gb, eigenlijk 1,5gb maar door ziggo thuis is het verdubbeld.

Ik heb sinds 1ste van deze maand 18mb gebruikt, dus dit is totaal niet relevant voor mij die 160gb :P
Hier in duitslanad betaal ik 60,- voor 13GB wel Met Telefon afgesloten. Maar hier hebben ze zelfs geen onbegrenst Data wat notabene een Duits bedrijf is. Erg jammer.

Want zou dit Dan gebruiken als thuisnetwerk. Want we hebben super slechte Internet hier.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee