Gereedschapcentrum.nl

Gebruikers over webshop Gereedschapcentrum.nl

Een mooi Milwaukee apparaat hier kunnen scoren, voor een lagere prijs dan andere webshops. Goed en veilig ingepakt en een genot om mee te werken. Levering was helaas wel vertraagd met een dag, terwijl er op de website stond vandaag besteld morgen in huis.

Verzending was vertraagd met dag terwijl er stond vandaag besteld morgen in huis.

Hallo, bedankt voor je positieve feedback. Onze excuses dat de levering van je bestelling vertraagd was, maar het is super om te zien dat het Milwaukee apparaat aan je wensen voldoet. 😃

Fijne webshop met veel producten en opties. Het is soms even zoeken, maar ze hebben bijna alle merken en producten wel beschikbaar. De klantenservice heeft mij goed geholpen met mijn vragen over kracht en verschillende toepassingen. Uiteindelijk heb ik het product in de showroom in Tilburg zelf kunnen ophalen en ook daar werd ik vriendelijk en vrij snel geholpen.

Er worden meerdere mogelijkheden aangeboden voor verzendingen. Ik heb uiteindelijk gekozen om het product in de winkel zelf op te halen. Ik had in de ochtend via de website het product besteld met de optie in de winkel ophalen. En drie uur later kreeg ik een mail dat het product in de winkel voor mij klaar lag om opgehaald te worden. Ging voor mijn gevoel erg snel en goed.

Ik wist zelf niet zeker of ik een lichtere of zwaardere versie van het apparaat moest hebben. Dus ik heb even gebeld en overlegt met de klantenservice. Zij konden met de uitleg goed adviseren over welke versie het beste zou aansluiten.

Hoi, bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze webshop overzichtelijk vindt en dat je tevreden bent met de ruime keuze aan merken en producten. Het is helemaal mooi dat je goede ervaringen hebt gehad met onze klantenservice én met het ophalen van je bestelling in de showroom in Tilburg.

We zijn verheugd dat je het advies van onze klantenservice waardeerde en dat je snel en vriendelijk geholpen bent, zowel telefonisch als in de showroom. We streven ernaar om onze klanten altijd de juiste ondersteuning en oplossingen te bieden, en het is fijn om te horen dat dat bij jou goed is gelukt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben, staan we natuurlijk weer voor je klaar. Veel plezier met je aankoop en tot ziens!

Slecht wil ik het niet noemen, eerder matig. De prijs voor een Ryobi 9.0Ah accu met lader was laag en de levering snel. Ondanks dat ze dezelfde dag een e-mail sturen dat de bestelling vertraagd is. Irritant is dat je überhaupt geen e-mail kunt sturen en communicatie via een webformulier moet starten danwel hervatten. Vervelend is dat je op de ene e-mail wel kunt reageren en de volgende weer niet.

Fijn dat de garantie-aanvraag via een beschikbaar gesteld printbaar verzendlabel zonder kosten ingestuurd kan worden.

Wat zenuwachtig om een bestelling is vertraagd bericht te versturen voor 1 dag vertraging als je bij een garantie-service-verzoek bijna 6 weken in het duister blijft over de afhandeling.

Na de service-aanvraag worden de gerepareerde/vervangen goederen naar het factuuradres en niet naar het leveringsadres verzonden. Daarom beoordeel ik de verzending als slecht. Anders was de verzending voldoende tot misschien wel goed.

Matig had ik liever gekozen dan slecht, voldoende wil ik het niet noemen. De aanmelding van een serviceverzoek gaat vlot. Het beschikbaar stellen van een verzendlabel ervaar ik als plezierig. Het ontvangstbericht van de goederen is welkom. Maar daarna: 5 weken lang taal nog teken. Bij navraag naar de status, wat helaas via een webformulier moet, duurt het nog 5 dagen voordat er een reactie volgt. Uiteindelijk is de defecte accu omgeruild voor een nieuwe (ook een nieuw model). Dat heeft dan wel van 17 juli tot en met 15 september moeten duren. Net geen 2 maanden. En het lijkt er op dat er past navraag gedaan is bij Ryobi toen ik zelf figuurlijk aan de bel trok. Dan wil ik ook nog wel begrijpen dat Ryobi zelf geen service-afdeling in Nederland heeft, maar alles heeft uitbesteed aan MSN after sales. Zelfs dan zou het omwisselen sneller en de hele service afhandeling iets pro-actiever mogen zijn. Zo is er weer 4% gebruiksduur, 6 van de 156 weken, van de 3-jarige-garantie afgegaan.
Aardig van GS dat ze reageren op de review. Lezen is schijnbaar niet het sterkste punt. De review heeft voor een aanzienlijk deel betrekking op de service/garantie-afhandeling. Ook jammer is dat ze de bestelling niet terug kunnen vinden, ondanks dat ik het ordernummer bij de review heb ingevuld, en dat de winkel contact op mag nemen. Wederom matig.

Hoi ,
Dankjewel voor je review, helaas kan ik aan de hand van de informatie geen bestelling vinden. Wil je hier contact over opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44 ? We kijken dan graag met je mee!

Ben opgelicht, en zelfs met rechtsbijstand nu maanden verder nog steeds volhouden dat ze alles verzonden hebben terwijl er overduidelijk bewijs is van niet

Niet alles geleverd en ondanks overduidelijk bewijs gewoon volhouden en mij verplichten via klarna alles te betalen. Het zijn echt oplichters en heb hier bewijs van

Extreem slecht, je kan niet eens reageren op hun leugens die ze in hun mails zetten

Hoi ,

Het opzoeken van het product ging goed en de betaling is gedaan via de website

Na de betaling is het product verstuurd zoals het hoort.

Op 18 april een Bosch GDS 18V-450 HC 18V Li-ion Accu slagmoeraanzetter body - 450 Nm gekocht. Deze 2 weken gebruikt en toen kapte hij ermee. Op 9 mei een garantieaanvraag gedaan en retour gestuurd.
We zitten nu op 8 juli gereedschapcentrum geef geen ene update, als ik ze bel zijn ze geïrriteerd dat ik überhaupt het lef heb om ze te bellen en ik moet gewoon rustig afwachten tot ik hem gerepareerd terug krijg. :( nooit never niet dat ik bij deze eerste klasse prutsers ooit nog iets zal kopen.
Ze zijn dan misschien wel voordelig maar van service naar de klanten toe hebben ze nooit gehoord.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

De gegevens zijn wel ingevuld.

Beste,

hartelijk dank voor je review. Wat jammer dat dit niet naar wens verloopt. Helaas zijn er geen gegevens ingevuld waardoor we je bestelling er niet bij kunnen pakken waardoor wij niet inhoudelijk op je review kunnen reageren. Zou je hier contact over willen opnemen met onze klantenservice? We pakken dit dan graag verder met je op! Je kan onze klantenservice 6 dagen per week bereiken via verschillende kanalen (telefonisch, chat, Facebook Messenger, WhatsApp of via het contactformulier).

Gereedschapcentrum geeft niet de volledige wettelijke garantie terug, hoewel dit wel vermeld wordt in hun email naar ons toe."wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen vijf werkdagen aan je terugbetaald" Het product was nog geen jaar oud toen het stuk ging, kostte 350 euro en er werd maar 200 euro terugbetaald.
Daarnaast hebben ze dit te lage bedrag ook nog eens naar de vorige eigenaar overgemaakt, terwijl het product inmiddels op onze naam stond.
Meerdere malen contact gehad met het bedrijf, maar ze nemen niet hun verantwoording!

Dit bedrijf geeft niet de volledige wettelijke garantie terug, hoewel dit wel vermeld wordt in hun email naar ons toe."wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen vijf werkdagen aan je terugbetaald" Het product was nog geen jaar oud toen het stuk ging, kostte 350 euro en er werd maar 200 euro terugbetaald.

Hoi, bedankt voor je openhartige feedback. We betreuren het dat je hinder hebt ondervonden bij je garantieaanvraag.

Het terug te betalen bedrag is, zoals je wellicht weet, onderhevig aan de regels van de leverancier, waarop wij als tussenpersoon helaas geen invloed kunnen uitoefenen. In het geval van een tweedehands aankoop ligt de afhandeling van de terugbetaling buiten onze bevoegdheid, en kan je hier het beste contact opnemen met de oorspronkelijke eigenaar waar je het product ook van gekocht hebt.

Nogmaals excuses voor de ongemakken die zijn ontstaan bij je aankoop!

Bestellen ging gemakkelijk en de prijs was goed. De website was duidelijk en werkte naar behoren.

Product was goed ingepakt, zonder overbodig materiaal. Communicatie over de verzending was helder en accuraat.

Het product bleek een kleine beschadiging te hebben bij het uitpakken. Contact opgenomen en foto's gestuurd. Korting gekregen op het product. (was gewenst, want product werkte nog goed verder) Erg tevreden over de communicatie en de snelle oplossing.

Bedankt voor deze positieve beoordeling. Fijn te vernemen dat je ondanks de kleine beschadiging zo tevreden bent.

Probleem opgelost en aanschafbedrag wordt terug betaald. Het herstel heeft wat moeite gekost, maar is geregeld.

Verzending goed verlopen

Na enig aandringen is probleem met de klantenservice opgelost.

Hoi Oebele,

Bedankt voor je review. We hebben je vandaag proberen te bellen en je voicemail ingesproken. We zullen het later vandaag nog eens proberen. Omdat we via andere review kanalen al hebben gereageerd, zullen we dat hier verder niet meer doen.

Altijd snelle levering en de prijzen vallen reuze mee vergeleken met andere webshops. Kijk nu al weer uit na de volgende aankoop die ik op mijn lijstje heb staan.

Smiddags besteld en de volgende dag smorgens al in huis.

Dankjewel voor je positieve beoordeling! Fijn te weten dat je blij bent met ons aanbod! Veel plezier met je aankoop.

Maand geleden m'n product besteld en nog niets ontvangen. Pakketje is zoek geraakt bij de DHL. Kan gebeuren, maar er komt geen fatsoenlijke oplossing. Maak excuses en stuur een nieuw of vervangend product op. Zo ga je met klanten om! Maar helaas, het probleem wordt bij mij als klant neergelegd. Ze blijven zich verschuilen achter de DHL (waar een onderzoek zou lopen) en komen maar niet met een oplossing. Inmiddels maar de koop ontbonden en m'n geld terug geëist.

Product nooit ontvangen. Het is zoek geraakt bij de DHL.

De klantenservice gaf herhaaldelijk aan me op de hoogte te zullen houden over het vermiste pakketje, maar ze laten uit zichzelf niets horen. Pas als ik weer zelf contact opneem, komt er een paar dagen later reactie.
Ook komen ze niet met een fatsoenlijke oplossing. Ze blijven zich maar verschuilen achter de vervoerder waar het mis is gegaan. Zwaar teleurstellend!

Beste Erik,

Bedankt voor je beoordeling. We vinden het erg spijtig dat jouw pakket vermist is geraakt bij de vervoerder. Zojuist heb ik op een andere review site ook op jouw beoordeling gereageerd dat ik helaas niet inhoudelijk kan reageren op de beoordeling, omdat ik op basis van jouw naam niet de juiste order terug kan vinden. Mocht je nog verdere vragen hebben, onze customer support afdeling is 6 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat, Whatsapp en Facebook Messenger. We staan je graag te woord.

Gereedschapcentrum

snelle levering goede duidelijke bestelsite en geen extra kosten voor verzending, ik heb dat als zeer prettig ervaren,

werd keurig de vorige dag bezorgd en op de afgesproken tijd

Bedankt voor alle sterren Lex! De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan! Hopelijk tot een volgende keer.

Gemakkelijke overzichtelijke site, veel artikelen voor .. professioneel gebruik!
Snelle levering goede service
Kwaliteit voor een goede prijs

---

Er wordt in principe vlug op mail gereageerd

Artikelen worden goed verpakt vlug geleverd

Er wordt in principe vlug op mail gereageerd

Wij vinden het ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten, de service en de bezorging. Hier doen we het natuurlijk voor!

Makkelijk te bestellen en te betalen ze doen wat ze beloven . Snelle levering. Top

Ze doen wat ze beloven met de bestelling

Een snel antwoord op mijn vraag

Geen problemen met levering en service van de accu multitool van Bosch. Binnen 1 dag geleverd.

Snelle levering. Zaterdag besteld, maandag in huis.

Returns // RM-100167647

Pomp gekocht DAB pumps Jet82M 3600 Jetpomp Zelfaanzuigend - 600w Deze was bij nader inzien te klein. Heb hem retour gestuurd en toen begonnen pas de problemen! Helaas zat deze achteraf gebruikt in de doos …. Terug gestuurd … daar kreeg ik te horen helaas meneer u heeft hem al gebruikt. Heb de pomp niet gebruikt niet aangesloten alleen in en uit de doos gehaald .. zo ga je niet met klanten om 6 mails verzonden met foto’s dat hij niet gebruikt kan zijn … vandaag langs geweest en toen met 3 personeelsleden gesproken en uit eindelijk na alles aangetoond te hebben dat ik hem niet gebruikt kan hebben mijn 153,99 retour gehad … al met al intern even wat extra schoollig kan geen kwaad
… ook in verpakking van product zelf verzenden is niet handig bij beschadiging kan ong je minder retour … die kunnen wel goed rekenen naar hun kan op 😳🤣🤣🤣🤣

Zie vorig bericht op de site staat levering 1 dag … na alles ingevuld te hebben zie je vlak voor betalen 4 dagen staan … kan ook eerder denk ik

Doen hun best maar retour afdeling snapt het niet erg!! Vervelend !!!

Al met al erg vervelend extra kosten brandstof 100 km heen en weer naar huis en veel ergenis van mail verzenden bellen … En dan alleen je bedrag retour krijgen en niet eens een sorry meneer hier heeft u van ons een kleinigheid ( bos bloemen / rolmaatje of iets anders voor alle problemen die wij veroorzaakt hebben voor u )

Beste, hartelijk dank voor je review. Vervelend te vernemen dat dit zo verlopen is met jouw bestelling. Helaas zijn er geen gegevens ingevuld waardoor we je bestelling er niet bij kunnen pakken waardoor wij niet inhoudelijk op je review kunnen reageren. Zou je hier contact over willen opnemen met onze klantenservice? We pakken dit dan graag verder met je op! Je kan onze klantenservice 6 dagen per week bereiken via verschillende kanalen (telefonisch, chat, Facebook Messenger, WhatsApp of via het contactformulier).

Ik had een afkortzaag nodig en deze gevonden bij Gereedschapcentrum.nl voor een mooie prijs. Levertijd was kort dus had hem snel in huis

Erg snelle levering alleen een beetje slordig dat het produkt, een afkortzaag, op zijn kop werd verstuurd. Het adreslabel zat namelijk aan de onderkant van de doos.

Beste Simon99, bedankt voor je review.

Onze excuses dat je product op die manier is verstuurd, dat is inderdaad niet helemaal de bedoeling.
Hopelijk heeft het product verder geen schade. Anders horen we dit natuurlijk graag.
Mochten we je nog verder kunnen helpen neem dan vooral contact op met onze klantenservice.

Groetjes,
Team Gereedschapcentrum.nl

Ik had een grasmaaier nodig en had op internet een keuze kunnen maken over wat ik zou willen hebben. Gereedschapcentrum was de goedkoopste en had de maaier die ik wilde hebben op voorraad. Ik wilde een Makita bosmaaier speciaal omdat ik al 45 jaar Makita gebruik een 30 tal heb, en zelden problemen gehad heb. Ik ben daar naar toe gegaan en heb de maaier daar gekocht. De bedienig was snel en vriendelijke en correct. Top.

Ik heb bij get gerreedschapcentrum een bosmaaier gekocht en meteen gebruikt. Na een half uur gebruiken kwam de maaier in onbalans. Ik heb de maaier binnen 24 uur terug gebracht naar het gereedschapcentrum en kreeg meteen een nieuwe mee. Prima service van gereedschapcentrum, want ze hadden hem ook op kunnen laten repareren. Zo kon ik meteen weer aan het maaien.

Levertijd conform melding. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Machine goed verpakt verzonden en ongeschonden bij ontvanger bezorgd geworden.

Prima service en product snel in huis. Tweede keer dat ik wat bestel en tot nu toe volledig aan wensen voldaan.

bestellen was zeer gemakkelijk, prijs ook absoluut goed, de goedkoopste op internet, verzenden ook top!!

verzenden perfect alles volgens afspraak

ook prima echt goed bedrijf alles super! ik bestel zeker weer echte aanrader

Scorekaart voor Gereedschapcentrum.nl